az egér is megúnja, hogy mindig ugyanabba a lyukba szaladozzon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 21:26

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Azért tegyük hozzá, hogy szerintem sokkal ritkább az, ha az aktus végén a pasi ácsorog ott kielégületlenül...
Abban viszont teljesen egyetértünk, hogy az okos nő nem hagyja az emberét parlagon sokáig.
Olyat el tudtok képzelni, vagy hallottatok/tapasztaltatok már olyat hogy egy párnál tökéletesen működik a szex, mégis félrelépnek? Ez miért lehet?
Abban viszont teljesen egyetértünk, hogy az okos nő nem hagyja az emberét parlagon sokáig.
Olyat el tudtok képzelni, vagy hallottatok/tapasztaltatok már olyat hogy egy párnál tökéletesen működik a szex, mégis félrelépnek? Ez miért lehet?
Szar napod van ? Ne legyen...
Megjegyzem a tegnapi nap is Te nyitottad a nappalit.
Csak hát éppen este nem voltál fenn.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 08:22
Megjegyzem a tegnapi nap is Te nyitottad a nappalit.

kiafene lenne?
Sergio Ramos az EB legjobb jobbhátvédje, aki történetesen a világ legjobb focicsapatában futballozik!
mit nem tudtál ezen Te playgirl
egyébként sztem nekem el kell gondókoznom van-é értelme itten lennem... nélkülem sokkal jobban pörög a nappali...
sztem ha a molly vagy én beköszönünk akkor az a nap halálra van ítélve!
Sergio Ramos az EB legjobb jobbhátvédje, aki történetesen a világ legjobb focicsapatában futballozik!

egyébként sztem nekem el kell gondókoznom van-é értelme itten lennem... nélkülem sokkal jobban pörög a nappali...

sztem ha a molly vagy én beköszönünk akkor az a nap halálra van ítélve!
milyen virágot szerecc?
miből köttessünk a sírodra koszorút
mert máris szakad a mennyezet Nálad!
persze... nem ér más egyéniségét felvenni!
husz surdit szeretitek a szolíd, visszafogott stílusa miatt
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 02. szerda 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 21:35
miből köttessünk a sírodra koszorút

mert máris szakad a mennyezet Nálad!
persze... nem ér más egyéniségét felvenni!
husz surdit szeretitek a szolíd, visszafogott stílusa miatt

igen, mert főleg a ffi-aknál a kíváncsiság nagy úr...meg ha felhúzzák őket, akkor a bizonyítási vágy nem tudja visszatartani őket, főleg akkor, ha az alany szimpatikus és kívánatos nőszemély...nem utolsó sorban folyamatosan növelni kell az férfiassági egónkat...
(persze én mindig kivétel vagyok, mert őrök hűséges típusú, édes, szerény és félénk pasi vagyok!)

(persze én mindig kivétel vagyok, mert őrök hűséges típusú, édes, szerény és félénk pasi vagyok!)

az én volt főnököm szerint:
"a puding próbája..., hogy meg kell enni"
a ... -a gondolkodási szünetet jelzi jelen esetben nem kihagyott szöveget!
mondjuk e za zember mondta ezt is:
dunántúlon meg szolnokon süt a nap, itt meg országos eső van!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 21:31
"a puding próbája..., hogy meg kell enni"
a ... -a gondolkodási szünetet jelzi jelen esetben nem kihagyott szöveget!

mondjuk e za zember mondta ezt is:
dunántúlon meg szolnokon süt a nap, itt meg országos eső van!

sajnos így nem tudom eldönteni, hogy mennyire savanyú...ahogyan az inglisek mondják: a puding próbája az evés

kiafene lenne?
sztem ha a molly vagy én beköszönünk akkor az a nap halálra van ítélve! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

sztem ha a molly vagy én beköszönünk akkor az a nap halálra van ítélve! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóóóóóóóóóóó reggelt nappali !!!!!!!
Jó olvasni az esti pörgést.Merje csak még 1x azt irni valaki hogy haldoklik a nappali velem gyűlik meg a baja, az büntit kap.
A büntetése az lesz velem kell sexelnie
Legyen szép napotok
Jó olvasni az esti pörgést.Merje csak még 1x azt irni valaki hogy haldoklik a nappali velem gyűlik meg a baja, az büntit kap.
A büntetése az lesz velem kell sexelnie

Legyen szép napotok

De bárki próbál faggatni, pssszt! Maradjon a mi titkunk... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezért megint meg leszünk szólva...
De nem baj...csak irigykedjenek !!!

Ezért megint meg leszünk szólva...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 23:22

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

naná, hogy visszajöttem még egy kicsit...
Nálunk nem volt ilyen kinevetavégén dolog, viszont gyerekkoromban utáltam, aztán egyszer jó társasággal játszottam már felnőttként, és úgy egész más volt.
Az activityvel is így vagyok. Csak igazán jó társaságban bírom élvezni. De akkor nagyon!
Nálunk nem volt ilyen kinevetavégén dolog, viszont gyerekkoromban utáltam, aztán egyszer jó társasággal játszottam már felnőttként, és úgy egész más volt.
Az activityvel is így vagyok. Csak igazán jó társaságban bírom élvezni. De akkor nagyon!
naná, hogy visszajöttem még egy kicsit...
Az activityvel is így vagyok. Csak igazán jó társaságban bírom élvezni. De akkor nagyon! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:46
Az activityvel is így vagyok. Csak igazán jó társaságban bírom élvezni. De akkor nagyon! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocsánat...de egy sürgős "Ki nevet a végén" partira voltam hivatalos !!
Jelentem a negyedik lettem !Mondhatni lealáztak...
Ez biztos valami fertőző betegség lehet...
Nekünk is volt, s avégén már a fél évfolyam járt játszani. Most képzelj el huszonéves férfiakat: négyen játszanak, néhány tucat meg őrjöngve kibicel...
Tuti, hogy nem voltunk normálisak...vagy csak fiatalok !
P.S. Tettem be képeket a megyébe. Esetleg neki lehet veselkedni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 23:07
Nekünk is volt, s avégén már a fél évfolyam járt játszani. Most képzelj el huszonéves férfiakat: négyen játszanak, néhány tucat meg őrjöngve kibicel...
Tuti, hogy nem voltunk normálisak...vagy csak fiatalok !
P.S. Tettem be képeket a megyébe. Esetleg neki lehet veselkedni...

jut eszembe: szakközépben a könyvtárban volt egy "ki nevet a végén" társas...mivel a könyvtáros kedvencei voltunk, sokat bejártunk szünetekben, lyukas órákon játszani, 4-ben már tesi órán is
mindezért cserébe aktívan részt kellett vennünk az iskolaújság életében, meg az iskolai irodalmi versenyen

mindezért cserébe aktívan részt kellett vennünk az iskolaújság életében, meg az iskolai irodalmi versenyen

jut eszembe: szakközépben a könyvtárban volt egy "ki nevet a végén" társas...mivel a könyvtáros kedvencei voltunk, sokat bejártunk szünetekben, lyukas órákon játszani, 4-ben már tesi órán is
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)

itt az első lehettél volna...nyerő pozicióból indulva...de feltételezem a játékostársaid kibenlétét, így kapsz még egy esélyt
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)

ha meglátja lotyó nevét, akkor meg a farkához kap
én is megyek pihengetni...és biztos vagyok a mi harmónikus munkakapcsolatunkban
jóccccakkátttt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:41

én is megyek pihengetni...és biztos vagyok a mi harmónikus munkakapcsolatunkban

jóccccakkátttt

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

ha meglátja a sok beírást vagy a szívéhez, vagy a fejéhez kap, és mire átrágja magát rajtuk, lejár a munkaideje
szép éjszakát főnökaccony én is távozom kár, hogy messze vagy most tudnánk igazán összedolgozni, megtudnád assssszem, nem nézzük le az öreget...
szép éjszakát és erotikusat!

szép éjszakát főnökaccony én is távozom kár, hogy messze vagy most tudnánk igazán összedolgozni, megtudnád assssszem, nem nézzük le az öreget...

ha meglátja a sok beírást vagy a szívéhez, vagy a fejéhez kap, és mire átrágja magát rajtuk, lejár a munkaideje
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:34

na majd jön holnap surda, de amit ez a lotyó kap tőle azt nem teszi zsebre

na majd jön holnap surda, de amit ez a lotyó kap tőle azt nem teszi zsebre
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:33

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

sumákolnak, de hát arra a megyére vigyázni kell, mindig is kilógtak a sorból

sumákolnak, de hát arra a megyére vigyázni kell, mindig is kilógtak a sorból
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:31

észrevetted, hogy charlotte-tal együtt jenó is eltűnt?
eszem megáll...előadja jenó itt a komplexusos nagyjelenetet, lotyó beszól neki, aztán szép csendben lelécelnek együtt
eszem megáll...előadja jenó itt a komplexusos nagyjelenetet, lotyó beszól neki, aztán szép csendben lelécelnek együtt

észrevetted, hogy charlotte-tal együtt jenó is eltűnt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:30

VIP
Admin

jelentem kapkodtam a levegőt és a nadrágomat, csak azt még nem tudtam felhúzzam, vagy levegyem

jelentem kapkodtam a levegőt és a nadrágomat, csak azt még nem tudtam felhúzzam, vagy levegyem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:28

22:10kor már jeleztem pinám szabadságát...akkor hol voltál???

22:10kor már jeleztem pinám szabadságát...akkor hol voltál???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:25

VIP
Admin

elszomorít, hogy csak Jenó meg Jenó, hát teeeee én is itt vagyok, had áldozzam fel magam a nedveid érdekében
(ha ezt valamelyik admin meglátja, az egész brancs térgyepelni fog DDDDDDD )
(ha ezt valamelyik admin meglátja, az egész brancs térgyepelni fog DDDDDDD )