Szép napot Mindenkinek! Bár kint borús az égbolt!
Charlotte, kérjek a doktornénitől igazolást?
Na jó! Utolsó 3 hsz.(hátulról)
1. Eros egészen jól behozta az elmaradását! Surdi meg igazoltan van távol!
2. Ezekre a kérdésekre már válaszoltam, de sokra még nem!
3. Tetszik az új bútor Tom, de a régi sem volt rossz! Jó sok kanapé van, vagy szofa, vagy micsoda!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 02. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 16:15
Charlotte, kérjek a doktornénitől igazolást?

Na jó! Utolsó 3 hsz.(hátulról)

1. Eros egészen jól behozta az elmaradását! Surdi meg igazoltan van távol!
2. Ezekre a kérdésekre már válaszoltam, de sokra még nem!
3. Tetszik az új bútor Tom, de a régi sem volt rossz! Jó sok kanapé van, vagy szofa, vagy micsoda!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Sziasztok, zsúfolt napom van, este elolvasom, miket írtatok.
Azt a játékot találtam ki, hogy mindenkinek kötelező válaszolnia az utolsó három hsz-re.
Persze felnőtt embereket nehéz kötelezni hülyeségekre, de aki nem engedelmeskedik, az megnézheti magát!
(aki engedelmeskedik, az megnézhet engem
Azt a játékot találtam ki, hogy mindenkinek kötelező válaszolnia az utolsó három hsz-re.
Persze felnőtt embereket nehéz kötelezni hülyeségekre, de aki nem engedelmeskedik, az megnézheti magát!

Sziasztok, zsúfolt napom van, este elolvasom, miket írtatok.

Hoztam új bútort a nappaliba, a régi már uncsi volt!

1)
Legizgalmasabb: Másokkal egy szobában
Legalkalmatlanabb: Ilyen hely nem létezik
2) Reggel hogyan ébredtek?
- kipattantok az ágyból vagy még lustálkodtok,
Kb 20 perc mire magamhoz térek, de utána egyből felkelek
- a tervezett indulás előtt mennyivel keltek,
Annyival, hogy csak 10 percet késsek
- mi az első dolog, amit ébredés után csináltok,
Fürdőszoba, pisi
- este kikészítitek a ruhát másnapra vagy reggel bénáztok a szekrény előtt,
Reggel veszem elő, kb. 2 másodpercnyi gondolkodás után
- van kedvetek reggel beszélni vagy csöndben szerettek megérkezni a valóságba,
Szeretek reggel beszélgetni, de azt pl. nem ha valaki az arcomat simogatva, birizgálva ébreszt
- egyéb szokások.
Most nem jut eszembe semmi....
3) Írtatok valaha verseket? Célzottan valakinek vagy csak úgy? Öröm vagy bánat miatt inkább?
Nem, soha, a versek nem az én világom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 22:09
Legizgalmasabb: Másokkal egy szobában
Legalkalmatlanabb: Ilyen hely nem létezik

Kb 20 perc mire magamhoz térek, de utána egyből felkelek
Annyival, hogy csak 10 percet késsek
Fürdőszoba, pisi
Reggel veszem elő, kb. 2 másodpercnyi gondolkodás után
Szeretek reggel beszélgetni, de azt pl. nem ha valaki az arcomat simogatva, birizgálva ébreszt
- egyéb szokások.
Most nem jut eszembe semmi....
3) Írtatok valaha verseket? Célzottan valakinek vagy csak úgy? Öröm vagy bánat miatt inkább?
Nem, soha, a versek nem az én világom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Kérdések:
1) Mi lehet a legizgalmasabb és mi a legalkalmatlanabb hely a szexre?
- egyéb szokások.
1) Mi lehet a legizgalmasabb és mi a legalkalmatlanabb hely a szexre?
- egyéb szokások.

Azokat már megválaszoltam a múlthéten
Ezt meg most.....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 09:02

Ezt meg most.....

akkor mia búbánatosfenét szósz bele!
hess vissza és keress egy minimum 3 hónapos kérdést?
hess vissza és keress egy minimum 3 hónapos kérdést?

Ez a többszörös esés kicsit megviselhetett, ne törődj vele, öregkorodra talán kinövöd.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 12:02

Nem, mászókáról nem estem le, de estem le fáról,(ez meg is látszik ájemiqlájt
) illetve estem még le tetőtérből is építkezés közben, szerencsére volt egy-két palló felállítva és nekitámasztva a falnak így megúsztam a három méteres esést néhány szálkával a hátamban.
Amikor legközelebb ledobott egy ló akkor már rutinnal estem a magasból, bár ott kicsit zavaró volt a sár, ja meg, hogy közben gyorsan szaladt a paci....
A többire nem emlékszem, de az orvosok szerint ez természetes, meg a hangok is ezt mondták

Amikor legközelebb ledobott egy ló akkor már rutinnal estem a magasból, bár ott kicsit zavaró volt a sár, ja meg, hogy közben gyorsan szaladt a paci....
A többire nem emlékszem, de az orvosok szerint ez természetes, meg a hangok is ezt mondták

Nem, mászókáról nem estem le, de estem le fáról,(ez meg is látszik ájemiqlájt
) illetve estem még le tetőtérből is építkezés közben, szerencsére volt egy-két palló felállítva és nekitámasztva a falnak így megúsztam a három méteres esést néhány szálkával a hátamban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 25. kedd 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 25. kedd 08:06

Admin

Jó reggelt!
Tegnap a játszótéren láttam nagyon vadul játszó gyerekeket, úgy ugráltak a mérleghintán, hogy majd' leestek, és eszembe jutott, hogy annak idején én is leestem a mérleghintáról (mi amúgy lipityókának hívjuk, borsod...).
Meg egyszer egy híd alatt pecáztam srácokkal és amikor kifelé jöttem, hamarabb felemeltem a fejem és bevertem egy korlátba és vérzett rendesen.
Nektek volt emlékezetes játszótéri vagy egyéb balesetetek kiskorotokban?
Tegnap a játszótéren láttam nagyon vadul játszó gyerekeket, úgy ugráltak a mérleghintán, hogy majd' leestek, és eszembe jutott, hogy annak idején én is leestem a mérleghintáról (mi amúgy lipityókának hívjuk, borsod...).
Meg egyszer egy híd alatt pecáztam srácokkal és amikor kifelé jöttem, hamarabb felemeltem a fejem és bevertem egy korlátba és vérzett rendesen.
Nektek volt emlékezetes játszótéri vagy egyéb balesetetek kiskorotokban?

Jobbulást neked,
amíg nem vagy vigyázok a járókeretedre
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 21. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 21. péntek 15:18

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok! Egy kis kényszerpihenőre rendelt az orvos, egy darabig valószínű nem fogok fórumozni, de azért néha benézek. Kellemes hétvégét nektek.
Ez már exhibicionizmus?
Hurrá akkor exhibicionista vagyok
Még 99'-ben készülek képek, eddig még nem vigyorogtam egyik oldalon sem a saját képembe
, összesen csak egy tekercs, utána váltottunk kamerára, aztán pedig jött a digitális fényképezőgép.
Nem volt ciki beadni, és nem gondolkodtam rajta túl sokat
, ma maár biztos nem adnám be, mert 10 percen belül tuti a neten lenne az összes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 14:09

Hurrá akkor exhibicionista vagyok

Még 99'-ben készülek képek, eddig még nem vigyorogtam egyik oldalon sem a saját képembe

Nem volt ciki beadni, és nem gondolkodtam rajta túl sokat

Admin

Kérdés:
Emlékeztek még azokra az időkre, amikor nem volt kamerás mobil és digitális fényképezőgép?
Volt valaki olyan bátor és exhibicionista, hogy erotikus képeket fotózott és beadta a laborba előhívásra?
Válaszolok gyorsan, mert mindig a fejemhez vágják, hogy nem szoktam:
- Készültek rólam képek akkor is, de volt otthon előhívóberendezés, úgyhogy nem kellett pirulnom képek átvételekor soha.
- Viszont egy barátnőm megkért, hogy fotózzam le (ajándékba adta a képeket a pasijának), és ő szívbaj nélkül beadta a képeket a laborba. Kérdeztem, hogy nem volt ciki? Azt mondta, kicsit.
Emlékeztek még azokra az időkre, amikor nem volt kamerás mobil és digitális fényképezőgép?
Volt valaki olyan bátor és exhibicionista, hogy erotikus képeket fotózott és beadta a laborba előhívásra?

Válaszolok gyorsan, mert mindig a fejemhez vágják, hogy nem szoktam:
- Készültek rólam képek akkor is, de volt otthon előhívóberendezés, úgyhogy nem kellett pirulnom képek átvételekor soha.
- Viszont egy barátnőm megkért, hogy fotózzam le (ajándékba adta a képeket a pasijának), és ő szívbaj nélkül beadta a képeket a laborba. Kérdeztem, hogy nem volt ciki? Azt mondta, kicsit.

Voltam... még olyan 4.-es lehettem. Írtam egy szerelmes levelevel magamnak egy lány nevében (ritka hülye gyerek voltam
). Persze meg kellett mutatnom másoknak is, hogy mit kaptam, majdnem be is buktam, olyan ronda macskakaparás írásom van, hogy nehéz máséval összetéveszteni. Szerencsére az ofö nem bulktatott le, de tuti jót röhögött az eseten (egy fiatal kezdő volt, mi voltunk az első osztálya)
Néhány évvel ezelőtt jutott eszembe újra ez a történet, saját magam is ledöbbentem egy pillanatra a felismerésen, hogy nem megúsztam a lebukást, csak renedes volt velem a tanárnő. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 08:40

Néhány évvel ezelőtt jutott eszembe újra ez a történet, saját magam is ledöbbentem egy pillanatra a felismerésen, hogy nem megúsztam a lebukást, csak renedes volt velem a tanárnő. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na, még mindig itt vagyok, mert függő vagyok BMEG!
Szóval a kérdés:
Voltatok már titkos imádók? Szóval szerettetek már távolról valakit, anélkül, hogy tudattátok volna vele?
Vagy előfordult már hogy névtelenül küldtetek szerelmes levelet és vártátok, hogy mi történik?
Illetve kiderült valaha valakiről, hogy titokban imád titeket?
Szóval a kérdés:
Voltatok már titkos imádók? Szóval szerettetek már távolról valakit, anélkül, hogy tudattátok volna vele?
Vagy előfordult már hogy névtelenül küldtetek szerelmes levelet és vártátok, hogy mi történik?
Illetve kiderült valaha valakiről, hogy titokban imád titeket?

Ismét eltelt két hét.....

Szervusztok kellemes napot mindenkinek!
Ezt a rózsát a nappalis lányoknak küldöm, hogy ne feledkezzenek el rólam.
Ezt a rózsát a nappalis lányoknak küldöm, hogy ne feledkezzenek el rólam.

1720 Október 2.
Megszületett Elizabeth Montagu angol értelmiségi, társalkodónő, aki az első "kékharisnyák" egyike volt. Társalgó esteket szervezett, hogy érdemesebb időtöltést találjon a kártyázásnál.
ez tetszik a legjobban: "Elizabeth Montagu és mások női irodalmi kört alapítottak, ami forradalmi lépés volt a hagyományos, kevés agymunkát igénylő női elfoglaltságokhoz képest"
Megszületett Elizabeth Montagu angol értelmiségi, társalkodónő, aki az első "kékharisnyák" egyike volt. Társalgó esteket szervezett, hogy érdemesebb időtöltést találjon a kártyázásnál.
ez tetszik a legjobban: "Elizabeth Montagu és mások női irodalmi kört alapítottak, ami forradalmi lépés volt a hagyományos, kevés agymunkát igénylő női elfoglaltságokhoz képest"

Jóóó reggelt!
Surdi lánya egy napos.
Kösz Moncy, ez üdítő volt.
Surdi lánya egy napos.

Kösz Moncy, ez üdítő volt.
Surdinak...

Nagyon helyes, szaporán, meg kell fékeznünk a népességfogyást!
Csak így tovább
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 01. hétfő 14:58

Csak így tovább

ez örö!
ez boldosság!
most nem leszek egy ideig, mert apai örömök értek!
ne hagyjátok kihűlni a tüzet a nappaliba!!!
egyszer csak majd jövök!
ez boldosság!
egyszer csak majd jövök!
Nem tudok szóhoz jutni!
Surdikám nagyon örülök a baba megérkezésének!
Mindnyájatoknak egészséget, boldog életet kívánok!
Gratulálok!
Surdikám nagyon örülök a baba megérkezésének!
Mindnyájatoknak egészséget, boldog életet kívánok!
Gratulálok!

Én is csatlakozom gratulációmmal
Te spapa... azért jól kitoltatok szegény leánykával... névnap-szülinap szinte egy napon
És csodaszép a kislány, nagyon ügyes vagy

Te spapa... azért jól kitoltatok szegény leánykával... névnap-szülinap szinte egy napon

Én is csatlakozom gratulációmmal
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 01. hétfő 14:58

ez örö!
ez boldosság!
egyszer csak majd jövök!
ez boldosság!
egyszer csak majd jövök!