Szia Maci :*
Mondható hogy igen.. Bár ma is dolgozom, de remélem estére kapok egy kis kényeztetést ..
Tanulás majd lassan.. Nem fog az agyam. Késtem a gyakorlatból. De lesz majd belőlem egyszer valami
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 14:43
Mondható hogy igen.. Bár ma is dolgozom, de remélem estére kapok egy kis kényeztetést ..
Tanulás majd lassan.. Nem fog az agyam. Késtem a gyakorlatból. De lesz majd belőlem egyszer valami

Szia Vöri
Ennek örülök,vidámkodni jó
Elégedett? Nem tudom
Te elégedett vagy? Tanulás?

Elégedett? Nem tudom

Szia Vöri
Elégedett? Nem tudom

Elégedett? Nem tudom

Sziasztok
Próbáltam visszaolvasni..
Néhol jót mosolyogtam
Kinél mizujs? Mindenki elégedett?

Próbáltam visszaolvasni..
Néhol jót mosolyogtam

Kinél mizujs? Mindenki elégedett?

Kevesebb időm lesz mostanában itt lenni..
Melók,tanulás,egyebek..
De azért minden nap bejövök megnézni a kedvenc "csajaimat" is.
Melók,tanulás,egyebek..
De azért minden nap bejövök megnézni a kedvenc "csajaimat" is.

Sok a tenni való ...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó szórakozást...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 12:52
Törölt felhasználó (3997382)

Az.
Én is megyek... szülinapozunk. További szépet!
Én is megyek... szülinapozunk. További szépet!
Az.
Én is megyek... szülinapozunk. További szépet! (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is megyek... szülinapozunk. További szépet! (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon csendes a mai nap.
Szevasz Medve!
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 12:10
Törölt felhasználó (3997382)

Jó reggelt !
Igen. 84'...
Modern felsogású nagyi vagyok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 01:47
Modern felsogású nagyi vagyok

Miért is?
Egyszerű matematika:
"96 éves, heteroszexuális beállítottságú nő"-"Tegnap 12 évvel tippeltek fiatalabbnak, mint amennyi valójában vagyok."
96-12=84
Egyszerű matematika:
"96 éves, heteroszexuális beállítottságú nő"-"Tegnap 12 évvel tippeltek fiatalabbnak, mint amennyi valójában vagyok."
96-12=84

Techikailag itt minden elég nehéz, osdi.
Amúgy, annyira nem vagyok kíváncsi természet ám.
Persze, ha potenciális szexpartner, vagy ilyesmi lennél, akkor igen, mert az más...ugyebár.
Egyáltalán nem olvastam vissza, mi hogyan volt, de biztos jó volt, ami volt
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 01:52
Amúgy, annyira nem vagyok kíváncsi természet ám.
Persze, ha potenciális szexpartner, vagy ilyesmi lennél, akkor igen, mert az más...ugyebár.
Egyáltalán nem olvastam vissza, mi hogyan volt, de biztos jó volt, ami volt

Oppá!
A kukacomat szeretnéd látni???
Kis kíváncsi!
Akkor nem bányásztál vissza az ősnappaliba! Ott még farok szépségverseny is wót!
De hát semmi jónak nem vagyok elrontója! Technikailag hogyan valósítsuk meg? Én nem raktam sose fel fotót magamról a társkeresőbe, ezen most se szeretnék változtatni.
Viszont a nappalisok közül mindenki tudta ki is vagyok a való életben.
A kukacomat szeretnéd látni???
Kis kíváncsi!
Akkor nem bányásztál vissza az ősnappaliba! Ott még farok szépségverseny is wót!
De hát semmi jónak nem vagyok elrontója! Technikailag hogyan valósítsuk meg? Én nem raktam sose fel fotót magamról a társkeresőbe, ezen most se szeretnék változtatni.
Viszont a nappalisok közül mindenki tudta ki is vagyok a való életben.
Jó reggelt !
Hello
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasz surda!
Noki törölte magát
Reméljük ő is lehiggad és visszatér mint mi
Nőzzél be ha erre jársz
Noki törölte magát

Nőzzél be ha erre jársz

Szevasz surda!
Noki törölte magát
Nőzzél be ha erre jársz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Noki törölte magát

Nőzzél be ha erre jársz

Apropó!
A legfinomabb pörköltköretről nem tudtok valamit? Nem látom mostanság erre felé.
Na jóccakát! Majd ha tudok benőzök... izé benézek.
A legfinomabb pörköltköretről nem tudtok valamit? Nem látom mostanság erre felé.
Vidám reggelt!

Szép reggelt mindenkinek..

Maci írta: törölte magát :-(

Apropó!
Apropó!