hát le...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 13:20

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

lebuktál lencsy

Kicsit sem az
"ez vagy te -> 73% A+ 66%-100% (nimfomán kurva)"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 13:02

"ez vagy te -> 73% A+ 66%-100% (nimfomán kurva)"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Molly ezt nem hiszem el, nem vagy te egy átlagos nőőőőőőő...

idáig kettő csaj töltötte ki a tesztet, és láss csodát midkettő nimfomán...eddig Molly toronymagasan vezet..
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóvannnnnnnnnnnaaaaaaa
Ennyi sexben eltöltött év után mi ebben a nevetséges ?
Én mindenbe választ adtam amit megéltem, ha tudtam volna hogy ez nevetségessé válik talán nem kellett volna bemásolnom az erédményt.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mindenbe választ adtam amit megéltem, ha tudtam volna hogy ez nevetségessé válik talán nem kellett volna bemásolnom az erédményt.

Nehogy már ezért megharagudj!
Tudod nagyon jól, hogy ezek nagyrésze vicc, aztán egy korunkbeli eleve többet élt meg mint egy fiatal.
Nekem csak azért lett olyan kevés pontom, mert én egy félénk, bátortalan, tapasztalatlan emberke vagyok........(és kicsit hazudós
)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 17:36
Tudod nagyon jól, hogy ezek nagyrésze vicc, aztán egy korunkbeli eleve többet élt meg mint egy fiatal.
Nekem csak azért lett olyan kevés pontom, mert én egy félénk, bátortalan, tapasztalatlan emberke vagyok........(és kicsit hazudós

Jóvannnnnnnnnnnaaaaaaa

...csak hallkan súgom meg...Én ezt anno(de vissza is kereshetsz)..valami 71..vagy 74%-ra teljesitettem....hány éves is vagyok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 17:42

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Nehogy már ezért megharagudj!
)

Sziasztok!
Nagyon nimfomán qurva vagyok!

Nagyon nimfomán qurva vagyok!

Elég primitív egy teszt... Legalább a korosztályt kellett volna eldönteni, hogy melyiknek szól... pl: smároltál már?
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóvannnnnnnnnnnaaaaaaa

hűűűűű, nimfomán kurva vagyok! 53%-al!

akkor tán nem nézted végig. mert pontosan az a lényege, hogy a kezdetektől egészen belemerül olyan dolgokba ami egyáltalán egy nő és férfi között megtörténhet.
De! senki nem mondta, hogy kötelező kitölteni, és a teszt írója sem akart egy mélyreható vizsgálatot, arra vannak szakemberek..
ez mint mindig csak játék, így kell felfogni. (Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2008. 08. 05. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 19:08
De! senki nem mondta, hogy kötelező kitölteni, és a teszt írója sem akart egy mélyreható vizsgálatot, arra vannak szakemberek..
ez mint mindig csak játék, így kell felfogni. (Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2008. 08. 05. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Elég primitív egy teszt... Legalább a korosztályt kellett volna eldönteni, hogy melyiknek szól... pl: smároltál már?

dejóóóóóó, akkor a gg-re csak nimfomán csajok járnak, igaz ezt teszt nélkül is tudtuk...
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 05. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem kinevetünk, hanem irigykedünk

Jóvannnnnnnnnnnaaaaaaa

Ha nem lennénk azok, itt sem lennénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 19:16

VIP
Admin

dejóóóóóó, akkor a gg-re csak nimfomán csajok járnak, igaz ezt teszt nélkül is tudtuk...

Hát szép van mitt bepotolni,,,,,26%de apácának se lettem volna jó.....

te azonnal jelentkezz nálam korrepetálásra...
(Ez egy válasz Zsuzsu_37 üzenetére (2008. 08. 05. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 20:04

Hát szép van mitt bepotolni,,,,,26%de apácának se lettem volna jó.....

Szép jó estét mindenkinek!
Gondoltam, ha már visszatértem a GG-re, akkor ide is benézek!
Te Sárl: Lehet, hogy már kérdeztem, de hova tűnt Hipp?
Szép álmokat emberkék.

Szép álmokat emberkék.

A legjobb helyen van,
xxxxxxxx
(kimoderálva: öregSam, leírtam priviben miért!) (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 08. 05. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 22:43

(kimoderálva: öregSam, leírtam priviben miért!) (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 08. 05. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó estét mindenkinek!
Gondoltam, ha már visszatértem a GG-re, akkor ide is benézek!
Szép álmokat emberkék.

Szép álmokat emberkék.

Abszolút nem, félreértettél, csak Sam-et javítottam ki, hogy nem vagy átlagos.
Irányodban (és nem csak a teszt miatt)végtelen nagy respect van
Megcsináltam újra a tesztet, kis fejlődés van (+2%), de a 73% miatt én is irigykedem!
"ez vagy te -> 72% A+ 69%-100% (szexmániás állat)" (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Irányodban (és nem csak a teszt miatt)végtelen nagy respect van

Megcsináltam újra a tesztet, kis fejlődés van (+2%), de a 73% miatt én is irigykedem!
"ez vagy te -> 72% A+ 69%-100% (szexmániás állat)" (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóvannnnnnnnnnnaaaaaaa

83%...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 12:38

VIP
Admin

Találtam megint egy jó szex tesztet. vannak benne izgalmas kérdések, meg disznók is. érdemes őszítén válaszolni (mint mindig) aztán megtudhatod mennyire vagy "szende".
az eredmény láttán "szexmániás állat" nem vagyok, de az eredménnyel megelégedtem. perverz sem vagyok, mert nagyon sok kérdést üresen hagytam.
na akkor itt van a teszt LÁNYOKNAK!
és itt pedig FIÚKNAK!
itt pedig az eredményem: (beteszem a képet, nektek elég beírni a %-ot!)

az eredmény láttán "szexmániás állat" nem vagyok, de az eredménnyel megelégedtem. perverz sem vagyok, mert nagyon sok kérdést üresen hagytam.
na akkor itt van a teszt LÁNYOKNAK!
és itt pedig FIÚKNAK!
itt pedig az eredményem: (beteszem a képet, nektek elég beírni a %-ot!)

nem mondod, te kurafi..........
helló doki szép egy vircsaft, kiderülnek a disznóságok
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 08. 05. kedd 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
helló doki szép egy vircsaft, kiderülnek a disznóságok