Nem hiszem el,csapj egy képet róla te is
Háhh...elég ha mondom
Jah..úgy én is Bill Gates vagyok...
Na jó,repülj ide oszt elhiszem
Na jó,repülj ide oszt elhiszem
Bill Gates? Nem vagy az esetem,bocs
Nem is mondtam
Hanem milyen az eseted? Azt már tudom milyen nem
Hanem milyen az eseted? Azt már tudom milyen nem
Mármint férfiban?
Adam Levine pl pont az ideálom
De Bo Sinn is,szóval elég szélsőséges
Adam Levine pl pont az ideálom
De Bo Sinn is,szóval elég szélsőséges
Nem,medvében...
Hát persze hogy abban,de csajban is érdekelne...
Megnéztem őket,valóban szélsőséges
Hát persze hogy abban,de csajban is érdekelne...
Megnéztem őket,valóban szélsőséges
jó éjt
Szia tangás
Jó éjt!
(Azt hittem eltűntél..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó éjt!
(Azt hittem eltűntél..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen igen
Csajban? Hm. Tetszenek a nőiesen teltek,a hosszú haj,fazonos punci,formás cicik. Az én korosztályomban persze
Legyen jó fej,és nőies. A fiús csajok neeeeem...
Szóval ilyen apróságok
Csajban? Hm. Tetszenek a nőiesen teltek,a hosszú haj,fazonos punci,formás cicik. Az én korosztályomban persze
Szóval ilyen apróságok
Sziasztok, szép estét,jó éjszakát! Noki,kiváncsivá tettél evvel a Bo Sinn gyerekkel! Nem pont egy olyan videót dobott ki,ahol lepippant egy travit?? Ne már!!!
Szia kutyi
Deee....de már
biszex a pasi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:21
Deee....de már
biszex a pasi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)
Sziasztok, szép estét,jó éjszakát! Noki,kiváncsivá tettél evvel a Bo Sinn gyerekkel! Nem pont egy olyan videót dobott ki,ahol lepippant egy travit?? Ne már!!!
Értem
Jó az ízlésed
Ez is bejön nekem is
Nekem is szélsőséges.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:19
Jó az ízlésed
Ez is bejön nekem is
Nekem is szélsőséges.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)
Igen igen
Szóval ilyen apróságok
Szóval ilyen apróságok
Maradi vagyok! A női bisexet elfogadom,a férfit nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:23
Szia kutyi
Deee....de már
biszex a pasi.
Deee....de már
biszex a pasi.
Szász kutyu
2019. 01. 22. kedd 21:21
Törölt felhasználó (3901512)
Szia Crazy! Plíz maradj hetero medve! Inkább hódítsd el az orrom elöl a legklasszabb Nokit!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,ez nagyon is jellemző egyébként. Ha két nő gabalyodik az uhhh és ahhh de szexi....ha két pasi,az fujj gusztustalan stb
Izlések és pofonok kutyu. Nekem nincs bajom velük,sőt vonzónak találom. Szívesen részt vennék egy hármasban ilyen srácokkal. Most ezért persze "nemszerethetsz",de ez van
Izlések és pofonok kutyu. Nekem nincs bajom velük,sőt vonzónak találom. Szívesen részt vennék egy hármasban ilyen srácokkal. Most ezért persze "nemszerethetsz",de ez van
Kutyu ilyen veszélyek nem fenyegetnek
Csak az egyiket bánom
,hetero medve maradok,tuti
Csak az egyiket bánom
,hetero medve maradok,tuti
Azért szeretlek,csak meghökkentettél!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:32
Igen,ez nagyon is jellemző egyébként. Ha két nő gabalyodik az uhhh és ahhh de szexi....ha két pasi,az fujj gusztustalan stb
No mivel kutyu?
Egy nőnek nem lehetnek vonzóak a bi pasik,csak a pasiknak a bi nők?
Ne hökkenj meg drága
Egy nőnek nem lehetnek vonzóak a bi pasik,csak a pasiknak a bi nők?
Ne hökkenj meg drága

GG-ufsz

Stevie