Légyszíves betenni egy pizsamás képet, hadd nézzük meg. Utána meg egy olyat amikor az sincs rajtad, lássuk a különbséget is.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 06:36

a kulcs nálam van
és majd én seggbe duglak..ööö...izééé...seggbe rúglak
szerintem ppses izéket ide nem tudsz tölteni...mentsd el képként az oldalakat, és úgy tedd be ide (ha ez volt a terved)
jah...és utállak titeket...lehet, hogy nevetségesek a pizsamáim, de legalább tündéri vagyok bennük

szerintem ppses izéket ide nem tudsz tölteni...mentsd el képként az oldalakat, és úgy tedd be ide (ha ez volt a terved)
jah...és utállak titeket...lehet, hogy nevetségesek a pizsamáim, de legalább tündéri vagyok bennük

Ja, jó kis anyag, és milyen huncut mosolya van. Igazán csábító egy ilyen női tekintet.
Fred bátyám!
kellőképpen ki is gyönyörködtem magam bennük!
az igéző tekintetes nő aztán igazán
falat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 09:46
kellőképpen ki is gyönyörködtem magam bennük!
az igéző tekintetes nő aztán igazán

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Rengeteg anyagot kaptam ma reggel, és az volt az első, azt kellett elkészítenem. Ilyenkor évvége felé megszaporodnak. Túl vagyok rajta, kezdem a képeket feltölteni, nehogy szőrös punci, még jó segg nélkül maradjon a nép.
Jó napot neked is fiatal kis barátom, Jimmy ecsém!
Jó napot neked is fiatal kis barátom, Jimmy ecsém!
Rengeteg anyagot kaptam ma reggel, és az volt az első, azt kellett elkészítenem. Ilyenkor évvége felé megszaporodnak. Túl vagyok rajta, kezdem a képeket feltölteni, nehogy szőrös punci, még jó segg nélkül maradjon a nép.
Jó napot neked is fiatal kis barátom, Jimmy ecsém! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó napot neked is fiatal kis barátom, Jimmy ecsém! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Te szószátyár Teeeee!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 09:07

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
tegnapi hír:
Vasutas intézkedés a sztrájk miatti késések ledolgozására:
"Kedves utasaink!
a vonat nem áll meg az állomáson, csak lassít! kérjük a le és felszállásoknál fokozottan vigyázzanak!"
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 08:41
Vasutas intézkedés a sztrájk miatti késések ledolgozására:
"Kedves utasaink!
a vonat nem áll meg az állomáson, csak lassít! kérjük a le és felszállásoknál fokozottan vigyázzanak!"

Jóóó...én ezt ismerem...
Mit mond a papagáj a macska szájában??!!
-nem kell beszarni!!!
-nem kell beszarni!!!

Jóóó...én ezt ismerem...
-nem kell beszarni!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 08:34
-nem kell beszarni!!!

egyszer élünk! szólt a papagáj!
és átrepült a ventillátoron!
nos mivel nem írtad, amit beszéltünk akkor kérlek részletezd! /bocsi. most látom +érkezett/
vazzzz kezd serdül ha jól emléxem! aszem lesz véle gondod mostanság!
remélem nem oljan a porbléma, amire sárlt figyelmeztették korábban, h 8.os korukra mindenen átesnek ...
nos mivel nem írtad, amit beszéltünk akkor kérlek részletezd! /bocsi. most látom +érkezett/
remélem nem oljan a porbléma, amire sárlt figyelmeztették korábban, h 8.os korukra mindenen átesnek ...
Csóközön!
Hamar meg kell oldanom a problémát...tegnap árulta el a páromnak,hogy wan 3db 1ese matekból...és nyolcadikos...mindjárt féléw wége...most matek tanárt fogok kajtatni neki...wasárnap meg jön hozzám megbeszélésre...
Nah...télleg húzok...dél körül gyüwök...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 08:32
Hamar meg kell oldanom a problémát...tegnap árulta el a páromnak,hogy wan 3db 1ese matekból...és nyolcadikos...mindjárt féléw wége...most matek tanárt fogok kajtatni neki...wasárnap meg jön hozzám megbeszélésre...

Nah...télleg húzok...dél körül gyüwök...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Remélem, hogy hamar megoldódik a probléma, akármi legyen is az.
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
egyszer élünk! szólt a papagáj!
remélem nem oljan a porbléma, amire sárlt figyelmeztették korábban, h 8.os korukra mindenen átesnek ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 21. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 23:08
remélem nem oljan a porbléma, amire sárlt figyelmeztették korábban, h 8.os korukra mindenen átesnek ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 21. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Eztetet nm zárod barátom mert nálam a kulcs...csak dogom akadt és nm tudtam jelen lenni...
Nagy gondok wannak a jányommal...miért nincs olyan nap w hét amikor wki nm fosik bele a wentillátorba????
Nagy gondok wannak a jányommal...miért nincs olyan nap w hét amikor wki nm fosik bele a wentillátorba????

Jó reggelt!
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 21. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 21. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Eztetet nm zárod barátom mert nálam a kulcs...csak dogom akadt és nm tudtam jelen lenni...

áááá de izgatóan szopod a kojak nyalókát! ó hogy a farkam legyen nyalókád helyében!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 21:28
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Surdinak itthagyok egy képet:

Kedwes királyjány...most rohadtúl bekw-zom...köcce...nagyon elkelt ez már...igaz már egy másik topicba is megkw-ztam de nm problem...
Surdi ment a mail...az elébb írtam meg...majd még folytatom..wan mirül írnom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 08:14

Surdi ment a mail...az elébb írtam meg...majd még folytatom..wan mirül írnom...

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt!...Moncy helyett..ma Tölem...

Egészségetekre...!

Egészségetekre...!
kicsit kevésnek tűnik benne a hús, de szívesen megkóstolnám!
édes/sós az a palacsinta, amibe töltöd? és remélem mocájca kérdésére is válaszoltál, mert tutti megcsinyálom!
királylány!
köszi a kávét és a reggelit!
de aszem smúcig wok!
és megeszem a többiek elől! és úgyis tudom, h nekem hoztad!
ui: akik fotókat kértek üzenem, h -ha lesz időm rá- a mai nap teljesítem a különböző képek küldését (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 17:57
édes/sós az a palacsinta, amibe töltöd? és remélem mocájca kérdésére is válaszoltál, mert tutti megcsinyálom!
királylány!
köszi a kávét és a reggelit!

de aszem smúcig wok!
és megeszem a többiek elől! és úgyis tudom, h nekem hoztad!

ui: akik fotókat kértek üzenem, h -ha lesz időm rá- a mai nap teljesítem a különböző képek küldését (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Hmmmmmm....
megint csináltam palacsintát...
sajtosat.... teteje vastagon megkenve fokhagymás túróval ^_^
mmmmhhh....
miért nem kellek senkinek?
megint csináltam palacsintát...
sajtosat.... teteje vastagon megkenve fokhagymás túróval ^_^
mmmmhhh....
miért nem kellek senkinek?

Jo reggelt!...Moncy helyett..ma Tölem...

Egészségetekre...!

Egészségetekre...!
Jó reggelteket!
Még mindig álmos waok...és itten sincs kw...
Megyek keresek kw-t...Prunikám én a macis-cicis hálóruháidban is jóól megdugnálak...
...csak most fel kéne ébrednem elébb...
Még mindig álmos waok...és itten sincs kw...

Megyek keresek kw-t...Prunikám én a macis-cicis hálóruháidban is jóól megdugnálak...

Egyébként meg szép jó reggelt!

10 pont a pasikról:
A férfi munka-női munka szöveggel az volt anyósom jött a szakdolgozat-leadásom, és az államvizsga környékén, de a drága fiacskája még egy izzót sem tudott kicserélni, inkább a HEMO-ban alkoholvizsgálatot tartott helyette, és idegen "vénuszdombokat" vizsgált(pedig részemről nem volt oka panaszra). Ellenőrizni nem tudtam napi 120 km-es utazás, tanulás, és házimunka mellett.
Miért is mondjak köszönetet a pasiknak?
1. Piszkos munka: Sokszor helyettük is megcsinálom.
2. Én többször vágyom a szexre! Sajnos kiskaliberű, menetszámú, sótlan, savanyú partnerek jutottak az utóbbi éveimben. Ja, és nekik fáj a fejük!
3. A formám bejön nekik-"Te a korosztályodnál jobb vagy!" (Persze vödörrel a fejemen!)
4. Ez annyira hülye,(Persze, kitől is tanulhatta volna?)hogy a sör és a kanapé nem venné le a lábáról.
5. A kicsi kütyükről több fogalmam van, mint neki.
6. Imádom az ijesztgetős filmeket, ilyenkor a plüssmacimhoz bújok. Ha egér téved a lakásba, Szüszi, vagy Kormi elintézi!
7. A férjem "csontgyerek", pólóit mellméretem miatt nem tudom hordani, inkább ő az Enyémiet, de ezért le is tolom.
8. A humor mindig Bennem van, ő nem humoros, nagyon savanyú.
9. Sosem figyelt a munkahelyi problémáimra. Azt látta csak, hogy még haza is vittem a munkám. Azt viszont tudta, hogy a legutolsó főnököm, és helyettese is homi pöcs.
10. Azt az első lépést tette meg, hogy a nyakamra költözött, és azóta is az ő, privát adósságait fizetem.
Soha többet nem mennék férjhez hozzá! Barom voltam!
A férfi munka-női munka szöveggel az volt anyósom jött a szakdolgozat-leadásom, és az államvizsga környékén, de a drága fiacskája még egy izzót sem tudott kicserélni, inkább a HEMO-ban alkoholvizsgálatot tartott helyette, és idegen "vénuszdombokat" vizsgált(pedig részemről nem volt oka panaszra). Ellenőrizni nem tudtam napi 120 km-es utazás, tanulás, és házimunka mellett.
Miért is mondjak köszönetet a pasiknak?
1. Piszkos munka: Sokszor helyettük is megcsinálom.
2. Én többször vágyom a szexre! Sajnos kiskaliberű, menetszámú, sótlan, savanyú partnerek jutottak az utóbbi éveimben. Ja, és nekik fáj a fejük!

3. A formám bejön nekik-"Te a korosztályodnál jobb vagy!" (Persze vödörrel a fejemen!)

4. Ez annyira hülye,(Persze, kitől is tanulhatta volna?)hogy a sör és a kanapé nem venné le a lábáról.
5. A kicsi kütyükről több fogalmam van, mint neki.
6. Imádom az ijesztgetős filmeket, ilyenkor a plüssmacimhoz bújok. Ha egér téved a lakásba, Szüszi, vagy Kormi elintézi!
7. A férjem "csontgyerek", pólóit mellméretem miatt nem tudom hordani, inkább ő az Enyémiet, de ezért le is tolom.
8. A humor mindig Bennem van, ő nem humoros, nagyon savanyú.
9. Sosem figyelt a munkahelyi problémáimra. Azt látta csak, hogy még haza is vittem a munkám. Azt viszont tudta, hogy a legutolsó főnököm, és helyettese is homi pöcs.

10. Azt az első lépést tette meg, hogy a nyakamra költözött, és azóta is az ő, privát adósságait fizetem.
Soha többet nem mennék férjhez hozzá! Barom voltam!

a kulcs nálam van
és majd én seggbe duglak..ööö...izééé...seggbe rúglak
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 21. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 23:34

Barátom! A jó éjt nem azt jelentette, hogy leléptem, csak udvariasan segítettem Charlotte szemét lecsukni...
Ezt a játékot Jenóvel űzheted, nálam nem rúgsz labdába...

Barátom! A jó éjt nem azt jelentette, hogy leléptem, csak udvariasan segítettem Charlotte szemét lecsukni...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 21. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)