tiltani én tudok
de egyelőre nem érzem jenó motivációját, aminek hatására meg kéne tennem

nem kell izgulnia különösebben...ha száraz lenne mikor belép, akkor is megnedvesíti majd hipp, meg gyurka meg a többiek...csak figyeld meg surdát, mikor hétfőn megérkezik
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:29

Izgulhatsz is. Még a végén tiltás lesz vége !!
Illegális határátlépés ??!!

És ki fog tiltani? És Te hogy kerülsz ide, ha nem vagyok indiszkrét?
Úgy látom megfertőzött a Joel, ez az Ő stílusa...

Jenó félted mi, a megyétek lányait? Nem bántjuk nem esszük meg, csak megsimogatjuk, és segítünk megkeresni a G pontját.
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:29

Hát most már jó, hogy ilyen kedves a fogadtatás!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:28

és milyen érzés volt? ugye, hogy nem is rossz a nappaliba írni?
isten hozott

Szervusztok, mindenkinek kellemes napot!
Köszönöm Prune kisasszony a gyors korrekciót.
Szia Briliáns, üdvözlünk a nappaliban, gyere máskor is, jó itt a társaság. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:28
Köszönöm Prune kisasszony a gyors korrekciót.
Szia Briliáns, üdvözlünk a nappaliban, gyere máskor is, jó itt a társaság. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)

isten hozott

(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:25
Egy ilyet én is tudok: az öreg néni betette a macskáját szárítani a mikróba... és ő is megnyerte a kártérítési pert, mert konkrétan nem volt beleírva a használati utasításba, hogy macskát nem lehet benne szárítani!
Jaj de izgulok, most írok ide először.

Egy ilyet én is tudok: az öreg néni betette a macskáját szárítani a mikróba... és ő is megnyerte a kártérítési pert, mert konkrétan nem volt beleírva a használati utasításba, hogy macskát nem lehet benne szárítani!

isten hozott
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:25

Ezen csodálkozól ? Az amcsik minden baromságon perelnek.
A klasszikus példa, amikor a lakóautó vezetője menetközben hátra ment kávét főzni. Hát persze, hogy karambolozott. Hát persze, hogy beperelte a lakóautó gyártoját, hogy ezt nem irták le, mint baleseti forrást.
Hát persze, hogy meg nyerte a pert, s vele a kártéritést.
A klasszikus példa, amikor a lakóautó vezetője menetközben hátra ment kávét főzni. Hát persze, hogy karambolozott. Hát persze, hogy beperelte a lakóautó gyártoját, hogy ezt nem irták le, mint baleseti forrást.

Ezen csodálkozól ? Az amcsik minden baromságon perelnek.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:06

flamingó kapitány nő? rakd be a pink punci topicba
még ilyet!
1999 Október 28. (8 éve történt)
Kenny Rogers dallasi koncertjén egy freesbee-t dobott a nézők közé, amely olyan érzékeny pontján talált el egy nézőt, hogy állítása szerint impotens lett tőle.
Kevin O'Toole, a puhány úr kétmillió dolláros pert indított az énekes ellen.

még ilyet!
Kenny Rogers dallasi koncertjén egy freesbee-t dobott a nézők közé, amely olyan érzékeny pontján talált el egy nézőt, hogy állítása szerint impotens lett tőle.
Kevin O'Toole, a puhány úr kétmillió dolláros pert indított az énekes ellen.
flamingó kapitány nő? rakd be a pink punci topicba
még ilyet!
Kevin O'Toole, a puhány úr kétmillió dolláros pert indított az énekes ellen. (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 06:59

még ilyet!
Kevin O'Toole, a puhány úr kétmillió dolláros pert indított az énekes ellen. (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez már csak igy müködik. Pár perce még én is az HBO-t, néztem, most meg a Jetix-en a Flamingó kapitányt.

Ez már csak igy müködik. Pár perce még én is az HBO-t, néztem, most meg a Jetix-en a Flamingó kapitányt.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 06:50

ahhoz képest, hogy alhattam volna még
ahhoz képest kurva korán fent voltam
elkezdtük nézni a szőke féle hasutasokat, de aztán a skacok is felkeltek, így most orrszarvúakat nézünk

elkezdtük nézni a szőke féle hasutasokat, de aztán a skacok is felkeltek, így most orrszarvúakat nézünk
ahhoz képest, hogy alhattam volna még
ahhoz képest kurva korán fent voltam
elkezdtük nézni a szőke féle hasutasokat, de aztán a skacok is felkeltek, így most orrszarvúakat nézünk (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)

elkezdtük nézni a szőke féle hasutasokat, de aztán a skacok is felkeltek, így most orrszarvúakat nézünk (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mihez képest keltél korán ?
A nyári, vagy téli időszámitáshoz ?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 06:44
A nyári, vagy téli időszámitáshoz ?

jóregg
ez az óraátállítás totál megzavart...korán keltem, nem tudtam aludni...izééé

jóregg
ez az óraátállítás totál megzavart...korán keltem, nem tudtam aludni...izééé

Ilyen korán itt is nagy csend csend szokott lenni. Ritkán van itt valaki rajtam kivűl.
Igaz, ilyenkor már én is melóban lennék, ha nem lenne vasárnap.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 05:11
Igaz, ilyenkor már én is melóban lennék, ha nem lenne vasárnap.

jóregg
már ébren vagyok.
ez az óraátállítás zavart föl mert túl nagy kint a csend
no meg biciglitúrára indulunk és kell sietnem
(pojén)

már ébren vagyok.

jóregg
már ébren vagyok.
ez az óraátállítás zavart föl mert túl nagy kint a csend
(pojén)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)

már ébren vagyok.

Szép jó reggelt !
Még ébren, vagy már ébren ?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Még ébren, vagy már ébren ?

Csigát lepöccinteni...animál szex nuku...cicit férfi embör szájba...csókolni...szíwni...babusgatni...gyömöszkölni...imádni!!!

Szép estét, jó éjszakát, kellemes álmokat!
Befűtöttem nektek, mert hűvös az este az éjszaka és a hajnal:
Befűtöttem nektek, mert hűvös az este az éjszaka és a hajnal: