Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1343 1344 1345 1346 1347 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#21864   2008. 07. 25. péntek 22:01
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
...hát ha szépen kérhetném, és egy picit engedd a gyereket játszani is vele mert ugyebár nem csak a vizualitás fontos, hanem a kézzelfogható élmény, de azt hi-Sam ezt te tanultad, ehhez jobban értesz... lécci lécci...

nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 25. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 25. péntek 21:54
a mon-cicimet akarod látni?? hehe
#21863   2008. 07. 25. péntek 21:54
MmePrune MmePrune VIP Admin
a mon-cicimet akarod látni?? hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 25. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 07. 25. péntek 21:52
én eccer mondtam az ovónénimnek, hogy mutassa meg a moncsicsijét, és erre a dög a sarokba állított.
egy jó nevelő (pedagógus) mindent megmutat a gyereknek, nehogymá' buta maradjon. Szilva nekem még lennének kérdéseim mondhatom? azaz megmutatod? nemá' meghójjak tudatlanul..

nyes
#21862   2008. 07. 25. péntek 21:53
X Törölt felhasználó (60564)
Sörizés, kocsírozás...délbe leülni egy csendes kerthelyiségbe sörözni és este tíz felé aki még tud járni, hív a többieknek taxit..."tipikus lányos játék"... nyes
#21861   2008. 07. 25. péntek 21:53
egymással szemben álltok, és egymás kezét keresztezve fogva pörögtök---> ez a sörizés

a másik, amikor egy labdát a falnak dobsz, és mondogatod: egyet dobtam, pattintottam, kettőt dobtam (sajna nem emlékszem a többire, de valamit kell csinálni, amíg a labda vissza nem ér, pörögni, tapsolni, fél lábra állni)...aki elrontja, annak tovább kell adnia a labdát
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 25. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 07. 25. péntek 21:46
Ezeket nem ismerem. Vagy legalábbis nem ezen a néven. Mesélj!
#21860   2008. 07. 25. péntek 21:52
én eccer mondtam az ovónénimnek, hogy mutassa meg a moncsicsijét, és erre a dög a sarokba állított.
egy jó nevelő (pedagógus) mindent megmutat a gyereknek, nehogymá' buta maradjon. Szilva nekem még lennének kérdéseim mondhatom? azaz megmutatod? nemá' meghójjak tudatlanul..

nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 25. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 25. péntek 21:41
nanáhogy! és a kocsirozás? vagy sörizés másnéven...arra emlékszel? tipikus lányos játék smile
a másik nagy kedvenc az "egyet dobtam, pattintottam...kettőt dobtam"...stb, amit labdával kellett játszani
#21859   2008. 07. 25. péntek 21:46
Jenó Jenó
Nehogy má még moncsicsizni is kezdjetek !!! eplus2 eplus2

Amúgy szép jó estét !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 25. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
nanáhogy! és a kocsirozás? vagy sörizés másnéven...arra emlékszel? tipikus lányos játék smile
a másik nagy kedvenc az "egyet dobtam, pattintottam...kettőt dobtam"...stb, amit labdával kellett játszani
#21858   2008. 07. 25. péntek 21:46
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Ezeket nem ismerem. Vagy legalábbis nem ezen a néven. Mesélj!
MmePrune VIP Admin
#21857   2008. 07. 25. péntek 21:41
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 25. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 25. péntek 21:13
Similabda-kép keresés közben belebotlottam régi játékokba.

Emlékeztek a gumizásra? Három lány játszotta egy hosszú gatyagumival, kettő a bokáján tartotta, a harmadik megadott módon ugrált a gumin.

Meg a "vegyük át". Egy darab összekötött zsineg kellett hozzá, a kezünkre hurkoltuk mindenféle módon és a másiknak úgy kellett átvenni, hogy ne essen le.

De jó kis játékok ezek!
#21856   2008. 07. 25. péntek 21:39
úgy értettem, hogy a jojora emlékeztet a leginkább...de a similabdára vonatkozott a leírás smile
Te is fiatal vagy---> ezért extra szopás jár neked worship eljen hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 25. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2008. 07. 25. péntek 21:28
Te is fiatal vagy... crazya a jojo-t zsinóron rángattuk fel-le, és némi ügyesség is kellett hozzá, hogy ne maradjon lent.
#21855   2008. 07. 25. péntek 21:28
Te is fiatal vagy... crazya a jojo-t zsinóron rángattuk fel-le, és némi ügyesség is kellett hozzá, hogy ne maradjon lent.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 25. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 25. péntek 20:56
úristen! te ilyen fiatal vagy? olyan, mint a jojo...gumis zsinórón lóg, amit beakaszthatsz az ujjadba, majd a tenyeredet lefelé fordítva "pattogtathatod", miközben a gumi folyamatosan visszarántja
#21854   2008. 07. 25. péntek 21:24
wave igenis, én is végigolvastam...és igen, valóban...lusta is vagyok. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 25. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 25. péntek 20:01
Lusta banda! Fogadjunk, hogy még végigolvasni sem volt kedvetek. Én meg töröm magam, hogy találjak valami cikket...

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Vasárnap búcsú lesz a faluban. Kiscsajom még mindig nem mer körhintára ülni, bár a mostani körhintabalesetek után nem is bánom.

Similabdát akarok neki venni minden búcsúban, de sajnos már nem árulják azt a jóféle régi similabdát, amiben még fűrészpor volt és kicsi koromban minden búcsúban az volt a legszuperebb dolog.

smile

Ismeritek?

#21853   2008. 07. 25. péntek 21:13
Similabda-kép keresés közben belebotlottam régi játékokba.

Emlékeztek a gumizásra? Három lány játszotta egy hosszú gatyagumival, kettő a bokáján tartotta, a harmadik megadott módon ugrált a gumin.

Meg a "vegyük át". Egy darab összekötött zsineg kellett hozzá, a kezünkre hurkoltuk mindenféle módon és a másiknak úgy kellett átvenni, hogy ne essen le.

De jó kis játékok ezek!
#21852   2008. 07. 25. péntek 21:05
Jól állunk. Ha minden jól megy, 2 hét múlva költözünk. Jó lenne valami partit csapni, de a költözéssel nem ér véget a móka, hiszen szét is kell pakolni, meg aztán jönnek a rokonok megnézni, hogy mit alkottunk, és 1 hónap múlva ovikezdés. Csupa izgalom az élet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 25. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 07. 25. péntek 20:46
szia Charlotte! jól álltok a felújítással? mikor lesz az avató? remélem lesz egy kert party....
sok piával, meg sok nedves csajjal..

nyes
#21851   2008. 07. 25. péntek 21:02
Jajjja a mézeskalács szív is mennyire jó volt!
Csak gyerekként ott van az a nagy dilemma, hogy édesség, de mégsem lehet igazán megenni, mert olyan szép. Aztán megkóstoltam, és nem is volt finom. Akkor meg csalódás volt. De a látványát imádom még most is. Diósgyőrben Reneszánsz napokon vettünk pár éve újra. Az már sokkal finomabb volt.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 25. péntek 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 25. péntek 20:30
én végig olvastam, és az jutott eszembe, hogy vajon szeretőt tarthat-e Maggi..egyébként nem nagyon tudom elképzelni az ágyat idiota nem világos a fenti "egyszemélyes fekhelyek", ahol többen alszanak

a similabdára emlékszem smile és a mézeskalács szívre is, aminek tükör volt a közepén smile

a körhintát- a balesettől függetlenül- nem kedvelem igazán
#21850   2008. 07. 25. péntek 20:56
úristen! te ilyen fiatal vagy? olyan, mint a jojo...gumis zsinórón lóg, amit beakaszthatsz az ujjadba, majd a tenyeredet lefelé fordítva "pattogtathatod", miközben a gumi folyamatosan visszarántja
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 25. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2008. 07. 25. péntek 20:49
nekem a második bekezdés után sok lett...
és ez a similabda... ez mit csinál?
#21849   2008. 07. 25. péntek 20:49
X Törölt felhasználó (24620)
nekem a második bekezdés után sok lett...
és ez a similabda... ez mit csinál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 25. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Lusta banda! Fogadjunk, hogy még végigolvasni sem volt kedvetek. Én meg töröm magam, hogy találjak valami cikket...

Vasárnap búcsú lesz a faluban. Kiscsajom még mindig nem mer körhintára ülni, bár a mostani körhintabalesetek után nem is bánom.

Similabdát akarok neki venni minden búcsúban, de sajnos már nem árulják azt a jóféle régi similabdát, amiben még fűrészpor volt és kicsi koromban minden búcsúban az volt a legszuperebb dolog.

smile

Ismeritek?

#21848   2008. 07. 25. péntek 20:46
szia Charlotte! jól álltok a felújítással? mikor lesz az avató? remélem lesz egy kert party....
sok piával, meg sok nedves csajjal..

nyes

smile

Ismeritek?

#21847   2008. 07. 25. péntek 20:41
a Maggi az nem zacskós leves? jól van na nekem az ugrik be....... ki az a Maggi?
similabda? persze emlékszem, nem szerettem, olyan lányosnak tartottam, de szerintem most is lehet a falusi búcsukba kapni (vásárolni mert kapni csak a seggberúgást lehet azt is a búcsuban)

nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 25. péntek 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 25. péntek 20:30
én végig olvastam, és az jutott eszembe, hogy vajon szeretőt tarthat-e Maggi..egyébként nem nagyon tudom elképzelni az ágyat idiota nem világos a fenti "egyszemélyes fekhelyek", ahol többen alszanak

a similabdára emlékszem smile és a mézeskalács szívre is, aminek tükör volt a közepén smile

#21846   2008. 07. 25. péntek 20:30

smile

Ismeritek?

#21845   2008. 07. 25. péntek 20:01

smile

Ismeritek?

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 23:43
Ez kurvajó (bár nem először olvastam), és eszembe jutott, hogy ilyet mi is játszhatnánk.

Itt egy szöveg, olvassátok el, és tűzzétek bele a saját gondolataitokat, ami közben eszetekbe jutott:

(bocs, kicsit hosszú, de érdekes!)

"Az alábbi beszámolót Maggi, egy gyakorló poligám csoport tagja tette közzé 1 fórumon:

Mindannyian 1 közös házban élünk. 1 nagy emeletes ágyunk van, amelynek alsó szintjén kétszemélyes, felső szintjén egyszemélyes fekhelyek vannak. A férj, az „első feleség” és a „soros feleség” alul, a többi feleség a felső szinten alszik. Így mindannyian egy ágyban töltjük az éjszakát, és ez számunkra nagyon bensőséges, mert érezzük és halljuk, mi történik, amikor az ágyunkban szeretkeznek.

Köztünk, testvérfeleségek között elég jó a kapcsolat. Hannah, családunk első felesége a háztartás vezetése mellett a feleségek közötti viták legtöbbjét is maga dönti el, a férjünk bevonása nélkül. Vannak féltékenykedések - ahogyan ez lenni szokott, amikor zárt közösségben élnek együtt nők. A férjünk mindent megtesz, hogy mindannyiunkkal igazságos legyen, de mindannyian másképp látjuk, mi számít igazságosnak, nem igaz?

A szex nehéz téma. A háztartásunk szabálya szerint mindannyian 1 hetet tölthetünk a férjünk mellett az ágyban (de csak hat napig szeretkezhetünk vele), és három héten át külön alszunk. Az első feleség a saját hetén kívül a férjünkkel tölti a szombatokat, így minden ciklusban négy nappal többet tölthet vele. Valójában azon a hat éjszakán át, melyet a férjünk mellett töltünk az ágyban, csupán 2 vagy 3 alkalommal szeretkezünk vele.

A családunkban 4 kereső van. Brian, a férjünk könyvelő, Hannah, az első feleség igazgatóhelyettes a helyi általános iskolában. A második feleség, Mary nővérként dolgozik, én háztartásbeli vagyok, ez a feladatom a családban (vigyázok a kisebb gyerekekre, takarítok, ellátom a ház körüli teendőket), Mary-Jane, a negyedik feleség tanár abban az iskolában, ahol Hannah dolgozik. Vasárnaponként a többiek (a feleségek) vasalnak, főznek, és elvégzik a kerti munkákat.

A feleségek fizetése közös bankszámlára érkezik. Minden feleség azonos összeget kap személyes szükségleteire, a többi pénzt félretesszük a nem várt kiadásokra, és a mi, azaz a feleségek költségeire. A férjünk fizetése fedezi a háztartási számlákat, mint bármilyen házasságban, ezen kívül neki is jár egy személyes összeg, amely a saját bankszámlájáról származik.

Szeretek poligám családban élni, akárcsak a többi feleség. Igaz, a szex problémát jelent - nem a minősége, ebbe nincs okom panaszra, de a mennyiség... Sajnos mindannyian tudjuk, a helyzet rosszabb lesz, ha a két utolsó feleség is csatlakozik hozzánk a következő két-három évben. Akkor csupán hathetente két-három alkalommal lesz módunk a szeretkezésre."

... 1343 1344 1345 1346 1347 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: ma 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!