Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48427   2025. 02. 23. vasárnap 18:35
öcsyke öcsyke
Hála a vadásznak, megvan a medve!
A ritmus fontos, mindennek az alapja. Figyelj a dokira, nehogy valami Fásy mulatós ritmusra hangoljon. Tankcsapda az jó, csak ne a Menyország tourist legyen, ahhoz még fiatal vagy!
Örüés van az a lényeg!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 16:16
Sziasztok!
Bevált a csali... hehe
Köszi az aggódást,szoktam jönni kávézni,csak szépen csendben smile
Kicsit rendetlenkedik a ketyegőm,összevissza kalimpál meg baromkodik,ezért jövök ritkán.
Már a doki kísérletezik rajtam,valami csak lesz...Persze melózok meg mindent csinálok,akkora gáz nincs,csupán kerülget az ördög néha,akkor meg kell pihenni pár percre,azt meg szeretek nyes
#48426   2025. 02. 23. vasárnap 18:27
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok,szeva Crazy! Jobbulást,de komolyan! Szükségünk lenne a Tökéletes Medvére!! A humorod mindíg gyógyszer volt a vacakabb napokban,most legyen gyógyszer a féltésünk Neked!! Remélem,Asszonykáddal együtt újra jól lesztek.
#48425   2025. 02. 23. vasárnap 16:16
CrazyBear CrazyBear
Sziasztok!
Bevált a csali... hehe
Köszi az aggódást,szoktam jönni kávézni,csak szépen csendben smile
Kicsit rendetlenkedik a ketyegőm,összevissza kalimpál meg baromkodik,ezért jövök ritkán.
Már a doki kísérletezik rajtam,valami csak lesz...Persze melózok meg mindent csinálok,akkora gáz nincs,csupán kerülget az ördög néha,akkor meg kell pihenni pár percre,azt meg szeretek nyes
#48424   2025. 02. 23. vasárnap 10:38
geza36 geza36
Jónapot Mindeninek.... lassan készülődnöm kell :( vár a meló... Kv bekészítve!! wave
#48423   2025. 02. 23. vasárnap 08:56
öcsyke öcsyke
Kiteszek egy mézes-málnás sütit. Hátha becsalogatja Crazyt.
Nem szokott így elmaradni, bevallom kicsit aggódom.
#48422   2025. 02. 23. vasárnap 08:53
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Vidám vasárnapi kávén innen, szaunán túl.
Egyszóval kellemes a reggel, ki merre élvezi?
Én a jakuzziban, a kedves még alszik.
Most beszéltem a masszírkás csajszival, kicsit húztuk egymást, aztán lerázott... Azt mondja, most maszturbálnia kell... Így sem ráztak még le nyes
#48421   2025. 02. 22. szombat 07:48
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Szép napot srácok! Öcsyke,itthon én masszírozok,az én derekam,meg a lökőizmok rendben vannak! Ha simizem Asszonykát,hamar elfelejtem a fáradtságot! A kényeztetést aztán úgyis meghálálja!
#48420   2025. 02. 22. szombat 06:40
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Akkor egy hétvégi dolgos kávé, ami eszünkbe juttatja, hogy miért is dolgozunk ma is. A kincsünkért a hálószobában, a pillanatért ahogy hazavár, aki ha nem lenne akkor felkelni sem lenne érdemes, nemhogy dolgozni.
Kitartás Kutyu, kérd meg a kedvest, kicsit nyomkodja meg a derekadat. Olajat ne felejts el beszerezni, hátha nuru masszázs lesz wink
#48419   2025. 02. 21. péntek 14:29
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Öcsyke,akkor te a bőség zavarával küzdesz,mi meg dolgozhatunk Gézával bakker! De nem irígykedem,én majd "hazai pályán"masszírozok...meg egyebek! Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Crazy,neked is!!
#48418   2025. 02. 21. péntek 07:38
geza36 geza36
Jó reggelt!! smile sajnos meloval telik hétvége ismét :( de be be nézek hozzátok smile kv frissítve....
#48417   2025. 02. 21. péntek 05:44
öcsyke öcsyke
Csekkolás meg volt, de csak szerényen. Egy igen jó bőrben lévő elvált 59 éves vagány nő. Mit mondjak, becs szó nem történt köztünk semmi, két éve javítottam a kandallóját. Most rögtön a kapuban két puszival köszöntött, mint jóbarátot. Szerintem ki akar használni nyes De hagyom neki. Sajnos circling olyan gondja van a kéménnyel, hogy hétfőn újra megyek. Ki tudja, talán addigra kiderül hol van még rajta tetkó azon kívül amit láttam crazya
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 13:52
Halihó! Miért hűvös s hangulat Öcsyke? Mert kiváncsiskodtunk? Közben azért neked forró perceket kívántunk a "csekkolásra"!! wink
#48416   2025. 02. 21. péntek 05:36
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Jakuzzi fűtőbetét elfáradt a hétvégén, reggelente erős mínuszok. De sikerült a javítás és tegnap már újra benne ültünk. És arról fantáziáltunk, hogy a ma délutáni randi vajon mit hozhat. Ma párban látogatjuk meg a hölgyet akit megmasszíroztam. Este cseteltem vele, ez alapján kellemes izgalom van mindhármunkban.
Ma beindítom a motort is egy kicsit, hagy járjon, a gurulásra egy kicsit várnia kell.
Kinek mi a terve hétvégére?
#48415   2025. 02. 20. csütörtök 15:12
geza36 geza36
nyes KV fogyasztva.... és frissítve a forraltbor mellé smile
wave
#48414   2025. 02. 20. csütörtök 13:52
Kutyu14cm Kutyu14cm
Halihó! Miért hűvös s hangulat Öcsyke? Mert kiváncsiskodtunk? Közben azért neked forró perceket kívántunk a "csekkolásra"!! wink
#48413   2025. 02. 20. csütörtök 09:07
öcsyke öcsyke
Sziasztok! Kispéntek és igencsak hűvös a hangulat. Megpróbálom feldobni egy forró kávéval wave
#48412   2025. 02. 19. szerda 15:00
geza36 geza36
Középső nap smile várnak a forró kövek smile kv frissitve smile szép tetkorol képet is nézhetnénk ??? smile
#48411   2025. 02. 19. szerda 13:57
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Egyszer már megírtam,de eltünt! Öcsyke,hát mire figyeltél te a hétvégén? Túl sok volt az ingerhatás? Azért csak beugrik,ki volt a tetovált A. Felkértek,hát táncolj!!
#48410   2025. 02. 19. szerda 11:27
öcsyke öcsyke
És éljenek a Zsuzsannák!
#48409   2025. 02. 19. szerda 05:05
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kávé és kukk nyes
Nyomjunk egy felezőt, még egy kis lendület, talán a kanyarban ott van már a tavaszi zsongás. De lehet, hogy a hétvégén volt túl sok az inger. Már nem csak mindenről de arról is a szex jut az eszembe amire nem is gondolok nyes Erre felhív egy hölgy és az helyett, hogy a kandallóját vagy a címét mondaná a beazonosításhoz.... Szia A.... vagyok a tetovált... Azóta ezen kattogok, hol van az a tetoválás amire emlékeznem kellene. De holnap lecsekkolom crazya
Szép napot wave
#48408   2025. 02. 18. kedd 21:30
geza36 geza36
wave wow1 csak bekukk volt
...

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!