Szép reggelt mindenkinek! Kellemes hétvégét!
December elseje, húúú!
Ti készültök már a karácsonyra? Én már egészen rá vagyok hangolódva. Imádom a december estéket, ilyenkor a legjobb sétálni.
Ti készültök már a karácsonyra? Én már egészen rá vagyok hangolódva. Imádom a december estéket, ilyenkor a legjobb sétálni.

Na jóvan gyuri komám egyezük hétközbe tiéd hétvégén az enyém igy a hét minden napja hulde jó lesz
Tudod mlik szilva a legjobb hátt a puncipuSZILVA
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 30. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod mlik szilva a legjobb hátt a puncipuSZILVA

Jóóó szórakozást...én mán kijestem a kosárból...sziasztok!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 30. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 22:15

Na akkor jóéjszakát,prunnéval most mi maradtunk kettesben?én bárkit beveszek a büntis partiba csak jány legyen

Na akkor jóéjszakát,prunnéval most mi maradtunk kettesben?én bárkit beveszek a büntis partiba csak jány legyen
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 30. péntek 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 22:11

Micsoda fertő....úúúú...megyek is alukányi....
Hol lehet Flecsman????

Hol lehet Flecsman????

Micsoda fertő....úúúú...megyek is alukányi....
Hol lehet Flecsman????

Hol lehet Flecsman????

Bigjoe-nak írj egy privit léci, hogy a #16293-es hsz-t nézze meg.
(Nem tudok most privit írni csak annak, aki kapcsolatom)
Jó éjt mindenkinek! Kellemes hétvégét! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 30. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 21:42
(Nem tudok most privit írni csak annak, aki kapcsolatom)
Jó éjt mindenkinek! Kellemes hétvégét! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 30. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)

charlotte MIKULÁS ajándékozós játékának számhúzása:
prune:1
Joel_Fleischman:2
királylányos:3
zelli:4
molly: 5
sonkás: 6
moncy:7
hipp:8
pille:9
sanyisanyi:10
erdőkerülő: 11
para:13
surda: 14
audrey:15
anthony:16
eros007:17
katicika:18
tom: 19
gazosgyuri:20
willy:21
brilli:22
gyapoth:23
maradt két szám: 12 és 24...az egyik charlotte...és a másik bigjoe
charlotte MIKULÁS ajándékozós játékának számhúzása:
Privitt megkaptam és már gondolkodok az illetőnek mi legyen az ajándék
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 30. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 21:01

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Sanyi!
Válassz az alábbi számok közül: 10, 12, 24.
(és léci igazold vissza a jelölésemet, hogy privit tudjak neked küldeni arról, kit húztál)
(és léci igazold vissza a jelölésemet, hogy privit tudjak neked küldeni arról, kit húztál)
Hipp, ez kurvajóóóóóóóóóóóóó
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 30. péntek 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 19:08

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Újabb érdekes PiCha a kezeink között: ezúttal a Lenövő névre keresztelt környezetbarátnőt teszteltük. A Lenövő (szőke 61) nagyjából akkora, mint egy átlagos nő, és bár nem volt olyan gyors, mint kolleganője, sokkal több alkoholt fogyaszt használata közben.
A Lenövő környezetbarát PiCha, alacsony a fogyasztása, szoláriumban is működik.
Előlapján egy, hátoldalán szintén egy USB port található. Két fülhallgató catlakozója van, és egy mikrofon bemenete, az optikai meghajtóját nem szereti ha nyomkodják. A mikrofonbemenete, fütyikompabilitis.
Az előlapon található még két nagy duda, amit vészjelzésre használhatunk. Alapon halkan működik, de ha teljes terheléssel járatjuk, akkor a belsejéből sikongató hangokat, még, még, ezt külön processzor állítja elő
hangokat hallat.
Az általunk kipróbált konfiguráció belsejében kisfogyasztású, alapon egyáltalán nem dolgozó processzort találunk,
de ha terheljük, akkor rögtön maximális értéken dolgozik. memóriája az átlagos PiChánál alacsonyabb, kicserélésével ne fáradozzunk, nem vezet eredményre. Grafikus kártyája kizárólag a férfi nemiszerveket tudja feldolgozni. Használatakor, ha hozzáérünk magától szétnyílik, csavarhúzót nem, de nagy faszt igényel.
A Lenövő környezetbarát PiCha, alacsony a fogyasztása, szoláriumban is működik.
Előlapján egy, hátoldalán szintén egy USB port található. Két fülhallgató catlakozója van, és egy mikrofon bemenete, az optikai meghajtóját nem szereti ha nyomkodják. A mikrofonbemenete, fütyikompabilitis.
Az előlapon található még két nagy duda, amit vészjelzésre használhatunk. Alapon halkan működik, de ha teljes terheléssel járatjuk, akkor a belsejéből sikongató hangokat, még, még, ezt külön processzor állítja elő

Az általunk kipróbált konfiguráció belsejében kisfogyasztású, alapon egyáltalán nem dolgozó processzort találunk,
de ha terheljük, akkor rögtön maximális értéken dolgozik. memóriája az átlagos PiChánál alacsonyabb, kicserélésével ne fáradozzunk, nem vezet eredményre. Grafikus kártyája kizárólag a férfi nemiszerveket tudja feldolgozni. Használatakor, ha hozzáérünk magától szétnyílik, csavarhúzót nem, de nagy faszt igényel.

kié a másik kettő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 30. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Sanyi!
Privi ment a névvel.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 30. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
10

Admin

Sanyi!
Sanyi!
(és léci igazold vissza a jelölésemet, hogy privit tudjak neked küldeni arról, kit húztál) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 20:43
(és léci igazold vissza a jelölésemet, hogy privit tudjak neked küldeni arról, kit húztál) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajna még mindig csak hétvégeken érek rá fórumozni,
próbálok is belejönni a dolgok folyásábba lusta vagyok egy egész hettet vissza olvasni,de nekem a csajok hiányoztak
A priviket köszi jókatt mulattam rajta
próbálok is belejönni a dolgok folyásábba lusta vagyok egy egész hettet vissza olvasni,de nekem a csajok hiányoztak

Mert hétköznapp nincs időm(sajnos
)fórumozni,az ok egyszerüMUNKA.A hétvégén meg inkább aktivizálom magam itt is és az ágyban is
,igy nincs időm vissza olvasni
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 20:51

2sanyi74...neked minden pénteken ez a problémád..
...méé ez a nagy lustaság

2sanyi74...neked minden pénteken ez a problémád..
...méé ez a nagy lustaság
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 20:43

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 20:35

Szewa 2sanyi74...mi a pálya...megérkeztél...isten hozott...már hiányoltalak!

Szewa 2sanyi74...mi a pálya...megérkeztél...isten hozott...már hiányoltalak!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

A gép méretétt elnézve meg az én 190cm magasságom,hozzá gondollak téged a gépen térdepelve,mikre nemjók ezek a modern kütyük
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 30. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 17:54

Admin

Az a jó a fórumozásban és a nappaliban, hogy feldobok egy tök szexmentes témát - égő szénmező - és ez lesz belőle.
Imádlak titeket.
Eszembe jutott erről egy
JÁTÉK
Bemásolok ide egy szexmentes hírt, és arra csakis szexuális vonatkozású hsz-ekkel lehet reagálni.
A hír:
Takarékos PC spórolós netezőknek
Újabb érdekes PC a kezeink között: ezúttal a Lenovo környezetbarát számítógépét teszteltük. A ThinkCentre E61 nagyjából akkora, mint egy telefonkönyv, és bár nem volt olyan gyors, mint behemót tesztgépünk, sokkal kevesebb áramot fogyasztott használata közben.
Idén nyáron számoltunk be először arról, hogy a Lenovo egy környezetbarát PC-vel rukkol elő, amelynek jelentős része újrahasznosítható, ráadásul olyan alacsony a fogyasztása, hogy akár napelemekről is működtetni lehet. Ez utóbbit ugyan nem tudtuk tesztelni, ám azt kipróbáltuk, irodán belül mennyire válik be a fekete minigép.
Előlapján két USB-port, illetve egy mikrofon és fülhallgató-csatlakozó található a bekapcsológomb mellett. Ez utóbbi felett található az optikai meghajtót billentyűje is, ezt sajnos kissé elszabták a mérnökök, mivel csak körömheggyel lehet annyira benyomni, hogy a tálca kinyíljon.
Az előlap közel felét egy rács foglalja el, ezen keresztül szívja be a friss levegőt a gépházban lévő egyetlen kis ventilátor, amely a processzor mellett az egyéb komponensek hűtését is elvégzi. A mini ThinkCentre elég halkan működik, még terhelés mellett sem nagyon hallottuk a gép hangját - bár a szerkesztőségben még éjjel sincs teljes csend.
Az általunk kipróbált konfiguráció belsejében egyébként egy kisfogyasztású, két processzormagos AMD Athlon64 X2 processzor, egy X1200-as ATI Radeon grafikus kártya kapott helyet. Ezen felül a masinát 1 gigabájt memóriával, és szabványos, asztali PC-ben használatos DVD-íróval és merevlemezzel szerelték fel. Ezt a három komponenst akár utólag is lehet újra cserélni, ráadásul a gépház szétnyitásához, és az alkatrészek cseréjéhez még csavarhúzóra sincs szükség.
Imádlak titeket.
Eszembe jutott erről egy

Bemásolok ide egy szexmentes hírt, és arra csakis szexuális vonatkozású hsz-ekkel lehet reagálni.
A hír:
Takarékos PC spórolós netezőknek
Újabb érdekes PC a kezeink között: ezúttal a Lenovo környezetbarát számítógépét teszteltük. A ThinkCentre E61 nagyjából akkora, mint egy telefonkönyv, és bár nem volt olyan gyors, mint behemót tesztgépünk, sokkal kevesebb áramot fogyasztott használata közben.
Idén nyáron számoltunk be először arról, hogy a Lenovo egy környezetbarát PC-vel rukkol elő, amelynek jelentős része újrahasznosítható, ráadásul olyan alacsony a fogyasztása, hogy akár napelemekről is működtetni lehet. Ez utóbbit ugyan nem tudtuk tesztelni, ám azt kipróbáltuk, irodán belül mennyire válik be a fekete minigép.
Előlapján két USB-port, illetve egy mikrofon és fülhallgató-csatlakozó található a bekapcsológomb mellett. Ez utóbbi felett található az optikai meghajtót billentyűje is, ezt sajnos kissé elszabták a mérnökök, mivel csak körömheggyel lehet annyira benyomni, hogy a tálca kinyíljon.
Az előlap közel felét egy rács foglalja el, ezen keresztül szívja be a friss levegőt a gépházban lévő egyetlen kis ventilátor, amely a processzor mellett az egyéb komponensek hűtését is elvégzi. A mini ThinkCentre elég halkan működik, még terhelés mellett sem nagyon hallottuk a gép hangját - bár a szerkesztőségben még éjjel sincs teljes csend.
Az általunk kipróbált konfiguráció belsejében egyébként egy kisfogyasztású, két processzormagos AMD Athlon64 X2 processzor, egy X1200-as ATI Radeon grafikus kártya kapott helyet. Ezen felül a masinát 1 gigabájt memóriával, és szabványos, asztali PC-ben használatos DVD-íróval és merevlemezzel szerelték fel. Ezt a három komponenst akár utólag is lehet újra cserélni, ráadásul a gépház szétnyitásához, és az alkatrészek cseréjéhez még csavarhúzóra sincs szükség.

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép estét mindenkinek, most nem teszek fel giccses képet, mert mindig megszóltok.
És természetesen szép huncut éjszakát nektek!
És természetesen szép huncut éjszakát nektek!