Neked volt fogadalmad?
Nekem nem sok
Nekem nem sok
Finom,illatos,enyhén húsis...
De ebben sincs kimondott ideál..
Némá hogy punciról beszélgessek
mit lehet róla?
Bár szeretem a számra venni...

Némá hogy punciról beszélgessek

Bár szeretem a számra venni...
A punci nekem is bejön. De csak ha pillangó.

Lehet hogy jönnek még,Vöri tanul,Dead lehet hogy meló
többiek kitudja... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 20:55
többiek kitudja... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)

Péntek esténként ennél nagyobb pezsgés szokott itt lenni. Mindenki fogadalmakat tett?
Alap ötlet facca
Váltsunk..mire?
Ha nekem kell mondani az nem oké,mert punci lesz vagy sör

Váltsunk..mire?

Ha nekem kell mondani az nem oké,mert punci lesz vagy sör

Péntek esténként ennél nagyobb pezsgés szokott itt lenni. Mindenki fogadalmakat tett?
Na jó. Leállok. Váltsunk témát.
Az semmi. Nemhogy nem fizetünk, de támogatásokat is szerzünk innen-onnan. Aztán ha valamelyik bolond csinál egy jó ötletből valami fejlődőképes dolgot, akkor elvesszük a kis játékát. Majd játszunk mi vele. Eddig hogy tetszik? Ugye milyen jó lesz nekünk?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 04. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is bírom a lökötteket....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 04. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze...
De mi nem fizetünk ugye?
a

De mi nem fizetünk ugye?

Na jó. Akkor megmondom mi lesz. A sok lököttet összetereljük. Csinálunk egy kis országot nekik. Elküldjük dolgozni őket, aztán a felét elvesszük a pénzüknek. Folytassam?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 04. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak releváns mintavétel folyik, azért az összeset nem próbálom ki.

Csak releváns mintavétel folyik, azért az összeset nem próbálom ki.

Naaaa... ez olyan: "mindenpasiegyforma"... de miért kell mindet kipróbálni??
Tudom...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 04. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Lökött
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 04. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 20:31

Kellesz főnöknek mégis,erre nem gondoltam

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 19:35

Megosztom egy kardinális tapasztalatomat, melyet az évek alatt gyűjtöttem. Sose szexelj olyan férfivel, aki a cicikre bukik. Ha jót akarsz játszani, akkor kezdj azzal, aki fenék centrikus. Bizony-bizony.

Hát adóztasd meg a népet. Azt úgy szokás. Nem tudtad?

Csak szarul fizet