a dokiét azt neeeemmm
de a Tiédét szívesen és bármikor!
egyébként meg én ezt írtam:
"még mindég nem tudható ám, hogy Rólad álmodtam-é vagy sem!"
de nem gondoltam végig, h egy magyar tanárral ne vitatkozzak a szavaim jelentésén!
tökéletesen értelmezted amit írtam: "teljesen mindegy...rolam é vagy sem..."csináltunk"..."Rád gondolva"..."nyaltalak"..."viszonoztad"....csupán ebböl következtettem....... "
de gyurka is megfejtette az okát! kurvára nincs kedvem és időm ahhoz ami ez után következik dokitól... nincs kedvem, hogy a doki a pöcsömre lépjen a gyurka álmaiban létező tűsarkával!
és ennyi...
hát igen én is remélem, h "az álmok..elöbb vagy utobb teljesülnek..." mint ez az álmom is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 09. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 13:50
de nem gondoltam végig, h egy magyar tanárral ne vitatkozzak a szavaim jelentésén!
tökéletesen értelmezted amit írtam: "teljesen mindegy...rolam é vagy sem..."csináltunk"..."Rád gondolva"..."nyaltalak"..."viszonoztad"....csupán ebböl következtettem....... "
de gyurka is megfejtette az okát! kurvára nincs kedvem és időm ahhoz ami ez után következik dokitól... nincs kedvem, hogy a doki a pöcsömre lépjen a gyurka álmaiban létező tűsarkával!
és ennyi...
hát igen én is remélem, h "az álmok..elöbb vagy utobb teljesülnek..." mint ez az álmom is!

Törölt felhasználó (52127)

Tudod....az álmok..elöbb vagy utobb teljesülnek...(ugy sem mondom meg neked..mi volt az én álmom
)....micsoda sztori volna...egyszer rajta kapnám Öket...ahogy a Surdi nyalogatja a Doki tüsarkááát...

rákerestem...
láttam a lógóját is a dunának
ennek ellenére nem tudtam hová tenni...
és kicsit tanulságként is értetlenkedtem! tudod sok mindenkiről nem elég egy fotót és egy nevet betenni! nem túl ismert embereknél illő biográfiát is betenni.
oszt így legalább már azt tudom, hogy honnét is nem ösmerem
bár ha az akire gondolok ill. férfi partnere is van... akkor arra emlékszem, h bűn idegesítő en vezetik fel a kívánságokat! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 07. 09. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 14:39
és kicsit tanulságként is értetlenkedtem! tudod sok mindenkiről nem elég egy fotót és egy nevet betenni! nem túl ismert embereknél illő biográfiát is betenni.

bár ha az akire gondolok ill. férfi partnere is van... akkor arra emlékszem, h bűn idegesítő en vezetik fel a kívánságokat! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 07. 09. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)

A Duna tv-n a "kívánságkosár" c. műsor egyik műsorvezetője, de ha rákeresel a nevére google-ben az azonnal kidobja!
Szeretjük az önkéntes "fiukákat"....elvégre egy "nyalásra" mindíg kapható az "ember lánya";ugye?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 22:48

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)

ha már úgyis térden állsz...esetleg szétrakom a lábaimat

hát persze...de csakis szakmai megfontolásból..egy adminnak ugye...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 09. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 15:30

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 09. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)

Szeretjük az önkéntes "fiukákat"....elvégre egy "nyalásra" mindíg kapható az "ember lánya";ugye?

ne strapáld magadat..ez a mocsok surdi velünk sose álmodik
mindig csak a lotyó meg a királylány
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 09. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 15:50
...huh...így utólag visszaolvasva...ugyancsak érdekes álmom lesz:Szilva farok gyűjteménye,surda' vizesgatyás képe,"bimbózás",latexruha,+ golyók tűsarokkal....
...nyalizós térdelő palik...

Törölt felhasználó (137313)

hmmmm,,,,ffiak
....akkor maradnak a gyönyörűséges táncosaim...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 09. szerda 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 17:04

bezzeg aki rólad álmodik, az mehet a süllyesztőbe, ezzel én is így voltam akiért odáig voltam annak nem kellettem, akinek én kellettem az pedig nem volt az esetem, miért van ez? prune te nagyon okos nő vagy magyarázd meg ennek az öreg tudatlan embernek, aki még mindig sokmindent nem ért.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 09. szerda 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 17:04

Egy kérdésre válaszoltam azaz, hogy kinek a home videóját nézném meg, te pedig stílusodhoz megfelelően reagáltad le a hsz-t.
Ha kicsit füllenteni akarnék akkor azt mondanám, hogy én is tanulságként értetlenkedtem, ugyanis a google első 3 találatából 2 arcképes önéletrajz!
Nem értem miért kell mindig a kákán csomót keresni
(Jav.)
Nem azért tetszik mert mert jól konferál!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 09. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 14:48
Ha kicsit füllenteni akarnék akkor azt mondanám, hogy én is tanulságként értetlenkedtem, ugyanis a google első 3 találatából 2 arcképes önéletrajz!

(Jav.)

rákerestem...
bár ha az akire gondolok ill. férfi partnere is van... akkor arra emlékszem, h bűn idegesítő en vezetik fel a kívánságokat!

bár ha az akire gondolok ill. férfi partnere is van... akkor arra emlékszem, h bűn idegesítő en vezetik fel a kívánságokat!
eros te egy úr vagy! köszönöm a képeket, nemrég jöttem haza és már láttam őket. mégegyszer köszönöm!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 07. 09. szerda 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 20:07

Egy kérdésre válaszoltam azaz, hogy kinek a home videóját nézném meg, te pedig stílusodhoz megfelelően reagáltad le a hsz-t.
(Jav.)

(Jav.)

Miért, nem nyitod ki előttem az ajtót, mikor beszállok?

Csajok! Felismeritek, hogy ki van az igéző férfi tekintetek #723 hsz-ben?
Bevallom, én nem jöttem volna rá, ha nincs odaírva...

Majd kérem a jogdíjam...

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Csajok! Felismeritek, hogy ki van az igéző férfi tekintetek #723 hsz-ben?
Te nem vagy 100-as, gyurka, az ziher!!!
Bár tom megmondta, hogy egyse teljesen tiszta fialás, aki idejár...
De mindegy, ezen nagyon ót röhögtem!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 09. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 13:37

De mindegy, ezen nagyon ót röhögtem!

Én meg úgy értettem,hogy a Doki rálépett tűsarkúba a pöcsére...
...wagy nm ezt álmodta?...

Sztem pont erre mondja a köznyelv: "Éhes disznó makkal álmodik!"...
Semmi baj, surdi, míg te álló pöccsel álmodozol, majd egyszer elmesélem, milyen is igazándiból!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 09. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 14:43

Semmi baj, surdi, míg te álló pöccsel álmodozol, majd egyszer elmesélem, milyen is igazándiból!!!

a dokiét azt neeeemmm
és ennyi...
és ennyi...

Jó reggelt!
Tegnap beszerelték a házba a behatolásjelzőt. Mondtam az uramnak, hogy az egész utca tudni fogja, ha behatolás van...
Szép napot!
Tegnap beszerelték a házba a behatolásjelzőt. Mondtam az uramnak, hogy az egész utca tudni fogja, ha behatolás van...

Szép napot!
neeeemmmm
tudod én csak arra utaltam, h ha valakit megemlítesz /vagy képet teszel be róla/ nem elég csak a név, mert nagyon sokan nem ismerjük, nem ismerhetjük az illetőt, mert lehet az illető akár világsztár is, ha valakinek az amibe sztár peiférikus úgy se tudja csak névről vagy fotóról beazonosítani!
Te ezt írtad: "Magyarok közül most leginkább a Morvai Noémit nézném meg"
ha meg tudni akarja valaki akkor keresse meg magának
és ezek után az én stílusomat kéred számon
, mikor két szóban nem vetted a fáradtságot, h leírd kit is "néznél meg"
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 07. 09. szerda 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 20:07
tudod én csak arra utaltam, h ha valakit megemlítesz /vagy képet teszel be róla/ nem elég csak a név, mert nagyon sokan nem ismerjük, nem ismerhetjük az illetőt, mert lehet az illető akár világsztár is, ha valakinek az amibe sztár peiférikus úgy se tudja csak névről vagy fotóról beazonosítani!
Te ezt írtad: "Magyarok közül most leginkább a Morvai Noémit nézném meg"
ha meg tudni akarja valaki akkor keresse meg magának

és ezek után az én stílusomat kéred számon

(Jav.)

(Jav.)

Ááááá én már semmin se csodálkozom Veled kapcsolatban!
azon se, h ezt se tudod jól!
helyesen "Éhes makkal disznókat álmodsz!"
hencegj csak hencegj!
tudod én ezt soha egyetlen nővel se tenném meg...
de Neked lelked rajta! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 09. szerda 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 22:11
azon se, h ezt se tudod jól!
helyesen "Éhes makkal disznókat álmodsz!"

hencegj csak hencegj!
tudod én ezt soha egyetlen nővel se tenném meg...
de Neked lelked rajta! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 09. szerda 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sztem pont erre mondja a köznyelv: "Éhes disznó makkal álmodik!"...

Jáú reggelt...
Kezdődik...kezdődik...kezdődik...nyah nm a fej fájásomra gondolok...
Doki: látod milyen találó ez a néw...ha akarod gázos..ha akarod gazos...soha nm is wótam 100-as..
nyah és ezt tudja a környezetem is...
Surdi-burdi!..tán bal lábbal keltél..w mi...?!

Kezdődik...kezdődik...kezdődik...nyah nm a fej fájásomra gondolok...

Doki: látod milyen találó ez a néw...ha akarod gázos..ha akarod gazos...soha nm is wótam 100-as..

Surdi-burdi!..tán bal lábbal keltél..w mi...?!

Én is hallani fogom???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 08:23

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Szép napot!

Szép napot!