Jóóóóó reggelt Nappali
Látom már kávét kaptatok,remélem mindenki happy
Hiányolom a képeket a GG-s buliról, azt hittem beteszitek a képtárba. A forumos fiúk sem törik magukat, hogy fehér gatyóba GG felirattal beküldjék a popójukat. Talán mostantól beindulnak

Látom már kávét kaptatok,remélem mindenki happy
Hiányolom a képeket a GG-s buliról, azt hittem beteszitek a képtárba. A forumos fiúk sem törik magukat, hogy fehér gatyóba GG felirattal beküldjék a popójukat. Talán mostantól beindulnak

és akkor mi van ha nem inchbe ha col-ba
hű wazze de akkor ló méretű vastagsággal /12,7 cm/ rendelkezik!
má csak azt nem tudom, h a lányaink ennek örülnének vagy elfutnának
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 10:40

hű wazze de akkor ló méretű vastagsággal /12,7 cm/ rendelkezik!
má csak azt nem tudom, h a lányaink ennek örülnének vagy elfutnának

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

...dehogy, inch-ben adta meg a hosszúságot, hogy özzezavarjon benneteket, és az átszámítva pont 15.24cm.......

mecsoda ellentmondás
vagy ezt nevezik antagonisztikus ellentétnek
:
MmePrune[VIP][HP][ADMIN] #21862:
"kikérem magamnak, a többiek nevében is...mi tisztességes, erkölcsös leányok vagyunk"
MmePrune[VIP][HP][ADMIN] #21860:
a fórumos fallosz-gyűjteményem mellett elfér, nem?
apropó..meg is nézem, hogy teljes kollekcióm van-e belőle, vagy esetleg vannak hiányzó fórumozós képek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 10:10

MmePrune[VIP][HP][ADMIN] #21862:
"kikérem magamnak, a többiek nevében is...mi tisztességes, erkölcsös leányok vagyunk"
MmePrune[VIP][HP][ADMIN] #21860:
a fórumos fallosz-gyűjteményem mellett elfér, nem?
apropó..meg is nézem, hogy teljes kollekcióm van-e belőle, vagy esetleg vannak hiányzó fórumozós képek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

kikérem magamnak, a többiek nevében is...mi tisztességes, erkölcsös leányok vagyunk

dik mán
én ezt nem teljesen így ösmerem:
"De a zsír az úszik a víz felszínén csak"
biztos, h a zsírt szokták emlegetni
egyébként meg üdv a csapatban
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 10:08

"De a zsír az úszik a víz felszínén csak"
biztos, h a zsírt szokták emlegetni

egyébként meg üdv a csapatban

Oldódnék én, ha cukorból lennék. De a zsír az úszik a víz felszínén csak
Azért jó, hogy Te is itt vagy. Legalább néhány ismerős szempár

Azért jó, hogy Te is itt vagy. Legalább néhány ismerős szempár

én oly erotikusat álmodtam...
akkor megvaaaannn az álmom oka!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:30
akkor megvaaaannn az álmom oka!

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt...
Szexi a dinnye cimmel érdekes cikket olvastam ma...Íme:
"Nem véletlen,hogy a női domborulatokat oly szívesen hasonlítják a dinnyéhez!Az összefüggés most bizonyítást is nyert,amiben egy nemzetközi hírű német professzor segített:kiderült,hogy a görögdinnye feltámasztja a libidót,és még a szex is jobb lesz néhány szelet után.Peter Schleicher immonológus elmagyarázta,hogy a gyümölcsben található mangán-és a magas C-vitamin-tartalom aktiválja az idegeket,ennek köszönhető,hogy a szexet is jobban élvezik a dinnyeevők"

Egészségetekre..

Szexi a dinnye cimmel érdekes cikket olvastam ma...Íme:
"Nem véletlen,hogy a női domborulatokat oly szívesen hasonlítják a dinnyéhez!Az összefüggés most bizonyítást is nyert,amiben egy nemzetközi hírű német professzor segített:kiderült,hogy a görögdinnye feltámasztja a libidót,és még a szex is jobb lesz néhány szelet után.Peter Schleicher immonológus elmagyarázta,hogy a gyümölcsben található mangán-és a magas C-vitamin-tartalom aktiválja az idegeket,ennek köszönhető,hogy a szexet is jobban élvezik a dinnyeevők"

Egészségetekre..

csak harapgasson Neki reá
osztán Szilva amillen szenilis szopás közbe nem a Honolulut hanem a Kamcsatkát emlegeti
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:20
osztán Szilva amillen szenilis szopás közbe nem a Honolulut hanem a Kamcsatkát emlegeti

VIP
Admin

friss hús mi? sejtettem, hogy ráharap valaki...és, hogy pont teee?

hidd el vagyunk páran akik segítettünk volna a kálváriád megoldásába

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Mindenki kikapcsolta a gépét a vihar miatt?
Anyáméknál levitte az udvari budi tetejét a szél.
Az én ma esti viharos sztorim meg ez:
Elmentem pancsizni. Még világos volt, nem kapcsoltam lámpát. Így nem tudtam, hogy nincs áram. A cirkóban annyi melegvíz még volt, hogy a beszappanozás előtt sem tűnt fel nekem, hogy nincs áram. Beszappanoztam magam. Engedném a melegvizet, hogy leöblítsem. Hideg. Még mindig hideg. Hííííííííídeg. Bazzzzzmeg, nincs áram, a cirkó nem működik.
Szappanosan kiugrás a kádból, fazék víz gáztűzhelyre fel. Melegít. Türelmetlenül toporog. Szerencsére nem borítottam magamra a forró vizet, miközben meztelenül cipeltem a fürdő felé.
Kádba víz be. 4 centiméternyi víz a kád alján. Valahogy lelögyböltem magamról a szappant. Törölközőért nyúlok, amikor hallom, hogy a videó kattogva visszakapcsol.
Bazzzzzzzzzzmeg, mikor máskor jöjjön vissza az áram, ha nem akkor, amikor vége a kálváriámnak?
Anyáméknál levitte az udvari budi tetejét a szél.
Az én ma esti viharos sztorim meg ez:
Elmentem pancsizni. Még világos volt, nem kapcsoltam lámpát. Így nem tudtam, hogy nincs áram. A cirkóban annyi melegvíz még volt, hogy a beszappanozás előtt sem tűnt fel nekem, hogy nincs áram. Beszappanoztam magam. Engedném a melegvizet, hogy leöblítsem. Hideg. Még mindig hideg. Hííííííííídeg. Bazzzzzmeg, nincs áram, a cirkó nem működik.
Szappanosan kiugrás a kádból, fazék víz gáztűzhelyre fel. Melegít. Türelmetlenül toporog. Szerencsére nem borítottam magamra a forró vizet, miközben meztelenül cipeltem a fürdő felé.
Kádba víz be. 4 centiméternyi víz a kád alján. Valahogy lelögyböltem magamról a szappant. Törölközőért nyúlok, amikor hallom, hogy a videó kattogva visszakapcsol.
Bazzzzzzzzzzmeg, mikor máskor jöjjön vissza az áram, ha nem akkor, amikor vége a kálváriámnak?

ezt olvastam: "nem tudtunk megjegyezni, hogy milyen legyen"
azaz kinéztetek egy színt és a festékboltba már nem tudtátok megmondani, h mi is az a szín!
mondom javaslok kávintont... erre kiderült nekem van díszes lexikomom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 22:19
azaz kinéztetek egy színt és a festékboltba már nem tudtátok megmondani, h mi is az a szín!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Nem vagyok önző dög, jut neked is

Egyelőre minden fal fehér lett, mert
1) a színes sokkal drágább,
2) a színeset ha én kenem fel, az gáz
3) a falak még lélegeznek a friss vakolástól, ezért a fehéret javasolták első körben,
4) nem tudtunk megegyezni, hogy milyen legyen

Egyelőre minden fal fehér lett, mert
1) a színes sokkal drágább,
2) a színeset ha én kenem fel, az gáz
3) a falak még lélegeznek a friss vakolástól, ezért a fehéret javasolták első körben,
4) nem tudtunk megegyezni, hogy milyen legyen

Morvai Noémi -hát Ő meg ki a tököm
jaóóóó reggelt nappaliiiiiiiiiiii (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 16:35

jaóóóó reggelt nappaliiiiiiiiiiii (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezek közül még egyet sem, de a Csisztu, Paris Hilton, Pamela Anderson videó, illetve Britney és Lindasey puncis képek megvannak
Megnéztem mindet
Magyarok közül most leginkább a Morvai Noémit nézném meg, külföldiekhez pedig kevés lenne a 3000 karakter
Fúúúúúúj nagyon gáz az az ember még az a csók is nagyon bizar volt [hányós szmájli]

Megnéztem mindet

Magyarok közül most leginkább a Morvai Noémit nézném meg, külföldiekhez pedig kevés lenne a 3000 karakter

Fúúúúúúj nagyon gáz az az ember még az a csók is nagyon bizar volt [hányós szmájli]
Jóóóó reggelt nappali!
Ha én korán leltem, Ti sem lustizzatok...hoztam ébresztő kévét...
Ha én korán leltem, Ti sem lustizzatok...hoztam ébresztő kévét...

Szép reggelt és jó napot nappalisok!

bejött az esdeklésem, erre készültem egész nap....
mégsem vagyok egy elfuserált gyerek, prune bevette a csalit, tutttttam jó szíved van, megesik egy báránykán, erre alapoztam..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 22:48
mégsem vagyok egy elfuserált gyerek, prune bevette a csalit, tutttttam jó szíved van, megesik egy báránykán, erre alapoztam..

ha már úgyis térden állsz...esetleg szétrakom a lábaimat

ha már úgyis térden állsz...esetleg szétrakom a lábaimat
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 22:47

VIP
Admin

megfogtál, csak ne szoríts olyan erősen ...térdenállva kérek bocsánatot, óóó MmePrune kegyeskedjen megbocsájtani egy eltévedt báránykának, ígérem ma többször nem fog előfordulni....

megfogtál, csak ne szoríts olyan erősen ...térdenállva kérek bocsánatot, óóó MmePrune kegyeskedjen megbocsájtani egy eltévedt báránykának, ígérem ma többször nem fog előfordulni....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 22:43

hát nem ezt magyaráztam egész délelőtt?
"csakis a munkahelyi kötelezettségből adódóan nem kell hátsó szándékot keresni " " csak azért, hogy szakmailag tudjam ellenőrizni"
"csakis a munkahelyi kötelezettségből adódóan nem kell hátsó szándékot keresni " " csak azért, hogy szakmailag tudjam ellenőrizni"

hát nem ezt magyaráztam egész délelőtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 22:39

VIP
Admin

anyám, ez a nő mindenre emlékszik. dehát már csak ilyenek az adminok nem? nekik kell átvenni a friss árut.........

anyám, ez a nő mindenre emlékszik. dehát már csak ilyenek az adminok nem? nekik kell átvenni a friss árut.........
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 22:26

"friss hús mi? sejtettem, hogy ráharap valaki...és, hogy pont teee? "---> és még van bőr a képeden nekem beszólni...teee...teeee...teeee spermahajder

Nincs is szebb annál, mikor az adminok civakódnak !!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 22:26

"friss hús mi? sejtettem, hogy ráharap valaki...és, hogy pont teee? "---> és még van bőr a képeden nekem beszólni...teee...teeee...teeee spermahajder

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 22:00

VIP
Admin

csak nem a szexycsaj? jááááájj hozd be a nappaliba is tényleg jó csaj megHát..........

Én is reá gondoltam...ha már ketten is, az nem lehet véletlen !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 22:00

VIP
Admin

csak nem a szexycsaj? jááááájj hozd be a nappaliba is tényleg jó csaj megHát..........

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 21:50

Törölt felhasználó (137313)

Na,végre sikerült rábeszélnem a barátnőmet,h. tegye fel a fényképét-->és gyakrabban jöjjön a honlapunkra
+kell hagyni--most--nem volt nehéz....elég volt 1 kis "ízelítő" a buliból
Ha "felkészült",h. ide is bekukkantson,sárl' törheted a kérdésen a gondolataidat

+kell hagyni--most--nem volt nehéz....elég volt 1 kis "ízelítő" a buliból

Ha "felkészült",h. ide is bekukkantson,sárl' törheted a kérdésen a gondolataidat