Hála a vadásznak, megvan a medve!
A ritmus fontos, mindennek az alapja. Figyelj a dokira, nehogy valami Fásy mulatós ritmusra hangoljon. Tankcsapda az jó, csak ne a Menyország tourist legyen, ahhoz még fiatal vagy!
Örüés van az a lényeg! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 16:16
A ritmus fontos, mindennek az alapja. Figyelj a dokira, nehogy valami Fásy mulatós ritmusra hangoljon. Tankcsapda az jó, csak ne a Menyország tourist legyen, ahhoz még fiatal vagy!
Örüés van az a lényeg! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Bevált a csali...
Köszi az aggódást,szoktam jönni kávézni,csak szépen csendben
Kicsit rendetlenkedik a ketyegőm,összevissza kalimpál meg baromkodik,ezért jövök ritkán.
Már a doki kísérletezik rajtam,valami csak lesz...Persze melózok meg mindent csinálok,akkora gáz nincs,csupán kerülget az ördög néha,akkor meg kell pihenni pár percre,azt meg szeretek
Bevált a csali...

Kicsit rendetlenkedik a ketyegőm,összevissza kalimpál meg baromkodik,ezért jövök ritkán.
Már a doki kísérletezik rajtam,valami csak lesz...Persze melózok meg mindent csinálok,akkora gáz nincs,csupán kerülget az ördög néha,akkor meg kell pihenni pár percre,azt meg szeretek

Sziasztok,szeva Crazy! Jobbulást,de komolyan! Szükségünk lenne a Tökéletes Medvére!! A humorod mindíg gyógyszer volt a vacakabb napokban,most legyen gyógyszer a féltésünk Neked!! Remélem,Asszonykáddal együtt újra jól lesztek.
Sziasztok!
Bevált a csali...
Bevált a csali...

Jónapot Mindeninek.... lassan készülődnöm kell :( vár a meló... Kv bekészítve!!

Kiteszek egy mézes-málnás sütit. Hátha becsalogatja Crazyt.
Nem szokott így elmaradni, bevallom kicsit aggódom.
Nem szokott így elmaradni, bevallom kicsit aggódom.
Jó reggelt! Vidám vasárnapi kávén innen, szaunán túl.
Egyszóval kellemes a reggel, ki merre élvezi?
Én a jakuzziban, a kedves még alszik.
Most beszéltem a masszírkás csajszival, kicsit húztuk egymást, aztán lerázott... Azt mondja, most maszturbálnia kell... Így sem ráztak még le
Egyszóval kellemes a reggel, ki merre élvezi?
Én a jakuzziban, a kedves még alszik.
Most beszéltem a masszírkás csajszival, kicsit húztuk egymást, aztán lerázott... Azt mondja, most maszturbálnia kell... Így sem ráztak még le

Sziasztok! Szép napot srácok! Öcsyke,itthon én masszírozok,az én derekam,meg a lökőizmok rendben vannak! Ha simizem Asszonykát,hamar elfelejtem a fáradtságot! A kényeztetést aztán úgyis meghálálja!
Jó reggelt! Akkor egy hétvégi dolgos kávé, ami eszünkbe juttatja, hogy miért is dolgozunk ma is. A kincsünkért a hálószobában, a pillanatért ahogy hazavár, aki ha nem lenne akkor felkelni sem lenne érdemes, nemhogy dolgozni.
Kitartás Kutyu, kérd meg a kedvest, kicsit nyomkodja meg a derekadat. Olajat ne felejts el beszerezni, hátha nuru masszázs lesz
Kitartás Kutyu, kérd meg a kedvest, kicsit nyomkodja meg a derekadat. Olajat ne felejts el beszerezni, hátha nuru masszázs lesz

Sziasztok! Öcsyke,akkor te a bőség zavarával küzdesz,mi meg dolgozhatunk Gézával bakker! De nem irígykedem,én majd "hazai pályán"masszírozok...meg egyebek! Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Crazy,neked is!!
Jó reggelt!!
sajnos meloval telik hétvége ismét :( de be be nézek hozzátok
kv frissítve....

Csekkolás meg volt, de csak szerényen. Egy igen jó bőrben lévő elvált 59 éves vagány nő. Mit mondjak, becs szó nem történt köztünk semmi, két éve javítottam a kandallóját. Most rögtön a kapuban két puszival köszöntött, mint jóbarátot. Szerintem ki akar használni
De hagyom neki. Sajnos
olyan gondja van a kéménnyel, hogy hétfőn újra megyek. Ki tudja, talán addigra kiderül hol van még rajta tetkó azon kívül amit láttam
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 13:52

Halihó! Miért hűvös s hangulat Öcsyke? Mert kiváncsiskodtunk? Közben azért neked forró perceket kívántunk a "csekkolásra"!!

Jó reggelt! Jakuzzi fűtőbetét elfáradt a hétvégén, reggelente erős mínuszok. De sikerült a javítás és tegnap már újra benne ültünk. És arról fantáziáltunk, hogy a ma délutáni randi vajon mit hozhat. Ma párban látogatjuk meg a hölgyet akit megmasszíroztam. Este cseteltem vele, ez alapján kellemes izgalom van mindhármunkban.
Ma beindítom a motort is egy kicsit, hagy járjon, a gurulásra egy kicsit várnia kell.
Kinek mi a terve hétvégére?
Ma beindítom a motort is egy kicsit, hagy járjon, a gurulásra egy kicsit várnia kell.
Kinek mi a terve hétvégére?

Halihó! Miért hűvös s hangulat Öcsyke? Mert kiváncsiskodtunk? Közben azért neked forró perceket kívántunk a "csekkolásra"!!

Sziasztok! Kispéntek és igencsak hűvös a hangulat. Megpróbálom feldobni egy forró kávéval

Középső nap
várnak a forró kövek
kv frissitve
szép tetkorol képet is nézhetnénk ???

Sziasztok! Egyszer már megírtam,de eltünt! Öcsyke,hát mire figyeltél te a hétvégén? Túl sok volt az ingerhatás? Azért csak beugrik,ki volt a tetovált A. Felkértek,hát táncolj!!
És éljenek a Zsuzsannák!
Jó reggelt! Kávé és kukk
Nyomjunk egy felezőt, még egy kis lendület, talán a kanyarban ott van már a tavaszi zsongás. De lehet, hogy a hétvégén volt túl sok az inger. Már nem csak mindenről de arról is a szex jut az eszembe amire nem is gondolok
Erre felhív egy hölgy és az helyett, hogy a kandallóját vagy a címét mondaná a beazonosításhoz.... Szia A.... vagyok a tetovált... Azóta ezen kattogok, hol van az a tetoválás amire emlékeznem kellene. De holnap lecsekkolom
Szép napot

Nyomjunk egy felezőt, még egy kis lendület, talán a kanyarban ott van már a tavaszi zsongás. De lehet, hogy a hétvégén volt túl sok az inger. Már nem csak mindenről de arról is a szex jut az eszembe amire nem is gondolok

Szép napot

...