Úgy látom nem csak kinnt van hideg, itt a nappaliban is meglehetősen fagyos a hangulat.
Azért szép napot mindenkinek!
Azért szép napot mindenkinek!

röhögőgörcs! (Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 06. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
hát ez qurva jóóóóóóóóóóóóóóó!
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 06. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szia Surda!
Lehet, sőt valószínű sok embernek úgy alakul a sorsa, hogy nem tud, vagy nem akar már a GG-re járni. Lehet fanyalogni, de én természetesnek tartom a lemorzsolódást, és azt is, hogy újak mindig jönnek. Aztán vannak hullámvölgyek ez minden fórumon így van. Nekem is hiányzik pár ember nencsak itt a gg-n hanem az életben is. Ott is ugyanez a helyzet. Neked pont nem kéne elmagyarázni, a mostani viszonyok között nagyon sok embernek fordult (többnyire negatív irányba) az élete, és ezzel is magyarázható. Aztán itt a gg-n sok kötekedő ember is megtalálható akik eleve taszítják a békésebb fórumozókat. Nos nekünk kell úgy hozzáállni ne haljon ki ez a topic.
Gondolom érted miről beszélek, na béke veled, és pina!
(majdnem elfeledtem leírni a szállóigét: "surda! basszon meg téged egy talicska majom"!)
Lehet, sőt valószínű sok embernek úgy alakul a sorsa, hogy nem tud, vagy nem akar már a GG-re járni. Lehet fanyalogni, de én természetesnek tartom a lemorzsolódást, és azt is, hogy újak mindig jönnek. Aztán vannak hullámvölgyek ez minden fórumon így van. Nekem is hiányzik pár ember nencsak itt a gg-n hanem az életben is. Ott is ugyanez a helyzet. Neked pont nem kéne elmagyarázni, a mostani viszonyok között nagyon sok embernek fordult (többnyire negatív irányba) az élete, és ezzel is magyarázható. Aztán itt a gg-n sok kötekedő ember is megtalálható akik eleve taszítják a békésebb fórumozókat. Nos nekünk kell úgy hozzáállni ne haljon ki ez a topic.
(majdnem elfeledtem leírni a szállóigét: "surda! basszon meg téged egy talicska majom"!)

Szia Surda!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 01. 06. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 06. kedd 09:08

tudod nem mind1 milyen kedvvel!
meg nézd meg az utóbbi időbe mennyit...
igaz mostanság időm is kevesebb!
na ez a baj, hogy itt a punci, vagy a torok mélységét kéne vizsgálni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 06. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 06. kedd 09:11

most erre mit mondjak? ha az gondoljuk, hogy ez itt az élet mélysége, és legalább olyan komolyan is vesszük, akkor el lehet venni a kedvünket...ha mindezt nem így gondoljuk, akkor meg egy felhőtlen szórakozás, és tőlem ezt nem veszi el senki..és szerencsére vannak még páran, akiktől szintén nem lehet elvenni
most erre mit mondjak? ha az gondoljuk, hogy ez itt az élet mélysége, és legalább olyan komolyan is vesszük, akkor el lehet venni a kedvünket...ha mindezt nem így gondoljuk, akkor meg egy felhőtlen szórakozás, és tőlem ezt nem veszi el senki..és szerencsére vannak még páran, akiktől szintén nem lehet elvenni
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 01. 06. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 06. kedd 09:08

igaz mostanság időm is kevesebb! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 06. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 06. kedd 09:06
igaz mostanság időm is kevesebb! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 06. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

te is itt vagy, nem? akkor mit jártatod a szádat? ideje lenne betömnöm valamivel

te is itt vagy, nem? akkor mit jártatod a szádat? ideje lenne betömnöm valamivel
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 01. 06. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 06. kedd 09:00

mint például a surdi! Miiiiiiiii???????
hát igen... kb ennyit értettetek meg az egészből!
soroljam... csak a nappalis törzsgárdát aki nincs itt?
pille, rumcájsz, kerülő, para, cuncus, vad, wildhorse, bigjoe, jesus, eros, moncy ... vagy az újabbak közül jeno, joel, gyurka... és igazán a teljesség igénye nélkül írom.... biztot valamennyien kötekedni jártak ide!
persze lehet az ember életében olyan változás, hogy nem tud itt lenni

pille, rumcájsz, kerülő, para, cuncus, vad, wildhorse, bigjoe, jesus, eros, moncy ... vagy az újabbak közül jeno, joel, gyurka... és igazán a teljesség igénye nélkül írom.... biztot valamennyien kötekedni jártak ide!
persze lehet az ember életében olyan változás, hogy nem tud itt lenni
mint például a surdi! Miiiiiiiii???????
hát igen... kb ennyit értettetek meg az egészből!
persze lehet az ember életében olyan változás, hogy nem tud itt lenni (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 21:59

persze lehet az ember életében olyan változás, hogy nem tud itt lenni (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

te milyen törzsgárda elmaradásról beszélsz? csak be kell tennem a formás kis seggemet a nappaliba, és máris itt vagy
egyébként meg te itt vagy...azok nincsenek itt, akik balhézni és kötekedni jártak fel

egyébként meg te itt vagy...azok nincsenek itt, akik balhézni és kötekedni jártak fel
ne szívjak? nem izgatsz?
már ezt a kis örömet is elvennéd tőlem?
már ezt a kis örömet is elvennéd tőlem?

te milyen törzsgárda elmaradásról beszélsz? csak be kell tennem a formás kis seggemet a nappaliba, és máris itt vagy

Mijaza a Kismalac?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 21:12

drága szívem..én a kismalacról nem tudok nyilatkozni, oda nem járok...a fórumról és az újításokról meg csak annyit, hogy azok valóban elvesznek, akik nyafogni meg hisztizni meg balhézni járnak ide...akik fórumozni akarnak, azok itt maradnak és megszokják a változásokat..ahogyan számtalan felhasználónk tette

drága szívem..én a kismalacról nem tudok nyilatkozni, oda nem járok...a fórumról és az újításokról meg csak annyit, hogy azok valóban elvesznek, akik nyafogni meg hisztizni meg balhézni járnak ide...akik fórumozni akarnak, azok itt maradnak és megszokják a változásokat..ahogyan számtalan felhasználónk tette

Nincs alatta (pipálós kockácskák alatt) Módosítás gomb? Mert elvileg, ugyi, azzal. HA ott van.
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 18:56

Megjöttem
a jó tanácsokat megfogadom és köszönöm szépen
A pinusokat
kipipálom, a tarka farkakat meg beállítom
igy niiiiiiiiiiiiii,
remélem minden sikerült
jaj nem sikerül:-((((((((((((((((((( nem tudom hol kel menteni

A pinusokat

remélem minden sikerült

Megjöttem
A pinusokat
kipipálom, a tarka farkakat meg beállítom
igy niiiiiiiiiiiiii,
remélem minden sikerült
jaj nem sikerül:-((((((((((((((((((( nem tudom hol kel menteni

A pinusokat

remélem minden sikerült

Na nekem a lányok se panaszkodjanak, ez a fiú is jön a konyhába, segit nekünk főzni ! Becsszóó !!

Sziasztok, kicsit melegebb napot nektek. Gondoltam mielőtt nekilátok főzni, átöltözöm, aztán majd a nyali-faliba leirok valami fini receptet, amitől nem fogunk fázni.

fogalmazz nyugodtan múlt időben!
sajnos...
nos én emiatt a múltidő miatt nem igazán fórumozom!
no meg elég szépen benne van a dologban a DúsGazdag által írtak is!
Úgyhogy BÚÉK nappali! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 21:05
sajnos...
nos én emiatt a múltidő miatt nem igazán fórumozom!
no meg elég szépen benne van a dologban a DúsGazdag által írtak is!
Úgyhogy BÚÉK nappali! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...