A kőmívességhez már elég jól értesz Krapuci!

Egyébként jó reggelt Nappali!

Törölt felhasználó (60564)

Előre is köszi a lelkes felajánlásokat....
Bandur, míg leköti a hölgyeket, mi nyugodtan le tudjuk inni magunkat Szonival

Jóóóóóóó reggelt Jóóóó szombatot

Szép napot mindenkinek!
Bárpult feltétlen kell a nappaliba, hogy a férfiak meg tudják egy sör mellet beszélni a csajokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:14
Bárpult feltétlen kell a nappaliba, hogy a férfiak meg tudják egy sör mellet beszélni a csajokat.

A nappalit ilyennek terveztem...szerintem illik a ház jellegéhez.

Csaknem kapok ki ha mégegy képet küldök be, de kell kanapé is ahol kezdődik az előjáték

Ó csak igyatok bőven jó sokat
Majd én foglalkozok a csajokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:07

Majd én foglalkozok a csajokkal

á nehogy már ezt magyarázni kelljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:01

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

És az mennyiben lendíti előre a felújítási munkálatokat?

Telekkönyv, birtokhatárok rendbe? Ha nem, akkor csak szóljatok
Szép jónapot mindenkinek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 21:52

Szép jónapot mindenkinek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Köszi!
Kérünk egyéb felajánlásokat a nappali házának (enyhe képzavar) kipofozásához!

Kérünk egyéb felajánlásokat a nappali házának (enyhe képzavar) kipofozásához!

- ajtó/ablakfestés --> igen
- tapétázás --> igen
- falfestés --> igen (jobb vagyok mint a mesterek. az övék két év után elkezdett válni, az egyém bírta 8 évig, akkor is csak azért nem, mert meguntuk
)
- csempézés --> nem valószínű
- járólapozás --> igen
- laminált padló lerakása --> igen
- hajópadló lerakása --> még nem csináltam, de valszeg menne
- parketta lerakása --> igen (szalag parketta)
- PVC-padló lerakása --> igen
Történetem erről legfeljebb annyi, hogy:
14 voltam, mikor elkeztük átépíteni a régi házat.
Tornácos volt, meg sok fal/falrész vályogból. Kicseréltük téglára, beépítettük a tornácot (kellet a hely). A kőművesek mellet dolgoztam másfél hónapig. Beton, malter keverés, tégla hordás, stb.
Mikor szeptemberben megláttak a suliba, az osztály addig legerősebb/legnagyobb embere rám nézett, és csak annyit mondott: "Nem szeretnék kapni tőled egy pofont"
"...de hol van már a tavalyi hó.."
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 08:30
- tapétázás --> igen
- falfestés --> igen (jobb vagyok mint a mesterek. az övék két év után elkezdett válni, az egyém bírta 8 évig, akkor is csak azért nem, mert meguntuk

- csempézés --> nem valószínű
- járólapozás --> igen
- laminált padló lerakása --> igen
- hajópadló lerakása --> még nem csináltam, de valszeg menne
- parketta lerakása --> igen (szalag parketta)
- PVC-padló lerakása --> igen
Történetem erről legfeljebb annyi, hogy:
14 voltam, mikor elkeztük átépíteni a régi házat.
Tornácos volt, meg sok fal/falrész vályogból. Kicseréltük téglára, beépítettük a tornácot (kellet a hely). A kőművesek mellet dolgoztam másfél hónapig. Beton, malter keverés, tégla hordás, stb.
Mikor szeptemberben megláttak a suliba, az osztály addig legerősebb/legnagyobb embere rám nézett, és csak annyit mondott: "Nem szeretnék kapni tőled egy pofont"
"...de hol van már a tavalyi hó.."

VIP
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes pénteket.
Megyek, lekenem a budit másodszor is. Tudtátok, hogy a nagyon híg festék ugyanúgy elfedi a falon a foltokat, mint a hígítatlan? Ez nekem tök újdonság... viszont kellemes meglepetés volt és rendkívül takarékos megoldás.
Ti belevágnátok magatok lakásfelújításba?
Az alábbiak közül melyiket vállalnátok be:
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- laminált padló lerakása
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Kinek van kellemes/kellemetlen/idióta története lakásfelújításról?
Kellemes pénteket.
Megyek, lekenem a budit másodszor is. Tudtátok, hogy a nagyon híg festék ugyanúgy elfedi a falon a foltokat, mint a hígítatlan? Ez nekem tök újdonság... viszont kellemes meglepetés volt és rendkívül takarékos megoldás.
Ti belevágnátok magatok lakásfelújításba?
Az alábbiak közül melyiket vállalnátok be:
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- laminált padló lerakása
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása

Kinek van kellemes/kellemetlen/idióta története lakásfelújításról?
Ahogy elnézem Molly, Krapu, Öregszem igényeit, lesz ezzel munka jócskán..
A kertbe mindenképpen kell egy kemence és főző hely. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 21:03

A kertbe mindenképpen kell egy kemence és főző hely. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha már így belejöttél, besegíthetnél nálam is....
Hívjuk Zellit is?

Nocsak 1 erdőkerelülő, hát végre hogy ujra idetaláltál, aztán nem eltünni megint az erdő mélyén
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 07. 12. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 12:39

Ahogy elnézem Molly, Krapu, Öregszem igényeit, lesz ezzel munka jócskán..
A kertbe mindenképpen kell egy kemence és főző hely.

A kertbe mindenképpen kell egy kemence és főző hely.
Ja igen, Surda jól tippelt, hogy elég nagy csibész vagyok ahhoz, hogy mindegyik képen PVC legyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 13:14

VIP
Admin

No, aki ellenzi a PVC-t, az tippeljen, hogy az alábbi képek közül melyik készült PVC-padlóról.
(itt jegyzem meg, hogy a linóleum és a pvc nem ugyanaz...)

(itt jegyzem meg, hogy a linóleum és a pvc nem ugyanaz...)

Szép szombat estét mindenkinek!

Igy vegzödik :Erre a pökhendi valaszra a birosag öt milliora büntette cementet...

Ha már így a házépítésnél tartunk, erről is van egy viccem (természetesen):
Felépítenek egy házat, de az összedől. Keresik a felelőst, így a bíróságra beidézik az építőanyagokat, hogy ki mit tud az esetről.
Az első tanú a tégla. Kérdezik, mit tud?
-Hát, én annyit tudok - mondja a tégla -, hogy engem teherautóra tettek a gyárból, kivittek az építkezésre, ott beépítettek a falba, bevakoltak, majd összedőltünk a haverokkal együtt. Mást nem tudok.
Behívják a vakolatot, mondja el, mit tud?
Háát - mondja a vakolat -, engem felkentek sok téglára, de valamiért a téglát nem akartak állni, és a ház összedőlt. Mást nem tudok mondani.
Beidézik a cementet is.
Na, cement - kérdi a bíró -, mondd el, mit tudsz!?
Mire a cement válasza:
ÉÉÉN??? Én ott sem voltam!!
Felépítenek egy házat, de az összedől. Keresik a felelőst, így a bíróságra beidézik az építőanyagokat, hogy ki mit tud az esetről.
Az első tanú a tégla. Kérdezik, mit tud?
-Hát, én annyit tudok - mondja a tégla -, hogy engem teherautóra tettek a gyárból, kivittek az építkezésre, ott beépítettek a falba, bevakoltak, majd összedőltünk a haverokkal együtt. Mást nem tudok.
Behívják a vakolatot, mondja el, mit tud?
Háát - mondja a vakolat -, engem felkentek sok téglára, de valamiért a téglát nem akartak állni, és a ház összedőlt. Mást nem tudok mondani.
Beidézik a cementet is.
Na, cement - kérdi a bíró -, mondd el, mit tudsz!?
Mire a cement válasza:
ÉÉÉN??? Én ott sem voltam!!

Jujj Krapu,en most nem tok törkölyözni,falaznom kell Lottenak es meg valakinek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:07

Helló szoni! akkor a kőművesmunkához kicsit én is értek, mert már párszor falaztam életemben haveroknak.....
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 07. 12. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 20:34

Jujj Krapu,en most nem tok törkölyözni,falaznom kell Lottenak es meg valakinek...

Tudok en egyebet is mint falazni
de ha mar erre ajanlottak
Annyi biztos,ha egyeb feladat kerül,hat fal nelkül maradnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 12. szombat 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 20:57

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Helló szoni! akkor a kőművesmunkához kicsit én is értek, mert már párszor falaztam életemben haveroknak.....

Na akkor most átépitjük vagy épitsünk egy ujat az összes lakatos csőszerelő melót válalom

hááát, egyenlőre így néz ki az a bizonyos nappali....
úgyhogy elkél minden dolgos kéz. az orgiákra még kicsit várni kell....

Miért kéne várni az orgiákra? Kicsit félresöpörjük a törmeléket, néhány szivacsot leterítünk, rájuk pár pokróc aztán durrrrbele
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 12. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 21:13

hááát, egyenlőre így néz ki az a bizonyos nappali....
úgyhogy elkél minden dolgos kéz. az orgiákra még kicsit várni kell....

felfedeztem a McDonald'sban jegeskávét, ráadásul karamelles, ami a gyengém...még csak egyszer ittam, ezért nem tudtam pontosan megfigyelni, hogy miből áll, de ha jól sejtem, akkor nyomnak egy kis vaníliafagyit a pohárba, csorgatnak rá karamellt (ettől én totál kész vagyok
)majd ráengedik a kávét..szóval isteni
molly kedves, ha megoldható, reggel ilyet hozzál
tetszik krapu nappalija
hagyjuk meg a gerendákat a plafonban

molly kedves, ha megoldható, reggel ilyet hozzál

tetszik krapu nappalija