Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1780 1781 1782 1783 1784 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13129   2007. 10. 07. vasárnap 19:48
X Törölt felhasználó (21812) Admin
No, gyerekek, akkor a nagy kérdés:

A pénz boldogít?

kerdes
#13128   2007. 10. 07. vasárnap 19:48
Egy tegnapi beszélgetés és a mi múltkori beszélgetésünk együttesen ihlették a kérdést. De már régóta motoszkált bennem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 10. 07. vasárnap 18:46
...mellesleg, ez most csak úgy eszedbe jutott? Vagy a múltkori?
#13127   2007. 10. 07. vasárnap 18:46
X Törölt felhasználó (24620)
...mellesleg, ez most csak úgy eszedbe jutott? Vagy a múltkori?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 10. 07. vasárnap 14:20
Kérdések:

Fiúk!
Zavar-e titeket, ha a nő:
- okosabb,
- magasabb egy fejjel,
- gazdagabb,
- jobban öltözik,
- magasabban iskolázott,
- sokkal jobban néz ki
nálatok?

Csajok!
Zavar-e titeket, ha a pasi:
- kevésbé intelligens,
- alacsonyabb egy fejjel,
- szegényebb,
- rosszabbul öltözik,
- alacsonyabban iskolázott,
- sokkal rosszabbul néz ki
nálatok?

kerdes
#13126   2007. 10. 07. vasárnap 17:43
tom1019 tom1019 VIP Admin
naptáras barátunknak: van segítség topic!
oda az ilyen jellegű kéréseket, mert ott eredményesebb leszel!
#13125   2007. 10. 07. vasárnap 17:31
Volt olyan, amelyik utálta, hogy sokszor ajándékot viszek... Az ötrózsás csokrot is nálam felejtette, amit adtam neki. Azt mondta, hogy szerinte ezzel letudom a szerelmünket... vagy valami hasonló. Namindegy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 08:09
Jó reggelt!

Na, akkor kérdések:

Csajoknak: tényleg az olyan pasikat szeretjük és azokhoz ragaszkodunk, akik bántanak, megaláznak, rosszul bánnak velünk és ha egy pasi mindent megtesz értünk, azt papucsnak tekintjük és elhagyjuk?

Pasiknak: hagyott már el titeket nő azért, mert mindent megkapott tőletek? Volt úgy, hogy csúnyán bántatok egy nővel, és ő annál jobban ragaszkodott hozzátok, akart titeket?

kerdes
#13124   2007. 10. 07. vasárnap 17:31
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
- okosabb,

NÁLAM OKOSABB??? eplus2

- magasabb egy fejjel,

Na, ez valszeg...

- gazdagabb, (csak ha visszaélne vele, hangsúlyozgatná úton -útfelé, és ezzel megalázna, különben nem)

Ilyen megvilágításban igem egyébként nem.

- jobban öltözik,

Nálam nem nehéz jobban öltözni... hehe

- magasabban iskolázott,

A nagyképűség látszatát elkerülve erre inkább nem válaszolok... hehe

- sokkal jobban néz ki
nálatok?

Na, ez se kunszt, nálam jobban kinézni... Eddig minden nőm nálam nagyságrendekkel volt jobb... hehe
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 07. vasárnap 16:10
Fiúk!
- okosabb, (olyannyira nem, hogy a nálam NEM okosabb nők társaságát hosszú távon, ill. tartós kapcsolatra egyáltalán nem kerestem, mindig is a kimondottan okosabb és intelligensebb nők vonzottak)
- magasabb egy fejjel, (baráti körben nem, de szorosabb kapcsolatban zavarna)
- gazdagabb, (csak ha visszaélne vele, hangsúlyozgatná úton -útfelé, és ezzel megalázna, különben nem)
- jobban öltözik, (zavarna, mert úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban nem árt, ha a párok megközelítőleg hasonlóan és összhangban öltözködnek, abban az esetben, amennyiben meg kell jelenniük társaságban, színházban, buliban stb.)
- magasabban iskolázott, (nem, legalább van mit tanúlni tőle)
- sokkal jobban néz ki
nálatok? (ha sokkal, akkor igen, mert folyamatosan ott lógna a "demoklész kardja" felettem, hogy akarva-akaratlanul is keresné, majd megtalálná mellettem a hozzá külsőségekben is jobban illő embert)
#13123   2007. 10. 07. vasárnap 17:18
Fiúk!
Igen zavar... ja, ez még nem a kérdés volt...

- okosabb,

volt olyan lány, aki mellett senkinek éreztem magam. Annyi mindent csinált, és éltanuló volt. Én meg... Én meg csak Wilika :(
De a butábbat még nehezebben viseltem. Szinte bűntudatom volt tőle. Legyenek meg mindannyiunknak a saját képességei kiegyensúlyozottan.

- magasabb egy fejjel,
Hát az biza elég érdekesen néz ki, ha a fiú alacsonyabb.
Na, hajolj le egy csókért Cicám, ne egész este csak a csöcseiddel bájologjak.

- gazdagabb,
Más társadalmi rétegből nem szerencsés társat választani. Nagyon nem. Hűdenagy szerelem ide-vagy oda. Enyhén kellemetlenek az ilyen
- Jössz az Akármilyen Bulira, csak 3000 Ft a belépő.
- "Csak"?!

- jobban öltözik,
Nem sok keresnivalóm van mellette, ha nincs egységes küllemünk.

- magasabban iskolázott,
Hát, határeset. Az elején ezt már kifejtettem röiden. Ha én is elmondhatom magamról hogy okos, hasznos, (és jólkereső ) ember vagyok, akkor nem annyira.

- sokkal jobban néz ki nálatok?
Megint csak egy előző kérdés. Ha nagyon elütök tőle, akkor igen bajos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdések:

Fiúk!
- okosabb,
- magasabb egy fejjel,
- gazdagabb,
- jobban öltözik,
- magasabban iskolázott,
- sokkal jobban néz ki
nálatok?

Csajok!
- kevésbé intelligens,
- szegényebb,
- rosszabbul öltözik,
nálatok?

kerdes
#13122   2007. 10. 07. vasárnap 16:10
tom1019 tom1019 VIP Admin
Fiúk!
- okosabb, (olyannyira nem, hogy a nálam NEM okosabb nők társaságát hosszú távon, ill. tartós kapcsolatra egyáltalán nem kerestem, mindig is a kimondottan okosabb és intelligensebb nők vonzottak)
- magasabb egy fejjel, (baráti körben nem, de szorosabb kapcsolatban zavarna)
- jobban öltözik, (zavarna, mert úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban nem árt, ha a párok megközelítőleg hasonlóan és összhangban öltözködnek, abban az esetben, amennyiben meg kell jelenniük társaságban, színházban, buliban stb.)
- magasabban iskolázott, (nem, legalább van mit tanúlni tőle)
- sokkal jobban néz ki
nálatok? (ha sokkal, akkor igen, mert folyamatosan ott lógna a "demoklész kardja" felettem, hogy akarva-akaratlanul is keresné, majd megtalálná mellettem a hozzá külsőségekben is jobban illő embert)
Kérdések:

Fiúk!
- okosabb,
- magasabb egy fejjel,
- gazdagabb,
- jobban öltözik,
- magasabban iskolázott,
- sokkal jobban néz ki
nálatok?

Csajok!
- kevésbé intelligens,
- szegényebb,
- rosszabbul öltözik,
nálatok?

kerdes
#13121   2007. 10. 07. vasárnap 16:00
gazosgyuri gazosgyuri
Engem nm zawarna...miért is zawarna...ha szeressem abszolút nm zawarna semmi ezen felsorolásbóó... wink
Kérdések:

Fiúk!
- okosabb,
- magasabb egy fejjel,
- gazdagabb,
- jobban öltözik,
- magasabban iskolázott,
- sokkal jobban néz ki
nálatok?

Csajok!
- kevésbé intelligens,
- szegényebb,
- rosszabbul öltözik,
nálatok?

kerdes
#13120   2007. 10. 07. vasárnap 14:24
Sonkás Sonkás
Engem nem zavarna egyáltalán.Sziasztok
Kérdések:

Fiúk!
- okosabb,
- magasabb egy fejjel,
- gazdagabb,
- jobban öltözik,
- magasabban iskolázott,
- sokkal jobban néz ki
nálatok?

Csajok!
- kevésbé intelligens,
- szegényebb,
- rosszabbul öltözik,
nálatok?

kerdes
#13119   2007. 10. 07. vasárnap 14:20
Kérdések:

Fiúk!
- okosabb,
- magasabb egy fejjel,
- gazdagabb,
- jobban öltözik,
- magasabban iskolázott,
- sokkal jobban néz ki
nálatok?

Csajok!
- kevésbé intelligens,
- szegényebb,
- rosszabbul öltözik,
nálatok?

kerdes
#13118   2007. 10. 07. vasárnap 09:34
Moncy Moncy
Csajoknak: tényleg az olyan pasikat szeretjük és azokhoz ragaszkodunk, akik bántanak, megaláznak, rosszul bánnak velünk és ha egy pasi mindent megtesz értünk, azt papucsnak tekintjük és elhagyjuk?

Ez egyébként érdekes, de nagyon így van... sajnos... mivel nem tudjuk mit és kit is akarunk...
Vagy éppen szeretjük a mártír szerepét betölteni egy kapcsolatban, és nehezünkre esik elfogadni h. egy pasi küzd és mindent megadna Értünk, Nekünk így inkább választjuk már Mi Nők is a küzdő létet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!

Na, akkor kérdések:

Pasiknak: hagyott már el titeket nő azért, mert mindent megkapott tőletek? Volt úgy, hogy csúnyán bántatok egy nővel, és ő annál jobban ragaszkodott hozzátok, akart titeket?

kerdes
#13117   2007. 10. 07. vasárnap 09:06
gazosgyuri gazosgyuri
Jó reggelt!

Nm emlékszem,hogy ilyesmiért hagytak wolna el...csúnyán sem szoktam bánni a nőkkel...asszem...nah ezen a kérdésen úgy látom gondolkodnom kell... hehe
Jó reggelt!

Na, akkor kérdések:

kerdes
#13116   2007. 10. 07. vasárnap 08:29
Bocs, átgondoltam, és én vagyok a hülye, mert tényleg egyértelmű volt a válaszod, csak hát tegnap elittam az eszem...
hehe
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 08:26
Mindkét verzió előfordult életem során. El is hagytak, s ragaszkodtak is.

Bocs, hogy félreérthetően válaszoltam. Bár számomra világos volt ! nyes wave
#13115   2007. 10. 07. vasárnap 08:26
Jenó Jenó
Mindkét verzió előfordult életem során. El is hagytak, s ragaszkodtak is.

Bocs, hogy félreérthetően válaszoltam. Bár számomra világos volt ! nyes wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 08:21
Két kérdés volt. Melyikre írtad, hogy mindkettő? Mindkettő elhagyott vagy mindkettő ragaszkodott?
#13114   2007. 10. 07. vasárnap 08:21
Két kérdés volt. Melyikre írtad, hogy mindkettő? Mindkettő elhagyott vagy mindkettő ragaszkodott?
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 08:18
Igen, mindkettő.

Nem is értem az egészet. De ez nem is csoda, mert csak egy pasi vagyok... confused
#13113   2007. 10. 07. vasárnap 08:18
Jenó Jenó
Igen, mindkettő.

Nem is értem az egészet. De ez nem is csoda, mert csak egy pasi vagyok... confused
Jó reggelt!

Na, akkor kérdések:

kerdes
#13112   2007. 10. 07. vasárnap 08:09
Jó reggelt!

Na, akkor kérdések:

kerdes
#13111   2007. 10. 06. szombat 23:24
new1 new1
ki az illegális? (nyitott,bárki bejöhet).? boxer nyes smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 06. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 06. szombat 21:18
A nappalis bulinak vége, szoba kinyitva!
Mindenkinek jó estét, jó szurkolást, a hölgyeknek a kezeit csókolom, az urakat üdvözlöm!Köszönjük megértő türelmeteket abból a szempontból, hogy mindenki megértette, hogy amíg a "genyóka" nappalijából elmentünk ÉLŐBEN BULIZNI, addig nem akartuk, hogy "illegális nappali foglalók" belerondítsanak a szobába.
A fagyasztás feloldva!
#13110   2007. 10. 06. szombat 22:30
zelli zelli
"Nincs itthon a macska, cincognak az egerek!"
hehe
Nagyon nem cincogtunk volna, csak egy kicsit! eplus2 finom

... 1780 1781 1782 1783 1784 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!