Tiszteletem Őrgróf Uram!
no meg köll, h dicsérjelek! sokkal jobban vigyáztál tennap a nappalira, mint pénteken! lehet Őrizted? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:13
no meg köll, h dicsérjelek! sokkal jobban vigyáztál tennap a nappalira, mint pénteken! lehet Őrizted? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szervusz surda ecsém! Gondolom kipihented magad a hétvégén. Új csaj jött a nappaliba, el ne riasszad.. Jó napot, jó munkát neked.

Szervusz surda ecsém! Gondolom kipihented magad a hétvégén. Új csaj jött a nappaliba, el ne riasszad.. Jó napot, jó munkát neked.

big-big gyalogkakukk!
lökd mán át minyő is lészen majd a csemetéd!
Teeeee!
az őrgróffal mi van? ma nem láttam még a nappaliban! /lehet "widéken van?/
hagytam vmit Neked a tuningba! /kizárólag barátilag!/ (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 10:45
lökd mán át minyő is lészen majd a csemetéd!
Teeeee!
az őrgróffal mi van? ma nem láttam még a nappaliban! /lehet "widéken van?/
hagytam vmit Neked a tuningba! /kizárólag barátilag!/ (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot!
Reggel 1/2 8-ra witteem a riskát wizsgázni...majd kismamáwal ultrahangra...húú de tellli is wót egy idő után a bugyrom...
Csak negatíwan tudom értékelni azt,hogy minden csókost bewisznek elötted
...8:00-tól kb. 2,5 órát dekkoltunk ott...
Reggel 1/2 8-ra witteem a riskát wizsgázni...majd kismamáwal ultrahangra...húú de tellli is wót egy idő után a bugyrom...

Szép napot!
...8:00-tól kb. 2,5 órát dekkoltunk ott...

megverte ezt a jóisten!
nem kell már nekünk! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
nem kell már nekünk! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem megkaptad azt az aktot, amit igért!
és mongyuk tomró készűt aktot tett beeeeee!
Lord surda!
hogy Jenót idézzem: "főleg, mikor Sumit dicsérem!" (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:21
és mongyuk tomró készűt aktot tett beeeeee!

Lord surda!

hogy Jenót idézzem: "főleg, mikor Sumit dicsérem!" (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem már most is elküldheted priwiben...
Nah...és persze a 15000.-nél is....

Nah...és persze a 15000.-nél is....

kizárólag ha saját magadról teszed be azt az aktot! /erre nem tértél ki a hsz-edben!/
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:03

ööö...izééé...és ha én tennék be egy aktot a ...
a 15000. hszbe

a 15000. hszbe
mi nem mondunk ilyet!
csak azt, h kiválló emberismerő vagy!
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 11:45
csak azt, h kiválló emberismerő vagy!

Hol van az még!
És miért szegény Briliáns?
Olyan duva, govomba ember ez a macskoszman?
És miért szegény Briliáns?
Olyan duva, govomba ember ez a macskoszman?

tudod mi őszinték vagyunk!!!
csupán azért nem rejtjük a véleményünket véka alá, mert azzal sértünk vkit! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 09:57
csupán azért nem rejtjük a véleményünket véka alá, mert azzal sértünk vkit! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem merészebbek...csak nem annyira jól neveltek, mint a megyében !!!
Ki is kapnák Moncy anyutól. Bár amilyen rég láttuk, lehet, hogy el is kanászodunk. Joel bizonyosan...

Ki is kapnák Moncy anyutól. Bár amilyen rég láttuk, lehet, hogy el is kanászodunk. Joel bizonyosan...
ment Neked egy pársoros levélke....iwiw...
és..hogy ne tünjek illetlennek....sziasztok..szép napot mindenkinek!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 08:55

és..hogy ne tünjek illetlennek....sziasztok..szép napot mindenkinek!!!

nowazzeee
végig akartam olvasni a nappalit, de ettől megéheztem!
végig akartam olvasni a nappalit, de ettől megéheztem!
nowazzeee
végig akartam olvasni a nappalit, de ettől megéheztem! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 08:43
végig akartam olvasni a nappalit, de ettől megéheztem! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Nektek azt jól befűtöttem az éjjel, azonnak "összemelegedtetek" az új hússal!
Helyes, csak el ne riasszátok lökött kanok!
Amúgy júúú reggelt! Kezd az eső is elállni, legyen szép vasárnapotok!
Én mentem reggelizni, mert tegnap elmarad a vacsi, és éhes tomi:
Helyes, csak el ne riasszátok lökött kanok!
Amúgy júúú reggelt! Kezd az eső is elállni, legyen szép vasárnapotok!
Én mentem reggelizni, mert tegnap elmarad a vacsi, és éhes tomi:

kabbbbbbbbeeeeeeee
amikó elolvastam eztet má írni i sakartam! erre nem lelőtted mint annó Csau-t ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 09:22
amikó elolvastam eztet má írni i sakartam! erre nem lelőtted mint annó Csau-t ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyagyás embör....
Méé nm úgy írtad,hogy a gázos embör nyitja a postaládát???

Méé nm úgy írtad,hogy a gázos embör nyitja a postaládát???

ááááááááá fel se vedd!
Fred bátyám má csak ilyen!
szeret
ni!
de hát Szilvának én is szívesen és bármikor!
csak szemből kínálja magát! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:40
Fred bátyám má csak ilyen!
szeret

de hát Szilvának én is szívesen és bármikor!
csak szemből kínálja magát! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Módositjuk a hsz-ket ?
Csak hogy pedálozhassunk ? Ejnye, ejnye...
Hű, még a végén tényleg olyan leszek, mint Joel..
De a lányokat nem féltem. Nagyok már, s tudnak magukra vigyázni !
Csak hogy pedálozhassunk ? Ejnye, ejnye...

Hű, még a végén tényleg olyan leszek, mint Joel..
De a lányokat nem féltem. Nagyok már, s tudnak magukra vigyázni !

Teee jövőbe látó Teeeeeeeeeeee!
így van! Igazad van!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:36
így van! Igazad van!

nem kell izgulnia különösebben...ha száraz lenne mikor belép, akkor is megnedvesíti majd hipp, meg gyurka meg a többiek...csak figyeld meg surdát, mikor hétfőn megérkezik

Ő a határőr!
de sztem korrupt!
egy kis szexel biztosan hagyja magát korrumpálni!
jelentem surdi korrumpálható evvel!
de sztem korrupt!
egy kis szexel biztosan hagyja magát korrumpálni!

jelentem surdi korrumpálható evvel!
szertettel üdvözlünk a nappaliban!
végre benéztél közénk is! (Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:25
Egy ilyet én is tudok: az öreg néni betette a macskáját szárítani a mikróba... és ő is megnyerte a kártérítési pert, mert konkrétan nem volt beleírva a használati utasításba, hogy macskát nem lehet benne szárítani!
Jaj de izgulok, most írok ide először.

végre benéztél közénk is! (Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy ilyet én is tudok: az öreg néni betette a macskáját szárítani a mikróba... és ő is megnyerte a kártérítési pert, mert konkrétan nem volt beleírva a használati utasításba, hogy macskát nem lehet benne szárítani!

Jaj de izgulok, most írok ide először.

jóregg
úgy értettem hogy mennyire meghatározóak számodra is az un. többség által "pillanatnyilag" trendinek elfogadott divati vonatkozások?vagy egyáltalán számittanak-e?de végeredménybe erre is válaszoltál. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 07:41

úgy értettem hogy mennyire meghatározóak számodra is az un. többség által "pillanatnyilag" trendinek elfogadott divati vonatkozások?vagy egyáltalán számittanak-e?de végeredménybe erre is válaszoltál. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Igen, számít a külső a megismerkedésnél, de mivel mindenkinek más a szép, ezért sokszor előfordul, hogy kijelentem egy pasiról, milyen jól néz ki, a többi csaj meg értetlenkedik. És fordítva.
És számít még az ápoltság, igényesség.
És meg tudjon szólalni normálisan.
Ezek az első benyomások asszem.
Általánosan elfogadott divat normák? Ezen mit értesz?
(a kérdésfeltevéshez többé senki ne kérjem tőlem engedélyt, mert a kérdést nem én találtam ki!)
Igen, számít a külső a megismerkedésnél, de mivel mindenkinek más a szép, ezért sokszor előfordul, hogy kijelentem egy pasiról, milyen jól néz ki, a többi csaj meg értetlenkedik. És fordítva.
(a kérdésfeltevéshez többé senki ne kérjem tőlem engedélyt, mert a kérdést nem én találtam ki!)

Szép reggelt mindenkinek, és kellemes hetet!

Jó reggelt!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 20:05

már mért bántana?
nekem kimondottann szimpi a mosolya!

és imponálló a megjelenése!

és pozicionálisson és kirakatilag is naonn helyes

charlottot utánozva(utólagoss engedélyével) egy kérdés:
mi számitt első benyomásotokbann egy hölgyről vagy úrról, a kinézetel, megjelenés és ha igen, ez milyen mértékbenn, vagy megvárjátok amig megismeritek és lelki vonássait is figyelembe veszitek, ha persze érdekel titeket a személye?ebben hogyann befolyásol a divat, az általánossan elfogadott pilanatnyi divat normák?

és imponálló a megjelenése!

és pozicionálisson és kirakatilag is naonn helyes

charlottot utánozva(utólagoss engedélyével) egy kérdés:

mi számitt első benyomásotokbann egy hölgyről vagy úrról, a kinézetel, megjelenés és ha igen, ez milyen mértékbenn, vagy megvárjátok amig megismeritek és lelki vonássait is figyelembe veszitek, ha persze érdekel titeket a személye?ebben hogyann befolyásol a divat, az általánossan elfogadott pilanatnyi divat normák?

De keves ranccal...
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 21:06

hát már nekem csak hasonló van

na reméllem visszaáll a nyakas stzamár

na reméllem visszaáll a nyakas stzamár