Akkor csinálsz egy kis kerülőt, és Nálam kezded!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 14. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)

félek, h az ucsóná má csak a púder jönne belőle!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 14. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 10:22

Te szájhős!
Kupáncsapós smájli!
Amikor már összejönne az eksön, berezelsz?
Kupáncsapós smájli!

Te szájhős!
Kupáncsapós smájli!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 14. szerda 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 10:17
Kupáncsapós smájli!

egyszerre 3 lánnyal kéne elbírnom
oké, h villás farkú vagyok! de nem 3 ágú az a villa!

egyszerre 3 lánnyal kéne elbírnom
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 14. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem is lakom olyan messze a lányoktól, úgyhogy beférek a szórásba!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 14. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 09:58

elfeledtem, h szóljak műsorváltozás van!
a tudomány mai állása szerint pénteken és hétfőn nem leszek!
de legalább Te figyelsz rám!
csak el ne áruld magunkat! nem priviben beszéltük meg? és azt is, h kicsit továbbhajtok székesfővárosunktól oszt menek hozzád egy hatalmasat ...
csak ezt nem mondtam, h előtte beugrok Sárlhoz, ahol Szilva is ott lesz, h végre összehozzuk a lányok által régóta vágyott 3ast!
csak el ne áruld magunkat! nem priviben beszéltük meg? és azt is, h kicsit továbbhajtok székesfővárosunktól oszt menek hozzád egy hatalmasat ...
csak ezt nem mondtam, h előtte beugrok Sárlhoz, ahol Szilva is ott lesz, h végre összehozzuk a lányok által régóta vágyott 3ast!
bátyám! a rokonság az rokonság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 10:02
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Rátapintottál ecsém a lényegre! Te már ne is írj a Mikulásnak, rólad úgyis tudja, wincseszter nélkül is, hogy egy perverz disznó vagy!

majommmmmmm!!!!!
és nem a képet értelmezem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 09:45
és nem a képet értelmezem!

VIP

Kellett emlegetni, csak előkerült. Hányzik a majmoknak, már fenik rá a fogukat!

Rátapintottál ecsém a lényegre! Te már ne is írj a Mikulásnak, rólad úgyis tudja, wincseszter nélkül is, hogy egy perverz disznó vagy!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 14. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 09:55

szerinted mindenki avval foglalkozott
szarok én rá, h besértődsz willyra v Sárlra, mikor willonyossal félreértettétek egymást /szándékosan/! Sárlra meg eleve azé sértődtél be, h megvigasztaljon!

szarok én rá, h besértődsz willyra v Sárlra, mikor willonyossal félreértettétek egymást /szándékosan/! Sárlra meg eleve azé sértődtél be, h megvigasztaljon!
elfeledtem, h szóljak műsorváltozás van!
csak ezt nem mondtam, h előtte beugrok Sárlhoz, ahol Szilva is ott lesz, h végre összehozzuk a lányok által régóta vágyott 3ast! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 14. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
csak ezt nem mondtam, h előtte beugrok Sárlhoz, ahol Szilva is ott lesz, h végre összehozzuk a lányok által régóta vágyott 3ast! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 14. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
szerinted mindenki avval foglalkozott
szarok én rá, h besértődsz willyra v Sárlra, mikor willonyossal félreértettétek egymást /szándékosan/! Sárlra meg eleve azé sértődtél be, h megvigasztaljon! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 07:37

szarok én rá, h besértődsz willyra v Sárlra, mikor willonyossal félreértettétek egymást /szándékosan/! Sárlra meg eleve azé sértődtél be, h megvigasztaljon! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Szép jó reggelt mindenkinek!
Mi van mindenki az én lelkivilágommal foglalkozik?
Lehet, hogy ti értetek félre engem, de nem gond, még mindig nem szoktátok meg a stílusom.
Aki azt hiszi, hogy én haragszom az nagyot téved, nagyon meg kéne sérteni ahhoz, hogy én megharagudjak. Majd baszok haragudni, oszt jónapot.
Lehet, hogy ti értetek félre engem, de nem gond, még mindig nem szoktátok meg a stílusom.
Aki azt hiszi, hogy én haragszom az nagyot téved, nagyon meg kéne sérteni ahhoz, hogy én megharagudjak. Majd baszok haragudni, oszt jónapot.

Ez akarsz lenni?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 13. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 20:40

Húúúúú...nebasssz...ez nagyon tréé...
...de most éppen ezen röhögök...oltári nagy baromság...anyááám...
Még jóóó,hogy nagyon kedwellek Hpp barátom...még mindig röhögök...faguriga legyek ha ezt wártam...

Még jóóó,hogy nagyon kedwellek Hpp barátom...még mindig röhögök...faguriga legyek ha ezt wártam...

Kellett emlegetni, csak előkerült. Hányzik a majmoknak, már fenik rá a fogukat!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 14. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Te meg, hogy kerülsz ide?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 14. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)

megelőztél!
Hipp Hopp Őrgróf urasággal!
1ébként: reggelt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 13. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 17:24
Hipp Hopp Őrgróf urasággal!
1ébként: reggelt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 13. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah...és milyen jól áll a newed mögött...
walódi őrgrófhoz máltóan...

walódi őrgrófhoz máltóan...

Zellikém! Te nyugodtan írj neki, a nőkkel elnézőbb, végülis a Mikulás is férfiből van.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 14. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 09:33

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Juj, Drága Hippem, akkor most ne írjak a Mikulásnak?
Attól tartok, hogy Én is ilyen válaszlevelet kapok!
Surdi írta múlt héten, hogy szerdán biztos nem lesz.

Surdi írta múlt héten, hogy szerdán biztos nem lesz.
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Surdi írta múlt héten, hogy szerdán biztos nem lesz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 09:30

Surdi írta múlt héten, hogy szerdán biztos nem lesz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Surda! Te meg merre vagy? csak nem azt akarod mondani, hogy dolgozol?
Surda! Te meg merre vagy? csak nem azt akarod mondani, hogy dolgozol?
Írtam a Mikulásnak, mit szeretnék, nem kellett volna!

Jó reggelt!
Hát nehéz is megérteni a másikat úgy, hogy nem látjuk az arcmimikáját és nem halljuk a mondatok hangsúlyát.
Javaslom, ezentúl mindenki videóüzenetben szúrja be a mondandóját
Megyünk vendégségbe. Jó, ez nálam annyit jelent, hogy a falu másik végéig rohanok a babakocsival, ott játszunk és beszélgetünk a barátnőmmel és gyerekeivel, aztán hazarohanok.
Pusssz.
Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 07:37
Hát nehéz is megérteni a másikat úgy, hogy nem látjuk az arcmimikáját és nem halljuk a mondatok hangsúlyát.
Javaslom, ezentúl mindenki videóüzenetben szúrja be a mondandóját

Megyünk vendégségbe. Jó, ez nálam annyit jelent, hogy a falu másik végéig rohanok a babakocsival, ott játszunk és beszélgetünk a barátnőmmel és gyerekeivel, aztán hazarohanok.
Pusssz.
Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP