Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1456 1457 1458 1459 1460 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19611   2008. 03. 30. vasárnap 16:23
lencsibaby lencsibaby
Hát azt kell mondjam ...igen...egy két filmben ugy megvan csinálva az erotikus jelenet , hogy az ember kedvet kap...csak azt nem értem hogy a rendezö nem goldol arra hogy ha "mindenki" nekiáll szexelni ki nézi tovább a filmet... confused eplus2
#19610   2008. 03. 30. vasárnap 14:34
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Szép napot!

Gyönyörű ez az idő.

Én amúgy leginkább a vadregényes kerteket szeretem, legyen kicsit elvadult, gondozatlan, rejtélyes, izgalmas. Titkos, bokrokkal takart hátsó házikó és csobogó, köves medrű patak újabb előny smile

#19609   2008. 03. 30. vasárnap 12:20
MmePrune MmePrune VIP Admin
az attól függ...mert ha minden ilyen katonás rendben van, akkor max. lóversenynek alkalmas hehe
najóóóóó, csak vicceltem...egyébként szép, bár nekem túl szabályos, pedig alapjában tetszik a teraszos elrendezés...asszem a fák hiányoznak
ha jól látom, akkor ez olyan puccos újfajta kertváros feeling, ahol a házak mérete mellett csak ilyen kis füves kertecskére van hely nyes
ugye nem saját? mert akkor bocs vigyor
#19608   2008. 03. 30. vasárnap 12:12
ez csak az előkert..itt lehet elbújtatni a szeretőket, ha ember hazatoppan hirtelen hehe nyes
#19607   2008. 03. 30. vasárnap 12:02
X Törölt felhasználó (7767)
Szép jónapot mindenkinek!
"Ha jöttök, lesztek. Ha hoztok, esztek!"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 03. 30. vasárnap 11:52
ti úgy adtok vendégséget, hogy hozzák a kaját hozzá? hehe

erről jut eszembe...pénteken láttam az indul a bakterházat...nagyon ütős kis darab...volt benne egy rész: összejönnek páran, pl. a patás, meg a rozi, a bakter, bendegúz...erre a nyanya előkap egy marék szotyit, ledobja az asztalra és azt mondja: "egy kis vendégség"
hát csúúcs volt a jelenet hehe
#19606   2008. 03. 30. vasárnap 11:52
ti úgy adtok vendégséget, hogy hozzák a kaját hozzá? hehe

erről jut eszembe...pénteken láttam az indul a bakterházat...nagyon ütős kis darab...volt benne egy rész: összejönnek páran, pl. a patás, meg a rozi, a bakter, bendegúz...erre a nyanya előkap egy marék szotyit, ledobja az asztalra és azt mondja: "egy kis vendégség"
hát csúúcs volt a jelenet hehe
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 08:52
Jut eszembe...

Tegnap este wót itten minálunk egy baráti pár...jól összewesztek...a srácnak nm ízlett a csajszi lewese... nyes ...a csajszi többször leköcsögözte...csak pislogtam...méh itt kő ezt "megbeszélni"?...és így???
Eszembe is jutott a zexem..annak wót ilyen trágár pofája...hogy utáltam... felkialtas

Szerintem egy nő inkább a zágyban trágárkodjon..hehe...de wendégségben???Háá nm??
kerdes
#19605   2008. 03. 30. vasárnap 11:42
és akkor újra: jóóóóóóóóregg smile
hétágra süt a napocska, menjetek sétálni, kirándulni, dugni a szabadba
vagy a kertbe...sütögetni és dugni...vagy gazolni, meg ilyenek

charl: én igazából egy hatalmas telket szeretnék, a ház előtt/körül virágoskerttel...aztán lenne egy sütögetős/játszós/pihengetős rész, cserjékkel...és végül egy gyümölcsös, alma-, körte-, meggy-, cserko-, szilva-, diófával, pár bokor ribizli, meg málna...csak annyi, amennyi a család fogyasztását fedezi
(egyébként ha választani kell, akkor az angol tipusú kertet választom)
ez például tetszik:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#19604   2008. 03. 30. vasárnap 08:52
gazosgyuri gazosgyuri
Jut eszembe...

Tegnap este wót itten minálunk egy baráti pár...jól összewesztek...a srácnak nm ízlett a csajszi lewese... nyes ...a csajszi többször leköcsögözte...csak pislogtam...méh itt kő ezt "megbeszélni"?...és így???
Eszembe is jutott a zexem..annak wót ilyen trágár pofája...hogy utáltam... felkialtas

Szerintem egy nő inkább a zágyban trágárkodjon..hehe...de wendégségben???Háá nm??
kerdes
#19603   2008. 03. 30. vasárnap 08:48
gazosgyuri gazosgyuri
Jah...jóóóó reggelt..

Ma Talma nap wan.. wink ....nm sok esélye wan a srácnak...de reménykedem... wink eljen
#19602   2008. 03. 30. vasárnap 08:47
gazosgyuri gazosgyuri
Miwanmááá?! nyes

Mi jót kéne csinyálni hajnalok hajnálán?
Mondjuk ha nm tudsz aludni...átjöhetel felkelteni...és akkor csinálnánk egy-két jóóóót.... finom hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 04:12), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 03. 30. vasárnap 04:12
kicsomagoltad a lakást? hehe
jóreeeeeeeeeeeeegggggggggggggggggg smile
mi van má'? mindenki alszik?
#19601   2008. 03. 30. vasárnap 04:12
kicsomagoltad a lakást? hehe
jóreeeeeeeeeeeeegggggggggggggggggg smile
mi van má'? mindenki alszik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 03. 29. szombat 22:34
Én igazoltan voltam távol. Tapétát szedtem le a falról. Ti is imádjátok hosszú csíkokban letépni?

nyes
#19600   2008. 03. 29. szombat 22:34
Én igazoltan voltam távol. Tapétát szedtem le a falról. Ti is imádjátok hosszú csíkokban letépni?

nyes
#19599   2008. 03. 29. szombat 19:28
Bandur Bandur
Inkább tezsek fel 2 nyári képett a saját kertemről,az idém még fogom szépiteni smile

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 03. 29. szombat 08:57
Sziasztok!

Kellemes szombatot mindenkinek!

Tegnap kezdődött a Gardenexpo kertészeti kiállítás. Sajnos nem jutok be, pedig szerettem volna.

Ti milyen kertet szerettek? Ápolt, nyírt gyep vagy burjánzó ősgyep? Ligetes erdős vagy szabályosan nyírt sövényes? Mindenhol virág vagy inkább sok fű, bokor? Vagy egész más?

Kinek tetszenek a japán kertek? Ki van oda az angol park vagy a francia kert stílusért?

Mi legyen mindenképpen a kertben ezek közül: hintaágy, függőágy, kerti sütő, szalonnasütőhely? Egyéb?

kerdes
#19598   2008. 03. 29. szombat 19:16
Bandur Bandur
Te annyira élvezetes dologba vezetél be hogy hihetetlen nyes
Valamelyik reggel másfélorát voltam bent egyedül a gumi szobában,nagyon tetszet amit ot művelhettem smile
Egész nap mindenhol szép tavasz volt és szerintem mindenki a szabadban volt velem együtt
#19597   2008. 03. 29. szombat 09:43
eljen klassz a "kerted" smile

Nnnna, a buxus viszont vitatéma nálunk. Én nem bírom elviselni a macskapisire hasonlító szagát. Uramat nem zavarja, úgyhogy ő szeretne buxust telepíteni...
#19596   2008. 03. 29. szombat 08:57
Sziasztok!

Kellemes szombatot mindenkinek!

Tegnap kezdődött a Gardenexpo kertészeti kiállítás. Sajnos nem jutok be, pedig szerettem volna.

Ti milyen kertet szerettek? Ápolt, nyírt gyep vagy burjánzó ősgyep? Ligetes erdős vagy szabályosan nyírt sövényes? Mindenhol virág vagy inkább sok fű, bokor? Vagy egész más?

Kinek tetszenek a japán kertek? Ki van oda az angol park vagy a francia kert stílusért?

Mi legyen mindenképpen a kertben ezek közül: hintaágy, függőágy, kerti sütő, szalonnasütőhely? Egyéb?

kerdes
#19595   2008. 03. 29. szombat 01:02
X Törölt felhasználó (24620)
de miért szaloncukor, mikor csak az én ábrándozó kis buksimat ábrázolja?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 28. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 06:36
Jóóó reggelt!

Kijazágybóóóó...ébresztő föl!! nyes

Gecc?Gecc? eplus2
Nyah de ha egyszer annyira muris ez az awatár??? eplus2 vigyor
#19594   2008. 03. 28. péntek 21:15
Bandur Bandur
Szép jó estét mindenkinek,mióta molly kedves bevezetett a rejtelmekbe azóta hol itt vagyok holott vagyok,na majd később még benézek wave
#19593   2008. 03. 28. péntek 16:40
T-A-M T-A-M
én is kérek szépen Rólad egy szoft, és egy hard aktot... nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 03. 27. csütörtök 21:40
talán környékezd meg őket smile
nekem sem volt okom kérni, mégis megtettem...és lőn...itt az eredménye smile
#19592   2008. 03. 28. péntek 15:06
surdapapa surdapapa
legfőképp akkor mikor a doki a pofánvágásokat osztogatja!

úgyis van akkora rcod, hogy a doki könnyedén eltalálja! eplus2
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 28. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 11:32
Hehehehe...Te meg utánam wagyol a sorban... nyes ...mámint királyjányosnál...az elébb éppen ezzé peckesen járkáltam fel alá... eplus2 hehe ...a lakásban...pffff

... 1456 1457 1458 1459 1460 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48751db
Utolsó üzenet: ma 17:36

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!