én nem leltem...szórakoztatnál kicsit?
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 10. 04. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 04. szombat 21:02

Hát elég kihalt a nappali, vagy mindenki lelt kellemesebb szórakozást?
Hát elég kihalt a nappali, vagy mindenki lelt kellemesebb szórakozást?
Kellemes szombatot és hétvégét mindenkinek!

Azért hiszed ezt, mert mi magyarok megesszük a pontyot... meg lényegében mindent amit a Dunában-Tiszában találunk.
Egyszer egy amerikai sráccal horgászott egy haverom, aki kifejtette neki, hogy mi magyarok tiszta őrültek vagyunk, amikor oda meg vissza vagyunk egy pontytól. Ők kb annyira örülnek egy pontynak mint mi egy durbincsnak (népiesen: paptetű ), úgy is hívják "szennyhal". Mert tele van szálkával, lehetetlen normálisan enni... (Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 10. 03. péntek 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 03. péntek 20:21
Egyszer egy amerikai sráccal horgászott egy haverom, aki kifejtette neki, hogy mi magyarok tiszta őrültek vagyunk, amikor oda meg vissza vagyunk egy pontytól. Ők kb annyira örülnek egy pontynak mint mi egy durbincsnak (népiesen: paptetű ), úgy is hívják "szennyhal". Mert tele van szálkával, lehetetlen normálisan enni... (Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 10. 03. péntek 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Amerikai pités hasonlatról egy napirajz-os idézet jut eszembe "Hánemtom, nekem inkább a pinák."
( itt megnézheted a napirajzot )
surda hát én ennyire értek hozzá meg a halakhoz csak, harcsa=hal=szálka (de akkor ezekszerint a harcsa egy mérsékelten szálkázott hal?
vagy végeznek a pörikészítés egyik fázisaként szálkamentesítést?...)
ja valahogy ilyesformán vagyok:
fürgerókalábak - kéne már...
meg a következő is jó a quake...
surda hát én ennyire értek hozzá meg a halakhoz csak, harcsa=hal=szálka (de akkor ezekszerint a harcsa egy mérsékelten szálkázott hal?

meg a következő is jó a quake...
Amerikai pités hasonlatról egy napirajz-os idézet jut eszembe "Hánemtom, nekem inkább a pinák."
vagy végeznek a pörikészítés egyik fázisaként szálkamentesítést?...)
meg a következő is jó a quake... (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 03. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 03. péntek 09:37

meg a következő is jó a quake... (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 03. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszön szépen a szülinapi köszöntőt
Na ha engedélyt kaptam ime a fini sztrapacska
A sexel is lehet összefüggésbe hozni, lehet nyalni róla a tejfölt,
Sűzfiúknak is ajánlott mint pl az amerikai pite c.filmben
jáááááááj ez nem biztos hogy jó
Szóval Jó étvágyat
Legyen szép napod

Szóval Jó étvágyat
Legyen szép napod

Te Tweeek!
lefejeltem az íróasztalt!
hogy lehecc illen?
harcsapöri mialótúrótúl lenne teli szálkával
kóstold meg! ez a magyar konyha egyik legfinomabb remeke
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 23:01
lefejeltem az íróasztalt!
hogy lehecc illen?

harcsapöri mialótúrótúl lenne teli szálkával
kóstold meg! ez a magyar konyha egyik legfinomabb remeke

Bódog Szülinapot Molly!
Ááá harcsaspöri, azmilyen? nincs az tele szálkával?
Nekem inkább a juhtúrós sztrapacska sok töpörtővel meg nagy adag (barna)sörrel.... Ha már egyszer főzőfórum lettünk...
Nekem inkább a juhtúrós sztrapacska sok töpörtővel meg nagy adag (barna)sörrel.... Ha már egyszer főzőfórum lettünk...

Surda kaller jelentkezik!
hogy a halast idézzem:
"Már nem emlékszem, mikor voltam így elhavazva...
De azért rajtatok tartom a szemem...
Királyleánykám! Rajtad még a...kezem is!
"
lehet, hogy nem teljesen pontosan idéztem???
és jól látom?
megint ünnepeltünk van???
Mamó!
Az isten éltessen Tégedet születésnapod alkalmából!

ehj a többieknek is hozzál valami kaját! mert ezt a sztrapit a surdi menten felfalja! de ha gondolod legközelebb tálalhatod juhtúróval és rántott bordával is!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 10. 01. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 01. szerda 08:55
hogy a halast idézzem:
"Már nem emlékszem, mikor voltam így elhavazva...

De azért rajtatok tartom a szemem...

Királyleánykám! Rajtad még a...kezem is!

és jól látom?
megint ünnepeltünk van???
Mamó!
Az isten éltessen Tégedet születésnapod alkalmából!

ehj a többieknek is hozzál valami kaját! mert ezt a sztrapit a surdi menten felfalja! de ha gondolod legközelebb tálalhatod juhtúróval és rántott bordával is!

Reggelt!
Nyah érdemes wolt bejaludnom...
.köcce a kw-t Nyanyi...
Hun wan Surda..kiküldték kalauzkodni...biztos kewés a zellenőr...
Nyah érdemes wolt bejaludnom...

Hun wan Surda..kiküldték kalauzkodni...biztos kewés a zellenőr...

Köszön szépen a szülinapi köszöntőt
jáááááááj ez nem biztos hogy jó
Szóval Jó étvágyat
Legyen szép napod
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 03. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 03. péntek 08:35

Szóval Jó étvágyat
Legyen szép napod

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Boldog szülinapot, Drága Molly!
Nyugodtan tegyél be kajás képeket. A Te ételfotóid csak úgy sugározzák az erotikát. Kinek nem az jut eszébe a kaszinótojások láttán, hogy milyen jó is lenne tojásokat simizni, nyalogatni?
Ki gondol másra a sütifotóid láttán, minthogy tejszínhabot kenünk szét egy szexisten/szexistennő testén?
A juhtúrós sztrapacskát meg nem is lehet úgy enni, hogy ne legyen fehér izé az ember szája szélén. Hihi
Nyugodtan tegyél be kajás képeket. A Te ételfotóid csak úgy sugározzák az erotikát. Kinek nem az jut eszébe a kaszinótojások láttán, hogy milyen jó is lenne tojásokat simizni, nyalogatni?
Ki gondol másra a sütifotóid láttán, minthogy tejszínhabot kenünk szét egy szexisten/szexistennő testén?

A juhtúrós sztrapacskát meg nem is lehet úgy enni, hogy ne legyen fehér izé az ember szája szélén. Hihi

Ma már mindjárt holnap van...
Miért van az, hogy amikor a Budaörs nevet hallom, mindig a Mókus örs jut eszembe vagy hova?
Amúgy, ha minden jól megy, akkor vagy úgy lesz vagy nem, úgyhogy most sikerült elbzonytalanítani magam.
És ha valaki nem értené, akkor szóljon, mert én sem értem.
Na persze nem vagyok nem vagyok hülye, legalábbis ezt állítja a doktor, akit kicselztem és ideültem a gépéhez, miközben ő azt hiszi hogy ő ül a gépe elött...

Miért van az, hogy amikor a Budaörs nevet hallom, mindig a Mókus örs jut eszembe vagy hova?

Amúgy, ha minden jól megy, akkor vagy úgy lesz vagy nem, úgyhogy most sikerült elbzonytalanítani magam.
És ha valaki nem értené, akkor szóljon, mert én sem értem.
Na persze nem vagyok nem vagyok hülye, legalábbis ezt állítja a doktor, akit kicselztem és ideültem a gépéhez, miközben ő azt hiszi hogy ő ül a gépe elött...
Boldog szülinapot, Drága Molly!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 03. péntek 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 03. péntek 06:54

Jóóóóó reggelt mindenkinek
Köszi a felköszöntést, nemsok tartott vissza, hogy keressek neked sztrapacskás képet de visszafogom magam, nix kajás kép.
Legyen szép napod

Köszi a felköszöntést, nemsok tartott vissza, hogy keressek neked sztrapacskás képet de visszafogom magam, nix kajás kép.
Legyen szép napod
Jóóóóó reggelt mindenkinek
Legyen szép napod (Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 23:01

Legyen szép napod (Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Bódog Szülinapot Molly!

Bódog Szülinapot Molly!

Ugye-ugye...hmmmm...bírná a kis pocakom...
A szexed meg úgy is eljön...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 19:52

A szexed meg úgy is eljön...

Törölt felhasználó (24620)

Az most férne itt is!
(mármint a harcsapaprikás csuszával... szexről már nem is álmodom)
(mármint a harcsapaprikás csuszával... szexről már nem is álmodom)
Az most férne itt is!
(mármint a harcsapaprikás csuszával... szexről már nem is álmodom) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 19:27
(mármint a harcsapaprikás csuszával... szexről már nem is álmodom) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Aaaaaz ott csak nem túroscsúsza?!...wazze ebből mennyit tunnék bezabálni...
...persze csak egy nagy szeretkezés után...

Aaaaaz ott csak nem túroscsúsza?!...wazze ebből mennyit tunnék bezabálni...
...persze csak egy nagy szeretkezés után...
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát persze...a lelkedre...meg a muffodra...
...elwégre a szex éltet téged is...nyah meg a doki ne mondja mááá,hogy túl sok a zaba és kewés a szex...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 12:53

Köszönöm szépen
Amugy ha belegondolok a fél oldalam is több mint 25,
jaaaaaaaaa hogy te a lelkemre gondolsz?, na az annyi legalábbis ugy érzem,csak tok régi már

Amugy ha belegondolok a fél oldalam is több mint 25,
jaaaaaaaaa hogy te a lelkemre gondolsz?, na az annyi legalábbis ugy érzem,csak tok régi már

A csetisek kérésére egy jó harcsapöri

bocs az offért...
de erre csak egy megháttal tudok reagálni...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 17:07
de erre csak egy megháttal tudok reagálni...

Ilyen költöhöz én felnem érek
Csak ülök itt és nézek
Szép soraid imádom
Csak halkan irom van amit kivánok (na mi lehet?)
Teszek én az évekre
A sex az élet/egyik/ értelme
Köztetek mindig vidám vagyok
Ha ez nemigy lenne hivom T-A-M -ot
Köszönöm a szép versed
Csak ülök itt és nézek
Szép soraid imádom
Teszek én az évekre
Köszönöm a szép versed

Ilyen költöhöz én felnem érek
Csak ülök itt és nézek
Szép soraid imádom
Teszek én az évekre
Köszönöm a szép versed
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 16:27
Csak ülök itt és nézek
Szép soraid imádom
Teszek én az évekre
Köszönöm a szép versed

Drága Gyöngyöm Molly-anyó,
Szülinapod oly rendhagyó.
Tinilánynak ismertelek,
Bizony meg is Szerettelek!
Anyókányak, meg Imádlak,
Ha tehetném meg...nálak! ( a kipontozott szöveg: látogat)
Kívánok még sok Boldogat,
Ajtód elött hódolókat!
Maradj köztünk amíg lehet,
Etesd csak az éheseket!
Agyhalottakat Idomítsd,
Szövegüket csak Finomítsd.
Szexelj Kedves amíg Bírod,
Ha Elfáradsz T-A-M-ot Hívod!
Csókótatlak Drágaságom,
Neked adom férfiságom!
Tinilánynak ismertelek,
Anyókányak, meg Imádlak,

Ajtód elött hódolókat!
Etesd csak az éheseket!
Agyhalottakat Idomítsd,
Csókótatlak Drágaságom,
Neked adom férfiságom!

Drága Gyöngyöm Molly-anyó,
Tinilánynak ismertelek,
Anyókányak, meg Imádlak,
Ajtód elött hódolókat!
Etesd csak az éheseket!
Agyhalottakat Idomítsd,
Csókótatlak Drágaságom,
Neked adom férfiságom!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 15:30
Tinilánynak ismertelek,
Anyókányak, meg Imádlak,

Ajtód elött hódolókat!
Etesd csak az éheseket!
Agyhalottakat Idomítsd,
Csókótatlak Drágaságom,
Neked adom férfiságom!

Köszönöm a jókivánságod, egyenlőre még minden megvan,habár az orális sexnél már kicsit nehezen állok fel a térdeplésből
Kaja egyenlőre nincs, nehogymár én legyek a hunyó ha csak tükörbe látod a farkad
További szép napot neked

Kaja egyenlőre nincs, nehogymár én legyek a hunyó ha csak tükörbe látod a farkad

További szép napot neked