Charlotte tényleg szülinapod van?? Hát boldogat neked!!

Charlotte! születésnapodon minden elképzelhető jót kívánok! Isten éltessen!

itt is szép napot Nappali
Sárlott...az Isten Éltessen Téged még nagyon sokáig!!!Boldog szülinapot!

Sárlott...az Isten Éltessen Téged még nagyon sokáig!!!Boldog szülinapot!

elég ügyes vagy, főleg annak tudatában, hogy a hölgyeknek hozzám, a fiúknak meg hozzád kell fordulni protekciós G.Pontokért...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 08:52

kinyalok egy admint pontokért
(G pontjaim száma 6 számjegyű )

most csak kutyafuttában:
Sárl!
Sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából!
jah és Pillécske, ha még esetleg... vmi csoda folytán olvasol bennünket:
Néked is sok boldogságot!
És remélem olyan születésnapotok volt amilyennek szerettétek volna!
Surdi
na elmentem ajándékért, majd jövök! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 10:02
Hát ez nem túl jó hír.
New, Drága!
Nem hiszem, hogy túl sokat tudunk segíteni azon, ha válás van a láthatáron, de ha szeretnél beszélni róla, meghallgatunk. Ha tanácsot kérsz, megpróbálunk okosak lenni.
És nagyon sajnálom, hogy így alakult.
Sárl!
Sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából!
jah és Pillécske, ha még esetleg... vmi csoda folytán olvasol bennünket:
Néked is sok boldogságot!
És remélem olyan születésnapotok volt amilyennek szerettétek volna!
Surdi
na elmentem ajándékért, majd jövök! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hát ez nem túl jó hír.
New, Drága!
Nem hiszem, hogy túl sokat tudunk segíteni azon, ha válás van a láthatáron, de ha szeretnél beszélni róla, meghallgatunk. Ha tanácsot kérsz, megpróbálunk okosak lenni.

Hát ez nem túl jó hír.
New, Drága!

Gyerekek!
egy jó barátunk úgy látszik nagy bajban van!
New nyitott is egy topicot, de mivel hasonló topicok vannak ezért törlésre lett jelölve!
De nyú!
nyilvánosan kértél segítséget tőlünk barátoktól /remélem annak tartasz bennünket/. Ha már kérted a segítséget akkor légyszíves írj konkrétumot, persze általánosságban, hogy valamit tudjunk a problémádról, így tudunk pár okosságot vagy okoskodást mondani!
Ha pedig olyan jellegű akkor kérlek küld privibe!
Surdi
New nyitott is egy topicot, de mivel hasonló topicok vannak ezért törlésre lett jelölve!
De nyú!
nyilvánosan kértél segítséget tőlünk barátoktól /remélem annak tartasz bennünket/. Ha már kérted a segítséget akkor légyszíves írj konkrétumot, persze általánosságban, hogy valamit tudjunk a problémádról, így tudunk pár okosságot vagy okoskodást mondani!
Surdi
Gyerekek!
De nyú!
Surdi
De nyú!
Surdi
Úgy könnyű, hogy minden reggel és este leszopod a szerkesztőség összes tagját
Na, indulok hozzád bébi, hogy átszipkázzak magamnak pár ezer pontot
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 08:52

Na, indulok hozzád bébi, hogy átszipkázzak magamnak pár ezer pontot

nézz be Sam szobájába, rakott be magáról egy képet
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 08:46

Admin

Jó reggelt!
Lejárt a vip-tagságom és nincs annyi pontom, hogy beváltsam. Szégyen-gyalázat, hogy nem dumáltam össze annyi pontot, hogy legyen.
Most elkezdhetem szórni az egy-két szavas hsz-eimet a topicokba
vagy leszopok/kinyalok egy admint pontokért
vagy csinálok egy fotósorozatot magamról és feltöltöm
.
Melyiket válasszam?
Szép hetet mindenkinek!
Lejárt a vip-tagságom és nincs annyi pontom, hogy beváltsam. Szégyen-gyalázat, hogy nem dumáltam össze annyi pontot, hogy legyen.

Melyiket válasszam?

Szép hetet mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 08:46

Admin

Jó reggelt!
.
Melyiket válasszam?
Szép hetet mindenkinek!

Melyiket válasszam?

Szép hetet mindenkinek!
Jó reggelt!
.
Melyiket válasszam?
Szép hetet mindenkinek!

Melyiket válasszam?

Szép hetet mindenkinek!
Jó reggelt és szép napot, hetet mindenkinek!

Persze....Joel-ről álmodsz, és én vegyelek el ?! Ez igy nagyon nem frankó...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Emmanuelle - Sylvia Kristel

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
vegyél feleségül, és egyesítsük erőinket
katt ide (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

katt ide (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is van egy tuti nótám. Gondoltam beteszem a csillagok közé, de akkor Tom tuti dob egy hátast...
katt (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)

katt (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm, hogy megtaláltad meg is hallgattam! Csak ez a kis könnyű dalocska motoszkál a fejemben!
Szép estét mindenkinek! Például te.... azt is nagyon régen hallottam!
Szép estét mindenkinek! Például te.... azt is nagyon régen hallottam!

hogyne ismernénk...
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 09:21

ez egy régi nóta, ha nem ismeritek majd előkeresem és valahol beadom!
Tehát nem te és nem én sőt
))))))))))
További szép napot, sziasztok
Tehát nem te és nem én sőt

További szép napot, sziasztok
Különben is, ki nem szarja le a PH-mat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 14:36

Törölt felhasználó (52127)

....de...nem is beszéltél sokat aznap...miii?
..érdekes lehetett a PH-d...
ez az..ezüstkolloid...ezt nem rendszeresen kellene szedni?...mert,hogy az ezüst(kolloid oldatként) magában is immunerösitö...de ezek inkább ugy hatnak,ha egy ilyen idöszak elejétöl használjuk...(bár lehet,hogy nem jol tudom)

ez az..ezüstkolloid...ezt nem rendszeresen kellene szedni?...mert,hogy az ezüst(kolloid oldatként) magában is immunerösitö...de ezek inkább ugy hatnak,ha egy ilyen idöszak elejétöl használjuk...(bár lehet,hogy nem jol tudom)
ugyanmá...
Amúgy nem hinném, hogy különösebben erősíti az immunrendszert. Elvileg a nemesfémeknek alapból van egy masszív, fertőtlenítő hatásuk. Tehát, gondolnám, hogy a kórokozók kiölésére alkalmas.
(amúgy ha extrém mennyiségben fogyasztunk ezüstöt (ráadásul rossz minőségűt) akkor állítólag kijön a bőrünkön, és fény hatására elsötétül, mint ahogy azt a fényképpapíron is teszi.
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 14:36

Amúgy nem hinném, hogy különösebben erősíti az immunrendszert. Elvileg a nemesfémeknek alapból van egy masszív, fertőtlenítő hatásuk. Tehát, gondolnám, hogy a kórokozók kiölésére alkalmas.
(amúgy ha extrém mennyiségben fogyasztunk ezüstöt (ráadásul rossz minőségűt) akkor állítólag kijön a bőrünkön, és fény hatására elsötétül, mint ahogy azt a fényképpapíron is teszi.

Törölt felhasználó (52127)

....de...nem is beszéltél sokat aznap...miii?
..érdekes lehetett a PH-d...