tukmálni?
csak előveszi és mint a mágnesre a FÍM rá tapadsz :P
remélem nem az üvegasztal alatt veszi elő, nem szeretném cserélni, mert le fejelted és szét tört :P (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 01. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 01. kedd 19:27
csak előveszi és mint a mágnesre a FÍM rá tapadsz :P
remélem nem az üvegasztal alatt veszi elő, nem szeretném cserélni, mert le fejelted és szét tört :P (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 01. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (868439)

Tenném én, ha tudnám! De nem segít benne senki. Te is csak a kis izédet tukmálnád a számba

azaz vagy teljesítesz vagy a kalapács teljesít ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 01. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 01. kedd 19:38

Persze beszólhatsz, csak nehogy így járj:

Persze beszólhatsz, csak nehogy így járj:
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2012. 12. 29. szombat 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 29. szombat 19:37

inkább tedd láthatóvá a képeidet, jobban mutat a topicban

Tenném én, ha tudnám! De nem segít benne senki. Te is csak a kis izédet tukmálnád a számba
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2012. 12. 29. szombat 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 29. szombat 19:37

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 21. péntek 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 21. péntek 21:06

Nocsak, még egy férfi
Én is arra tippelek, hogy molyos a medve. Akad itt pókháló is talán? Van nálad valami eszköz, amivel eltávolítanád ez utóbbit?
A szőrt meg majd én elviszem molytalanítani

Én is arra tippelek, hogy molyos a medve. Akad itt pókháló is talán? Van nálad valami eszköz, amivel eltávolítanád ez utóbbit?

A szőrt meg majd én elviszem molytalanítani
a "kis izémet" megkostolhatod, csak nehogy megfulladjál...(tudod egy "kanál vízben is" meg lehet)...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 18. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 18. kedd 21:23

Most látom csak, hogy neked is van olyan kis izéd. Vagy csak olyan kis izéd van?

Nocsak, még egy férfi
A szőrt meg majd én elviszem molytalanítani (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2012. 12. 20. csütörtök 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 20. csütörtök 07:40

A szőrt meg majd én elviszem molytalanítani (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2012. 12. 20. csütörtök 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Hééééééééééé!!!
Várjál má' Te avval a medvebőrrel, hisz teljesen moly rágta!!!

Hééééééééééé!!!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2012. 12. 18. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 18. kedd 11:22

Először tölteni a fiúknak egy konyakot, vagy ki mi kér
Másodszor lefeküdni a medvebrőre, lábakat széttárni
És várni a csodát, hátha erre téved valaki. Régen nagy volt itt a nyüzsgés

Most látom csak, hogy neked is van olyan kis izéd. Vagy csak olyan kis izéd van?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2012. 12. 18. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)

csak "környékezd"...

Ha már a hangolásra váró húrjaim behangolódtak, hogyan tudnék hatékonyan rád hangolódni? Az a kis admin izé a neved mellett hatalmat jelent? Csak azért, hogy tudjam kit kell megkörnyékeznem.

Ha már a hangolásra váró húrjaim behangolódtak, hogyan tudnék hatékonyan rád hangolódni? Az a kis admin izé a neved mellett hatalmat jelent? Csak azért, hogy tudjam kit kell megkörnyékeznem.

Miért, ki mit kér?
Medvebőr? Nem túl molyos? Feltételezem, nem nagyon takarított mostanában senki.
Én téged vártalak, s lám ítt vagy
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2012. 12. 18. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 18. kedd 11:22

Medvebőr? Nem túl molyos? Feltételezem, nem nagyon takarított mostanában senki.
Én téged vártalak, s lám ítt vagy

de jó vóót genyóval genyózni...

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 16. vasárnap 20:54
Mmmm...És mit is kell tennem érte pontosan?

Tudod, akkor kattantam egy nagyot, amikor leírta az ezer másik topicban olvasható, sablonos kalandjait, és befenyegetett a végén, hogy "huhdeüberjogászcsajok" állnak mögötte, ha valaki ellopja
No de térjünk át valami másra. Mondd csak, te miért néztél be a nappaliba? Inni akarsz
, sütizni
vagy dugni
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 16. vasárnap 08:05

No de térjünk át valami másra. Mondd csak, te miért néztél be a nappaliba? Inni akarsz

Törölt felhasználó (849369)

Az a topic elég vicces volt tartalmilag

Az a topic elég vicces volt tartalmilag
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 15. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 15. szombat 21:54

Jaj, én annyira igyekeztem kihágni a kő kemény valóságban, hátha meghág az egyik admin...erre bezárta a topicot, anélkül, hogy megbüntetett volna.

Jaj, én annyira igyekeztem kihágni a kő kemény valóságban, hátha meghág az egyik admin...erre bezárta a topicot, anélkül, hogy megbüntetett volna.

Helló, én is betévedtem nem csak Te.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 14. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 14. péntek 20:39

Helló
Azokat az egyeseket keresem, akik dugnak, beszélgetnek, esznek, isznak, mesélnek, kérdeznek, válaszolnak. Mert én csak betévedtem ide.

Azokat az egyeseket keresem, akik dugnak, beszélgetnek, esznek, isznak, mesélnek, kérdeznek, válaszolnak. Mert én csak betévedtem ide.