Egész hét frontos? Még?
Végül is egy héttel több vagy... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 17:55

Végül is egy héttel több vagy... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3958902)

Hát...pedig ez a hét ilyen frontos lesz sajnos. Kitartást

Úgy is érzem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 17:51

Törölt felhasználó (3947022)

Az meg milyen front? Az már háború'
Hát...pedig ez a hét ilyen frontos lesz sajnos. Kitartást
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 17:33

Érzem a hidegfrontot, és minden izületem úgy érzem ezer fokon ég.
Amúgy, nem lenne rossz, de ez kicsinál most.
Amúgy, nem lenne rossz, de ez kicsinál most.
Az meg milyen front? Az már háború'
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 17:41
Törölt felhasználó (3927962)

Én egy hónapja érzem a frontot...

Én egy hónapja érzem a frontot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 16:02

Csodás délutánt
Nekem is,köszönöm

Érzem a hidegfrontot, és minden izületem úgy érzem ezer fokon ég.
Amúgy, nem lenne rossz, de ez kicsinál most. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 16:54
Amúgy, nem lenne rossz, de ez kicsinál most. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Rossz napod volt?

És állítólag havazni is fog
Lehógolyózzák egymást

Latom a venuszi es a marsi energiak megutkoznek ma delutan.

Rossz napod volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 16:44

Neked is, szívesen
) az enyém nem túl csábos:/

Neked is, szívesen
) az enyém nem túl csábos:/
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 16:02

Csodás délutánt
Nekem is,köszönöm

Csodás délutánt
Nekem is,köszönöm

Aham.
Bár egyesek összekeverik a bókolást az udvarlással...
Ugye tudod mi a különbség?
Áh, hagyjuk inkább... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 15:41
Bár egyesek összekeverik a bókolást az udvarlással...
Ugye tudod mi a különbség?

Áh, hagyjuk inkább... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)

Úgy bizony! Ma is találkoztam egy kedvenc könyvelőmmel, akit - a szokott módon - istennőmnek szólítottam és miután biztosítottam arról, hogy vadítóbban néz ki, mint valaha arról érdeklődtem, hogy ma milyen őrjítő fehérneműt visel. Ő válaszolt én pedig megjegyeztem, hogy ha volnának még fogaim, akkor azokkal tépném le róla a bugyiját, de így legfeljebb csak lenyalogatom. Ugye világos, hogy ez játék?
Úgy bizony! Ma is találkoztam egy kedvenc könyvelőmmel, akit - a szokott módon - istennőmnek szólítottam és miután biztosítottam arról, hogy vadítóbban néz ki, mint valaha arról érdeklődtem, hogy ma milyen őrjítő fehérneműt visel. Ő válaszolt én pedig megjegyeztem, hogy ha volnának még fogaim, akkor azokkal tépném le róla a bugyiját, de így legfeljebb csak lenyalogatom. Ugye világos, hogy ez játék?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 15:17

Udvarolsz ugy, hogy semmi konkrét nincs mögötte... ezt hívják álltatásnak? Vagy a szleng itt: kamus

Udvarolsz ugy, hogy semmi konkrét nincs mögötte... ezt hívják álltatásnak? Vagy a szleng itt: kamus
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 15:10

Ugye, hogy az udvarlás független a tényleges szexuális céltól? Én olyanokat udvarolok egyes hölgyismerőseimnek, hogy azt gyanútlan emberek sokszor perverz ajánlattételnek is gondolhatnák, de bírják a gyűrődést. És el is várják

Van lelketek. Amit simán ki tudtok kapcsolni, mint ha nem lenne. És az esetek többségében nincs.
Lédy leírta a tutit, annál jobban nem lehet megfogalmazni.
Sajnos ezek szomorú tények, és az mikor ezt a tárgyilagos kezelést tök természetesnek és jónak ítéli meg az erősebbik nem, hogy ez így rendjén van. Igen...ha az ő szemszögénől nézzük, és az ő agyával gondolkodunk ( amit a gatyájában hord)
De ebbe ne is megyek bele inkább, mert csak bedühödök
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 12:06
Lédy leírta a tutit, annál jobban nem lehet megfogalmazni.
Sajnos ezek szomorú tények, és az mikor ezt a tárgyilagos kezelést tök természetesnek és jónak ítéli meg az erősebbik nem, hogy ez így rendjén van. Igen...ha az ő szemszögénől nézzük, és az ő agyával gondolkodunk ( amit a gatyájában hord)
De ebbe ne is megyek bele inkább, mert csak bedühödök

Pasinak is van lelke
Mi is adjuk,persze el tudjátok venni az eszünket és hülyeségeket csinálunk,talán ebből gondoljátok hogy csak az ösztön hajt.Persze mi sem vagyunk egyformák,ti sem.

Mi is adjuk,persze el tudjátok venni az eszünket és hülyeségeket csinálunk,talán ebből gondoljátok hogy csak az ösztön hajt.Persze mi sem vagyunk egyformák,ti sem.

Ugye hogy ugye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 15:10

Ugye, hogy az udvarlás független a tényleges szexuális céltól? Én olyanokat udvarolok egyes hölgyismerőseimnek, hogy azt gyanútlan emberek sokszor perverz ajánlattételnek is gondolhatnák, de bírják a gyűrődést. És el is várják

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 14:33

Na ebben nem értek egyet..
Vannak ilyen pasik,de nők is,akik hülyítenek a szexért,vagy más célért,viszont nem általános egyik tábornál sem.
Például én szeretek kedveskedni,udvarolni,csak úgy,mert bírok valakit,nem a szexért.Persze ha úgy alakul nem mondok nemet
Lehet hogy hihetetlen,de szexelni csak olyannal,akinek a személye is vonz,anélkül nem az igazi.
A nőt élvezni kell,nem használni,kellemesebb is
Lehet hogy azért mert én medve ..
Vannak ilyen pasik,de nők is,akik hülyítenek a szexért,vagy más célért,viszont nem általános egyik tábornál sem.
Például én szeretek kedveskedni,udvarolni,csak úgy,mert bírok valakit,nem a szexért.Persze ha úgy alakul nem mondok nemet

Lehet hogy hihetetlen,de szexelni csak olyannal,akinek a személye is vonz,anélkül nem az igazi.

Na ebben nem értek egyet..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 13:53

Törölt felhasználó (869472)
VIP

Igen van lelketek. Ez egyertelmu. De az is teny, hogy siman hoditotok, udvaroltok szamotokra komolyan nem erdekes csajoknak pusztan a szex remenyeben.
A nok kozul kevesen tudnak olyan ferfivel szexelni, aki a lenyukhoz/lelkukhoz nem tud legalabb kicsit kozel kerulni. En igy tapasztalom ezt.
A nok kozul kevesen tudnak olyan ferfivel szexelni, aki a lenyukhoz/lelkukhoz nem tud legalabb kicsit kozel kerulni. En igy tapasztalom ezt.
Igen van lelketek. Ez egyertelmu. De az is teny, hogy siman hoditotok, udvaroltok szamotokra komolyan nem erdekes csajoknak pusztan a szex remenyeben.
A nok kozul kevesen tudnak olyan ferfivel szexelni, aki a lenyukhoz/lelkukhoz nem tud legalabb kicsit kozel kerulni. En igy tapasztalom ezt. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 12:06
A nok kozul kevesen tudnak olyan ferfivel szexelni, aki a lenyukhoz/lelkukhoz nem tud legalabb kicsit kozel kerulni. En igy tapasztalom ezt. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Pasinak is van lelke

Pasinak is van lelke
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 11. kedd 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 11. kedd 20:23

Egyszerüen én abban látom a problémát (ha ez probléma egyáltalán..nézőpont kérdése), hogy a férfiakat a testi vágy irányítja, míg mi a lelkünket is adjuk, még ha kicsit is. Nő és ffi különbség...