én egyelőre a fonott kalácsnál tartok.
(meg a grillázsnál)
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 20:37

Ismerem eme süteményt, és le a kalappal előtted hogy volt türelmed és energiád megcsinálni, finom az biztos, de annyira nekem nem jön be hogy egy teljes napot rááldozzak az elkészítésére (nekem minimum annyi lenne mire megcsinálnám és akkor sem nézne ki ilyen gusztán)
De én az egyszerűen elkészíthető és finom sütiket preferálom, és ez az első kategóriába nem fér bele..
De én az egyszerűen elkészíthető és finom sütiket preferálom, és ez az első kategóriába nem fér bele..

Ismerem eme süteményt, és le a kalappal előtted hogy volt türelmed és energiád megcsinálni, finom az biztos, de annyira nekem nem jön be hogy egy teljes napot rááldozzak az elkészítésére (nekem minimum annyi lenne mire megcsinálnám és akkor sem nézne ki ilyen gusztán)
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 20:01

Gyerekek, ezt nem szagolni kell, enni! De csináljátok utánam, és akkor megnézem, mire vagytok képesek!
Én ilyet anno sokat ettem a "környéken", s tanúsithatom, hogy rendkivűl finom...
Nagyon ügyes vagy !
Nézd el neki...fiatalok !
Nyitom az ablakot, jöhet a fényposta...
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 20:01
Nagyon ügyes vagy !

Nyitom az ablakot, jöhet a fényposta...

Gyerekek, ezt nem szagolni kell, enni! De csináljátok utánam, és akkor megnézem, mire vagytok képesek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 19:41
Törölt felhasználó (24620)

zöldet fingó seggek?
Ja tényleg úgy néz ki, és mindez a strandon, mivel mindegyik piros mert leégett és tiszta homok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 19:41

Törölt felhasználó (24620)

zöldet fingó seggek?
zöldet fingó seggek?
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hoztam vacsit, akik késöbb betévednek
Jó étvágyat
Jó étvágyat

Csak egy kis desszert.
Jóóóó reggelt Nappali

Pusz! Pás ! Nyusz!
Most csak ennyi, nem vagyok jól!
Hy everybody!

Most csak ennyi, nem vagyok jól!
Hy everybody!

Szép napot és kellemes hétvégét nappalisok!

Jó reggelt!
És szép időt!Brrrrr.... a szél elállhatna...

És szép időt!Brrrrr.... a szél elállhatna...

Jó reggelt Jó szombatot

neis törödj vele látom már kikészitetted a kabátod
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 15:42

Törölt felhasználó (52127)

Hello nappali...
van itt valaki egyáltalán???....
szürcsölgetek egy kicsit(nagyon)savanyura sikeredett limonádét...esetleg még Valaki?
Legyen szép a napotok...holnaptol jön a rossz idö

szürcsölgetek egy kicsit(nagyon)savanyura sikeredett limonádét...esetleg még Valaki?

Hello nappali...

Szervusztok, szép reggelt és szép napot mindenkinek!
Nehogy már ne legyen reggeli a képfeltöltő miatt, akkor ma én terítek a nappaliban.

Nehogy már ne legyen reggeli a képfeltöltő miatt, akkor ma én terítek a nappaliban.

Jóó reggelt Nappali
Nem müxik a képfeltöltő igy nem fárasztalak titeket a reggeli képeimmel
Vegyétek ugy tojásrántotta van ma reggel
Legyen szép napotok

Nem müxik a képfeltöltő igy nem fárasztalak titeket a reggeli képeimmel

Vegyétek ugy tojásrántotta van ma reggel
Legyen szép napotok
Jó reggelt nappali!
Öreg vagyok már a bulizáshoz! De látom, azért nem mosogattatok el!
Ejnye-bejnye!
Én most se a Batmannal, se a Catmannal nem küzdök, hanem Vírusmannal, meg Mr. Feverrel!
Na, pás!
Ez az interneten ragadt rám!
Pás!

Öreg vagyok már a bulizáshoz! De látom, azért nem mosogattatok el!

Én most se a Batmannal, se a Catmannal nem küzdök, hanem Vírusmannal, meg Mr. Feverrel!
Na, pás!

Hát tudod doki...a nappali már csak erről szól...
Szép jó reggelt mindegykinek !!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 08. 22. péntek 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 00:39

Szép jó reggelt mindegykinek !!

Nem vagyok 2 napig, és újabb 2 nap, míg átolvasom a nappalit...

Nem vagyok 2 napig, és újabb 2 nap, míg átolvasom a nappalit...