További dugással teli kéjmámoros éjszakát mindenkinek,
Gyuri nem is tudtam hogy a bika jegyében születtél
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyuri nem is tudtam hogy a bika jegyében születtél

Téged is kiporszíwózlak Katám...ma nagyon bika waok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 21:01

Törölt felhasználó (7767)

Szia

(Corinna-Arielle)

(Corinna-Arielle)
Hmmm...finooom...Hipp pózai közül fölülről a harmadikat kihagyhatjuk...de a többi porszíwózost wállaljuk csak be...
...fáradtság ide w oda...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 21:13

hááát... ha el vagyok fáradva, akkor hagyom magam. valahogy iiigy:

de! kipihentem sem vagyok képes arra, amit hipp az imént beszúrt.

Látom már jobb a hangulatod,ne feled sose"az élet megy tovább,az emlékek a múlté,a tervek a jövőjé"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 21:05

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép éjszakát mindenkinek! (csakhogy tudjátok mit és hogyan kell csinálni)

hááát... ha el vagyok fáradva, akkor hagyom magam. valahogy iiigy:

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 20:41

Szíwesen porszíwóznék nálad...
...csak azt nmtom alwás elött w után...

Ha nem dugom hétköznapp akkor gyurinak lesz friss üde és kiéhezve,én meg neked leszek felajzva
Amugy ne félsd van itt jelentkező
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 20:54

Amugy ne félsd van itt jelentkező

vazzz sanyi...felajánlod, hogy hétköznap charlotte-ot dugod, amikor te hétköznap nem is vagy???
ez azt jelenti, hogy charlotte-ot csak magadnak akarod? mert az azt jelenti, hogy charlotte-nak szar hétköznapjai lesznek...hétfőtől péntekig nem dughat...
ez azt jelenti, hogy charlotte-ot csak magadnak akarod? mert az azt jelenti, hogy charlotte-nak szar hétköznapjai lesznek...hétfőtől péntekig nem dughat...
Szép éjszakát mindenkinek! (csakhogy tudjátok mit és hogyan kell csinálni)

Szia

(Corinna-Arielle) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

(Corinna-Arielle) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
vazzz sanyi...felajánlod, hogy hétköznap charlotte-ot dugod, amikor te hétköznap nem is vagy???
soron kivül bármikor
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szíwesen porszíwóznék nálad...
...csak azt nmtom alwás elött w után...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 20:25

előtte volt a szundikálás, teee! csak kipihenten lehet fizikai munkának nekilátni... vagy mi... az már más, hogy utána is lehet édesdeden pihengetni.

Nem félek a farkastól!
Farkasokkal táncolok!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Farkasokkal táncolok!

na, egye fene, de aztán én jövök!

Te pille a vizsgálatott én végzem
na tessék a hátára fordulni jön a punciszkópos vizsgálatt a műszer neve pénisz

pedig azért szivesen megnézzném majd csak kimagyarázom
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Te pille a vizsgálatott én végzem
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 20:06

tökéletes a kérési-technikád.
vagy tanits meg azonnal, vagy kérj nekem is!

Van folytatas...
de ma nem karacsony
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Még jó hogy nincs folytatás
nehezen magyaráznám meg
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

előtte volt a szundikálás, teee! csak kipihenten lehet fizikai munkának nekilátni... vagy mi... az már más, hogy utána is lehet édesdeden pihengetni.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)

de aztán nehogy meglepődj
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)