a süllő talán a legfinomabb hal amit életemben ettem. ráadásul hegyi folyóból azármazott.
itt az édesség, más kifogás már nincs, ha megetted dőlhetsz az ágyra...

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 13:10
itt az édesség, más kifogás már nincs, ha megetted dőlhetsz az ágyra...

pont halat sütöttem, süllőt
isteni lett
hol a szex előtti desszert?

pont halat sütöttem, süllőt
isteni lett
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 11:18

Ma halat kaptok Jó étvágyat
Azért hal mert az könnyű étel,lehet a délutáni sziesta alatt sexelni

Na erről jut eszembe 1 vicc
Megkérdezi Monicát az anyja mielött dolgozni megy a Fehér házba
Csomagoljak ebédet, vagy bekapsz ott valamit ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 11:15
Megkérdezi Monicát az anyja mielött dolgozni megy a Fehér házba
Csomagoljak ebédet, vagy bekapsz ott valamit ?

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

..vígasztaljon Molly, hogy Bush elnök is annyit ért el anno...jó, jó tudom te nem akarsz elnök lenni, bár egy elnöknek jól kell tudni szopatni, lásd az elődjét.

Ma halat kaptok Jó étvágyat

..vígasztaljon Molly, hogy Bush elnök is annyit ért el anno...jó, jó tudom te nem akarsz elnök lenni, bár egy elnöknek jól kell tudni szopatni, lásd az elődjét.

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 11:01

Szép vasárnapot
jó kis becsapós kérdések nem figyeltem, igy értem el 3 pontot

Ehhhhhhhhh felkeltem én korán, gonoltam lecserélem a függönyt a nappaliba és a hálóba.
Bedobtak valami szart,hogy nagy függönyvásásár az OBI-ba. Odamentünk elmondtam mekkora kéne 2db az eladó már utált ahogy meglátott közölte nincs és otthagyott. Amugy a fasz kivan most a családom 1 tagjával, de ahhoz a Dühöngőbe kéne mennem. Azért nem hagylak titeket kaja nélkül
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 11:04
Bedobtak valami szart,hogy nagy függönyvásásár az OBI-ba. Odamentünk elmondtam mekkora kéne 2db az eladó már utált ahogy meglátott közölte nincs és otthagyott. Amugy a fasz kivan most a családom 1 tagjával, de ahhoz a Dühöngőbe kéne mennem. Azért nem hagylak titeket kaja nélkül

nohát naccsága! csak nem felteccett kelni?
magácskától aztán éhen is halhatunk

hát ezen akadtam ki de qrvára, ezt írta:
"A te szerelmi életed jövője: Ez nem sok, de az élet még előtted áll"
ja persze, meg ilyenek........
neked gratulálok, "tuttam" mindig, hogy nagyon okos nő vagy
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 10:58
"A te szerelmi életed jövője: Ez nem sok, de az élet még előtted áll"
ja persze, meg ilyenek........

neked gratulálok, "tuttam" mindig, hogy nagyon okos nő vagy

akkor én végképp nem akarok dicsekedni a 10 pontommal...csak a baseball-os kérdésre nem tudtam a választ
a te szerelmi életed is középszerű?? ha igen, akkor felturbózhatnánk

nohát naccsága! csak nem felteccett kelni?
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 11:01

Szép vasárnapot

Szép vasárnapot
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 10:37

VIP
Admin

Szép napot nappalisok!
Találtam egy tesztet, nagyon érdekes érdemes megnézni. (8 pontot értem el a 11-ből, na nem dicsekvésképpen) Elég raffinált kérdések vannak benne, bár első látásra egyszerűnek tűnhet.
Jó tesztelést! (és utána érdemes elolvasni a szöveget is, na azon kiakadtam miket jósolt.)
TESZT
Találtam egy tesztet, nagyon érdekes érdemes megnézni. (8 pontot értem el a 11-ből, na nem dicsekvésképpen) Elég raffinált kérdések vannak benne, bár első látásra egyszerűnek tűnhet.
Jó tesztelést! (és utána érdemes elolvasni a szöveget is, na azon kiakadtam miket jósolt.)
TESZT

akkor én végképp nem akarok dicsekedni a 10 pontommal...csak a baseball-os kérdésre nem tudtam a választ
a te szerelmi életed is középszerű?? ha igen, akkor felturbózhatnánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 10:37

VIP
Admin

Szép napot nappalisok!
TESZT
TESZT

Szép napot nappalisok!
TESZT
TESZT

Hülyeség!
Jól van na, be ne kapjál, én csak úgy kérdeztem...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Na de megyek lakást pingálni, mert jó lenne ha őszig megvennék!

Amikor megcsalt, már bármit csinálhattam!

Törölt felhasználó (60564)

Jó nagyot!
Én tényleg olyan erkölcsös voltam, hogy a virtuális szeretőm se csaltam meg, még a férjemmel se!
Nem volt moncsicsim, meg Barbie-m se, és felnőttem.
Búcsúban ringisspil, meg céllövölde. De volt similabdám.
És drága Szilva, a mai csajok is gumiznak, csak másképp!
Különben is én sokat indiánoztam!
Én tényleg olyan erkölcsös voltam, hogy a virtuális szeretőm se csaltam meg, még a férjemmel se!

Jo reggelt Nappali...
Megérkeztem....egy hét motorozás után...
2200km...a Balatontol..érintve a Dunakanyart..Esztergom...Tatabánya...vissza Tapolcára...majd az Őrségbe...aztán a Mecsek még egy kis Baja és környéke..és haza...
Fergeteges volt..
Mindenkinek szép napot....

Megérkeztem....egy hét motorozás után...

2200km...a Balatontol..érintve a Dunakanyart..Esztergom...Tatabánya...vissza Tapolcára...majd az Őrségbe...aztán a Mecsek még egy kis Baja és környéke..és haza...
Fergeteges volt..

Mindenkinek szép napot....

Jó nagyot!

ma az unokám egyfolytában azt a számot énekelte, hogy "micsoda nő ez a férfi" már a könyökömön jött ki. de hogy micsoda nő ez a két nő, unalmas lenne nélkületek........

csak és kizárólag akkor vagyok hajlandó veled szexelni, ha ő is ott van
" Béjázik bizony, de jönnek majd a tetőfedők, elkezdik lefedni, és kiderül, hogy győzik-e "--->
ne agyalj sokat a szövegen, legyen benne:a vágy, a szerelem, a szív, az örökké és a csók...tuti hogy befutsz vele...jah..a tűzoltó háttértáncosok koreográfiáját nagyon szívesen bekapom...izééé betanítom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 26. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 26. szombat 22:34

" Béjázik bizony, de jönnek majd a tetőfedők, elkezdik lefedni, és kiderül, hogy győzik-e "--->

ne agyalj sokat a szövegen, legyen benne:a vágy, a szerelem, a szív, az örökké és a csók...tuti hogy befutsz vele...jah..a tűzoltó háttértáncosok koreográfiáját nagyon szívesen bekapom...izééé betanítom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 26. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Én örök hűséget fogadtam, de az uram szerint az nem megcsalás, ha veled szexelek. Miccólsz?
(jah, egy feltétele azért van: nézni akarja...)
(jah, egy feltétele azért van: nézni akarja...)