Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1207 1208 1209 1210 1211 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#24583   2010. 03. 31. szerda 12:57
X Törölt felhasználó (730768)
nincsen ezzel semmi baj úgy jó ahogy van.ne görcsölj,élvezd a sexet és akkor a kislánynak is j ó lesz
(Ez egy válasz Lola Del Rio üzenetére (2010. 03. 25. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 25. csütörtök 20:52
Sziasztok.. lehetne egy kérdésem? van egy lány aki győrbe lakik.. elég rég óta ismerem már azért és hát úgymond együtt vagyunk de még nem találkoztunk.. de jövő héten majd átjön hétvégére hozzám. a lényeg az hogy még mellé szűz is vagyok.. depressziós és semmi önbizalmam nincs.. de a lényeg hogy a lány már látta camon a "testem" meg azt is.. de én azon stresszelek hogy kicsi.. de valahogy érzem hogy nem kicsi.. a lány is mondja hogy csodálatos meg minden.. de mégis ezen töröm a hülye fejem. pedig felesleges.. és még valami ami eléggé megbántott.. hogy a lány nem egy bomba nő igazából de multkor picit feldühítettem hogy egész nap csak a kis hülye bajaimról beszélgettem vele, és azt mondta hogy nagyon tetszik neki az enyém de azért ki próbálná egy naggyal is, most szerintetek ez eshet rosszul? vagy csak tényleg én vagyok ennyire érzékeny?

Köszönöm szépen, csak félek hogy kicsi... és nem tudom kielégíteni. sok filmet néztem és lehet azért érzem így meg mág sok egyéb.. tessék két kép: Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#24582   2010. 03. 31. szerda 11:30
surdapapa surdapapa VIP
Ihon vagyok-e la a kert végiben!!! circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2010. 03. 04. csütörtök 16:05
Surda!
Hol a pitliben csavarogsz? Remélem azért bedugod ide az orrod, és olvasod az alábbi cikket...
Megrendelheted a tolókocsidat, ha nem szívleled meg a dolgokat.

#24581   2010. 03. 31. szerda 11:29
surdapapa surdapapa VIP
az nyálad csak gyári hiba Teeeeeeeee

mi is van Surmókkal???

megtalálta végre a helyét?!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 22:01
Nyah akkor azzéé vagyok én ekkora hülye.... nyes eplus2 hehe
#24580   2010. 03. 25. csütörtök 20:52
Lola Del Rio Lola Del Rio
Sziasztok.. lehetne egy kérdésem? van egy lány aki győrbe lakik.. elég rég óta ismerem már azért és hát úgymond együtt vagyunk de még nem találkoztunk.. de jövő héten majd átjön hétvégére hozzám. a lényeg az hogy még mellé szűz is vagyok.. depressziós és semmi önbizalmam nincs.. de a lényeg hogy a lány már látta camon a "testem" meg azt is.. de én azon stresszelek hogy kicsi.. de valahogy érzem hogy nem kicsi.. a lány is mondja hogy csodálatos meg minden.. de mégis ezen töröm a hülye fejem. pedig felesleges.. és még valami ami eléggé megbántott.. hogy a lány nem egy bomba nő igazából de multkor picit feldühítettem hogy egész nap csak a kis hülye bajaimról beszélgettem vele, és azt mondta hogy nagyon tetszik neki az enyém de azért ki próbálná egy naggyal is, most szerintetek ez eshet rosszul? vagy csak tényleg én vagyok ennyire érzékeny?

Köszönöm szépen, csak félek hogy kicsi... és nem tudom kielégíteni. sok filmet néztem és lehet azért érzem így meg mág sok egyéb.. tessék két kép: Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#24579   2010. 03. 04. csütörtök 22:01
gazosgyuri gazosgyuri
Nyah akkor azzéé vagyok én ekkora hülye.... nyes eplus2 hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2010. 03. 04. csütörtök 15:58
Kivert a víz amikor ezt a cikket elolvastam:

Aki a szexuális életet túlhajszolja, gyengeelméjű, ostoba, nehéz felfogású lesz és ez tudományosan is alátámasztott.

Megszámlálhatatlan kísérlet és kutatás eredményei tanúskodnak a szex szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól. Tény az, hogy a lepedőakrobatika serkenti a vérkeringést, felér egy kiadós testmozgással, fokozza a nemi hormonok termelődését, fájdalomcsillapító hatású stb. Egy amerikai agykutatókból álló csoport nemrégiben a szex agyra és agyi kapacitásra gyakorolt hatásait tanulmányozta. Megdöbbentő eredmények láttak napvilágot, a megállapítást lassacskán a modern orvostudomány is elfogadja.
Az orgazmus pillanatában, az ondóval illetve a női ejakuláció végtermékével, a szervezetből rengeteg ásványi anyag és vitamin távozik. Ennek koncentrátuma meglehetősen nagy. Azok a személyek, akik szexuálisan napi szinten túlhajszolják szervezetüket, mentális képességeik romlására számíthatnak. Túlzásba vitt szex esetén az agyi mechanizmusok olyan mértékig károsodhatnak, hogy ennek mellékhatásaként akár tartós fejfájás, alvászavar, depresszív állapot, nehezebb felfogás vagyis gyengeelméjűség is kialakulhat.

Folytatás lent!
#24578   2010. 03. 04. csütörtök 16:05
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Surda!
Hol a pitliben csavarogsz? Remélem azért bedugod ide az orrod, és olvasod az alábbi cikket...
Megrendelheted a tolókocsidat, ha nem szívleled meg a dolgokat.

#24577   2010. 03. 04. csütörtök 15:58
Kivert a víz amikor ezt a cikket elolvastam:

Aki a szexuális életet túlhajszolja, gyengeelméjű, ostoba, nehéz felfogású lesz és ez tudományosan is alátámasztott.

Megszámlálhatatlan kísérlet és kutatás eredményei tanúskodnak a szex szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól. Tény az, hogy a lepedőakrobatika serkenti a vérkeringést, felér egy kiadós testmozgással, fokozza a nemi hormonok termelődését, fájdalomcsillapító hatású stb. Egy amerikai agykutatókból álló csoport nemrégiben a szex agyra és agyi kapacitásra gyakorolt hatásait tanulmányozta. Megdöbbentő eredmények láttak napvilágot, a megállapítást lassacskán a modern orvostudomány is elfogadja.
Az orgazmus pillanatában, az ondóval illetve a női ejakuláció végtermékével, a szervezetből rengeteg ásványi anyag és vitamin távozik. Ennek koncentrátuma meglehetősen nagy. Azok a személyek, akik szexuálisan napi szinten túlhajszolják szervezetüket, mentális képességeik romlására számíthatnak. Túlzásba vitt szex esetén az agyi mechanizmusok olyan mértékig károsodhatnak, hogy ennek mellékhatásaként akár tartós fejfájás, alvászavar, depresszív állapot, nehezebb felfogás vagyis gyengeelméjűség is kialakulhat.

Folytatás lent!
#24576   2010. 03. 04. csütörtök 15:57
Aktus után a szervezet kénytelen más területekről visszanyerni az elvesztett energiát és vitalitást pl. a szív energetikájából, illetve a szürkeállomány energiájából. Ezeknek az embereknek az agya, mintegy összezsugorodik és egy aszalt szilvához hasonlóvá válik. Ha belegondolunk abba, hogy agyunk mindössze 10%-t használjuk, nem nehéz elképzelni milyen mértékben zsugorodott össze azoknak az agya, aki naponta (akár több alkalommal is) nemi életet élnek.
A közfelfogásban is úgy él, hogy aki sokat szexszel meglátszik az arcán, nyúzottá, fásulttá és koravénné válik az arcbőre, a jelek szerint ez már az alacsony IQ-ban is észlelhető lesz. Ezeknél az embereknél a szex automatikus, ösztönszerű, állatias reakcióvá degradálódik. A „mentális retardáció" azokra jellemző, akik a szexuális együttlétet partnerüktől napi szinten megkövetelik, vagyis rendkívül alacsony intelligenciahányadossal rendelkeznek, mentális fejlődésük abbamarad, különböző készségeik pedig romlásnak indulnak. Ezek a személyek átlag alatti intellektussal rendelkeznek. A túlzásba vitt szex tartós károsodást okoz az agyban, férfiak esetében idősebb korban a végkimerülésből adódóan magatehetetlenné válnak, így gyakran tolókocsiba kényszerülve élik tovább az életüket. Az agykutatók szerint azoknál, akiknél a túlzásba vitt szex káros szenvedéllyé válik, leragadnak a szexuális ösztönök szintjén, ez pedig kihatással van szellemi kapacitásukra, életvitelükre, érzelmi életükre, mindez pedig negatívan hat párkapcsolatukra is.

(impulzus.ro)

(most akkor mi legyen? dugjunk, vagy ne dugjunk????)

violent
#24575   2010. 02. 28. vasárnap 17:21
X Törölt felhasználó (24620)
Jé, ti éltek!
Én is. wink
#24574   2010. 02. 22. hétfő 23:42
vazelinator vazelinator VIP Admin
nem rémlik olyasmi, hogy ménesnek is nevet szoktak adni?
s semmi sem tiltja, hogy a sajátját a prune úrnő "csődör" - nek hívja smile
úgy hogy egy bizottság szavaz be smile
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2010. 02. 19. péntek 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 19. péntek 21:56
Méghogy saját csődör, amikor egy egész ménesed van nyes ravasz1
#24573   2010. 02. 22. hétfő 12:23
erdokerulo erdokerulo
bee1 Az csak egy lóerő. Legalább nem kell luxusadót fizetned utánna bohoc
Majd szólj, ha belefáradt a trabi húzásába vigyor3
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2010. 02. 19. péntek 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2010. 02. 19. péntek 19:10
a madámnak saját csődöre van, minden dugást vele kell engedélyeztetni vigyor5
#24572   2010. 02. 19. péntek 21:56
eros007 eros007
Méghogy saját csődör, amikor egy egész ménesed van nyes ravasz1
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2010. 02. 19. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2010. 02. 19. péntek 19:11
csapd le csacsi smile
#24571   2010. 02. 19. péntek 19:11
MmePrune MmePrune VIP Admin
csapd le csacsi smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 02. 18. csütörtök 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 18. csütörtök 18:00
.... nem olyan családból származom .... mondotta Regös Bendegúz...is smile

(honnét idéztél? ) smile
#24570   2010. 02. 19. péntek 19:10
a madámnak saját csődöre van, minden dugást vele kell engedélyeztetni vigyor5
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 02. 19. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 19. péntek 08:17
Hízik a májam Meme.....De ne bántsd ezt a gyáva medvét, ha kikaparod a szemét, nem fogja látni a mi medvebőrös együttlétünket crazya
Vazi! Ha a madám a kanca, oda dugtok, ahova akartok. vigyor2
#24569   2010. 02. 19. péntek 09:07
Nyúlmedve Nyúlmedve
Na jó, a szemem nem adom.... vannak dolgok e világon, melyeket látni akarok!
A bőrömben én is benne vagyok... úgy milyen buli lesz? Húúúúúha! vigyor2
Majd a nyúl viszi a puskát, a medve meg meg nyalja a mézesbödönt... hehe
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 02. 19. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 19. péntek 08:17
Hízik a májam Meme.....De ne bántsd ezt a gyáva medvét, ha kikaparod a szemét, nem fogja látni a mi medvebőrös együttlétünket crazya
#24568   2010. 02. 19. péntek 08:17
erdokerulo erdokerulo
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2010. 02. 18. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2010. 02. 18. csütörtök 17:42
te! erdokerulot ne kezd ki, mert kikaparom a szemedet! vigyor5
honnan idéztem? smile
#24567   2010. 02. 18. csütörtök 18:00
Nyúlmedve Nyúlmedve
.... nem olyan családból származom .... mondotta Regös Bendegúz...is smile

(honnét idéztél? ) smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2010. 02. 18. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2010. 02. 18. csütörtök 17:42
honnan idéztem? smile
#24566   2010. 02. 18. csütörtök 17:59
Nyúlmedve Nyúlmedve
Azé ha megnézzük elölről, ha megnézzük hátulról, igencsak darabos, vagy jó sok uborka kell a szerelmes ló-tekintethez... smile
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 02. 18. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2010. 02. 18. csütörtök 17:39
ki mondta hogy a lónak a harapósabb végén dugták be smile ?
mit gondolsz miért néz olyan szerelmesen a polcra a kanca smile
#24565   2010. 02. 18. csütörtök 17:42
honnan idéztem? smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 02. 18. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 18. csütörtök 14:41
Egy ló elkezdett megrágni? vigyor5
#24564   2010. 02. 18. csütörtök 17:39
vazelinator vazelinator VIP Admin
ki mondta hogy a lónak a harapósabb végén dugták be smile ?
mit gondolsz miért néz olyan szerelmesen a polcra a kanca smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 02. 18. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 18. csütörtök 14:41
Egy ló elkezdett megrágni? vigyor5

... 1207 1208 1209 1210 1211 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48743db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 17. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!