Szia Öcsy,jó reggelt nappali! Élménydús kirándulást kívánok és eszrmbe jutott egy vicc. Érett,hölgy válogat a szexshopban a vibratorok között,majd így szól az eladóhoz.-Azt a nagy pirosat kérném,maga mögött! -Hölgyem a termoszom nem eladó!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 07. 05. hétfő 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 05. hétfő 05:32

Jó reggelt! Káve, tea lefőzve. Tettem termoszt is oda, ma kirándulunk!
Helyettem ne dolgozzatok, megvár ha az én munkám
Szép napot!

Szép napot!

Jó reggelt! Káve, tea lefőzve. Tettem termoszt is oda, ma kirándulunk!
Szép napot!

Szép napot!

Mint 1995.ben a tusnádi kempingben. A holland túristák rohantak az egyetlen kő épületbe a budiba a medve elől.
Aztán csak a vonat jött
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán csak a vonat jött

Szia Crazy! Már hiányoltunk,merre málnáztál??
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Jön a medve
Beköszönős!

Beköszönős!

Na jó,de akkor integethetne is neki!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 04. vasárnap 17:33

Valóban elég ritkásan ülnek itt az emberek. Az asszonyok meg pláne. Lehet, Gézánk messzelátó és valami közelít...
Valóban elég ritkásan ülnek itt az emberek. Az asszonyok meg pláne. Lehet, Gézánk messzelátó és valami közelít...
Géza szemei is elkerekednek. Üres nappali?? Gézám,pancsi-time van!!

Ilyenek a lovagi tornák! Nagyon nem, de ennyire ismerlek
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 04. vasárnap 05:55

Jo reggelt,szia Öcsy! Én meg hoztam egy kis pogácsát,hátha éhes valaki! Öcsy,félre ne érts,csak hülyültem tegnap,birtam a válaszaidat! A -győzzön a jobbik!-helyett,frankobb lenne a-csak győzzük energiával!

Jo reggelt,szia Öcsy! Én meg hoztam egy kis pogácsát,hátha éhes valaki! Öcsy,félre ne érts,csak hülyültem tegnap,birtam a válaszaidat! A -győzzön a jobbik!-helyett,frankobb lenne a-csak győzzük energiával!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 04. vasárnap 05:28

Jó reggelt! Kávé, tea és vasárnap. Pihizzetek, én ránézek a meckóra. Napközben ott megtaláltok. Ti nem nudiztok tudom. Zavarna ha mi a párommal igen? Illik? Vagy a többséghez kell igazodnunk?
Szép napot!
Szép napot!

Jó reggelt! Kávé, tea és vasárnap. Pihizzetek, én ránézek a meckóra. Napközben ott megtaláltok. Ti nem nudiztok tudom. Zavarna ha mi a párommal igen? Illik? Vagy a többséghez kell igazodnunk?
Szép napot!
Szép napot!

Van még mit tanulnom...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 07. 03. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Én magamtól. Az erekciót masra használom!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 07. 03. szombat 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet akkor egész nap aludnék. Én arra kelek

Akkor a fair play szellemében: Ki korán kel,annak ne álljon fel!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 07. 03. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 03. szombat 08:47

Van az a mondás:
Ki korán kel...
Talán így folytathatnánk:
Angyalt nyal
Ki tudja?
Ki korán kel...
Angyalt nyal

Ki tudja?

Van az a mondás:
Ki korán kel...
Angyalt nyal
Ki tudja?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 07. 03. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 03. szombat 07:49
Ki korán kel...
Angyalt nyal

Ki tudja?

Jó reggelt,szép hétvégét mindenkinek! Öcsy,rendben lenne a közös futás Angyalért,de ha ilyen korán startolsz,behozhatatlan előnyre teszel szert!!

Jó reggelt,szép hétvégét mindenkinek! Öcsy,rendben lenne a közös futás Angyalért,de ha ilyen korán startolsz,behozhatatlan előnyre teszel szert!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 07. 03. szombat 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 03. szombat 05:07

Jó reggelt! kavetea@nappali.hu
Aztán mindenki eldönti mit szeretne. Kávét, teát vagy a kukacot
Angyali ragyogásban van részünk! Igen mit szépítsem, megesett... de Jimmy megmondta, A jó asszony mindíg megbocsájt
Most olvastam újra a házassági szerződésemet. Nagyon apróval van írva: Máshol is szexelünk, de csak otthon szeretünk!
Jajj a hideg hátsók meg parlagon? Csüccs az ölembe, használhatod a fűtő patront is
Free vizszintes? Kitalálom sík futás
Most egy kis vanillia a kávéba jöhetne. Citrommal a másnapos gyomromat demózná
Crazy a te kávédban időkapszula van, sitt-sutty munkavégére dob.
Bár bevallom nem futkosom, de ha csak ezen múlik futok veled Kutyu, így feleakkora táv van fejenként Angyalkáig
Szép napot!

Aztán mindenki eldönti mit szeretne. Kávét, teát vagy a kukacot

Angyali ragyogásban van részünk! Igen mit szépítsem, megesett... de Jimmy megmondta, A jó asszony mindíg megbocsájt

Free vizszintes? Kitalálom sík futás

Crazy a te kávédban időkapszula van, sitt-sutty munkavégére dob.
Bár bevallom nem futkosom, de ha csak ezen múlik futok veled Kutyu, így feleakkora táv van fejenként Angyalkáig

Szép napot!