Hat sokszor felszisszentettem,mikor sanyisanyit emlegettek...mar mint az elsösanyiig..(vita nincs,meg viccesen sem.)
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 19:29

Ja engem ezek után meg szoniszoni2 fogtok hivni?
Inkább rendezünk egy virtuális gruppent,mint név magyarázósgrécsitanáruraselemzéses vitát

Inkább rendezünk egy virtuális gruppent,mint név magyarázósgrécsitanáruraselemzéses vitát

hogy neked mennyire igazad van, de úgy is el fogunk fogadni...
engem is jól jellemeztél, ha nem is tökéletesen...

(pocakos, ősz stb., és... Te mikor néztél utoljára tükörbe?)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:22

engem is jól jellemeztél, ha nem is tökéletesen...

(pocakos, ősz stb., és... Te mikor néztél utoljára tükörbe?)

Ha a tiedet kaphatnam be....hat masnap "tommygörl"-kent regisztralhatnal...

Ja engem ezek után meg szoniszoni2 fogtok hivni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 19:14

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Tudod nekem kurvára kicsi fantázia adatott meg, sosem jöttem volna erre rá, dehogy így mondod?
Csak arra lennék kiváncsi, hogy rajtam kívül még hányan nem jöttek erre rá?
Végülis "kibújt a szög a zsákból".
A SONY termék ezentúl ha japán, is nekem Sanyi marad.
Üdv neked Sanyi! (mennyivel jobban hangzik)

Tudod nekem kurvára kicsi fantázia adatott meg, sosem jöttem volna erre rá, dehogy így mondod?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 19:01

Olvassad a Sony-t magyarul... es olvassad hogy Sanyi ...romanul,olyan Valea Călugăreni-esti modra !
Es tenyleg nem latom be,mivel nincs mit. Csak ahogy nez ki a dolog,nem olyan "szük"-ön nezem az egeszet. Meg almomba se gondoltam volna,hogy cunasnak neznek a nevem miatt.

Olvassad a Sony-t magyarul... es olvassad hogy Sanyi ...romanul,olyan Valea Călugăreni-esti modra !
Es tenyleg nem latom be,mivel nincs mit. Csak ahogy nez ki a dolog,nem olyan "szük"-ön nezem az egeszet. Meg almomba se gondoltam volna,hogy cunasnak neznek a nevem miatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 18:43

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szoni!
Nincs a magyar nyelvben olyan név aminek a beceneve "szoni" lenne. De mivel neked is anyanyelved a magyar beláthatod, hogy olyan "lányos" hangzása, (hangulata) van a választott nickednek. Amikor először találkoztam a neveddel, én is lánynak gondoltalak.
Nincs a magyar nyelvben olyan név aminek a beceneve "szoni" lenne. De mivel neked is anyanyelved a magyar beláthatod, hogy olyan "lányos" hangzása, (hangulata) van a választott nickednek. Amikor először találkoztam a neveddel, én is lánynak gondoltalak.
Szoni!
Nincs a magyar nyelvben olyan név aminek a beceneve "szoni" lenne. De mivel neked is anyanyelved a magyar beláthatod, hogy olyan "lányos" hangzása, (hangulata) van a választott nickednek. Amikor először találkoztam a neveddel, én is lánynak gondoltalak. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 18:27
Nincs a magyar nyelvben olyan név aminek a beceneve "szoni" lenne. De mivel neked is anyanyelved a magyar beláthatod, hogy olyan "lányos" hangzása, (hangulata) van a választott nickednek. Amikor először találkoztam a neveddel, én is lánynak gondoltalak. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)

a Szoni a Szonja becézését jelenti ....
sajnos nem latok semmi összefüggest a ket nev között. Pedig tenyleg megeröltettem magam.
Minden altalam ismert nyelven atfuttattam,de nincs eredmeny. Semmi hasonlosag. A mentalitason keresztül kellet volna probalkoznom ?
sajnos nem latok semmi összefüggest a ket nev között. Pedig tenyleg megeröltettem magam.

a Szoni a Szonja becézését jelenti ....
Minden altalam ismert nyelven atfuttattam,de nincs eredmeny. Semmi hasonlosag. A mentalitason keresztül kellet volna probalkoznom ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 16:25

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Nekünk a Szoni a Szonja becézését jelenti leginkább...
En nem akarok,es nem is fogok az a mezes-mazos lenni,mi mindenkinek megfelel. Csak az mi maskent is vagyok,minden nap. Ok.....egy ici-picit utanna engedek (de csak itten). Hogy sokszor önkenyes urak seggberugnak beallitottsagomert,nem problema...meg mindig átéltem.
es ezutan is at fogom.....
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Te is Szoni!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:45

Ertettem a poent...csak csipkelödtem. Egyebkent en sem vagyok haragtarto,no meg hogy jöjjek ahhoz,hogy valaki ismeretlenre haragudjak ? Es föleg itten ? Mindenki alakul idövel...te is jo uton vagy.
(hat pipi az nem,az biztos !
)

Ertettem a poent...csak csipkelödtem. Egyebkent en sem vagyok haragtarto,no meg hogy jöjjek ahhoz,hogy valaki ismeretlenre haragudjak ? Es föleg itten ? Mindenki alakul idövel...te is jo uton vagy.
)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:32

Szoni! Nem bántásnak szántam! Csak poénnak!
Értem amiről beszéltek! És nem haragszom a múltkoriért!
Jóvanna, akkor legközelebb Tom hsz.-ére kattanok!
Ja és nem vagyok tyúk! Meg liba se, meg pipi se!

Az volt érdekes helyzet, amikor néhány éve azt a bíróságot perelték a mozgásukban korlátozott emberek, amely az ügy alperese volt. Az még durvább, hogy eü. intézménybe nem tudnak bejutni az akadályozottak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:31

Törölt felhasználó (24620)

sebaj, de tolószékes felvonulás igazán lehetne... az is egy fajta defekt. (melleseleg NEKIK tényleg lenne miért felvonulniuk, mert nem mindenhol megoldott a bejutásuk... persze tőlük is kitelik, hogy sokat akarnak. (építész bátyám kollegája: Na megnézném mit csinálnának akadálymentesítés címén egy tibeti templomnál))
Aztán felvonulhatnának a szemüvegesek is! "Közelebbi tárgyakat! Nagyobb betűket!" címszavakkal.
Aztán a ronda nők...
A szerencsétlen pasik (ott fogok ugrálni a tömeg közepén figyuzzatok majd)
Aztán felvonulhatnának a szemüvegesek is! "Közelebbi tárgyakat! Nagyobb betűket!" címszavakkal.
Aztán a ronda nők...
A szerencsétlen pasik (ott fogok ugrálni a tömeg közepén figyuzzatok majd)
Szoni! Nem bántásnak szántam! Csak poénnak!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:28

Asszem te valamit nem ertesz,vagy le vagy egy kicsit maradva...a kortol..
Nem kell mindenhova kotyogni...

sebaj, de tolószékes felvonulás igazán lehetne... az is egy fajta defekt. (melleseleg NEKIK tényleg lenne miért felvonulniuk, mert nem mindenhol megoldott a bejutásuk... persze tőlük is kitelik, hogy sokat akarnak. (építész bátyám kollegája: Na megnézném mit csinálnának akadálymentesítés címén egy tibeti templomnál))
Aztán a ronda nők...
A szerencsétlen pasik (ott fogok ugrálni a tömeg közepén figyuzzatok majd) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:12
Aztán a ronda nők...
A szerencsétlen pasik (ott fogok ugrálni a tömeg közepén figyuzzatok majd) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Juj!
Tőlem mindenki azzal bújik az ágyba, akivel akar, csak nyíltan ne propagálják! De az zavar, hogy a normál szexuális életet támogató alapítványokról, egyesületekről, jogvédő szervezetekről nem is hallok!

Tőlem mindenki azzal bújik az ágyba, akivel akar, csak nyíltan ne propagálják! De az zavar, hogy a normál szexuális életet támogató alapítványokról, egyesületekről, jogvédő szervezetekről nem is hallok!
Asszem te valamit nem ertesz,vagy le vagy egy kicsit maradva...a kortol..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:24

Kedves fórumozótársak!
Ebben a témában tessék a GoldenGay oldalt felkeresni!

Kedves fórumozótársak!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:22

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:15

pedig tudom hogy szeretnéd bekapni, csak itt megjátszod a tökéletes heterót...
(pedig mindenki tudja, hogy Te leszel Willy következő áldozata)

Melegfronti hatás, kedves Yanek!
Kedves Prune, szeretnék Én is topicot kérni!
Bármelyik maradékot!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:16

Kedves Prune, szeretnék Én is topicot kérni!
Bármelyik maradékot!

szépjóest!
tombol a frontbetörés a nappalibann is?
honnann ennyi indulat?
szval mindenkinek kellemes estét

sanyisanyi74 topicja
ez meg itten lotyóé
és az 1375 surdáé mert ő meg erre vágyott (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ez meg itten lotyóé
és az 1375 surdáé mert ő meg erre vágyott (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
szépjóest!
honnann ennyi indulat?

pedig tudom hogy szeretnéd bekapni, csak itt megjátszod a tökéletes heterót...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:11

Mit szeressek rajtad Teeeee...A szürke kecskeszakall nelkül olyan vagy mint egy csorecsiga ,a sok grillcsirketöl akkora a pocakod,hogy a fuszujkadot csak tükörben latod,fentröl nem...
Es rossz is vagy mint egy lejart Dreher sör !
A puszikara tudok adni egy biztos cimet,ott jo helyen leszel,es husörlö is van.

A puszikara tudok adni egy biztos cimet,ott jo helyen leszel,es husörlö is van.