huuu....de átmentél tudományosba....
hogy jön ehez a sex???
(megint kapok a fejemre...
)...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:57

hogy jön ehez a sex???

(megint kapok a fejemre...

Különben is, nem a PÍ van rajta, hanem a ma ismert legnagyobb prímszám:
2^32 582 657-1
"Az eddigi legnagyobb, több mint 9,8 millió jegyű prímszámot jegyezte le két amerikai kutató.
Curtis Copper és Steven Boone, a Missouri Állami Egyetem munkatársai a rekorderek, egészen pontosan 9 808 358 jegyű törzsszámmal alig maradnak le attól a százezer dolláros (20,7 millió forintos) jutalomtól, amelyet az Electronic Frontier Foundation alapítvány annak a részére tűzött ki, aki megtalálja az első 10 milliónál több jegyű prímszámot (olyan számot, amely maradék nélkül csak önmagával és eggyel osztható).
Mint a GIMPS (Nagy Internet Mersenne Prímszám-kutatás) nevű internetes prímszámprojekt részéről közölték, ugyanez a kutatócsapat jutott el az eddigi rekordhoz, egy 9,15 millió jegyű prímszámhoz. Az új törzsszám a 44. ismert úgynevezett Mersenne-prímszám. A Marin Mersenne francia szerzetesről elnevezett Marsenne-számok a "(2 az n-edik hatványon) mínusz 1" képlet alapján jönnek ki. Az új, M32582657 elnevezésű rekordszám e formula alapján (2 a 32 582 657-iken)-1 eredménye.
Cooper és Boone hétszáz számítógép segítségével találta meg az új rekorder prímszámot, kilenc hónapig tartó munkával. Ha egyetlen számítógéppel dolgoztak volna, a GIMPS szerint négyezer évig kellett volna dolgozniuk.
A tudományos érdeklődésen kívül a prímszámoknak gyakorlati jelentőségük is van, többek között az internet jelátvitel-technikája és kódolási módszerei szempontjából. "Ezenkívül a prímszámprojekt élénkíti a matematika iránti érdeklődést, megmozgatja a fiatal kutatók fantáziáját" - hangoztatta George Woltman, aki 1996-ban megalapította a GIMPS projectet."
2^32 582 657-1
"Az eddigi legnagyobb, több mint 9,8 millió jegyű prímszámot jegyezte le két amerikai kutató.
Curtis Copper és Steven Boone, a Missouri Állami Egyetem munkatársai a rekorderek, egészen pontosan 9 808 358 jegyű törzsszámmal alig maradnak le attól a százezer dolláros (20,7 millió forintos) jutalomtól, amelyet az Electronic Frontier Foundation alapítvány annak a részére tűzött ki, aki megtalálja az első 10 milliónál több jegyű prímszámot (olyan számot, amely maradék nélkül csak önmagával és eggyel osztható).
Mint a GIMPS (Nagy Internet Mersenne Prímszám-kutatás) nevű internetes prímszámprojekt részéről közölték, ugyanez a kutatócsapat jutott el az eddigi rekordhoz, egy 9,15 millió jegyű prímszámhoz. Az új törzsszám a 44. ismert úgynevezett Mersenne-prímszám. A Marin Mersenne francia szerzetesről elnevezett Marsenne-számok a "(2 az n-edik hatványon) mínusz 1" képlet alapján jönnek ki. Az új, M32582657 elnevezésű rekordszám e formula alapján (2 a 32 582 657-iken)-1 eredménye.
Cooper és Boone hétszáz számítógép segítségével találta meg az új rekorder prímszámot, kilenc hónapig tartó munkával. Ha egyetlen számítógéppel dolgoztak volna, a GIMPS szerint négyezer évig kellett volna dolgozniuk.
A tudományos érdeklődésen kívül a prímszámoknak gyakorlati jelentőségük is van, többek között az internet jelátvitel-technikája és kódolási módszerei szempontjából. "Ezenkívül a prímszámprojekt élénkíti a matematika iránti érdeklődést, megmozgatja a fiatal kutatók fantáziáját" - hangoztatta George Woltman, aki 1996-ban megalapította a GIMPS projectet."
ÉÉÉrdekes, épp ezt kérdezték tegnap egy másik helyen is tőlem...
Akkó csak lesz bene valami...
A kicsi zőőőd megvan, de a piros kapszulát sehol sem lelem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:52

A kicsi zőőőd megvan, de a piros kapszulát sehol sem lelem...

miwannnnnn?
eddig semmi bajod nem wót!
vagy most ejtetted el a gyóccerodat?
Te doki!
miért baj az amit most számon kérsz???
az összes szóban forgó hölgy tüneményes ... akkor nem értem mi a bajod!

Te doki!
az összes szóban forgó hölgy tüneményes ... akkor nem értem mi a bajod!
Különben is, nem a PÍ van rajta, hanem a ma ismert legnagyobb prímszám:
2^32 582 657-1
A tudományos érdeklődésen kívül a prímszámoknak gyakorlati jelentőségük is van, többek között az internet jelátvitel-technikája és kódolási módszerei szempontjából. "Ezenkívül a prímszámprojekt élénkíti a matematika iránti érdeklődést, megmozgatja a fiatal kutatók fantáziáját" - hangoztatta George Woltman, aki 1996-ban megalapította a GIMPS projectet." (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:44
2^32 582 657-1
A tudományos érdeklődésen kívül a prímszámoknak gyakorlati jelentőségük is van, többek között az internet jelátvitel-technikája és kódolási módszerei szempontjából. "Ezenkívül a prímszámprojekt élénkíti a matematika iránti érdeklődést, megmozgatja a fiatal kutatók fantáziáját" - hangoztatta George Woltman, aki 1996-ban megalapította a GIMPS projectet." (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)

ahogy Tégedet ismerlek az az egyetlen szám a pí, és a betegnek az összes eddig ismert számjegyet el kell mondania, h beléphessen a rendelésedre!
miwannnnnn?
Te doki!
az összes szóban forgó hölgy tüneményes ... akkor nem értem mi a bajod! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:45

Te doki!
az összes szóban forgó hölgy tüneményes ... akkor nem értem mi a bajod! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Pffff... Legyen neked...
"Ne állj le vitatkozni hülyékkel... Előbb utóbb legyőznek a rutinjukkal".

"Ne állj le vitatkozni hülyékkel... Előbb utóbb legyőznek a rutinjukkal".
ezért az egy szolid pillantásért mindenemet odaadnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:46

Törölt felhasználó (52127)

egy kis "szolid" nézös...jo lesz??

csak Neked....(meg Nekem is
)....

egy kis "szolid" nézös...jo lesz??

)....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:43

miért van az, hogy a fiúk kapnak egy egész monitort betöltő szilikoncicát, nekünk meg beteszel egy kis szolid fekvőt???

surdi, surdi, ellentétben veled én nem "teszem a szépet" az ÖSSZES GG-s csajnak... Akkor miről is beszélsz jelen pillanatban??? Esetleg nem önmagaddal kevertél össze megint?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:44

ahogy Tégedet ismerlek az az egyetlen szám a pí, és a betegnek az összes eddig ismert számjegyet el kell mondania, h beléphessen a rendelésedre!
Pffff... Legyen neked...
"Ne állj le vitatkozni hülyékkel... Előbb utóbb legyőznek a rutinjukkal". (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)

"Ne állj le vitatkozni hülyékkel... Előbb utóbb legyőznek a rutinjukkal". (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)

mondoménhogysorszámosztó díványod van!
még jó hogy nem vagy rendező vagy színházigazgató!

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sorszámosztó LÁDA, teeee...
Egyetln sorszámmal... Ugye... Ami nem mindegy...

mondoménhogysorszámosztó díványod van!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:40

He Te be akarsz jelentkezni...
Amikor pontosan tudod, h az egyetlen sorszám ott lapul NÁLAD!!!
Szóval, mikor is jössz a rendlésre? De házhoz is megy a doktorbácsi szívügyekben...

Sorszámosztó LÁDA, teeee...
Egyetln sorszámmal... Ugye... Ami nem mindegy...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:40

nonémá!
lehet mégse jogi doki ez
hát ennek sorszámosztó díványa van?
akkor oda csak jányok mehetnek!
lehet mégse jogi doki ez

akkor oda csak jányok mehetnek!
miért van az, hogy a fiúk kapnak egy egész monitort betöltő szilikoncicát, nekünk meg beteszel egy kis szolid fekvőt???

He Te be akarsz jelentkezni...
Amikor pontosan tudod, h az egyetlen sorszám ott lapul NÁLAD!!!
Szóval, mikor is jössz a rendlésre? De házhoz is megy a doktorbácsi szívügyekben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:32

de szépen becézgeted Öt
..."valaki"....
"valaki"...vedd szépen a szájacskádba a......"valamimet"...

nonémá!
lehet mégse jogi doki ez
akkor oda csak jányok mehetnek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:32
lehet mégse jogi doki ez

akkor oda csak jányok mehetnek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

de szépen becézgeted Öt
..."valaki"....

hogy mik nem történnek!
én egy szégyenlős férfiembör vagyok!
egyetlen esetben vagyok hajlandó, ha jó tett helyébe jót várhatok!
egész alakos aktért egész alakos akt dukál! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor a Te zsürid Én leszek...
..azonnal de nyomban küldjed csak azt az aktot....majd a többieknek meg elmesélem itt...hogy mit láttam....

szerintem meg nem hiszem hogy annyira válogatósak lennének mogyorókrémügyileg ezek a jányok!
Madám!
ez a fajtta mogyorókrém fehér és barna csomagolásúak közös töltése?
akkor meg mé nem a szájadat raktad alá mé üveget
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:20
Madám!
ez a fajtta mogyorókrém fehér és barna csomagolásúak közös töltése?

akkor meg mé nem a szájadat raktad alá mé üveget

Te lökött a mogyikrém barna... A mi mogyikrémünk meg fehéres... Szóval ez a hasonlat... Báááár kitudja...

akkor a Te zsürid Én leszek...
..azonnal de nyomban küldjed csak azt az aktot....majd a többieknek meg elmesélem itt...hogy mit láttam....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:27

nem emléxem hogy kértél wóna!
de jelzem, h az én értelmezésem szerint most sem
kértél ...

de szépen becézgeted Öt
..."valaki"....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:26

Telefonos egyeztetést követően AZONNAL tudok fogadni.
A láda kint van, de sajnos egyetlen sorszám volt benne, azt meg már elvitte "valaki"...
A láda kint van, de sajnos egyetlen sorszám volt benne, azt meg már elvitte "valaki"...

ha Neked főzöm a lecsót tutira meg is teszem ha már ennyire vágysz a kovászosuborkás lecsóra!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:27

Te belefőzöd a koviubit? Érdekes egy főzési technikád van...

nem emléxem hogy kértél wóna!
kértél ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:23

te gyüjtööööööööd????????...miota?
te sem küldtél még nekem....sztem...

te sem küldtél még nekem....sztem...