tudom már mi ez a különös vonzalmam a szám irányában..."szénaboglyában, ha akarod tiszta csurira levetkőzök neked"...régóta vágyom valami szénakazalos szexre
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 20:36

Ahogy mimondjuk"ez oda bassz rendesen a kulturának"
ez tényleg bejött nekem is

Ahogy mimondjuk"ez oda bassz rendesen a kulturának"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 14:40

ez valami halálos
a szövegét figyeljétek...csúcs...és a klipp sem semmi
laskaszűrőt, tepsiszett-et
megőrülök...én is akarok ilyeneket...aki nekem vesz laskaszűrőt, azt nem csalom meg a csengő(?)zolival
bocs gyerekek, de nekem ez most kurvára bejön

"a szukkot es en fizettem " ....szekelyeminem ?
he-heeee
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
he-heeee

ez valami halálos
megőrülök...én is akarok ilyeneket...aki nekem vesz laskaszűrőt, azt nem csalom meg a csengő(?)zolival

a szintis fiú halászgatyában napozott?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 19:23
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

*fetrengés ezerrel szmájli*
"mindent megteszek érted, felvágom az ereimet"
"mindent megteszek érted, felvágom az ereimet"
*fetrengés ezerrel szmájli*
"mindent megteszek érted, felvágom az ereimet" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
"mindent megteszek érted, felvágom az ereimet" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)

ez valami halálos

Lehet, hogy inkább a kapcsolót kéne keresned. Ha elég jól tapogatózol és megvan a kapcsoló, bizonyára kigyullad
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 12:59

Törölt felhasználó (94621)

Szép délutánt mindenkinek!
Találtam egy képet, már félórája azon tűnődöm, hogy kigyullad az égő vagy nem? Estére újra megnézem.

Találtam egy képet, már félórája azon tűnődöm, hogy kigyullad az égő vagy nem? Estére újra megnézem.

nah..tessék...ezért nem találod...mert nem jót keresel...nem a csengő zolinak fontos, hanem az énekesnek...pont azért nem érti arankát, mert neki a lélek a fontos, a csengő zoli meg csak a szexre hajt, ezért dugta meg arankát...hiába volt a laskaszűrő
ez valami halálos

Szép délutánt mindenkinek!

kedves tőled ez a belém vetett bizalom...de ha mellényúlok, és valami heffner félét szeretek meg a vastag pénztárcája miatt?

Jó reggelt!
Nálatok is langyos idő van?
A diófán gyülekeznek a madárkák,meglátogatott a kedvencem a fakopács is!
Mára kellemes és szép napot!

Nálatok is langyos idő van?
A diófán gyülekeznek a madárkák,meglátogatott a kedvencem a fakopács is!
Mára kellemes és szép napot!

jóregg
jako-t megszabadítottam attól a tehertől, hogy fórumoznia kelljen..azért a telefonszámot felírtam

jako-t megszabadítottam attól a tehertől, hogy fórumoznia kelljen..azért a telefonszámot felírtam

Na senki ne kivánja tőlem hogy visszaolvasak,ez rengeteg oldal lenne,
Úgyhogy sziasztok nappalisok újra köztetek vagyok
Úgyhogy sziasztok nappalisok újra köztetek vagyok

igazad van de nem mindig érek rá de közeleb hajolni sincs kedvem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 11:09

VIP
Admin

Te nem olvasod elég figyelmesen a fórumot, hát így udvaroljon neked az ember (asszony)?

oszt mit kezdjünk egy laza csókkal ennyien?...vagyis úgy látom ma charl aktív meg én...tehát az kettő...valami extrád nincs?
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 19. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 16:56

Sziaszottok!
Egy pillre beevett a fene...valaki begyelűt, azt jól elfogadT-A-M....
Dobok egy laza csókot a Hölgyeknek...és egy méglazább pacsit a pasiknak...na jó egy sört is...
Jó hétvégét mindenkinek!
Csúcs legyen a hétvégétek,
Legyen sok szex, s finom étek.
Ha kaja helyett is "csak" szex lesz,
Az Orgazmus, Veletek is "csak" jót tesz!
Dobok egy laza csókot a Hölgyeknek...és egy méglazább pacsit a pasiknak...na jó egy sört is...

Jó hétvégét mindenkinek!
Sziaszottok!
Jó hétvégét mindenkinek!

Jó hétvégét mindenkinek!
de az egyedi redszám 6-8 betű, ill. szám lehet, a trabant 601 limomnak is tom1019 a redszáma (1-1 pussz karakter további 30 ez. FT), és "hatósági" engedéllyel a seggemre is az van tetoválva...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 19. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 15:29

Igen...nálam létezik túl nagy melll.ami wagy nm tetszik w egyszerűen rosszul leszek tőle..brrr...
Amúgy tudtommal az egyedi rendszám sem állhat 6-nál több számból és betűből...
Pl. NSZP-01=ne szíwass prunikám....

Szerintem nem létezik (kivétel, ha szilikon túltengésben szenved, vagy 150 kg feletti, és a súlyához aránylik az alany mellei)!
Nálam csak szép, kevésbé szép és csúnya mellek léteznek nagyságtól függetlenül. Nekem eddig szerencsém volt az életben, mert mindig olyan nőkkel hozott össze a sors keze, hogy (az én ízlésemnek, ami állítólag nem rossz) csak szép és kívánatos mellekhez volt szerencsém!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 13:28
Nálam csak szép, kevésbé szép és csúnya mellek léteznek nagyságtól függetlenül. Nekem eddig szerencsém volt az életben, mert mindig olyan nőkkel hozott össze a sors keze, hogy (az én ízlésemnek, ami állítólag nem rossz) csak szép és kívánatos mellekhez volt szerencsém!

VIP
Admin

Egyszer fültanúja voltam két pasi beszélgetésének.
- Jó nő, csak már túl nagyok a mellei.
- Miiiiiii? Olyan nincs, hogy túl nagy mell!!!
Fiúk, létezik túl nagy mell?

Igen...nálam létezik túl nagy melll.ami wagy nm tetszik w egyszerűen rosszul leszek tőle..brrr...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 13:28

VIP
Admin

Egyszer fültanúja voltam két pasi beszélgetésének.

juuuuj, egyszer tényleg neki fogunk állni averommal beszivatni azokat az arcokat és gyártjuk a videókat
Nézegetem azokat a commenteket... és mindig megnyugszom, hogy nem én vagyok a legszánalmasabb ember a Földön...
Köszönöm Tv , hogy láttam
Embereket akiknek nálam
Lárvaszerűbb az arca
És hát meg van akadva szívükben a grúúúúv (kispál) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 19. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 13:58

Nézegetem azokat a commenteket... és mindig megnyugszom, hogy nem én vagyok a legszánalmasabb ember a Földön...
Köszönöm Tv , hogy láttam
Embereket akiknek nálam
Lárvaszerűbb az arca
És hát meg van akadva szívükben a grúúúúv (kispál) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 19. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

hivatalból nézegetem és olvasom a társkereső topicot
eszméletlen, hogy milyen fazonok vannak ott...nem is értem, hogy némelyik mire számít...
" császtok!webcam sexelnék puncikkal!!"
erre például beindul egy nő? vagy valaki?
de ez a kedvencem:
" csajok !! haha xenon1&freemailt felveszitek szemüveget is vegyerek fel!! én csak tudom a felesége vagyok sajna!!"

" császtok!webcam sexelnék puncikkal!!"
erre például beindul egy nő? vagy valaki?
de ez a kedvencem:
" csajok !! haha xenon1&freemailt felveszitek szemüveget is vegyerek fel!! én csak tudom a felesége vagyok sajna!!"