Igen, bocsánat, tényleg elfelejtettem tegnap, mert elkezdték ömleszteni a számokat, és azt jegyezgettem.
Drágám, a 13-ast nagyon hamar lestoppolták. Az általad javasolt megoldással kb. áprilisig egyeztetnénk, hogy kinek milyen szám kell, úgyhogy léci válassz a még szabad számok közül.
Lásd #15879
Itt most pótolom a tegnapi elmaradásomat.
Surdinak egy kép.
És a szöveg: megmásználak téged is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 08:21
Drágám, a 13-ast nagyon hamar lestoppolták. Az általad javasolt megoldással kb. áprilisig egyeztetnénk, hogy kinek milyen szám kell, úgyhogy léci válassz a még szabad számok közül.
Lásd #15879
Itt most pótolom a tegnapi elmaradásomat.
Surdinak egy kép.
És a szöveg: megmásználak téged is

béby!
lehet más érzésem irántad?
aprópopó!
walaki elfeledkezett a régi hagyomány folytatásáról!
aprópopó!

Jó reggelt!
Itt is esett a hó, megyünk is belegázolni és ropogtatni a talpunk alatt.
Hipp, ha vége lesz az első körnek, húzunk újra és újra
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 07:45
Itt is esett a hó, megyünk is belegázolni és ropogtatni a talpunk alatt.
Hipp, ha vége lesz az első körnek, húzunk újra és újra

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép napot mindenkinek!
Reggelre nálunk fehérbe öltözött a táj, a tél kóstolgat bennünket, idén biztosan nem ússzuk meg hó nélkül.
Kedves Prune!
a húzás ha idáig nem tudtad volna a "közösülés" argó változata.
pfúúúúúúúúú wazze prune te ezt nem tudtad?
és ha már húzásról van szó akkor ne csak eccer, minimum kéccer...... érted már kisjány?
Reggelre nálunk fehérbe öltözött a táj, a tél kóstolgat bennünket, idén biztosan nem ússzuk meg hó nélkül.
Kedves Prune!
és ha már húzásról van szó akkor ne csak eccer, minimum kéccer...... érted már kisjány?

amilyen sovány olyan rövid is????....sebaj..csak játékos legyen...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 07:17

Nah...amíg írtam nm is woltál itt...ízé...amíg olwastam és közben írtam...w mit is...
De se baj...kw-zom megent meg eszem is...olyan sowánkának érzem magam...itt-ott...

De se baj...kw-zom megent meg eszem is...olyan sowánkának érzem magam...itt-ott...

béby!
aprópopó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 08:20
aprópopó!

Törölt felhasználó (52127)

a liliom csak annyit mondott..hogy szerelmes vagy Belém...
...
az orchidea esetleg mást mondott volna?

gyönyörű test!
de a feje
mint egy makimajom! az arca + tisztára Serena Williams!
OK, h magosra teszitek a mércét! mert akár Rólad akár Sárlról, akár a többi jányról van szó igen csak nehéz szebb nőt találni!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 08:18
de a feje

OK, h magosra teszitek a mércét! mert akár Rólad akár Sárlról, akár a többi jányról van szó igen csak nehéz szebb nőt találni!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)

reggel..amikor kávés fotot kerestem Nektek...ezta képet is elöhozta a google..mint tejeskávé...gondoltam...tetszeni fog...
Nekem is tetszik...a bikiiiniiijeeee...isteniiiiii

a liliom csak annyit mondott..hogy szerelmes vagy Belém...
...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 08:01

pontosan azért!
miért orchideát vártál? mert akkor azt is küldök, hagy mondja az üzenetet!
1ébként: jóóóóóóóóóóóó reggggggeeeelllltttttt napppppaaaaalllllliiiiiiiiiiiiiii!
1ébként: jóóóóóóóóóóóó reggggggeeeelllltttttt napppppaaaaalllllliiiiiiiiiiiiiii!
Fred Te piszkos!
má megint a szopatáson jár az eszed mi???
legyen oly napod, h minimum egy ilyen szopásban részesülj! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 08:10
má megint a szopatáson jár az eszed mi???
legyen oly napod, h minimum egy ilyen szopásban részesülj! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szia Molly!
Nem szégyen az ha egy nő "szivarozik".
Itt van Jennifer Lopez ő sem szégyenli:

aztán ha valaki nem tudja megfizetni a drága kubai szivart, az maradjon a hagyományosnál:

aztán ha valaki nem tudja megfizetni a drága kubai szivart, az maradjon a hagyományosnál:

reggel..amikor kávés fotot kerestem Nektek...ezta képet is elöhozta a google..mint tejeskávé...gondoltam...tetszeni fog...

Szia Molly!

surdilovics a 13asat választja!
és mivel nem tudunk egy időben itt lenni remélem nincs elsőbbségi sorrend! mert akkor az úgy pofátlanság!
amennyiben egy számot többen kérik akkor sorsolni illik kié is! osztán a fennmaradókra ismét lehessen jelentkezni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 19:08
FIGYELEM
Íme a húzás feltételei.
1 és 23 között választhattok számot.
Aki számot mond, olvassa el az erre a hsz-re adott válaszokat, hogy ugyanazt a számot ne húzzuk kétszer.
Moncy lestoppolta a 7-est. Azt már ne válasszátok.
Akkor jöhetnek a számok!
és mivel nem tudunk egy időben itt lenni remélem nincs elsőbbségi sorrend! mert akkor az úgy pofátlanság!
amennyiben egy számot többen kérik akkor sorsolni illik kié is! osztán a fennmaradókra ismét lehessen jelentkezni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Íme a húzás feltételei.
1 és 23 között választhattok számot.
Aki számot mond, olvassa el az erre a hsz-re adott válaszokat, hogy ugyanazt a számot ne húzzuk kétszer.
Moncy lestoppolta a 7-est. Azt már ne válasszátok.
Akkor jöhetnek a számok!

béby!
Téged kell /meg/húzni!
és az orrod is, mert ritkán jösz közénk! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged kell /meg/húzni!
és az orrod is, mert ritkán jösz közénk! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
pontosan azért!
1ébként: jóóóóóóóóóóóó reggggggeeeelllltttttt napppppaaaaalllllliiiiiiiiiiiiiii! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 17:50
1ébként: jóóóóóóóóóóóó reggggggeeeelllltttttt napppppaaaaalllllliiiiiiiiiiiiiii! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi...nagy puszival...és..miért pont ez a liliom?..jahh..hogy királyliliom...ohh....
és mindenkinek köszönöm...Moncykám....nagyon elvagy..babyyyy..

és mindenkinek köszönöm...Moncykám....nagyon elvagy..babyyyy..

Na jó! Drága Hippem és Gyurci!
Ti "húztok", meg nyaltok!
Mi meg szivarozunk!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 07:49

Ti "húztok", meg nyaltok!

Mi meg szivarozunk!

Nem rémültem meg...
...én nyalok...w mi nyalunk...
Mennyien sziwaroztok!!!
...az jóóó...miért engem csesztet ewwel Joel...nm értem...csak benneteket kellett wóna wégig kérdeznie....biztos nm merte...
Nyah...húztam...majd jewek...

Mennyien sziwaroztok!!!

Nem rémültem meg...
...én nyalok...w mi nyalunk...
Mennyien sziwaroztok!!!
...az jóóó...miért engem csesztet ewwel Joel...nm értem...csak benneteket kellett wóna wégig kérdeznie....biztos nm merte...

Mennyien sziwaroztok!!!

Szép napot mindenkinek!
Kedves Prune!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Prune!

Hűha, hó!
Szép jó reggelt!
Micsoda ellátás! Kv, reggeli! Köszönöm királylányos!
És még szivarok is!

Szép jó reggelt!
Micsoda ellátás! Kv, reggeli! Köszönöm királylányos!

És még szivarok is!

vazzz, elveszlek feleségül, ha ilyen rendes vagy!

----------------------------------------
jó reggelt mindenkinek!
ki korán kel, havat lel, és lapátolhat...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 07:12

----------------------------------------
jó reggelt mindenkinek!
ki korán kel, havat lel, és lapátolhat...

Jo reggelt...
kávé

reggeli az asztalon...

kávé

reggeli az asztalon...

Én honnan tuggggyam melik hölgy sziwarozik NEKED???
Azt hogy melyik édi hölgy sziwarozik nekem...aztatat senki sem tuggggya csak én...jah meg Ő is...azaz csak mi ketten...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 23:21

Azt hogy melyik édi hölgy sziwarozik nekem...aztatat senki sem tuggggya csak én...jah meg Ő is...azaz csak mi ketten...

Oké! Nem várom meg mi marad! Legyen 2. Tú in van... Ez mindíg megmozgatta a fantáziám...!
Valaki árulja már el melyik hölgy szivarozik nekem, mert ez a büdös Gyuri titkolja...

Valaki árulja már el melyik hölgy szivarozik nekem, mert ez a büdös Gyuri titkolja...

Nah...amíg írtam nm is woltál itt...ízé...amíg olwastam és közben írtam...w mit is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 07:12

Jo reggelt...
kávé

reggeli az asztalon...

kávé

reggeli az asztalon...

Reggelt!
Nah...wan még szám bőwen...
....piszok kiwáncsi waok kit húztam...
Wolt itt forgatag este...látom...wagy kussoljak???
Nah...wan még szám bőwen...

Wolt itt forgatag este...látom...wagy kussoljak???