én egyet tudtam: h te őszinte leszel és ha kaptál be is vallod!
a zrika első sörbe nem feléd irányult! no de hát eztet Te is tudod! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 23. szerda 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 17:38
a zrika első sörbe nem feléd irányult! no de hát eztet Te is tudod! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 23. szerda 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

bazzzzzzzzzzzz...surda után már nekem is...
mellesleg megnyugodhatsz, te hüjjjjje surdi...én is kaptam már kosarat, nagyon sokszor
mellesleg megnyugodhatsz, te hüjjjjje surdi...én is kaptam már kosarat, nagyon sokszor

én ezt a poént a nappalisoknak hoztam!
1ébként: jóóóóóó rreeeeggggggeeeeeeeelllllltttttttttttttt napppaaaaallllllllllliiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
1ébként: jóóóóóó rreeeeggggggeeeeeeeelllllltttttttttttttt napppaaaaallllllllllliiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Csok! Holnap vagyok 21-tol!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 23. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 21:47

akkor azért nem találom a neten azt a bizonyos újságcikket??
üdv édes kicsi malacom
üdv édes kicsi malacom

akkor azért nem találom a neten azt a bizonyos újságcikket??
üdv édes kicsi malacom
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2008. 01. 23. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
üdv édes kicsi malacom

Ahhha, már látom. Hát, azért a szitu elég nagy szívás :-x
Segíteni sajnos nem tudok :-/ (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2008. 01. 23. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Segíteni sajnos nem tudok :-/ (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2008. 01. 23. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Csok! Nem rajtam mulik, lasd OFF-topic
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 21:43

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Szia, te kóbormalac! Ezer éve nem láttunk.
Csak átutazóban, vagy számíthatunk további gonoszkodásodra?

Szia, te kóbormalac! Ezer éve nem láttunk.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2008. 01. 23. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 21:20

Udvozletem a nappali minden kedves lakojanak!
Mar regen jartam erre.
Remelem, azert meg emlekeztek ram?
Mar regen jartam erre.

Udvozletem a nappali minden kedves lakojanak!
Mar regen jartam erre.
Mar regen jartam erre.

huh..erre elfelejtettem válaszolni...én sem unok semmit és senkit, főleg a ggt nem...de nem mindenkinek áll a munkaideje udvarlásból, versírásból meg kannafanolásból, mint surdinak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 21:13

VIP
Admin

Sárl kikéri magának! Sárl nem unt meg semmit! Na jó, a munkát megunta...
Egyeztetek kőművesekkel, szerelőkkel, tulajjal, bankkal. Kurvabonyolult dolgok ezek.
Közben eszembe jutott, hogy ha minden jól megy és vennénk házat, nem nyáron lesz a felújítás, így nem láthatok félmeztelenre vetkőzött, szép testű legényeket serénykedni.
Amikor a konyhaszekrényt csináltattuk még ezer évvel ezelőtt, nyár volt. Mentem egyeztetni az asztalossal. Kantáros nadrág volt rajta, de alatta nem volt póló. Próbáltam feltűnés nélkül bámulni hibátlan felsőtestét... de asszem nem sikerült túl jól lepleznem az érdeklődésemet.
Egyeztetek kőművesekkel, szerelőkkel, tulajjal, bankkal. Kurvabonyolult dolgok ezek.
Közben eszembe jutott, hogy ha minden jól megy és vennénk házat, nem nyáron lesz a felújítás, így nem láthatok félmeztelenre vetkőzött, szép testű legényeket serénykedni.
Amikor a konyhaszekrényt csináltattuk még ezer évvel ezelőtt, nyár volt. Mentem egyeztetni az asztalossal. Kantáros nadrág volt rajta, de alatta nem volt póló. Próbáltam feltűnés nélkül bámulni hibátlan felsőtestét... de asszem nem sikerült túl jól lepleznem az érdeklődésemet.

én erre a napszemüveget használom
de borús, nyálkás időben furcsán néz ki az ember napszemcsiben
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 21:14

Törölt felhasználó (24620)

rájöttem, hogy a kalap baromi nagy találmány...
senki sem látja, hogy hova nézel... de te annyi, de annyi mindent látsz...

rájöttem, hogy a kalap baromi nagy találmány...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 21:13

VIP
Admin

na jóóóóó...ténylegesen én sem, de volt már olyan, hogy tettem lépéseket, és ellenállásba ütköztem...az nekem már kosarat jelent
bár az is tény, hogy én sem vagyok túl kezdeményező, csak ha biztosra megyek
a legnagyobb baj az, hogy sokszor az ember barátokat keresne, akikkel lehet dumálni, szórakozni minden kötöttség nélkül...de nehéz így közeledni egy ellenkező neműhöz, mert azt gondolja, hogy mindjárt házastársnak akarod, és naná, hogy kikosaraz
viszont büszke vagyok rá, hogy minden barátnőm férje kedvel (mint embert), mert kedves, szórakoztató és értelmes vagyok (meg szerény)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 20:34
bár az is tény, hogy én sem vagyok túl kezdeményező, csak ha biztosra megyek
a legnagyobb baj az, hogy sokszor az ember barátokat keresne, akikkel lehet dumálni, szórakozni minden kötöttség nélkül...de nehéz így közeledni egy ellenkező neműhöz, mert azt gondolja, hogy mindjárt házastársnak akarod, és naná, hogy kikosaraz
viszont büszke vagyok rá, hogy minden barátnőm férje kedvel (mint embert), mert kedves, szórakoztató és értelmes vagyok (meg szerény)

VIP
Admin

Úgy hogy már emancipuncik vagyunk és mi is kezdeményezünk, és akkor jön a nagy pofon, amikor visszautasítanak minket.
Én személy szerint nem emlékszem olyanra, hogy "udvaroltam" egy pasinak, és kosarat kaptam. Asszem azért, mert ha így alakult, akkor biztosra mentem...
Én személy szerint nem emlékszem olyanra, hogy "udvaroltam" egy pasinak, és kosarat kaptam. Asszem azért, mert ha így alakult, akkor biztosra mentem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 23. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 14:22

nem "csak" meló 1000rel
1-2 hsz belefér, de több nem!
még a linkednél se volt időm csemegézni!
párat néztem meg a hét elején!
a csajok meg megúntak bennünket! napi 1-2 hsz oszt jónapot! nézd meg Sárl 2 hsz, a madám és a királylány 1-1 hsz!
mi mást jelent, mint, h únnak bennünket!
az a szélhámos gyurka meg be se néz! csak találkozzak eccer személyesen Vele oszt adok egy akkorát arra a malac képre!
osztán történt egy, smás ami miatt elvesztettük hippet is zellit is kátyát is moncsicsit is pillécskét is!
ehj ebbe kár belekezdeni mer úgyis kimarad egy csomó mindenki, mint pl Cuncus, Vad, erdőkergülő, para, horzi, CPT... pl. Sonka is itt ott van itt!
1-2 hsz belefér, de több nem!
még a linkednél se volt időm csemegézni!
párat néztem meg a hét elején!

a csajok meg megúntak bennünket! napi 1-2 hsz oszt jónapot! nézd meg Sárl 2 hsz, a madám és a királylány 1-1 hsz!
mi mást jelent, mint, h únnak bennünket!
az a szélhámos gyurka meg be se néz! csak találkozzak eccer személyesen Vele oszt adok egy akkorát arra a malac képre!
osztán történt egy, smás ami miatt elvesztettük hippet is zellit is kátyát is moncsicsit is pillécskét is!
ehj ebbe kár belekezdeni mer úgyis kimarad egy csomó mindenki, mint pl Cuncus, Vad, erdőkergülő, para, horzi, CPT... pl. Sonka is itt ott van itt!
Úgy hogy már emancipuncik vagyunk és mi is kezdeményezünk, és akkor jön a nagy pofon, amikor visszautasítanak minket.
Én személy szerint nem emlékszem olyanra, hogy "udvaroltam" egy pasinak, és kosarat kaptam. Asszem azért, mert ha így alakult, akkor biztosra mentem... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 17:42
Én személy szerint nem emlékszem olyanra, hogy "udvaroltam" egy pasinak, és kosarat kaptam. Asszem azért, mert ha így alakult, akkor biztosra mentem... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Nők hogyan kapnak kosarat?
Nők hogyan kapnak kosarat?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 23. szerda 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 17:38

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 09:10

VIP
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Wilika, na így már leesett a kosaras dolog...
:-(
Wilika, na így már leesett a kosaras dolog...
:-(
Hehe,azok a vidók jók
nekem is bejönnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 16:20

Igen, hasonlót eljátszott, Jeff Dunham is Achmeddel a halott terroristával.

Főztem!

Igen, hasonlót eljátszott, Jeff Dunham is Achmeddel a halott terroristával.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 23. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 15:25

Múlt éjjel nagyon magam alatt voltam, felhívtam a Lelki Segély vonalat.
Egy pakisztáni call-centerhez kapcsolt.
Mondtam, hogy öngyilkos leszek.
Erre nagyon izgatottak lettek, és megkérdezték, hogy tudok-e teherautót vezetni...
Erre nagyon izgatottak lettek, és megkérdezték, hogy tudok-e teherautót vezetni...
ezt a poénrovatba írd
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 23. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 15:25

Múlt éjjel nagyon magam alatt voltam, felhívtam a Lelki Segély vonalat.