van nekem egy nagyítóm, kölcsön adom Néked
amikor Te előveszed, de nem találod, hiába is nézed!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 22. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 10:24
amikor Te előveszed, de nem találod, hiába is nézed!

nekem egy másik versike jut eszembe...
"Van nekem egy locsolóm, nem kölni van benne,
hogyha én azt elővenném, nagy röhögés lenne!"
mert ugye közeleg a húsvét...
Én is csak saját magam által termelt festékkel...és testfestést hölgyeknek...nonfigurativ motívumokkal...

Én is csak saját magam által termelt festékkel...és testfestést hölgyeknek...nonfigurativ motívumokkal...

Én ez úgy szok mondani: "... hogyha én azt elővenném nagy hűházás lenne....
Egyébként hali mindenkinek (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 22. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 10:24
Egyébként hali mindenkinek (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 22. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 22. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 10:15

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!
A nap híre:
Péniszével pingál portrét a piktor
A férfi két évvel ezelőtt, egy jól sikerült szilveszteri bulin döbbent rá egyéni tehetségére. Szerinte ez egyáltalán nem könnyű és kellemes módja az önmegvalósításnak, ő sokszor igenis megszenved a művészetéért: "Órákon át festeni egy vászonra, ez nem tesz túl jót a bőrnek. Nagyon ki tud száradni" - árulta el. A vásznak speciális előkészítésére is azért van szükség, hogy rendhagyó ecsete bírja az igénybevételt: a Pricasso néven alkotó művész - neve büntető szóvicc [1] az angol prick (pénisz) és az ismert festő nevének összedolgozásából - ugyanis gyorsan dolgozik, saját bevallása szerint óránként három portrét is képes megfesteni.

Hihi
Erről eszembe jut egy nóta:
Van nekem egy csíkos gatyám
Abban hordom a ceruzám
Minden este írok vele
Mégsem kopik el a hegye
)
Fiúk, ti mit festenétek a farkatokkal?
A nap híre:
A férfi két évvel ezelőtt, egy jól sikerült szilveszteri bulin döbbent rá egyéni tehetségére. Szerinte ez egyáltalán nem könnyű és kellemes módja az önmegvalósításnak, ő sokszor igenis megszenved a művészetéért: "Órákon át festeni egy vászonra, ez nem tesz túl jót a bőrnek. Nagyon ki tud száradni" - árulta el. A vásznak speciális előkészítésére is azért van szükség, hogy rendhagyó ecsete bírja az igénybevételt: a Pricasso néven alkotó művész - neve büntető szóvicc [1] az angol prick (pénisz) és az ismert festő nevének összedolgozásából - ugyanis gyorsan dolgozik, saját bevallása szerint óránként három portrét is képes megfesteni.

Hihi
Abban hordom a ceruzám
Minden este írok vele
Mégsem kopik el a hegye

kizárólag fehér festékkel!
és kizárólag ha valamellikőtök lenne a festővásznam!
ki akar a festővásznam lenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 22. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 10:15
és kizárólag ha valamellikőtök lenne a festővásznam!

ki akar a festővásznam lenni?
VIP
Admin

Jó reggelt!
A nap híre:

Hihi
Abban hordom a ceruzám
Minden este írok vele
Mégsem kopik el a hegye
)
A nap híre:

Hihi
Abban hordom a ceruzám
Minden este írok vele
Mégsem kopik el a hegye

Jó reggelt!
A nap híre:

Hihi
Abban hordom a ceruzám
Minden este írok vele
Mégsem kopik el a hegye
)
A nap híre:

Hihi
Abban hordom a ceruzám
Minden este írok vele
Mégsem kopik el a hegye

...nem is kell érteni...nem vagyunk egyformák...én pl. azt is lefotózT-A-M...
Nem mindennapos eseményen ott lenni...megörökíteni, szerintem mindig jó érzés...persze nem kell, hogy mindenkit érdekeljen egy adott dolog...
Van aki, ha elmegy egy koncertre, elég az élmény, hogy ott volt, láthatta...hallhatta...
Én soha nem érem be ennyivel...fotózom (lehetőség szerint az előadókkal is készítek-készíttetek közös fotót, esetleg valami "ereklye" ami személyes egyedi és néha életreszóló élmény lehet...
Persze ezt mások nem feltétlen tartják fontosnak, de számomra ez tök természetes már...
Sőt...ha egy rendezvényen részt veszek, ott sem elég, ha csak ott vagyok...én az első sorban akarok lenni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 22. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 09:57

Nem mindennapos eseményen ott lenni...megörökíteni, szerintem mindig jó érzés...persze nem kell, hogy mindenkit érdekeljen egy adott dolog...
Van aki, ha elmegy egy koncertre, elég az élmény, hogy ott volt, láthatta...hallhatta...
Én soha nem érem be ennyivel...fotózom (lehetőség szerint az előadókkal is készítek-készíttetek közös fotót, esetleg valami "ereklye" ami személyes egyedi és néha életreszóló élmény lehet...
Persze ezt mások nem feltétlen tartják fontosnak, de számomra ez tök természetes már...
Sőt...ha egy rendezvényen részt veszek, ott sem elég, ha csak ott vagyok...én az első sorban akarok lenni...

és akkor mi van
azt se értettem, mikor a napfogyatkozásért rajongtak emberek

látom Téged lagalább annyira lázba hozott eme jeles csillagászati esemény, mint engem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 21. csütörtök 13:55

tudjátok, hogy ma éjszaka milyen jelenség volt nálunk?
aki lemaradt róla, annak itt egy kép:

és akkor mi van
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 21. csütörtök 10:18

Tudjátok-e, hogy ma hajnalban 4 és 5 óra között Holdfogyatkozás volt?
Aki "lemaradt" róla...teszek be 3 fotót...(saját készítés)

dehoooggggggyyyyyyyy hagyoooommmm! csinálom, míg neked jó nem leeeeszzz nekeeeeeddddd
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 21. csütörtök 08:03

Törölt felhasználó (52127)

1...PÉNISZT!!!
2..."NEHAGYDABBA"!!!....
Jo reggelt Nappali...és szép napot mindenkinek....
Szilva...a mai fotod...nézd meg jol...szerinted..mire gondolhat ezen a foton?
(istenemdekívánatosannagyonjopasiiiiii)
2..."NEHAGYDABBA"!!!....

Jo reggelt Nappali...és szép napot mindenkinek....

Szilva...a mai fotod...nézd meg jol...szerinted..mire gondolhat ezen a foton?
(istenemdekívánatosannagyonjopasiiiiii)

héééé én már hányszor szóltam, h viselni akaaaammmmmmmmmmmmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 20. szerda 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 17:25

VIP
Admin

Na majd szólj, ha nem csak valszeg viselné, hanem valóban viselni akarja a puncimat
Nem akarnék lemaradni a szűnni nem akaró orgazmusos meséről

Nem akarnék lemaradni a szűnni nem akaró orgazmusos meséről

basszus ez olyan, mint ha a focimeccs végeredményét megtudnád és utánna akarnád élőbe megnézni!
vagy a forma egyes futam eredménye megvan és utánna nézi meg az ember ...
volt oljan, h nem tudtam valamelliket csak felvételről megnézni, de sose akartam tudni az eredményt.
bár wót barátom, aki direkt elárulta ... tökön is akartam rúgni érte ... hehe itt legalább két ilyen embörről tudok, aki csakazértis ... ugye catman és gyurci...
bár ha jobban bele gondolok ... mikor Surmó
versenyzett néhe mégis megtudtam a végeredményt ... nehogy felesleges csalódás érjen ...
jááááááájjjjjjj surdi! köszönni??????
jóóóóóóóóóó reeeeeeeggggggggggggeelllllllttttttttttttt naaaappppppaaaaaaallllliiiiiiiiiiiiiiiii (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 22:21
vagy a forma egyes futam eredménye megvan és utánna nézi meg az ember ...
volt oljan, h nem tudtam valamelliket csak felvételről megnézni, de sose akartam tudni az eredményt.
bár wót barátom, aki direkt elárulta ... tökön is akartam rúgni érte ... hehe itt legalább két ilyen embörről tudok, aki csakazértis ... ugye catman és gyurci...
bár ha jobban bele gondolok ... mikor Surmó

jááááááájjjjjjj surdi! köszönni??????
jóóóóóóóóóó reeeeeeeggggggggggggeelllllllttttttttttttt naaaappppppaaaaaaallllliiiiiiiiiiiiiiiii (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Jó estét!
Most tudtam meg, hogy egy nagyon kedves ismerősöm a Harry Potter utolsó részét olvassa.
Aztán eszembe jutott, hogy mekkora hisztéria volt, hogy kiderítsék, mi lesz az utolsó rész vége.
Ti szoktátok azt csinálni, hogy egy könyvnek, pl. kriminek beleolvastok a végébe csak azért mert nem bírjátok kivárni, hogy odaérjetek?
Most tudtam meg, hogy egy nagyon kedves ismerősöm a Harry Potter utolsó részét olvassa.
Aztán eszembe jutott, hogy mekkora hisztéria volt, hogy kiderítsék, mi lesz az utolsó rész vége.
Ti szoktátok azt csinálni, hogy egy könyvnek, pl. kriminek beleolvastok a végébe csak azért mert nem bírjátok kivárni, hogy odaérjetek?

...persze, mert épp a Himnusz szólt...és fel kellett álnom...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

ööö...nem...akkor olyan fallikus kinézeted volt
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

...én speciel imádom őket...de konkrétan kikre is gondoltál?

...szóval amikor webkamszexeltünk, nem ilyennek Láttál?...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 21. csütörtök 15:22

téged láttalak a zenés topicban a fejkendős fószerral? huh, anyám...
eddig is sejtettem, hogy jó pasi vagy,de most...

téged láttalak a zenés topicban a fejkendős fószerral? huh, anyám...
eddig is sejtettem, hogy jó pasi vagy,de most...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

A következő Szilvától a zenés topicban a "Csend hangjai" lesznek...
És speciel nem Simon & Garfunkel számára gondoltam...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

1.: királylány punciját...
2.: nem jutna szóhoz a gyönyörtől...
ha meg is szólal, egy valamit ne mondjon: csütörtököt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 20. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 08:29

2.: nem jutna szóhoz a gyönyörtől...

VIP
Admin

Jó reggelt!
Na igen, olyet szoktam csinálni, hogy átugrom a szobabelsők és a tájak részletes bemutatását. Egyszerűen untat és a párbeszédekre ugrom.
Királylányos, Molly, Wictory, Doki, Gyapi, Letusgo, T-A-M!
Úgy rémlik, hogy titeket még nem zaklattalak a beugró kérdéseimmel, amit a Vagina-monológokból loptam.
Ne vegyétek személyeskedésnek, mindenkit megtámadtam már ezzel.
Szóval, lányok, fiúk!
Léci válaszoljatok a megfelelő részt figyelembe véve:
1) Ha a vaginád/péniszed felöltözne, mit viselne?
2) Ha a vaginád/péniszed beszélni tudna, mit mondana?
Na igen, olyet szoktam csinálni, hogy átugrom a szobabelsők és a tájak részletes bemutatását. Egyszerűen untat és a párbeszédekre ugrom.
Királylányos, Molly, Wictory, Doki, Gyapi, Letusgo, T-A-M!
Úgy rémlik, hogy titeket még nem zaklattalak a beugró kérdéseimmel, amit a Vagina-monológokból loptam.
Ne vegyétek személyeskedésnek, mindenkit megtámadtam már ezzel.
Szóval, lányok, fiúk!
Léci válaszoljatok a megfelelő részt figyelembe véve:
1) Ha a vaginád/péniszed felöltözne, mit viselne?
2) Ha a vaginád/péniszed beszélni tudna, mit mondana?

...jóvan, akkor Kabbe...

(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 21. csütörtök 10:18

Tudjátok-e, hogy ma hajnalban 4 és 5 óra között Holdfogyatkozás volt?