akkor nyaljuk el a békepinát?
Te a morcygyurcy má megint hová a repedt herébe tűnt???
meg a bangyi urat is ritkán látni! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 11:39

Te a morcygyurcy má megint hová a repedt herébe tűnt???
meg a bangyi urat is ritkán látni! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

hijnye surda te tényleg egy perverz disznó vagy, képes vagy a munkát rábízni a nőre miközben te meg "csepzel". És még volt aki énrám fogta, hogy perverz disznó vagyok, mert én mindig a pinára gondolok. Ellentétben veled, én ha dolgozom akkor csak néha gondolok rá.

hijnye surda te tényleg egy perverz disznó vagy, képes vagy a munkát rábízni a nőre miközben te meg "csepzel". És még volt aki énrám fogta, hogy perverz disznó vagyok, mert én mindig a pinára gondolok. Ellentétben veled, én ha dolgozom akkor csak néha gondolok rá.

ez szakmai titok!
de meksúgom úgy kell csinyalni, h felkenem a ragasznyót, majd háturul becserkészem a nőt, és miközben benne vagyok a nőben, odaadom a csempét Neki és akkorát lökök rajta, h az felragad a falra! nos ezt hívják csepzésnek!

én most egy szakmát gyakorolnék szívesen!

VIP
Admin

helló surda! sok szakmával találkoztam, de "csepzés"-sel még nem. amilyen nagy franc vagy tőled kitelik, hogy ez valami új figura, és gyakorolni akarod lotyóval. lécci, lécci áruld el mi az, mi is had kisérletezzünk.

helló surda! sok szakmával találkoztam, de "csepzés"-sel még nem. amilyen nagy franc vagy tőled kitelik, hogy ez valami új figura, és gyakorolni akarod lotyóval. lécci, lécci áruld el mi az, mi is had kisérletezzünk.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 09:06

most gyakorlom épp a csepzést-járólapozást!
fizetség utólag... de egy kis előleget is elfogadok!

most gyakorlom épp a csepzést-járólapozást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 15:06

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Most speciel a járólapozáshoz kéne néhány legény, de azt sem bánom, ha dugunk helyette

wáááóóóó de tündééérrrrrr
nyugi: lesz még Ő ördög is!
Sárl ne szomorkodj, ha mégsem inkább a gyerekcsinálás technikáját gyakorold! ... mondjuk a nappalis uraddal!
nehogymá katzort válaszd! még macska farkú fiad lesz!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 22. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 09:56
nyugi: lesz még Ő ördög is!

Sárl ne szomorkodj, ha mégsem inkább a gyerekcsinálás technikáját gyakorold! ... mondjuk a nappalis uraddal!

nehogymá katzort válaszd! még macska farkú fiad lesz!

Szióka
Örömmel olvasom lehet hogy baby lesz ? Ez olyan csodás időszak mikor a babát akarják.Segitek pozitiv gondolatokkal,hogy az álmotok valóra váljon
Ő a dédunokám akit nagyon vártam>>>>>KATT
Örömmel olvasom lehet hogy baby lesz ? Ez olyan csodás időszak mikor a babát akarják.Segitek pozitiv gondolatokkal,hogy az álmotok valóra váljon

Ő a dédunokám akit nagyon vártam>>>>>KATT
azt hiszem! ott mindenképp találkoznánk.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 08:23
jóreggelt kedves new
hallottad, hogy van némi esély egy jövő évi U2 koncertre?

jóreggelt kedves new

Látod...én is igy tudtam ! Akkor a hiba nem az én készülékemben van !!!
Főnökaccony...küldtem egy privit ! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 08:43

Főnökaccony...küldtem egy privit ! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

A fasírt az nem a Gyurka területe?
Anyám kovászos uborkát akart kitenni (rendesen befőttesüvegben, a napra), de látva az esőt, és a kinti 13 (!!!) fokot, elgondolkodtunk azon, hogy elővegyem egykori akváriumom fűtőcsövét.

A fasírt az nem a Gyurka területe?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 08:31

óóóó...ez ilyen meghívás-féle volt közös mozizásra?
kórházban vagy még? vagy házinővér ápolgat lábadozás közben? milyen kórság vett le a lábadról, hogy intézménybe kellett vonulnod? ha túl intim, akkor dobj egy privit, ha meg semmi közöm nincs hozzá, akkor...akkor...akkor...izééé..égjen szénné az összes fasírtod!!!

kórházban vagy még? vagy házinővér ápolgat lábadozás közben? milyen kórság vett le a lábadról, hogy intézménybe kellett vonulnod? ha túl intim, akkor dobj egy privit, ha meg semmi közöm nincs hozzá, akkor...akkor...akkor...izééé..égjen szénné az összes fasírtod!!!

Kicsit megkavarodtál...a fasirt nem az én műfajom !!!
Kórház ??!!! ÁÁ,dehogy....már hétfőn melóztam. Tudod, a JM-ek!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 08:31

Kórház ??!!! ÁÁ,dehogy....már hétfőn melóztam. Tudod, a JM-ek!!!

(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

És ha nem is lesz, az Imax-ben van egy 3D koncertfilmjük !!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 08:23
jóreggelt kedves new
hallottad, hogy van némi esély egy jövő évi U2 koncertre?

jóreggelt kedves new

jóreggelt kedves new

=>de bugyit ne vegyélfel! mert nagyon fontos dolgot akarok mondani néked!

=>de bugyit ne vegyélfel! mert nagyon fontos dolgot akarok mondani néked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 15:30

VIP
Admin

Ok Charlotte! Egye fene megtanulok járólapozni ha a honoráriumot előre kapom, indulhatsz a szalmakazalnál találkozunk!

Ok Charlotte! Egye fene megtanulok járólapozni ha a honoráriumot előre kapom, indulhatsz a szalmakazalnál találkozunk!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP
Admin

Most speciel a járólapozáshoz kéne néhány legény, de azt sem bánom, ha dugunk helyette

Köszike
Boldog vagyok, itt lehetek köztetek és megoszthatom veletek az örömöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 13:53
Boldog vagyok, itt lehetek köztetek és megoszthatom veletek az örömöm.

VIP
Admin

Molly! láttam a dédunokád gratulálok, ezekért a pillanatokért (is) érdemes élni.

Dugni biztos tud,hisz arról is hires, ha nem megy neki büntiből járolapokat fog rakni

VIP
Admin

nah...jellemző a lotyóra...mindegy neki, csak megdugják

VIP
Admin

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 15:02

nah...jellemző a pasikra...ha dugni kell, akkor mind ajánlkozik...bezzeg, ha lotyó aszonta volna, hogy ki kell festeni a konyhát...