Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1628 1629 1630 1631 1632 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16168   2007. 12. 01. szombat 21:34
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Felvetődött az illatok kérdése.

1) Ha van kedvetek, írjátok le, milyen illatok társulnak bennetek az alábbiakhoz, ha társulnak:

- Karácsony
- Szilveszter
- Húsvét
- szülinap
- gyerekkor
- nyaralás
- falu
- város
- autó
- tömegközlekedés

2) Milyen boltnak az illatát szeretitek?

kerdes
#16167   2007. 12. 01. szombat 21:31
erdokerulo erdokerulo
Nem szomorkodom...Nem a külső, a belső a lényeg..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 01. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 12. 01. szombat 21:18
11 éve az van smile de ne szomorkodj...hidd el, hogy nagyon szép tud lenni...és ettől még boldog a karácsonyunk smile
IMÁDOM A KARÁCSONYT!!!
#16166   2007. 12. 01. szombat 21:18
MmePrune MmePrune VIP Admin
11 éve az van smile de ne szomorkodj...hidd el, hogy nagyon szép tud lenni...és ettől még boldog a karácsonyunk smile
IMÁDOM A KARÁCSONYT!!!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 01. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 21:04
M'me! Ne szomoríts!!! Tényleg műfenyő?
Na, azt tedd rá a Trabantra, amit a kölykök találtak. A többi stimmel, de vannak dolgok, amit nem lehet műanyaggal pótolni. Basszus, akkor ültess a kertbe egy fát és karácsonykor menjetek ki alá.
Mondom ezt én, aki egyébként 15-20 éve magánügyből kifolyólag útálja a karácsonyt.

És a könyveknek igenis illatuk van. Aki mást mond, az még nem olvasott könyvet....
#16165   2007. 12. 01. szombat 21:13
erdokerulo erdokerulo
Szerelmet itt vallok Neked mindenki előtt, nehogy Tom letiltsa kedvenc adminunkat részrehajlás miatt. vigyor5
Csak a hangodat akartam hallani, mert kissé magam alatt voltam. De ez nem jelenti azt, ha magad fölött felszek, nem hívlak. Talán már holnap. Vagy inkább ma?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 12. 01. szombat 20:59
te valamelyik nap kerestél, ugye? sajna mobilról nem tudtalak visszahívni, valaki eltelefonálta az összes zsét a kártyámról hehe vigyor5
a másikról meg más ok miatt nem hívtalak wink
nos...nyilván szerelmet akartál vallani...emillel küldd el
wink
#16164   2007. 12. 01. szombat 21:12
Szoni Szoni
Tehat csak keevansz valamit nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 01. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 12. 01. szombat 21:10
őszinte legyek, pulcsival nincs bajom, bár most inkább azt várom, hogy anyámnek megjavítsák a varrógépét, és akkor megvarrhatjuk a téli-kurtámat (kicsit paradox, mert a kurta az egy lenge, indiai cucc, de egy kísérletet megér)
#16163   2007. 12. 01. szombat 21:10
X Törölt felhasználó (24620)
őszinte legyek, pulcsival nincs bajom, bár most inkább azt várom, hogy anyámnek megjavítsák a varrógépét, és akkor megvarrhatjuk a téli-kurtámat (kicsit paradox, mert a kurta az egy lenge, indiai cucc, de egy kísérletet megér)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 01. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 21:09
Hogy mondhatsz ilyent ? Nem erdekel...lehet ha kapsz egy szep pulcsit ! Na ??? smile
#16162   2007. 12. 01. szombat 21:09
Szoni Szoni
Hogy mondhatsz ilyent ? Nem erdekel...lehet ha kapsz egy szep pulcsit ! Na ??? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 20:26
Akkor én is bólogatok egyet nyes
Talán a fenyőillat az egyetlen ami még érdekel az egész karácsonyosdiból, meg a kaja. nyes
meg a pirotechnika (gyertyák és csillagszórók)
amúgy meg baromira nem hiányzik az egész...
#16161   2007. 12. 01. szombat 21:06
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Úgy gondolom hogy e eü részéhez a témának ne menjünk vitára,egyezzünk ki abba hogy a műszaki dolgokhozz jobban értesz mint én smile
Viszont amit kerülő barátom irt toldi idézetett eljen és egyetértek vele
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 20:37
Tudtad, hogy minden egyes ejakulációval romlik a látásod, és elősegíted a gerincsorvadásod?
Legalábbis régen ezt hitték...
Ez egy ostoba tévhit, amiben sok ember még ma is hisz. (ostoba gépgyűlölet, semmi több, ma már elég ritkák (az én környezetemben mindenképp) a CRT monitorok, na AZOK rágták az ember szemét, de csak akkor ha alacsony frekvencián mentek)
ha kicsit leveszem a laptopnak a fényerejét, akkor már sokkal károsabb az, amikor a lámpa alatt ülök, és a hófehér lapokat bámulom, mert az jóval több fényt tükröz vissza a szemembe, mint amennyit a laptop képernyője nyom
Nem az károsítja a szemem, hogy mit olvasok, hanem hogy milyen közelről, mert az olvasásánál az ember szeme "beszokik" közelre, aztán nehéz lesz egy idő után távolabbra fókuszálni, a lencsefeszítő izmok szimplán ellustulnak.
#16160   2007. 12. 01. szombat 21:05
ámen smile
többnyire arra kívántam rávilágítni, hogy elsősorban egy könyvet a benne lévő információért veszünk kezünkbe. Az információ ugyanúgy átjön egy nagyobbacska kijelzőről is már, mint a hánykolódó lapokról.
smile
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 20:55
Belegondolva Neked is igazságod van. Te, a fiam már így nőttetek, nőnek fel. Hogy is mondja Arany a Toldi-ban?
"Hajt az idő gyorsan - rendes útján eljár -
Ha felűlünk, felvesz, ha maradunk, nem vár;
Változik a világ: gyengül, ami erős,
És erős lesz, ami gyenge volt azelőtt."
Kapaszkodom, kapaszkodom.... buck
#16159   2007. 12. 01. szombat 21:04
erdokerulo erdokerulo
M'me! Ne szomoríts!!! Tényleg műfenyő?
Na, azt tedd rá a Trabantra, amit a kölykök találtak. A többi stimmel, de vannak dolgok, amit nem lehet műanyaggal pótolni. Basszus, akkor ültess a kertbe egy fát és karácsonykor menjetek ki alá.
Mondom ezt én, aki egyébként 15-20 éve magánügyből kifolyólag útálja a karácsonyt.

És a könyveknek igenis illatuk van. Aki mást mond, az még nem olvasott könyvet....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 12. 01. szombat 20:53
műfenyőnk van...tökéletes forma, szépen díszíthető, szabályos megmiazmás...az illatot a narancs adja, meg a mézeskalács, meg a sült hal

ajándék? nem is tudom...mindegy mi az, ha olyan adja, akit szeretek...még ha nem is használom sose

adventi naptár: van a gyerekeimnek, természetesen...textilből mikulás és fenyő forma, zsebekkel...régebben kis méretű csokit, rágót,édességet tettünk bele..aztán volt olyan, hogy elfelejtettük, és reggelre a "manók" nem hoztak semmit smile de másnap pótolták...most 3. éve puzzle-t hoznak a manók, és 24én reggel lesz teljesen kirakva a kép smile
jah...most vettem meg délután a puzzle-t, mert elfelejtkeztem róla...szóval holnap két adaggal kezdünk smile

és mindezt miért? mert jó a várakozás, a készülődés, meg jó, hogy örülnek a fiúk neki...és mert nagyon szép a naptár alapja smile
#16158   2007. 12. 01. szombat 21:02
Már jöhetsz is próbálni,hozzhatott a többi csajt is vigyor
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 20:43
Ha, veszel Baby. Akkor rendben! wink
#16157   2007. 12. 01. szombat 20:59
te valamelyik nap kerestél, ugye? sajna mobilról nem tudtalak visszahívni, valaki eltelefonálta az összes zsét a kártyámról hehe vigyor5
a másikról meg más ok miatt nem hívtalak wink
nos...nyilván szerelmet akartál vallani...emillel küldd el
wink
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 20:55
Belegondolva Neked is igazságod van. Te, a fiam már így nőttetek, nőnek fel. Hogy is mondja Arany a Toldi-ban?
#16156   2007. 12. 01. szombat 20:59
no igen, tavaly én minden reggel és délután 20-20 percet hév-eztem. akkor olvastam. Orwell, Wass, Sade, pszichológiai kiadványok, stb...
de most erre nincs lehetőségem.

Könyv illata... hát... nem tudom, amikor olvasok valamit, nem az illatáért olvasom... nyes
Más dolog, hogy én is szeretem sokmndennek az illatát (könyv is van köztük, meg ózonszagú fénymásolatok)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 12. 01. szombat 20:56
én évekig jártam be a városba dolgozni tömegközlekedéssel...és nagyon sokat olvastam buszon, villamoson...ez hiányzik...egyébként én is szívesen olvasok könyvet kézből smile annak szokott lenni illata is smile mármint a lapoknak
#16155   2007. 12. 01. szombat 20:58
Nem nem vagy fasz és én sem vagyok függőlegesenn vágva!!!!!
Nem nem haragszom rád!!!!
olvasd vissza 2007.11.07 napi hsz és rájössz smile
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 20:30
Akkor most én vagyok fsz, vagy te vagy függőlegesen vágott?
Rám haragszol,vagy azokra akikre inkább kéne?
#16154   2007. 12. 01. szombat 20:56
én évekig jártam be a városba dolgozni tömegközlekedéssel...és nagyon sokat olvastam buszon, villamoson...ez hiányzik...egyébként én is szívesen olvasok könyvet kézből smile annak szokott lenni illata is smile mármint a lapoknak
#16153   2007. 12. 01. szombat 20:55
erdokerulo erdokerulo
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 20:41
hát, speciel én képes vagyok simán odapörgetni... úgyértem, azok is csak egymást követő lapok, ugyanannyi esélyem van odatalálni...
lévén, hogy egy csomó jegyezethez csak digit formában tudtunk most a fősulin hozzájutni, megszoktam.
és igen, ha valami tetszett, azt jó eséllyel szó szerint visszagépeltem, pl. amikor a galaxis útikalauban kerestem részletet.
#16152   2007. 12. 01. szombat 20:53
műfenyőnk van...tökéletes forma, szépen díszíthető, szabályos megmiazmás...az illatot a narancs adja, meg a mézeskalács, meg a sült hal

ajándék? nem is tudom...mindegy mi az, ha olyan adja, akit szeretek...még ha nem is használom sose

adventi naptár: van a gyerekeimnek, természetesen...textilből mikulás és fenyő forma, zsebekkel...régebben kis méretű csokit, rágót,édességet tettünk bele..aztán volt olyan, hogy elfelejtettük, és reggelre a "manók" nem hoztak semmit smile de másnap pótolták...most 3. éve puzzle-t hoznak a manók, és 24én reggel lesz teljesen kirakva a kép smile
jah...most vettem meg délután a puzzle-t, mert elfelejtkeztem róla...szóval holnap két adaggal kezdünk smile

és mindezt miért? mert jó a várakozás, a készülődés, meg jó, hogy örülnek a fiúk neki...és mert nagyon szép a naptár alapja smile
#16151   2007. 12. 01. szombat 20:43
zelli zelli
Ha, veszel Baby. Akkor rendben! wink
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 01. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 18:25
Micsoda meglepi lenne valamelyik nappalis csaj mikulás hacukábann,na persze ilyenben nyes
#16150   2007. 12. 01. szombat 20:41
hát, speciel én képes vagyok simán odapörgetni... úgyértem, azok is csak egymást követő lapok, ugyanannyi esélyem van odatalálni...
lévén, hogy egy csomó jegyezethez csak digit formában tudtunk most a fősulin hozzájutni, megszoktam.
és igen, ha valami tetszett, azt jó eséllyel szó szerint visszagépeltem, pl. amikor a galaxis útikalauban kerestem részletet.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 20:39
Teknőc!!! A Qva éltbe! Be ne meséld már nekem, hogy Te J.F.Cooper "Nagy Indiánkönyv"-ében (1-969 oldal) a 489-ik oldalnál pontosan visszaemlékezel, hogy a "Húzd meg, Harry! Húzd meg, ha kedves az életed, s szereted Judith Huttert" hanyadik oldalon volt....
Ha fizikai mivoltában olvasod, akkor tudod, hogy valahol elől, 1-2-ik fejezetnél, és két három mozdulattal odatalálsz. De egy digit könyvnél???
(A nálam lévő kiadásban a 31-ik oldalon van...)
#16149   2007. 12. 01. szombat 20:39
erdokerulo erdokerulo
Teknőc!!! A Qva éltbe! Be ne meséld már nekem, hogy Te J.F.Cooper "Nagy Indiánkönyv"-ében (1-969 oldal) a 489-ik oldalnál pontosan visszaemlékezel, hogy a "Húzd meg, Harry! Húzd meg, ha kedves az életed, s szereted Judith Huttert" hanyadik oldalon volt....
Ha fizikai mivoltában olvasod, akkor tudod, hogy valahol elől, 1-2-ik fejezetnél, és két három mozdulattal odatalálsz. De egy digit könyvnél???
(A nálam lévő kiadásban a 31-ik oldalon van...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 01. szombat 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 20:29
Nebazz, nekem is az volt a legelső könyvem amit gépen olvastam. nyes
Hát, én pl. jobban szeretem, hogy oldalszám beírására, vagy keresőszó megadására azonnal otterem amit keresek, minthogy órákig pörgessem a könyvlapokat. nyes
Ne érts félre, két évig kiadvánszerkesztőnek neveltek, (OKJ) imádok mindenfajta nyomatot (egy kifőzdében órákig vizsgáltam egy kóláspoharat, kis híján zavarba hozva nővéremet nyes ), és egy szép könyvet is szívesen olvasok.
De mindenképp praktikus, hogy egy kicsi ostyán (memokártya) a teljes könyvtáram velem lehet.

... 1628 1629 1630 1631 1632 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!