lehet az 1 is Ő, de akkor szkennelt a kép!
lehet Ő, mert imádja a harisnyát!
de ez a csaj van oljan nagy frász /hisz az én lotyókám!/, h mind Ő legyen!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 12. 12. szerda 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 13:36
lehet Ő, mert imádja a harisnyát!
de ez a csaj van oljan nagy frász /hisz az én lotyókám!/, h mind Ő legyen!

1,3,4,7 vagy te charlott a többit nyem tum
Amugy jó napot napalisok

Nyah..én meg asszittem...kezd kialakulni köztünk is walami...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 12. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 09:39

Törölt felhasználó (52127)

hááát..ha már igy jártam...oké..legyen...nagybetüsen..LEMONDOK Rolad....ezerszer ismételtem már magam...nem osztozom SENKIN!!!!
nem futok gyorsan...hopppááá..new utol is ért....

1,3,4,7 vagy te charlott a többit nyem tum
Amugy jó napot napalisok

Szerintem a kettes,ötös,hatos, nem Te wagy...de ez csak tipp...
Amúgy szia mindenki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 12. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 09:56

Amúgy szia mindenki...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Bizony, ez nem az a nap, amikor elveszítünk két BARÁTOT!
És hogy ne térjünk el a tárgytól, folytatnám egy régebbi játékomat, ahol ki kellett találni, hogy a fotórészletek melyik testrészemet ábrázolják.
A ráncos, behajlított talpammal nem nagyon boldogultak a tippelők
Íme most beteszek ide 8 képet. Azt kell kitalálni, melyik készült rólam.
1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)
És hogy ne térjünk el a tárgytól, folytatnám egy régebbi játékomat, ahol ki kellett találni, hogy a fotórészletek melyik testrészemet ábrázolják.

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

mindenkinek, aki szereti: Vuk dala!
amibe biztos vagyok:
3-7-8
de sztem a 2 és a 4 nem vagy csak Te
a többi sztem Te vagy!
bár úgy érzem lehet az 1esben tévedek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 12. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 09:56
3-7-8
de sztem a 2 és a 4 nem vagy csak Te
a többi sztem Te vagy!
bár úgy érzem lehet az 1esben tévedek!
Admin

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

Nyugi, bébi, meggyőzöm, hogy vegyen részt a kommunában teljes mellbedobással hihi
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 12. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 09:49

az utolsó szavadban van a lényeg!
innentől az Ő dolguk, h velünk maradnak-e!
mi már kinyilvánítottuk a szeretetünket feléjük!
ha nem maradnak velünk az pusztán annyit jelent, h mi nem vagyunk értékesek az Ő számukra!!!
de miért is ezzel foglalkozom mikor eggyel lejjebb van egy hsz, ami miatt összeomlott az életem!
ha nem maradnak velünk az pusztán annyit jelent, h mi nem vagyunk értékesek az Ő számukra!!!
de miért is ezzel foglalkozom mikor eggyel lejjebb van egy hsz, ami miatt összeomlott az életem!

Szerintem gondold át ezt a döntést még egyszer!
Nem tudod mit hagysz ki, ha ellenállsz Surdinak!
És nem jobb sok-sok pasi, mint kevés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 12. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 09:39

Nem tudod mit hagysz ki, ha ellenállsz Surdinak!

És nem jobb sok-sok pasi, mint kevés?

hááát..ha már igy jártam...oké..legyen...nagybetüsen..LEMONDOK Rolad....ezerszer ismételtem már magam...nem osztozom SENKIN!!!!

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

az utolsó szavadban van a lényeg!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 12. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 09:42

kötelességemnek érzem (mert admin vagyok), hogy pár gondolattal helyre tegyem ezt az ügyet...nem tudom, hogy ki írt kinek, és mit, de semmilyen privát levelezést, levelezés részletét a fórumba nem szabad betenni...nem hiszem, hogy nekünk itt döntőbírának kéne lennünk...nem is akarok belefolyni ebbe, csak ezen hsz erejéig...tegnap este többen egyetértettünk abban, hogy meg kell különböztetni a valóságot a virtualitástól...
kérlek zelli, hogy a jövőben ezeket a valós vagy vélt sérelmeidet ne tedd közszemlére...már azért sem, mert rossz szájízzel állunk neki fórumozni...hippnek nem tudok mit mondani, mert ő nem hozott nyilvánosságra privát tartalmakat...
viszont kérlek mindkettőtöket, hogy fórumozzatok tovább velünk, mert kedves, és értékes emberek vagytok ( nem a fórumnak, NEKÜNK!)
kérlek zelli, hogy a jövőben ezeket a valós vagy vélt sérelmeidet ne tedd közszemlére...már azért sem, mert rossz szájízzel állunk neki fórumozni...hippnek nem tudok mit mondani, mert ő nem hozott nyilvánosságra privát tartalmakat...
viszont kérlek mindkettőtöket, hogy fórumozzatok tovább velünk, mert kedves, és értékes emberek vagytok ( nem a fórumnak, NEKÜNK!)
kötelességemnek érzem (mert admin vagyok), hogy pár gondolattal helyre tegyem ezt az ügyet...nem tudom, hogy ki írt kinek, és mit, de semmilyen privát levelezést, levelezés részletét a fórumba nem szabad betenni...nem hiszem, hogy nekünk itt döntőbírának kéne lennünk...nem is akarok belefolyni ebbe, csak ezen hsz erejéig...tegnap este többen egyetértettünk abban, hogy meg kell különböztetni a valóságot a virtualitástól...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 12. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 08:49

IMÁDOM!
mikor veszexenek értem a nők!
Te királyjány Teeee!
hisz Te mondtad, h kikaparod a szemét annak a nőnek akinek a karjaiban meglácc!
ezért nem mertem Neked elárulni Szilvát is! még a zasszonyomho Sárlho se nagyon akarsz visszaengedni!
itt meg azt hazudozod, h én üldözlek a cerelmemmel
csak kapjalak a kezeim közé megint! lessz nemulass!
elfenekelés!!!
Te királyjány Teeee!
ezért nem mertem Neked elárulni Szilvát is! még a zasszonyomho Sárlho se nagyon akarsz visszaengedni!

de hisz tegnap vallottál szerelmet nekem!
kellett nekünk a hármasunk mellett titokban kettecskén is összebújnunk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 12. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 09:21

kellett nekünk a hármasunk mellett titokban kettecskén is összebújnunk!

miért kéne bárkit is elsiratnunk???
édesem itt csak te fogsz sírdogálni, ha charl megunja a spermahajderkodásodat, és gyurka franciakulcsára veti magát
édesem itt csak te fogsz sírdogálni, ha charl megunja a spermahajderkodásodat, és gyurka franciakulcsára veti magát

miért kéne bárkit is elsiratnunk???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 12. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 09:11

lehet egy olyan nap jó amikor két jóbarátot
bocsánat!
két töketlen hülyét kell elsiratnunk?
bocsánat!
papa! te üldözd!
én utólérem
csákvár, tudjátok dolgozó
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 12. szerda 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 08:32

én utólérem

csákvár, tudjátok dolgozó

na ne...Én pedig rendszeresen összeveszek surdival...egyszerüen nem érti meg....hogy hiába üldöz a szerelmével.......

lehet egy olyan nap jó amikor két jóbarátot
bocsánat!
bocsánat!
IMÁDOM!
Te királyjány Teeee!
elfenekelés!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 11. kedd 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 23:27
Te királyjány Teeee!

Admin

Na te ribanc, szájjá le gyorsan Surdáról!

Szilva!
kérlek olvasd egybe a kettőtök hsz-ét!
a kettő együtt
...
bocsánat kiegészítve a gyuri és brilli által leírtakkal a négy együtt olvasva-értelmezve nagyon igaz! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 11. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 22:47
kérlek olvasd egybe a kettőtök hsz-ét!
a kettő együtt
...
bocsánat kiegészítve a gyuri és brilli által leírtakkal a négy együtt olvasva-értelmezve nagyon igaz! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 11. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

ahhoz előbb meg kéne értenem, amit leírtál
...de tartok tőle, hogy nem vagyok képes rá

és az sem lényeges, h
félreértett, mert félre akarta érteni
vagy
félreértett, mert azt akarták, h félreértsék!
mert itt mindkettő előfordulhatott!
de ennek nem lehet az a következménye, h mindketten itt hagyjanak csapot-papot!
persze menjenek! nyugodjanak meg!
legfőképp beszéljék meg!
lehetőleg személyesen.
ha nem lehet priviben!
miután lenyugodtak jöjjenek vissza mindketten!
egyébként is mi lesz a napi adag talicska majmommal?
vagy mi lesz a zelli által betett gyönyörű versekkel-dalszövegekkel
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 12. 11. kedd 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 22:40
Igen, ez mind igaz amit leírtál, akkor ha van egy szerető családod(ahogy írtad), vagy vkid, akihez visszatérhetsz. Ha ez nincs meg, az már egy más helyzet, más lelkiállapot.
A másik, hogy ez a dolog nem a fórumon folyt, hanem priviben, és az megint más!
Az biztos, hogy vmelyikük vmit félreértett...
félreértett, mert félre akarta érteni
vagy
félreértett, mert azt akarták, h félreértsék!
mert itt mindkettő előfordulhatott!
de ennek nem lehet az a következménye, h mindketten itt hagyjanak csapot-papot!
persze menjenek! nyugodjanak meg!
legfőképp beszéljék meg!
lehetőleg személyesen.
ha nem lehet priviben!
miután lenyugodtak jöjjenek vissza mindketten!
egyébként is mi lesz a napi adag talicska majmommal?

vagy mi lesz a zelli által betett gyönyörű versekkel-dalszövegekkel

Igen, ez mind igaz amit leírtál, akkor ha van egy szerető családod(ahogy írtad), vagy vkid, akihez visszatérhetsz. Ha ez nincs meg, az már egy más helyzet, más lelkiállapot.
A másik, hogy ez a dolog nem a fórumon folyt, hanem priviben, és az megint más!
Az biztos, hogy vmelyikük vmit félreértett...

na ne...Én pedig rendszeresen összeveszek surdival...egyszerüen nem érti meg....hogy hiába üldöz a szerelmével.......
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 12. 12. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 08:28