Sziasztok!
A seggem fehér ugyan,de a szőröm csak kendermagos,nem vagyok jegesmedve
A seggem fehér ugyan,de a szőröm csak kendermagos,nem vagyok jegesmedve

öcsyke jó reggelt!! itt lent messze délen csípősek a reggelek....Crazy lehet jegesmedve ??
Jó reggelt! A jeges kávé még korai lenne...
Inkább péntekenhamarmegyamunka-kávét főztem.
Crazy ne mutogasd a fehér hátsód a napnak, azt hiszi jeges vagy és küldi a hideget
Géza te merre? Messzi északon? Az a 6 fok engem is meghatott volna.
A hétvége kicsit jobb lesz várhatóan, kitartás!
Szép napot
Inkább péntekenhamarmegyamunka-kávét főztem.
Crazy ne mutogasd a fehér hátsód a napnak, azt hiszi jeges vagy és küldi a hideget

Géza te merre? Messzi északon? Az a 6 fok engem is meghatott volna.
A hétvége kicsit jobb lesz várhatóan, kitartás!
Szép napot

Szeva Géza!
Mennyiii??
Az északi sarkon laksz?
Igazán hirtelen elromlott az idő.....nem kéne még.
Mennyiii??

Az északi sarkon laksz?

Igazán hirtelen elromlott az idő.....nem kéne még.
basszus itt a tél?? 6 fok reggel ??
Reggelt!
Nem sikerült elsumákolni a kb sütést,úgy látom...
Máris készül,fogyasszátok felelősséggel
Nem sikerült elsumákolni a kb sütést,úgy látom...

Máris készül,fogyasszátok felelősséggel

Jó
reggelt !!

Reggelt!
Hát..bele nem sütök cickós menyecskét,mert kevésbé hőállóak,meg egy sült menyecske nem annyira örül, inkább tölteléknek építem bele
Igen,lassan vége a nyárnak,végre itthon vagyok szabin,erre itt az ősz,hideg,szél,eső...
Seráfütty,majd nézegetek nyári képeket,meg összebújok asszonykával
Hát..bele nem sütök cickós menyecskét,mert kevésbé hőállóak,meg egy sült menyecske nem annyira örül, inkább tölteléknek építem bele

Igen,lassan vége a nyárnak,végre itthon vagyok szabin,erre itt az ősz,hideg,szél,eső...

Jó reggelt! Éljenek a reggeli kávés gondolatok!
Köszönöm Crazy! És sütsz bele cickós menyecskét is, aki majd kiugrik és nagyon örül nekem?
Lassan el kell engedni a nyarat és a strandolós gondolatokat... A széplányok is egyre hosszabb szoknyában és több ruhában fognak nekünk tetszelegni. Hétvégére még esernyő pörgetés is lesz állítólag. De az még odébb van, irány a meló!
Szép napot
Köszönöm Crazy! És sütsz bele cickós menyecskét is, aki majd kiugrik és nagyon örül nekem?

Lassan el kell engedni a nyarat és a strandolós gondolatokat... A széplányok is egyre hosszabb szoknyában és több ruhában fognak nekünk tetszelegni. Hétvégére még esernyő pörgetés is lesz állítólag. De az még odébb van, irány a meló!
Szép napot

Jó reggelt!
Sütök neked röplabda tortát Öcsy,szülinapodra,egy hónap alatt csak megtanulok
Sütök neked röplabda tortát Öcsy,szülinapodra,egy hónap alatt csak megtanulok

Jó reggelt! Kávézgatok itt magamban és lehet csak illúzió...
Egy hónap és szülinapom lesz. De már most kaptam valamit. Egy saját nappali tök üresen.
Esetleg egy röplabda partra sodródhatna, tudnék neki mesélni
Szép napot!
Egy hónap és szülinapom lesz. De már most kaptam valamit. Egy saját nappali tök üresen.

Esetleg egy röplabda partra sodródhatna, tudnék neki mesélni

Szép napot!

Jó reggelt! Vannak napok, amikor kell az akaraterő, hogy elinduljunk dolgozni. Ma ebből tettem csipetet a kávéba, hogy ezt a jó hétvégét ne felejtsük és tudjunk belőle merítkezni a hétköznapokban.
Talán kicsit segítettem, érzésem szerint ez hosszú hét lesz!
Szép napot!
Talán kicsit segítettem, érzésem szerint ez hosszú hét lesz!
Szép napot!

Szép napot! Limonádét így a hosszú hétvége végefelé?
Igen. És mivel nagyon rafinált érzékeny lelkű halak vannak itt nudista turista kinézettel álcázzuk magunkat.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 08. 21. szombat 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Reggelt!
Akkor ma is peca?
Akkor ma is peca?
Jó reggelt! Kávé és napkelte a tóparton. A tenap is szuperül sikerült, jó alap a mának
Szép napot!

Szép napot!
Jó kis nap volt ma. Rosszabb sose!
A peca ok. A férfi biszex nem.
(Ez egy válasz tomi67 üzenetére (2021. 08. 20. péntek 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
osszehozhatnank egy kozos pecat
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)