Hát azt kell mondjam ...igen...egy két filmben ugy megvan csinálva az erotikus jelenet , hogy az ember kedvet kap...csak azt nem értem hogy a rendezö nem goldol arra hogy ha "mindenki" nekiáll szexelni ki nézi tovább a filmet...

Szép napot!
Gyönyörű ez az idő.
Én amúgy leginkább a vadregényes kerteket szeretem, legyen kicsit elvadult, gondozatlan, rejtélyes, izgalmas. Titkos, bokrokkal takart hátsó házikó és csobogó, köves medrű patak újabb előny
Gyönyörű ez az idő.
Én amúgy leginkább a vadregényes kerteket szeretem, legyen kicsit elvadult, gondozatlan, rejtélyes, izgalmas. Titkos, bokrokkal takart hátsó házikó és csobogó, köves medrű patak újabb előny

az attól függ...mert ha minden ilyen katonás rendben van, akkor max. lóversenynek alkalmas
najóóóóó, csak vicceltem...egyébként szép, bár nekem túl szabályos, pedig alapjában tetszik a teraszos elrendezés...asszem a fák hiányoznak
ha jól látom, akkor ez olyan puccos újfajta kertváros feeling, ahol a házak mérete mellett csak ilyen kis füves kertecskére van hely
ugye nem saját? mert akkor bocs

najóóóóó, csak vicceltem...egyébként szép, bár nekem túl szabályos, pedig alapjában tetszik a teraszos elrendezés...asszem a fák hiányoznak
ha jól látom, akkor ez olyan puccos újfajta kertváros feeling, ahol a házak mérete mellett csak ilyen kis füves kertecskére van hely

ugye nem saját? mert akkor bocs

ez csak az előkert..itt lehet elbújtatni a szeretőket, ha ember hazatoppan hirtelen

Szép jónapot mindenkinek!
"Ha jöttök, lesztek. Ha hoztok, esztek!" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 11:52
"Ha jöttök, lesztek. Ha hoztok, esztek!" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

ti úgy adtok vendégséget, hogy hozzák a kaját hozzá?
erről jut eszembe...pénteken láttam az indul a bakterházat...nagyon ütős kis darab...volt benne egy rész: összejönnek páran, pl. a patás, meg a rozi, a bakter, bendegúz...erre a nyanya előkap egy marék szotyit, ledobja az asztalra és azt mondja: "egy kis vendégség"
hát csúúcs volt a jelenet

erről jut eszembe...pénteken láttam az indul a bakterházat...nagyon ütős kis darab...volt benne egy rész: összejönnek páran, pl. a patás, meg a rozi, a bakter, bendegúz...erre a nyanya előkap egy marék szotyit, ledobja az asztalra és azt mondja: "egy kis vendégség"

ti úgy adtok vendégséget, hogy hozzák a kaját hozzá?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 08:52

Jut eszembe...
Tegnap este wót itten minálunk egy baráti pár...jól összewesztek...a srácnak nm ízlett a csajszi lewese...
...a csajszi többször leköcsögözte...csak pislogtam...méh itt kő ezt "megbeszélni"?...és így???
Eszembe is jutott a zexem..annak wót ilyen trágár pofája...hogy utáltam...
Szerintem egy nő inkább a zágyban trágárkodjon..hehe...de wendégségben???Háá nm??
Tegnap este wót itten minálunk egy baráti pár...jól összewesztek...a srácnak nm ízlett a csajszi lewese...

Szerintem egy nő inkább a zágyban trágárkodjon..hehe...de wendégségben???Háá nm??

és akkor újra: jóóóóóóóóregg
hétágra süt a napocska, menjetek sétálni, kirándulni, dugni a szabadba
vagy a kertbe...sütögetni és dugni...vagy gazolni, meg ilyenek
charl: én igazából egy hatalmas telket szeretnék, a ház előtt/körül virágoskerttel...aztán lenne egy sütögetős/játszós/pihengetős rész, cserjékkel...és végül egy gyümölcsös, alma-, körte-, meggy-, cserko-, szilva-, diófával, pár bokor ribizli, meg málna...csak annyi, amennyi a család fogyasztását fedezi
(egyébként ha választani kell, akkor az angol tipusú kertet választom)
ez például tetszik:

hétágra süt a napocska, menjetek sétálni, kirándulni, dugni a szabadba
vagy a kertbe...sütögetni és dugni...vagy gazolni, meg ilyenek
charl: én igazából egy hatalmas telket szeretnék, a ház előtt/körül virágoskerttel...aztán lenne egy sütögetős/játszós/pihengetős rész, cserjékkel...és végül egy gyümölcsös, alma-, körte-, meggy-, cserko-, szilva-, diófával, pár bokor ribizli, meg málna...csak annyi, amennyi a család fogyasztását fedezi
(egyébként ha választani kell, akkor az angol tipusú kertet választom)
ez például tetszik:

Jut eszembe...
...a csajszi többször leköcsögözte...csak pislogtam...méh itt kő ezt "megbeszélni"?...és így???

Jah...jóóóó reggelt..
Ma Talma nap wan..
....nm sok esélye wan a srácnak...de reménykedem...
Ma Talma nap wan..

Miwanmááá?!
Mi jót kéne csinyálni hajnalok hajnálán?
Mondjuk ha nm tudsz aludni...átjöhetel felkelteni...és akkor csinálnánk egy-két jóóóót....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 04:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 04:12

Mi jót kéne csinyálni hajnalok hajnálán?
Mondjuk ha nm tudsz aludni...átjöhetel felkelteni...és akkor csinálnánk egy-két jóóóót....

kicsomagoltad a lakást?
jóreeeeeeeeeeeeegggggggggggggggggg
mi van má'? mindenki alszik?

mi van má'? mindenki alszik?
kicsomagoltad a lakást?
mi van má'? mindenki alszik? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 22:34

mi van má'? mindenki alszik? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Én igazoltan voltam távol. Tapétát szedtem le a falról. Ti is imádjátok hosszú csíkokban letépni?

Én igazoltan voltam távol. Tapétát szedtem le a falról. Ti is imádjátok hosszú csíkokban letépni?

Inkább tezsek fel 2 nyári képett a saját kertemről,az idém még fogom szépiteni

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 08:57

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Sziasztok!
Kellemes szombatot mindenkinek!
Tegnap kezdődött a Gardenexpo kertészeti kiállítás. Sajnos nem jutok be, pedig szerettem volna.
Ti milyen kertet szerettek? Ápolt, nyírt gyep vagy burjánzó ősgyep? Ligetes erdős vagy szabályosan nyírt sövényes? Mindenhol virág vagy inkább sok fű, bokor? Vagy egész más?
Kinek tetszenek a japán kertek? Ki van oda az angol park vagy a francia kert stílusért?
Mi legyen mindenképpen a kertben ezek közül: hintaágy, függőágy, kerti sütő, szalonnasütőhely? Egyéb?
Tegnap kezdődött a Gardenexpo kertészeti kiállítás. Sajnos nem jutok be, pedig szerettem volna.
Ti milyen kertet szerettek? Ápolt, nyírt gyep vagy burjánzó ősgyep? Ligetes erdős vagy szabályosan nyírt sövényes? Mindenhol virág vagy inkább sok fű, bokor? Vagy egész más?
Kinek tetszenek a japán kertek? Ki van oda az angol park vagy a francia kert stílusért?
Mi legyen mindenképpen a kertben ezek közül: hintaágy, függőágy, kerti sütő, szalonnasütőhely? Egyéb?

Te annyira élvezetes dologba vezetél be hogy hihetetlen
Valamelyik reggel másfélorát voltam bent egyedül a gumi szobában,nagyon tetszet amit ot művelhettem
Egész nap mindenhol szép tavasz volt és szerintem mindenki a szabadban volt velem együtt

Valamelyik reggel másfélorát voltam bent egyedül a gumi szobában,nagyon tetszet amit ot művelhettem

Egész nap mindenhol szép tavasz volt és szerintem mindenki a szabadban volt velem együtt

Nnnna, a buxus viszont vitatéma nálunk. Én nem bírom elviselni a macskapisire hasonlító szagát. Uramat nem zavarja, úgyhogy ő szeretne buxust telepíteni...
Sziasztok!

de miért szaloncukor, mikor csak az én ábrándozó kis buksimat ábrázolja?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 28. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 06:36

Jóóó reggelt!
Kijazágybóóóó...ébresztő föl!!
Gecc?Gecc?
Nyah de ha egyszer annyira muris ez az awatár???
Kijazágybóóóó...ébresztő föl!!

Gecc?Gecc?

Nyah de ha egyszer annyira muris ez az awatár???

Szép jó estét mindenkinek,mióta molly kedves bevezetett a rejtelmekbe azóta hol itt vagyok holott vagyok,na majd később még benézek

én is kérek szépen Rólad egy szoft, és egy hard aktot...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 21:40

talán környékezd meg őket
nekem sem volt okom kérni, mégis megtettem...és lőn...itt az eredménye

nekem sem volt okom kérni, mégis megtettem...és lőn...itt az eredménye

legfőképp akkor mikor a doki a pofánvágásokat osztogatja!
úgyis van akkora rcod, hogy a doki könnyedén eltalálja!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 28. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 11:32
úgyis van akkora rcod, hogy a doki könnyedén eltalálja!

Hehehehe...Te meg utánam wagyol a sorban...
...mámint királyjányosnál...az elébb éppen ezzé peckesen járkáltam fel alá...
...a lakásban...pffff