Kellemes jó reggelt és vidám napot!
Kösz a kávét Géza!
Remek pihit Öcsy,áztasd a golyókat

Kösz a kávét Géza!

Remek pihit Öcsy,áztasd a golyókat

Jó reggelt! Alakul a dolog, már két műszakban főzzük magunknak a kávét
Persze mindíg van a be és visszatérőknek egy csésze fekete.
Mára szabadnapot intéztem, ha kellek a vízparton keressetek

Mára szabadnapot intéztem, ha kellek a vízparton keressetek

jó estét mindenkinek... kv lefőzve...
Nekem is ez jutott eszembe
Nekiestem beszerelni klímát,kipucolni a meckót,viszont a többihez valóban kellene egy szerelőnő...én adok jattot is

Nekiestem beszerelni klímát,kipucolni a meckót,viszont a többihez valóban kellene egy szerelőnő...én adok jattot is

Üres a nappali, mint 30.-án a húsbolt. Most kéne az éves karbantartást letudni.
Olajcsere a presszógépen, a hűtőgép index is karter gyanús, a mosogatógép abs is vacskol
Kéne egy csinos szerelőnő! Természetben fizetünk!
Olajcsere a presszógépen, a hűtőgép index is karter gyanús, a mosogatógép abs is vacskol

Kéne egy csinos szerelőnő! Természetben fizetünk!

Üdvözlet!
Géza...,te voltál az első..nem főztél kávét,nem is jött senki..legközelebb figyelj oda

Géza...,te voltál az első..nem főztél kávét,nem is jött senki..legközelebb figyelj oda

Van az a tűz ami sosem lankad! Nem tehetek róla, így születtem. Így élek. És majd kiderül így megyek-e az út vègén is.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 07. 27. kedd 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 27. kedd 05:09

Sziasztok! Öcsy,a kávéra már rá is ugrottam,köszi! A kályhát csak rakd,megrakni nem kell!!

Sziasztok! Öcsy,a kávéra már rá is ugrottam,köszi! A kályhát csak rakd,megrakni nem kell!!

Jó reggelt! Szeva Géza! Nyaraltál? Jöjjön a kávé a régen nem látottaknak
Lefőztem mindenkinek, állítólag ma sem fog gyorsan kihülni
Úszok tovább, legyen szép napotok!

Úszok tovább, legyen szép napotok!

Nem is volt olyan szörnyű, már haza is értem!
A Balatoni szabadstrandokon elvárt DRESSCODE-nak megfelelő nacit nem

Üdvözlet!
Remélem hogy mindenki túlélte az sfej hétfőt,nálam nem hazudtolta meg magát...
Gatya nélkül mentél Öcsy?

Remélem hogy mindenki túlélte az sfej hétfőt,nálam nem hazudtolta meg magát...

Gatya nélkül mentél Öcsy?

Jó reggelt! Kávé és tea most innen Balatonkeresztúrról!
Lehet a Balcsiba nem jutok el, mondjuk gatyát se hoztam
Szép napot
Lehet a Balcsiba nem jutok el, mondjuk gatyát se hoztam

Szép napot

Halihó! Értem én, mindenki a strandon? Akkor lehetek ruha nélkül a nappaliban? Ma kávézík velünk valaki?
Tegnap volt egy kis talpalávaló muzsika a strandon. Nagyon felemelő élmény kissé hiányos szexi öltözékű hölgyekkel bulizni
Ma pihi!
Jó pihit mindenkinek
Tegnap volt egy kis talpalávaló muzsika a strandon. Nagyon felemelő élmény kissé hiányos szexi öltözékű hölgyekkel bulizni

Jó pihit mindenkinek

Beköszönős

Jó reggelt! Kávé, tea, reggeli nyugalom és madárcsicsergés. Ki merre tolja a talicskát hétvégén?
Jó reggelt! Kávé, tea, reggeli nyugalom és madárcsicsergés. Ki merre tolja a talicskát hétvégén?