És miről?

Egy kis vágyódás péntek estére.
Ahol én találtam ezt a verset, ott azt írták, ismeretlen szerzőé. Ha nem így van, bocsánat.
színekre vágyom
szikrázó kékre
vadvörösen csillogó
éjfeketére
sárgára narancsra lilára
kacagó tulipánvirágra
hangokra vágyom
cipőkoppanásra
gyűrődő lepedők
elfojtott sikolyára
függöny lebbenésre
cigarettasercegésre
ízekre vágyom
nárcisz zamatára
narancs és mentol
összecsapására
nyelvemen lüktető kéj
sebző parazsára
érintésre vágyom
ujjak táncára
lopva összeérő testek
találkozására
hajszálak arcomra tapadására
ajkak cuppanó dialógjára
fájdalomra vágyom
karok szorítására
gyötrő ölelés mámorára
egymásnak feszülő karok harcára
húsomba fogak vájta sebhelyekre
egymásbatemető révületre
Ahol én találtam ezt a verset, ott azt írták, ismeretlen szerzőé. Ha nem így van, bocsánat.
színekre vágyom
szikrázó kékre
vadvörösen csillogó
éjfeketére
sárgára narancsra lilára
kacagó tulipánvirágra
hangokra vágyom
cipőkoppanásra
gyűrődő lepedők
elfojtott sikolyára
függöny lebbenésre
cigarettasercegésre
ízekre vágyom
nárcisz zamatára
narancs és mentol
összecsapására
nyelvemen lüktető kéj
sebző parazsára
érintésre vágyom
ujjak táncára
lopva összeérő testek
találkozására
hajszálak arcomra tapadására
ajkak cuppanó dialógjára
fájdalomra vágyom
karok szorítására
gyötrő ölelés mámorára
egymásnak feszülő karok harcára
húsomba fogak vájta sebhelyekre
egymásbatemető révületre
Sziasztok!
mindenkinek legyen meg hétvégén az amit szeretne, és az akivel szeretné!
az önkéntes száműzetésben élőknek is jó hétvégét!
remélem olvassátok is!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 14:32
mindenkinek legyen meg hétvégén az amit szeretne, és az akivel szeretné!
az önkéntes száműzetésben élőknek is jó hétvégét!
remélem olvassátok is!

a jobbomra egy vöröset a balomra egy szőkét akarok!
otthon + vár a barna!
otthon + vár a barna!

a jobbomra egy vöröset a balomra egy szőkét akarok!
otthon + vár a barna!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 14:17
otthon + vár a barna!

Törölt felhasználó (52127)

hatalmas cuppanos puszis smile.....a pofidra...szöszike....

Kéne már egyet buliznunk együtt, hiányzik az őszi gyűlés hangulata... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor ezt most meg is kapod tcs
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 14:11

...melyik ajton menjek beeeeeee?

...melyik ajton menjek beeeeeee?

gyerekek mondtam már
az, h alkoholista lettem az egyháznak köszönhetem, ugyanis elmentem a paphoz tanácsot kérni, h mit tegyek, h nehogyalkoholistává váljak!
-fiam mindig, amikor inni akarsz monjál egy imát, és az hidd el segíteni fog!
erre mikor odérek egy kocsmához nekem eszembe jutott amit a plébános tanácsolt és elkezdem: miatyánk, ki vagy a mennyekbe ...
erre felkiáltok itt van a megoldás: mennyek be!

az, h alkoholista lettem az egyháznak köszönhetem, ugyanis elmentem a paphoz tanácsot kérni, h mit tegyek, h nehogyalkoholistává váljak!
-fiam mindig, amikor inni akarsz monjál egy imát, és az hidd el segíteni fog!
erre mikor odérek egy kocsmához nekem eszembe jutott amit a plébános tanácsolt és elkezdem: miatyánk, ki vagy a mennyekbe ...
erre felkiáltok itt van a megoldás: mennyek be!

mindkettőnek van előnye és hátránya!
ha van helyed akkor minden eszköz külön legyen, mert a multifunkciós gép az valahol egy kompresszium
! de nem tudni, h van-e már nyomtatód.
ha nincs helyed és nyomtatód egyértelműen a multikulti /izé multifunkci/ a jobb megoldás.
ha viszont az a lényeg, h minél jobb felbontású, minőségű képet akarsz kapni, esetleg a betűfelismerés is lényeges akkor a szkennert válaszd!
sztem!
nálam a hely volt a meghatározó, meg nem is használom gyakran, tehát a multit választottam.
meg hát suskával se wótam nagyon ellátva. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 12:23
ha van helyed akkor minden eszköz külön legyen, mert a multifunkciós gép az valahol egy kompresszium

ha nincs helyed és nyomtatód egyértelműen a multikulti /izé multifunkci/ a jobb megoldás.
ha viszont az a lényeg, h minél jobb felbontású, minőségű képet akarsz kapni, esetleg a betűfelismerés is lényeges akkor a szkennert válaszd!
sztem!
nálam a hely volt a meghatározó, meg nem is használom gyakran, tehát a multit választottam.
meg hát suskával se wótam nagyon ellátva. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Hagyjuk is a témát a picsuba...
Szerinted sima szkennert wegyek w multifunkciós gépezetet...walaki erre mondja,hogy hülyeség wki meg arra...

Szerinted sima szkennert wegyek w multifunkciós gépezetet...walaki erre mondja,hogy hülyeség wki meg arra...

Na, szép hétvégét mindenkinek. Jót ne halljak rólatok.

Jövőre egyébként újra értelmezik kresz-tábla magyarázatokat? Egy kis ízelítő:

Minek neked a szkenner? Félsz, hogy elveszik a jogsidat
Ez attól függ. Ha A3-ast is akarsz szkennelni, akkor külön vedd meg. Egyébként nekem multifunkciós van (HP), és meg vagyok vele elégedve. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez attól függ. Ha A3-ast is akarsz szkennelni, akkor külön vedd meg. Egyébként nekem multifunkciós van (HP), és meg vagyok vele elégedve. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze,hogy nm előzhetek...mert nekem jön a túloldali fa nagy sebességgel...
...micsoda fenék...áááh...micsoda wirgácsok...ááááh
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Szépjónapot!
Itt hétágra süt a nap, kellems aközlekedési helyzet, nem értem mit dohogtok egy kis hó miatt..
Itt hétágra süt a nap, kellems aközlekedési helyzet, nem értem mit dohogtok egy kis hó miatt..

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 12:14

ugyanmá!
mit vársz tőlük!
nekik kocsijuk van!
igaz a jogsiért odaköszönt a vizsgabiztosnak a fél disznó!
mit vársz tőlük!
nekik kocsijuk van!
igaz a jogsiért odaköszönt a vizsgabiztosnak a fél disznó!
Szépjónapot!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 14. péntek 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 11:50

Hááát igazából elég egy kis eső és kész a wáros...nah ha meg leesik a hó...kezdhetem előzgetni a 25km/h-wal közlekedő beszarikat...nm értem méé nm járnak azok tömegközlekedéssel???!!

ugyanmá!
mit vársz tőlük!
nekik kocsijuk van!
igaz a jogsiért odaköszönt a vizsgabiztosnak a fél disznó! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 14. péntek 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 11:50
mit vársz tőlük!
nekik kocsijuk van!
igaz a jogsiért odaköszönt a vizsgabiztosnak a fél disznó! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 14. péntek 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Hááát igazából elég egy kis eső és kész a wáros...nah ha meg leesik a hó...kezdhetem előzgetni a 25km/h-wal közlekedő beszarikat...nm értem méé nm járnak azok tömegközlekedéssel???!!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 11:41

én azon akadok ki, h leesik 1 centi hó, oszt behal a közlekedés!
1. fel vannak készülve a télre
2. kamionokon-buszokon mé nincs téli gumi?

én azon akadok ki, h leesik 1 centi hó, oszt behal a közlekedés!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 14. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 11:38

Nyéha dódózni is kő...
Nmtom..nekem wan csak ma ilyen fos hangulatom...
Pedig reggel még semmi bajom nm wót...igat közlekedj mostanság a wárosban...pfffú...anyám...ez sok bewásárló honnan gyött...titta káosz a wáros...mintha minden ajútót elöwettek wóna a lakosok...

Nmtom..nekem wan csak ma ilyen fos hangulatom...

Pedig reggel még semmi bajom nm wót...igat közlekedj mostanság a wárosban...pfffú...anyám...ez sok bewásárló honnan gyött...titta káosz a wáros...mintha minden ajútót elöwettek wóna a lakosok...