Ha az életbe csak kifejezetten mindenkinek tetsző szép nőt akarnék dugni még mindig szűz volnék
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 23. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 09:33

a szépségkirálynő választás másodikhelyezettjéről fotót!
de komolyan a nóciba mi van szép?
mikor dugják akkor lehet benne szép!
de a végén mindég kiveszik belőle!

a szépségkirálynő választás másodikhelyezettjéről fotót!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 23. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 09:25

Jó reggelt nappali
Surdikám mi van ma veled? Se Nóci se bandur segge nem tetszik
Mit keressek neked aminek örülnél ?

surdinak, hátha valamelyik megfelel neki

Jó reggelt nappali
Mit keressek neked aminek örülnél ?

vadmacska?inkább házi cicákat jobban kedvelem szeretem a dorombolást
remélem megkapod a gépet
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 08:48

remélem megkapod a gépet

Sziasztok!
Mondtam, hogy állati vagyok, de nyúl és róka helyett inkább vadmacska!
Még Bianca Ryan-t mégegyszer meghallgatom, aztán szpatty, mert már nem is tudom mikor aludtam! De most nem tudok vele énekelni, mert egy hete nincs hangom, mert hangszálgyulladásom van.
Nem vagyok McFláj! Bebe!
Nem ez a prioritást élvező dolog most, de igyekszem!
Puszi nektek, hétvégére ígéretet kaptam a gépre!

Még Bianca Ryan-t mégegyszer meghallgatom, aztán szpatty, mert már nem is tudom mikor aludtam! De most nem tudok vele énekelni, mert egy hete nincs hangom, mert hangszálgyulladásom van.
Nem vagyok McFláj! Bebe!

Sziasztok!
Nem vagyok McFláj! Bebe!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 08:28

Nem vagyok McFláj! Bebe!

Rókát nyúlal keverni
ezt csak surdi tudja
de azért a képekre én is kiváncsi lennék

neeeemmmm!
csak Te vagy az egyetlen akinek nincs önkritikája!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 08:29
csak Te vagy az egyetlen akinek nincs önkritikája!

no nem is neked raktam fel
de úgy látom itt csak én vagyok beválalos

no nem is neked raktam fel
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Rókát nyúlal keverni
ezt csak surdi tudja
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 15:25

Nem vagyok nyúl!
Csokikrémmel írom fel, hogy GéGészet!
Erre pöccent a Michael J. Fox is a Vissza jövőben!
Természetesen a jelzálogproblémám megoldása biztosan fontosabb most, de tényleg rászántam magam!

Csokikrémmel írom fel, hogy GéGészet!

Erre pöccent a Michael J. Fox is a Vissza jövőben!
Természetesen a jelzálogproblémám megoldása biztosan fontosabb most, de tényleg rászántam magam!

na vidd innen a segged mielőtt felfordul a gyomrom!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát képet tudok mutatni de a vizes alsót nem szeretem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 18:47

őszintén szólva engem sokkal jobban izgatnak a popsik...igazi édes kis férfi fenekek...az összes nappalisét+enigma fenekét szívesen megnézném vizes alsónadrágban

nekem ketten is elficánkolhatnak eccerre rajta!

Elhallgattak..
biztonsagi okokbol.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 19:32

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)

1 percig sem gondoltam,hogy neked 2 lenne, habár valamelyik tv adón láttam 1 dok filmet 1 férfiről aki 2 pénisszel született, és mindkettő üzemképes volt. Sajnos a cimét nem irták meg.

1 percig sem gondoltam,hogy neked 2 lenne, habár valamelyik tv adón láttam 1 dok filmet 1 férfiről aki 2 pénisszel született, és mindkettő üzemképes volt. Sajnos a cimét nem irták meg.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet hogy rosszul tudom és férfi popok lesznek,majd kiderűl
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 18:47

őszintén szólva engem sokkal jobban izgatnak a popsik...igazi édes kis férfi fenekek...az összes nappalisét+enigma fenekét szívesen megnézném vizes alsónadrágban

"Farkak" ?
Nekem csak egy van a gagyaba...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 15:47

Gondolom ugyanolyan mint a vizespolós ahol a cici a lényeg hogy mekkora és milyen. A vizesgatyásba megcsodálhatjuk majd a farkakat.

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 15:47

Gondolom ugyanolyan mint a vizespolós ahol a cici a lényeg hogy mekkora és milyen. A vizesgatyásba megcsodálhatjuk majd a farkakat.

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi az,hogy "vizesnacis" ?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 14:56

vagy csak mindenki készíti a vizes pólós képet...a fiúk meg a vizesnacis popsi szépségversenyre készülnek

Majd kiszúrom a szemedet a gombokkal!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)