Üdvözlet!
Hát na... forró kávé és forró este kombóra rá kell szoknom,majdnem eltörtem a kanyarba ahogy haladtam a melóba,olyan cudar idők vannak....mindenki vigyázzon a kanyarodással
Hát na... forró kávé és forró este kombóra rá kell szoknom,majdnem eltörtem a kanyarba ahogy haladtam a melóba,olyan cudar idők vannak....mindenki vigyázzon a kanyarodással

Jó reggelt! Szerda és hideg szél? Még jó,hogy a kávé és az este forró, így csak ki lehet bírni

regge!!!! ma végre vár a forróság megint este....reggel qva hideg szél van :( öltözzetek fel rendesen!!!
Jó reggelt! Valóban jó kis lendületes hétfő volt, kitartott keddig
Talán kávét sem iszom... ja de! Azért érezhetően nagyobb volt a nyüzsgés tegnap az utakon is!
A lényeg, hogy ráérünk... messze még a karácsony

Talán kávét sem iszom... ja de! Azért érezhetően nagyobb volt a nyüzsgés tegnap az utakon is!
A lényeg, hogy ráérünk... messze még a karácsony

Beköszönős!
Remek hétvége után,igazi sf hétfő is letudva
Remélem hogy mindenki túlélte
Lendütes és vidám hetet!

Remek hétvége után,igazi sf hétfő is letudva

Remélem hogy mindenki túlélte

Lendütes és vidám hetet!

qva hétfő letudva
kv éjjelre bekészítve ha esetleg valakinek szüksége lenne rá....

Szép mapsütéses reggelt mindenkinek !!!!!
Jó reggelt! Rendben, legyen lazulós vasárnapi kávé!
A hám maradt a fogason, nem volt rugdosás végül, de kellemesen telt a szombat.
Ma teszvesz és jösszmész van a naptárban.
Ó a finomságot elrejtette a termálvíz és a félhomály
Szép napot!
A hám maradt a fogason, nem volt rugdosás végül, de kellemesen telt a szombat.
Ma teszvesz és jösszmész van a naptárban.
Ó a finomságot elrejtette a termálvíz és a félhomály

Szép napot!

Remek reggelt!
Mondhatni,nekem is kellemes telt a tegnapi nap
Boldog lazulást mindenkinek
Mondhatni,nekem is kellemes telt a tegnapi nap

Boldog lazulást mindenkinek
Öcsyke mesélj mi volt a fínomság ???
Jó reggelt! Kávét már meg is ittam, persze csak a saját részemet! Volt forróság a szaunában és azon kívül is! Nevezzük ínyencségnek
Ma este is kirúgunk a hámból, ha marad a terv!
És hogy tetézzem, reggelire bundáskenyér lesz! Gyertek az asztalunkhoz!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2022. 01. 08. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 08. szombat 08:03

És hogy tetézzem, reggelire bundáskenyér lesz! Gyertek az asztalunkhoz!

jó reggelt!!Ínyencség elmaradt.... de legalább forróság meg volt a szaunában....kv bekészítve...
jó reggelt!!Ínyencség elmaradt.... de legalább forróság meg volt a szaunában....kv bekészítve...
Nincs mit tenni, igazán próbáltam ellenállni... Leadnám a foglalási igényemet két fő részérea legközelebbi szomszéd asztalra
Addig is leterítettem egy medveszőrt a kandalló elé a nappaliban, érezzétek jól magatokat és fogyasszatok kedvetekre
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 01. 07. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 07. péntek 11:23

Addig is leterítettem egy medveszőrt a kandalló elé a nappaliban, érezzétek jól magatokat és fogyasszatok kedvetekre

Azám, egy igazi finomság, profi módon tud tálalni, felszolgálni és mindíg szépen eltakarít maga után az asztalon. Beszéltünk már arról, hogy szeretjük megnézni, hogy a szomszéd asztalnál mit szolgálnak fel, előfordul hogy mi is szivesen megkóstolnánk azokat a finomságokat. Még azonban roskadásig van a miénk, azt fogyasztjuk, lehet egy korty frissítő lecsúszik néha, de ezt már a fantáziádra bízom

szép Napot!!Ha mindne jól megy én is megyek pucérkodni meg pancsolni és izzadni
!! délutáni kv bekészítve , valami ínyenc finomság jól esne estére......

Azám, egy igazi finomság, profi módon tud tálalni, felszolgálni és mindíg szépen eltakarít maga után az asztalon. Beszéltünk már arról, hogy szeretjük megnézni, hogy a szomszéd asztalnál mit szolgálnak fel, előfordul hogy mi is szivesen megkóstolnánk azokat a finomságokat. Még azonban roskadásig van a miénk, azt fogyasztjuk, lehet egy korty frissítő lecsúszik néha, de ezt már a fantáziádra bízom
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 01. 07. péntek 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 07. péntek 08:58

A leírás alapján
igazi ínyenc falatka! Esetleg a szomszéd asztalnál leülhetünk
És persze szólj, ha marad belőle valami kis csücsök, lepottyanó maradék
Igaz a mondás, mindenhol jó, de a legfinomabb bundáskenyér otthon van! A többi csak csemege.

Igaz a mondás, mindenhol jó, de a legfinomabb bundáskenyér otthon van! A többi csak csemege.
A leírás alapján
igazi ínyenc falatka! Esetleg a szomszéd asztalnál leülhetünk
És persze szólj, ha marad belőle valami kis csücsök, lepottyanó maradék
Igaz a mondás, mindenhol jó, de a legfinomabb bundáskenyér otthon van! A többi csak csemege. (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 01. 07. péntek 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 07. péntek 06:17

Igaz a mondás, mindenhol jó, de a legfinomabb bundáskenyér otthon van! A többi csak csemege. (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 01. 07. péntek 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Annyira nem tabu
, csak fiatal. Azért tudja mi lenne jó neki, szereti..
Szerencsére elbirok vele, sőt még a "sótartót" is megenném, ha bírná szegénykém. Sok bundáskenyeret kóstoltam, frisset, állottat, tegnapit, volt amit meg is ettem, de Ő a legfinomabb eddig. Előbb utóbb úgyis megkínálunk belőle másokat is, de még egyenlőre csak egy szék van a vacsoraasztalnál.

Szerencsére elbirok vele, sőt még a "sótartót" is megenném, ha bírná szegénykém. Sok bundáskenyeret kóstoltam, frisset, állottat, tegnapit, volt amit meg is ettem, de Ő a legfinomabb eddig. Előbb utóbb úgyis megkínálunk belőle másokat is, de még egyenlőre csak egy szék van a vacsoraasztalnál.
Annyira nem tabu
, csak fiatal. Azért tudja mi lenne jó neki, szereti..
Szerencsére elbirok vele, sőt még a "sótartót" is megenném, ha bírná szegénykém. Sok bundáskenyeret kóstoltam, frisset, állottat, tegnapit, volt amit meg is ettem, de Ő a legfinomabb eddig. Előbb utóbb úgyis megkínálunk belőle másokat is, de még egyenlőre csak egy szék van a vacsoraasztalnál. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 01. 07. péntek 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerencsére elbirok vele, sőt még a "sótartót" is megenném, ha bírná szegénykém. Sok bundáskenyeret kóstoltam, frisset, állottat, tegnapit, volt amit meg is ettem, de Ő a legfinomabb eddig. Előbb utóbb úgyis megkínálunk belőle másokat is, de még egyenlőre csak egy szék van a vacsoraasztalnál. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 01. 07. péntek 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondom hideg
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 01. 07. péntek 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 07. péntek 05:52

Jó reggelt! Na milyen nap van? Péntek! Ilyen sem volt még idén! Kávé és csupa pozitív gondolat a mai ajánlat!
Estére meg szaunás pancsolós pucérkodás végre.
Kutyu maradt neked is bundás? Sok itt az éhes száj! Bár azok inkább valami női finomságra vágynak
Szép pénteket, sál sapka kell, hidek a reggel
Kutyu maradt neked is bundás? Sok itt az éhes száj! Bár azok inkább valami női finomságra vágynak

Jó reggelt! Na milyen nap van? Péntek! Ilyen sem volt még idén! Kávé és csupa pozitív gondolat a mai ajánlat!

Remek napot!
Akkor már én is áttörlöm a lapos tányér készletet
Valóban nem kellett napszemcsi,de esernyő sem,
Majd nyáron lesz fény dögivel
Hoztam bundást,de a én nem kérem cserébe a talpmasszt
Jó is hogy szóba került,kérek is időpontot megint a dögönyözős lánykától,igényli a szervezet..
Tess a bundás,Kutyunak hagyjátok ám

Akkor már én is áttörlöm a lapos tányér készletet

Valóban nem kellett napszemcsi,de esernyő sem,

Hoztam bundást,de a én nem kérem cserébe a talpmasszt

Jó is hogy szóba került,kérek is időpontot megint a dögönyözős lánykától,igényli a szervezet..
Tess a bundás,Kutyunak hagyjátok ám