Így van jól Big uram, van aki nem szereti a szőrös puncit, van aki szereti, a lényeg, hogy mindegyik jó. (a whiskyben is)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha már Whiskey, én jobban kedvelem a Schot's-ot
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 16:51

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Üdv neked BigJoe ha lehetne kérnem valami ilyen "könnyebb" piával, most nagyon meginnám. Igaz van itthon Henessym, még bontatlan, lehet ma elveszem a szűzességét.

Hülyén néznék ki aktban
Vagy az általam készített re gondolsz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Hm...
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon tehetséges
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 14:23

Fred bátyám télleg elemébe van!
gyönyörű képekkel kápráztat el a képes topicokban!
nézzétek meg!
érdemes!!!
gyönyörű képekkel kápráztat el a képes topicokban!
nézzétek meg!
érdemes!!!
Üdv neked BigJoe ha lehetne kérnem valami ilyen "könnyebb" piával, most nagyon meginnám. Igaz van itthon Henessym, még bontatlan, lehet ma elveszem a szűzességét.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 16:43

Hali all, beugrottam letörölni a bárpultot, mivel töltsemfel?

az aktképeiddel
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Joe!
Most igazán jól esne egy csésze Earl Gray!
Most igazán jól esne egy csésze Earl Gray!

Kapásból azt mondanám, hogy nem! De belegondolva vannak megmagyarázhatatlan dolgok, ami miatt sokszor azt hiszem, hogy valóban médium vagyok!
Szabályos "M" mindkét tenyeremen! Telepátia, szétrobbanó villanykörte, stb!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 16:36
Szabályos "M" mindkét tenyeremen! Telepátia, szétrobbanó villanykörte, stb!

jah..tudom...volt az a tiltás dolog...a mai napig fogalmam sincs, hogy akkor mi történt
vannak természetfeletti események amikre nincs magyarázat...ti hisztek a szellemekben??

jah..tudom...volt az a tiltás dolog...a mai napig fogalmam sincs, hogy akkor mi történt
vannak természetfeletti események amikre nincs magyarázat...ti hisztek a szellemekben??
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 16:31

Nem is veszem bántásnak!
Sok olyan dolog van amihez nem értek!
Csak kicsit konyítok!
És Én is kedvellek Téged! Már!
Csak kicsit konyítok!

Nem is veszem bántásnak!
Csak kicsit konyítok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 16:29
Csak kicsit konyítok!

lakótársaim! ajánlom figyelmetekbe az alábbi mondatot: Szoftverileg nem vagyok annyira tájékozott, mint Te! ...zelli tollából származik...kéretik felírni a falra...VAN OLYAN, AMIHEZ ZELLI NEM ÉRT ANNYIRA
(bocs zelli, de nem bírtam kihagyni, azért tudd, hogy kedvellek)

lakótársaim! ajánlom figyelmetekbe az alábbi mondatot: Szoftverileg nem vagyok annyira tájékozott, mint Te! ...zelli tollából származik...kéretik felírni a falra...VAN OLYAN, AMIHEZ ZELLI NEM ÉRT ANNYIRA

Vagy tiltás volt, vagy pedig egyáltalán nem volt a gépen Windows.(Mindkét eset előfordult!) Szoftverileg nem vagyok annyira tájékozott, mint Te!
Speciális operációs rendszerek voltak, nyilvántartásra főként! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 15:36
Speciális operációs rendszerek voltak, nyilvántartásra főként! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

márminthogy nincs alul tálca, meg ilyenek? (Nem fut az explorer.exe)
Mikor telefonoztam, nekünk is olyan volt. [Ctrl]+[Alt]+[Delete] aztán feladatkezelőben Fájl/Új feladat, ott bepötyögni, hogy explorer.exe és van minden. De onnan is sokmindent el lehet indítani. Én pl. számológépet szedtem sokszor elő, mert általában kellett. (valamiért persze némelyik gépről azt is kiirtották)
aztán lehet, hogy teljesen félreértettelek.
Opsz, most nézem, hogy az már neked elmúlt. Namindegy.
Mikor telefonoztam, nekünk is olyan volt. [Ctrl]+[Alt]+[Delete] aztán feladatkezelőben Fájl/Új feladat, ott bepötyögni, hogy explorer.exe és van minden. De onnan is sokmindent el lehet indítani. Én pl. számológépet szedtem sokszor elő, mert általában kellett. (valamiért persze némelyik gépről azt is kiirtották)
Opsz, most nézem, hogy az már neked elmúlt. Namindegy.
márminthogy nincs alul tálca, meg ilyenek? (Nem fut az explorer.exe)
Opsz, most nézem, hogy az már neked elmúlt. Namindegy. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 14:32
Opsz, most nézem, hogy az már neked elmúlt. Namindegy. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen munkahelyet szeretnék!
Ahol csak néha kell dolgozni!
Te! Nekem mindig letiltották az ablakos-rendszert, mint a földi halandóknak általában!
Se játék, se internet! Csak a vezérkarnak!
Még amikor osztálykirándulást szerveztem, akkor is a saját netemen kellett intézkedni!
Te vezérkari elem vagy?

Ahol csak néha kell dolgozni!
Te! Nekem mindig letiltották az ablakos-rendszert, mint a földi halandóknak általában!
Se játék, se internet! Csak a vezérkarnak!
Még amikor osztálykirándulást szerveztem, akkor is a saját netemen kellett intézkedni!
Te vezérkari elem vagy?

Miért csak Szilva?
A címe alapján egész ígértesnek tűnik, bár tartalma alapján kicsit furi.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 18. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 18. csütörtök 14:17

A címe alapján egész ígértesnek tűnik, bár tartalma alapján kicsit furi.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 18. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szilva!
Programajánlat #38
Programajánlat #38
Vazeee, Pest tele van sexshopokkal, nem az lenne az egyszerűbb?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 18. csütörtök 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 18. csütörtök 12:34

Ja,csak úgy mellékesen megjegyzem,hogy a g.g. nagyon béna csomagküldőwel szerződött...én hülyét kaptam tölük...a tela számlámról nm is beszélek...

folyt szombaton!
holnap nem lenni itten!
Fred tartsd a frontot!
/ez vonatkozik a gyurka idegesítésére is! holnap Neked köll szidnod Sumit!
/
sziasztok!
Zelli! Te egy Sztahanovista vagy!
ne kenődj el!
pá mindenkinek!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 14:51
holnap nem lenni itten!
Fred tartsd a frontot!
/ez vonatkozik a gyurka idegesítésére is! holnap Neked köll szidnod Sumit!

sziasztok!
Zelli! Te egy Sztahanovista vagy!
ne kenődj el!
pá mindenkinek!

Amíg dolgoztam, sokat dolgoztam, maximalista módon. Tényleg nem tudok elhelyezkedni, még feketén se.(Bár úgy nem tenném.)
Rám nincs igény! A Magam ura akarok lenni!
Rám nincs igény! A Magam ura akarok lenni!
Amíg dolgoztam, sokat dolgoztam, maximalista módon. Tényleg nem tudok elhelyezkedni, még feketén se.(Bár úgy nem tenném.)
Rám nincs igény! A Magam ura akarok lenni! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Rám nincs igény! A Magam ura akarok lenni! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)