Boldog reggelt!
Nagykabátos kávé a mai specialitás
Nagykabátos kávé a mai specialitás

Szépetz mindenkinek!! Végre ismét szerda...irány este a forróság.....kitartást mindenkinek !!kv bekészítve délutánra !!!
Jó reggelt! Köszöntöm az új évet-ciklust illatos kávéval és töretlen jókedv társaságában!
Szép napot!
Szép napot!

Szép napot!
Én teljesen békés voltam ma is,hatalmába kerített a #baszokénavilágra érzés,még holnap meló,aztán jöhet a kikapcs
Semmi nem bír kizökkenteni
Én teljesen békés voltam ma is,hatalmába kerített a #baszokénavilágra érzés,még holnap meló,aztán jöhet a kikapcs

Békéset Mindenkinek!! Jó reggelt !!Mindenki mindent oda és abba tegye amibe akarja!!!

Jó reggelt! Áldott Ünnepet
Kávé jöhet, fahéj inkább a palacsintára és sütire ha engem kérdezel. Habot a mellbimbókra...
Legyetek jók és rosszalkodjatok

Kávé jöhet, fahéj inkább a palacsintára és sütire ha engem kérdezel. Habot a mellbimbókra...
Legyetek jók és rosszalkodjatok

Jó estét ! Véget vetek a a Qva hétfőnek !! Idén az utolsó melóval töltött hétfőnek vége!! szép estét mindenkinek reggel korán majd bejészítem a kv-t!!!Extra fahéjjal !!
Szép napot!
Ma negatívnak minősítettek,de hát hogyne lennék az ha egy marha nyelet forgatnak az orromban meg a fejemben
Úgy tűnik hogy asszonyka is gyógyulóban,remélem hogy nem kiabálom el,szobafogság is lejár neki hamarosan,végén csak normális ünnepünk lesz
Tényleg kicsit más ez a hétfő
Ma negatívnak minősítettek,de hát hogyne lennék az ha egy marha nyelet forgatnak az orromban meg a fejemben

Úgy tűnik hogy asszonyka is gyógyulóban,remélem hogy nem kiabálom el,szobafogság is lejár neki hamarosan,végén csak normális ünnepünk lesz

Tényleg kicsit más ez a hétfő

Jó reggelt! Szerintem régóta várt hétfő ez! Induljon egy remek kávéval, felvértezve magunkat egy őrült hétre.
Csak szólok, természet ellenes hajtani ezen a néhány napon, a leghosszabb éjszaka után kezdődik az új év! Mert amíg a földön élünk a nap körül forog a világunk.Ezért nem hozza a várt nyugalmat, élményt a néhány nappal később tartott összejövetel.
Nem fárasztalak tovább benneteket, legyen szép ez a rövid hétfőtök is
Csak szólok, természet ellenes hajtani ezen a néhány napon, a leghosszabb éjszaka után kezdődik az új év! Mert amíg a földön élünk a nap körül forog a világunk.Ezért nem hozza a várt nyugalmat, élményt a néhány nappal később tartott összejövetel.
Nem fárasztalak tovább benneteket, legyen szép ez a rövid hétfőtök is

Szép estét !!Reggel az a qva hétfő még egyszer...... :d

Remek napot!
Valahogy engem sem kapott el az ihlet,hogy jól "térgyekalácson" dugjam az asszonykám
Koccintás kávéval,hogy mindjárt itt a karácsony

Valahogy engem sem kapott el az ihlet,hogy jól "térgyekalácson" dugjam az asszonykám

Koccintás kávéval,hogy mindjárt itt a karácsony

Jó reggelt. Ez a figura nekem is új volt, sőt feledhető...
De ma már jobb az ajánló
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 12. 18. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 18. szombat 21:28
De ma már jobb az ajánló

#Beköszön!
Hát..na..mai Vidi..térdhajlat dugás...nemá...jó hogy nem hónalj...
Hát..na..mai Vidi..térdhajlat dugás...nemá...jó hogy nem hónalj...