Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1142 1143 1144 1145 1146 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#22861   2008. 09. 03. szerda 18:03
MmePrune MmePrune VIP Admin
édes kicsi szívem...látod a 23389, 23390-es hszket? inkább mindenki elrontja a tesztet hehe

egyébként volt ma időm gondolkodni...mégiscsak feleségül akarok menni hozzád, bár nem kérted meg a kezemet nyes admin vagyok, tehát az összes pályázót tiltani fogom véglegesre eplus2 és akkor kénytelen leszel engem feleségül venni
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 03. szerda 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 09. 03. szerda 12:34
lehet, hogy neked van igazad! mf2
sajnos a tömegből egy okos nő kipottyant! szomoru1
de túl fogom élni, mert mint az alattam lévő hsz.-ben foglaltak, és a képi látvány tanulsága szerint bőven van utánpótlás... eplus2
#22862   2008. 09. 04. csütörtök 08:44
surdapapa surdapapa
egyetlen jó megoldás létezik:

meg kell adnod a tyilifonszámát, meg a címét surdinak nyes nyes
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 02. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 19:01
A fancba...biztos rossz gombot nyomtam mög...hun wagyok máá megint???
Jéhh...ez a nappali... eplus2

Üdwözletem a hölgyeknek és a zuraknak... wink

Fijjúk...mit kő csinyálni ha felhíw telán egy 22 éwes szőke nagy meeellűűű csajszi,hogy két éwe nm látott??? confused
Wazzze...wmit ígértem neki... nyes
#22863   2008. 09. 04. csütörtök 09:10
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Jó reggelt!

Jelentem tisztelettel, a lányom sír az oviban utánam. És mivel elég heves természete és nagy hangja van a drágámnak, már az egész ovi ismeri, pedig még csak 3 napja jár nyes

Óvónő szerint az a jó, ha az elején sírnak, mert akkor gyorsabban beszoknak. Legyen igaza.

Ettől függetlenül elszorul a szívem, hogy "magára hagyom". És kurvára hiányzik is a kis szaros.

Már az is kiderült róla, hogy öntörvényű és nem hajlandó behódolni a szabályoknak. Isteni mázlim, hogy az óvónő lánya is az oroszlán jegyében született és pont ilyen személyiség. Így legalább nem gondolják, hogy azért ilyen, mert mindent ráhagytam vagy azért, mert eredendően rossz.

És ami érdekes, a sírás ellenére is örömmel megy oviba. Ez jó hír. Persze ez még változni fog.

Nnnna, megyek takarítani, ha már ilyen sok szabad időm lett hirtelen.

Pusssz
#22864   2008. 09. 04. csütörtök 09:36
Gyerekek!

Rájöttem, hogy nem bírom olyan jól a stresszt, mint gondoltam. Van egy nő, akitől szoktam megbízásokat kapni, de a csaj olyan szinten hülyén reagálja le a legkisebb és simán helyrehozható hibákat is, pl. hisztériás hangon sipítozik velem telefonon, hogy egy idő után az ember tényleg idiótává válik attól, hogy stresszel, nehogy újabb hibát kövessen el.
Utána persze bocsánatot kér a kirohanásért és csacsog, mintha mi sem történt volna, de azért az ember nem felejt...

Ti mennyire bírjátok a stresszt? Hagytatok már ott munkahelyet a hülye főnök miatt? Mit lehet tenni ilyen stresszes környezetben, hogy az ember ne váljon zizzentté?

kerdes
#22865   2008. 09. 04. csütörtök 09:54
Molly_anyó Molly_anyó
Jó reggelt Nappali wave
Az hogy sir az ovodában az természetes hiszen változás történt a megszokott életében. Ez az "elszakadás" az első, hogy a napjait nem veled tölti.
Rövid ideig tart párnap rájön ez új dolog és simán befog illeszkedni.
Nemsokára új kis barátjai lesznek és boldogan fog bemenni.
Készülj arra is itt fog megtörténni az oviba az első szerelem.
Sressz
Mivel elvégeztem tizenéve az agykontroll tanfolyamot, megtanultam a pozitiv gondolkodással az ilyen helyzeteket kezelni.
Ha ugy érzed stesszes dolog ér csak mosolyogj mély levegő.
Rőviden szarni mindenre nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 09. 04. csütörtök 09:10
Jó reggelt!

Jelentem tisztelettel, a lányom sír az oviban utánam. És mivel elég heves természete és nagy hangja van a drágámnak, már az egész ovi ismeri, pedig még csak 3 napja jár nyes

Óvónő szerint az a jó, ha az elején sírnak, mert akkor gyorsabban beszoknak. Legyen igaza.

Ettől függetlenül elszorul a szívem, hogy "magára hagyom". És kurvára hiányzik is a kis szaros.

Már az is kiderült róla, hogy öntörvényű és nem hajlandó behódolni a szabályoknak. Isteni mázlim, hogy az óvónő lánya is az oroszlán jegyében született és pont ilyen személyiség. Így legalább nem gondolják, hogy azért ilyen, mert mindent ráhagytam vagy azért, mert eredendően rossz.

És ami érdekes, a sírás ellenére is örömmel megy oviba. Ez jó hír. Persze ez még változni fog.

Pusssz
#22866   2008. 09. 04. csütörtök 10:01
surdapapa surdapapa
jááájjjj nefárajjjj!!!

mert oroszlán jegyű!
Te meg azért kefélsz, mert szűz vagy és tenni akarsz ellene! vigyor5 miiiiii?????

ffffffáááááááájjjjjjjj
haggyatokmán evvel a monoszkóp baromságval!

munkahelyet még nem hagytam ott... de főnökre már vágtam rá ajtót!

egyébként mázlista vagy: a fiam tegnap megérkeztünk az oviba.. mondjuk neki puszi?! /elköszönésképp/ erre rohan az ovónénihez lelkesen és az arcára nyomja a puszit... mi meg le vagyunk sz..va... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 09:10
Jó reggelt!

Pusssz
#22867   2008. 09. 04. csütörtök 10:01
Megfogadom stresszkezelő tanácsaidat.
De ha mindenre rászarok, ki takarítja el?

nyes

Bocs, ezt nem hagyhattam ki...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 09:54
Jó reggelt Nappali wave
Az hogy sir az ovodában az természetes hiszen változás történt a megszokott életében. Ez az "elszakadás" az első, hogy a napjait nem veled tölti.
Sressz
Mivel elvégeztem tizenéve az agykontroll tanfolyamot, megtanultam a pozitiv gondolkodással az ilyen helyzeteket kezelni.
#22868   2008. 09. 04. csütörtök 10:04
surdapapa surdapapa
na a másik meg jön az egykontrolljával!

ááááááááá megőrjítetek!!!!!!!

ha ilyenekbe hisztek nem egysejtjeitek, hanem egysejtjeitek vannak... azt az egy sejtet meg már nem oly nehéz kontrollálni! eplus2
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 09:54
Jó reggelt Nappali wave
Sressz
#22869   2008. 09. 04. csütörtök 10:26
Molly_anyó Molly_anyó
héééééé te neszójjjjjjjjjábeee nyes
na jó ezt megjegyeztem a legközelebbi kajcsiba cián is lecc de csak neked nyes
amugy én nem hirdetem az agykontrollt csak használom és nekem bevált
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 10:04
na a másik meg jön az egykontrolljával!

ááááááááá megőrjítetek!!!!!!!

ha ilyenekbe hisztek nem egysejtjeitek, hanem egysejtjeitek vannak... azt az egy sejtet meg már nem oly nehéz kontrollálni! eplus2
#22870   2008. 09. 04. csütörtök 10:48
surdapapa surdapapa
kérj a dokitól receptet! neki tuti módszerei vannak... főleg surdi ellen! eplus2 hehe

jolvannaaa...
agykontroll: ha hiszel valamiben... pl súlyos /akár rákos/ beteg az már fél gyógyulás...
vagy ha valami bosszant tudod kontrollálni magad... na ez mondjuk Ok...
de általában nem ezt szokták evvel kapcsolatban kommunikálni!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 10:26
héééééé te neszójjjjjjjjjábeee nyes
na jó ezt megjegyeztem a legközelebbi kajcsiba cián is lecc de csak neked nyes
amugy én nem hirdetem az agykontrollt csak használom és nekem bevált
#22871   2008. 09. 04. csütörtök 10:54
surdapapa surdapapa
belőled sosem elég!

wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 09. 02. kedd 16:13
...ez ma egy olyan nap,hogy "felvettem" a régi formám,és kicsit aktivabb voltam... smile ...
holnap visszafogom magam.... vigyor5

királylányosbol is megárt a sok... beka3
#22872   2008. 09. 04. csütörtök 11:00
surdapapa surdapapa
khm... mit is írt surdi a tesztekről?

és az ő Sam bátyja hogyan is reagálta ezt le kerdes

nyah jössz egy bocsánatkéréssel... meg egy sörrel! minimum 50 l-es KEG-gel! eplus2 hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 09. 02. kedd 19:35
Jól látod, mert felbontottam elemekre, egy gif szerkesztővel, és valóban úgy van ahogy mondod. de heccnek nagyon jó, becsapós mint sokminden más teszt. lényeg az, volt miről beszélni...

nyes
#22873   2008. 09. 04. csütörtök 11:04
surdapapa surdapapa
most látom csak, hogy megkövettél!

úgyhogy az előző hsz-em első fele storno...

a sörre igényt tartok! hehe

kivételesen igaza! surdának mindig igaza van! és a szája jár neki! eplus2
tehát surdának mi jár?
a szája
és természetesen egy KEG hordó sör Sem apótól! hehe
erről jut eszembe: Sem apó! neked nem rokony a Bem apó? eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 09. 02. kedd 20:31
Ááááá ez nem úgy van, csak én is gondolkodtam, hogy miért van az hol erre forog hol arra. először a reggeli konyakoskávéra gyanakodtam, de hát annak már rég nem volt hatása. utána bontottam elemekre az animációt, és megláttam a turpisságot. surdának volt most kivételesen igaza (ez is ritkán de előfodul)
nem is ez a baj, hanem megint érik szerintem a sodrófa.. egyenlőre marad a bujdokolás, majd elmegy egyszer csak a zivatar....

nyes
#22874   2008. 09. 04. csütörtök 11:09
surdapapa surdapapa
és most a Zenebutik-zenehíd következik! eplus2

hamupipegő eljen

jééé tennap legalább Jenci besegített Sem bratyesznak!

de most surdi jól elbeszélget saját magával! eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 02. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 02. kedd 21:01
én is sokáig néztem, és nekem is megfordult, de én azt vontam le ebből, hogy rettentő mód intelligens vagyok vigyor5 és szerintem ez igaz is, tehát nem képezi vita tárgyát hehe
tárgya/trágya...erről jut eszembe--->
emlékeztek a "hét műtárgya" műsorra? és a módos péter féle...ööö..impulzus...vagy valami ilyesmi volt a címe, valami popműsor...és a juhász előd féle zenebutik-ra? még tizenéves koromban ment, és mindig a könnyűzenei számokat vártam, volt benne talán kettő smile
ti mennyire vagytok nosztalgikus hajlamúak?

surdának üzenem, hogy a "pácienseim" elég jól beszélnek magyarul, max. olyanokat kell kitalálnom, hogy a hamupipegő kicsoda smile

gázosnak pedig: csak mondd azt, hogy el vagy csúszva a munkáddal, és ezért nem tudsz nyalni...fagyit, vele mf2
#22875   2008. 09. 04. csütörtök 11:17
gazosgyuri gazosgyuri
Jáú napot!

Ááááááá...wan ízlése..tehát ezt kihúzom... mf2

Bááár némi mennyiségű fasírttal le lehet fizetnyi... hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 08:44
egyetlen jó megoldás létezik:

meg kell adnod a tyilifonszámát, meg a címét surdinak nyes nyes
#22876   2008. 09. 04. csütörtök 11:23
surdapapa surdapapa
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

héééé nagymedve!
holafenébe kószálsz?
jöhetnél gyakrabban Teeeeeeeee!!!!!!!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 11:17
Jáú napot!

Ááááááá...wan ízlése..tehát ezt kihúzom... mf2

Bááár némi mennyiségű fasírttal le lehet fizetnyi... hehe
#22877   2008. 09. 04. csütörtök 11:37
surdapapa surdapapa
míg jól nem lakok... de pl sültkolbászból minimum annyit, h kisujjal elérjem! szerintem a gyurci fasírval van utyanígy! eplus2

a kisvejed miatt meg néha konyhamalac üzemmód bekapcs... nehogymá annyit kiöntsünk hehe

egyébként meg jóanyám állandóan kiakadt, h két falat mindig a tányéromon maradt! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 22:17
Gyerekek!

Evésről lesz szó most.

Nálunk állandó vita tárgyát képezi a "MENNYIT KELL ENNI" kérdés a férjemmel. Őt úgy nevelték, hogy a tányéron lévő összes falatot meg kell enni (persze az ember nem magának szed általában gyerekkorában, tehát a szülei által meghatározott adagot kellett mindig betömnie magába). Ez manapság is úgy néz ki, hogy látszik rajta, hogy már nem is hiányzik neki a jóllakottsághoz, de azért mindent elpusztít a tányérról (sokszor látszik is rajta, hogy gyakorlatilag rosszul van evés után).

Nálunk meg mindig annyit ettünk, amennyi jól esett. Én általában 1-2 falatot meghagyok, mert az már nem hiányzik a boldogságomhoz. Az uram ezen kiakad, hogy azt a keveset már miért nem eszem meg? Hát azért, mert akkor kipukkadok baz+!

Nnnnna, és ma azt mondta a gyereknek, hogy addig nem állhat fel az asztaltól, amíg mindent meg nem evett a tányérról. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Az én lyányomból nem nevel zabálógépet. Mindig utáltam az ilyen hozzáállást, hogy nem lehet az ételből meghagyni.

Nálatok hogy megy ez? Meddig esztek?

kerdes
#22878   2008. 09. 04. csütörtök 11:47
surdapapa surdapapa
navazze legalább Te normálisan étkezel! /ehj be rég wót, h mi valamiben egyetértsünk!/

mert ami kajával kapcsolatban itt elhangzott az mind bődületes baromság wót!
nyah de mindenki saját magáról írta... tehát ha nekik így a jó étkezzenek így!

a személyes megjegyzések kivételével, mint ha én írtam wóna ezt a hsz-t!

tom vazze!
nem mondod, h naponta számolod a kalóriabevitelt? és figyeled a kalória egyensúlyt confused
ez így ebbe a formába nagyon nem normális!

és miért gondolod, h a sárl férje el fog hízni ha így folytatja?
ismerek én olyan embert nem is egyet, aki hozzám kéest is zabál mégis olyan vékony, mint a kisujjam!
ez alkat kérdései is! tehát nem biztos, h sok köze van hozzá!

Szilva!
télleg "nehéz téma ez a kaja, főleg a skacoknál" pláne, h a lány zabál és a fiúba kell beleimádkozni! smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 03. szerda 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 09. 03. szerda 01:06
Evés? Jó téma...

Aki látott már, tudja, hogy nem tartozom az csepp emberek csoportjába.
Egész gyermekkoromtól (7 évesen kezdtem) kamaszkoromig aktívan sportoltam, úszás, vízilabda, majd bírkózás, és aikido volt a sportom, mindben napi 3-4 órás edzéssel. Ezért az átlagosnál jóval többet ettem mindig is, és bűr bírkózóként sem a pehelysúlyban indultam, akkoriban nem voltak nagy gondjaim a súlyommal.

Nagyszüleim Karcagon éltek, édesanyám is ilyen "vidéki" szemléletben főzött: jókat, finomakat, sokat. wink

Sosem volt olyan, hogy "már pedig ezt vagy azt meg kell enni", de a családban szinte senkit nem kellett sosem biztatni az evésre, tán azért, mert mindig nagyon jó ételket kaptam.

A lányom amolyan fél-vega (tán "bicsérdistának" is mondják), csak húst nem eszik, de tejterméket, tojást igen. Ez benne magától, egész kisgyerek kora óta alakult ki, és sem ellene, sem érte nem tettem soha semmit, bár néha részóltam, hogy nem unalmas-e a sajtos melegszenya kecsappal? nyes

Jómagam mindig is tudtam az evésért enni. Szeretem a jó ételeket, a jó ízeket, igazi gourmand-nak vallom magam, szívesen kipróbálok új ízeket, szeretem a jó kajákat.

Tán azért nem híztam még el teljesen és végletesen, mert az édességek sosam vonzottak, csoki, süti, ilyesmi ha 2 havonta 1X van, untig elég. nyes

Vallom, hogy egy-egy igazán jó evés felfogható egyfajta kulináris szex-nek. Nekem épp olyan fontos a főzés, kóstolgatás, mint maga a zaba. A főzés az előjáték, és utána a nagy zabálás a szex... eplus2 hehe
#22879   2008. 09. 04. csütörtök 11:59
surdapapa surdapapa
rá se ránts!

majd én megeszem, ha meghagyta!

olvasd már el, h milyen bődületes baromságot írt Őszakácsossága a kajákról!

hogy legyen reggeli Ő egy afrikai emberevő törzsnél! eplus2
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 03. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 08:16
na tessék ez se jó neked
na má megint basztatsz rossz kaját hoztam nyes
ha neked nem kő majd más megeszi
Legyen szép napod
#22880   2008. 09. 04. csütörtök 12:06
surdapapa surdapapa
milyen is az amikor az adminok szétchatelik a fórumot? eplus2 hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 03. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 03. szerda 09:48
én nem jelentkezem, nem akarom hátralévő életemet teljesen tönkre tenni hehe mf2

... 1142 1143 1144 1145 1146 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!