Szia! Igazán nincs mit, a frankót írtam. Itt a GG-n tényleg kicsi az esély kalandra. De vidám a sok vélt és kitalalt sztori.
Van csudajó párom, én őt vittem a jóni masszázs tanfolyamomra... Szóval nekem teljessen jó minden így is. Aztán azóta egy másik hölgy is kezem alá került.... Ő is boldogan távozott.
Nincs hiány érzetem, a te sikerednek őszintén örültem! Móni meg szeszèlyes, de dögös nőci, nyáron is tanúja voltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 17:06
Van csudajó párom, én őt vittem a jóni masszázs tanfolyamomra... Szóval nekem teljessen jó minden így is. Aztán azóta egy másik hölgy is kezem alá került.... Ő is boldogan távozott.
Nincs hiány érzetem, a te sikerednek őszintén örültem! Móni meg szeszèlyes, de dögös nőci, nyáron is tanúja voltam

Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Öcsyke köszönöm a másik fórumba írt hozzászólásod !
Nekem is beletellett több mint 1 hét hirdetésbe. Már nem is hirdettem tovább, mert már letettem róla, de utána jött ez első érdeklődő. Szerencsém volt velük !
Tegnap is jelentkezett egy másik pár, tehát látják-visszaolvassák azt a fórumot az emberek.
Én naponta csak egyszer hirdettem ott, tarts ki te is ! Neked is összejóhet valami jó !
Nekem is beletellett több mint 1 hét hirdetésbe. Már nem is hirdettem tovább, mert már letettem róla, de utána jött ez első érdeklődő. Szerencsém volt velük !

Tegnap is jelentkezett egy másik pár, tehát látják-visszaolvassák azt a fórumot az emberek.
Én naponta csak egyszer hirdettem ott, tarts ki te is ! Neked is összejóhet valami jó !

Sziasztok !

Üres ágy meg nem olyan csábító... Megértelek!
Én még hirdetést is adtam fel, de semmi érdeklődés a munkám iránt
Egy asszonykának sem kell karbantartani a kályháját
Legközelebb más szakmát ajánlok a közösbe, hátha befognak.
Én még hirdetést is adtam fel, de semmi érdeklődés a munkám iránt

Beköszön!
Amolyan sárkányeregetős hétfő ez
A munka valóban már várt
Vissza is bújtam volna páromhoz,de ő is indult gazdaságot dübörögtetni

Amolyan sárkányeregetős hétfő ez

A munka valóban már várt

Jó reggelt! Mondanám, hogy egy átlagos hétfő, de nem az. Ez ma van
Motorok felpörögnek, kávéfőzők is teszik a dolgukat. Tegyük mi is. Bújjunk vissza az ágyba párunk mellé
Persze hat a kávé, ez csak álom, vár a munka, ami nemesít....
Szép napot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek!
JÓ reggelt!!Kv lefőzve... csak felpörget kicsit.....ha nem az se baj.....alszom még egy kicsit....

Jó reggelt, átpörgetted a szombatot
Nem volt az olyan rossz. Kávé, keksz vasárnapi szex...

Remek péntek ez
Porgetek is egyet

Porgetek is egyet

Szép napot !!! Végre szélső nap !! Ez a hét is gyorsan eltelt !!! ( Hófehérkét idézve !!! ) Kellemes hétvégét mindenkinek!! Aki igényli annak a kv bekészítve....
Jó reggelt! Jó kis pénteknek nézünk elébe. Alapozzuk meg egy jó kávéval, aztán toljuk!
Sziasztok!
Izzadás nem volt,papucsot sem tettem a farzsebbe,vagyis próbáltam,de ott már tárolok fésűt,az meg harántfekvésbe fordult és roppant kellemetlen úgy.
Bevallom,hogy a puffin lekvárral csaltam,nem akartam beégni
Amúgy szinte jól emlékeztem
Izzadás nem volt,papucsot sem tettem a farzsebbe,vagyis próbáltam,de ott már tárolok fésűt,az meg harántfekvésbe fordult és roppant kellemetlen úgy.
Bevallom,hogy a puffin lekvárral csaltam,nem akartam beégni

jó napot! tegnapi izzadás megvolt.... reggel még kv sem kellett annyira feltöltött
a tegnap este.... majd lassan kb délben iszom meg az elsaő kvmat ma..... hamar elment ez a hét.... már csak 1 nap...

Jó reggelt! A tegnap máig tartott, csak ülök és kávézom...
Főztem nektek is, mert jól sikerült mint az este
Legyen szép napotok!

Legyen szép napotok!
Igen. Már úton hazafelé... aztán papucs zsebbe, törölköző a vállra és...0
Jó napot!! Öcsyke akkor ma te is izzadsz valahol ....? elvileg Én is
ez lesz a heti jó a héten...kv lefőzve... az új bekészítve !!!

Jó reggelt! És tudja... Kincs ami nincs. Ha jól emlékszem!
Kávé természetesen bekészítve, fogyasztása ajánlott, ha nem vagyunk biztosak benne, hogy reggel van
Estére izzadás van kiírva, reméljük úgy lesz.
Szép napot!

Kávé természetesen bekészítve, fogyasztása ajánlott, ha nem vagyunk biztosak benne, hogy reggel van

Szép napot!
Üdvözlet!
Nemá Géza, biztosan hallottál a Puffin lekvárról.
Most fejből biztosan rosszul idézek,de valami ilyesmi:Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot
Nemá Géza, biztosan hallottál a Puffin lekvárról.
Most fejből biztosan rosszul idézek,de valami ilyesmi:Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot

Reggelt!!Öcsyke lehet túl fiatal vagyok.... de mi aza Puffinlekvár? Puncizsír az nem finomabb??
kv bekészítve a friss.

Jó reggelt! Ez egy ilyen generáció, túléli a szelet, a hétfőt és mindent
Egy jó kávé másnap reggel? Ez meg egy jó kezdet
Mindegy, hogy a véletlenben hiszünk vagy a sorsszerűségben, ha reggel felkelünk és van lehetőségünk ezen gondolkodni.
Van akinek a Puffinlekvár ad erőt...
Szép napot!

Mindegy, hogy a véletlenben hiszünk vagy a sorsszerűségben, ha reggel felkelünk és van lehetőségünk ezen gondolkodni.
Van akinek a Puffinlekvár ad erőt...
Szép napot!
Jónapot és miegymás!
Hétvége? Olyan vegyes...nem telt rosszul,de tegnap harcoltam az elemekkel
Brutál szél okozott némi kellemetlenséget,de nagyrésze tegnap/ma javítva
Inkább játszott volna sárkányeregetést

Hétvége? Olyan vegyes...nem telt rosszul,de tegnap harcoltam az elemekkel

Brutál szél okozott némi kellemetlenséget,de nagyrésze tegnap/ma javítva

Inkább játszott volna sárkányeregetést