és hétvégéken, szombaton este, vasárnap!az ember meg kapkod fühöz és fához az ijedségtől!ez sztem valami mörfi törvény
(gyógyulást)
virágcsokrot hoztam az asztalra, leljétek kedvetek benne
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 15:48

virágcsokrot hoztam az asztalra, leljétek kedvetek benne

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szép napot!
Miért van az, hogy a gyerekek a gyerekorvos rendelésének vége után közvetlenül lesznek mindig betegek?
Lányom fél 1-kor lázasodott be, dokinéni 12-ig rendel...
Miért van az, hogy a gyerekek a gyerekorvos rendelésének vége után közvetlenül lesznek mindig betegek?
Erről kérdezd meg a fiamat. Ő talán tudja, én nem.
Remélem azért nem komoly...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 15:48
Remélem azért nem komoly...

Admin

Szép napot!
Szép napot!
majd holnap +hallgatom!
most megyek!
üdv mindenkinek!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 13:46
most megyek!
üdv mindenkinek!

de hisz rájöttél drágám, h én küldtem azt a szerelmetes levelet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 08:40

Admin

Na, még mindig itt vagyok, mert függő vagyok BMEG!
Szóval a kérdés:
Voltatok már titkos imádók? Szóval szerettetek már távolról valakit, anélkül, hogy tudattátok volna vele?
Vagy előfordult már hogy névtelenül küldtetek szerelmes levelet és vártátok, hogy mi történik?
Illetve kiderült valaha valakiről, hogy titokban imád titeket?
Szóval a kérdés:
Voltatok már titkos imádók? Szóval szerettetek már távolról valakit, anélkül, hogy tudattátok volna vele?
Vagy előfordult már hogy névtelenül küldtetek szerelmes levelet és vártátok, hogy mi történik?
Illetve kiderült valaha valakiről, hogy titokban imád titeket?

akkor Te a csöbör esete vagy Tóth Marival
ööö
izééé
a vödörrel! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 22. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 22:07
ööö
izééé
a vödörrel! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 22. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

A 'megtett már' és a 'megtett volna' között óriási a különbség, de ezt te is tudod.
Amúgy meg ha ez most rám volt célzás, akkor csalódnod kell. Soha nem taktikáztam még így, mert szerintem a féltékenység nem tesz jót a kapcsolatnak. Én már csak tudom, állati féltékeny (és féltékeny állat) vagyok.
Amúgy meg ha ez most rám volt célzás, akkor csalódnod kell. Soha nem taktikáztam még így, mert szerintem a féltékenység nem tesz jót a kapcsolatnak. Én már csak tudom, állati féltékeny (és féltékeny állat) vagyok.
nem manipulálok! és nem is szabad, mert alapból túlságosan féltékeny a lelkem...
velem meg nem könnyű, mert alapból nem vagyok egy féltékeny típus! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 22. szombat 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 15:31
velem meg nem könnyű, mert alapból nem vagyok egy féltékeny típus! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 22. szombat 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Eszembe jutott egy téma, amit még szerintem nem dumáltunk ki: a féltékennyé tevés.
Sokszor találkoztam már a jelenséggel, hogy valaki azért flörtöl egy idegennel (vagy ismerőssel), hogy a párjában felébressze a féltékenységet és ezáltal arra sarkallja, hogy jobban törődjön vele (mint pl a 7 évre kötött házasság hihihi).
Szóval, valaha vetettetek be ilyen fortélyt vagy hasonlót? Illetve veletek szemben alkalmazta ezt valaki? Mi lett a dolog vége?
Sokszor találkoztam már a jelenséggel, hogy valaki azért flörtöl egy idegennel (vagy ismerőssel), hogy a párjában felébressze a féltékenységet és ezáltal arra sarkallja, hogy jobban törődjön vele (mint pl a 7 évre kötött házasság hihihi).
Szóval, valaha vetettetek be ilyen fortélyt vagy hasonlót? Illetve veletek szemben alkalmazta ezt valaki? Mi lett a dolog vége?

az én gesztenyémet markolászd drágám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 22. szombat 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 13:52

Admin

Bevallok valamit: gesztenye-fetisiszta vagyok. Ilyenkor ősszel mindig van frissen szedett gesztenye a kabátom zsebében. Egyszerűen szeretem simogatni, marokban tartani (Willynek ismerős a téma az Amelie-ből, meg annak aki látta...)
Az alábbi kép ugyan meglehetősen félreérthető, de hát ez mégiscsak a gg-fórum. Szóval markolászom a gesztenyét:

Nektek van olyan növény, gyümölcs, zöldség, amit szerettek simizni, fogni, markolni?
Az alábbi kép ugyan meglehetősen félreérthető, de hát ez mégiscsak a gg-fórum. Szóval markolászom a gesztenyét:

Nektek van olyan növény, gyümölcs, zöldség, amit szerettek simizni, fogni, markolni?

Sziasztok! Szép jó napot kívánok Mindenkinek!
Drága Hippem, a "nappali lüktetése" vagy,
Nélküled beáll a fagy, s nem pörög az agy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 11:40

Drága Hippem, a "nappali lüktetése" vagy,
Nélküled beáll a fagy, s nem pörög az agy!

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok!
Kellemes hetet mindenkinek!
Nem vagyok én GG-függő
csak szeretem a nappalit,
szeretem a szőrös punát
akkor is ha mást dühít.
Emlékeim megfakultak
bár a szépség megmarad,
dolgaim máskép alakultak
a nyomom azért ittmarad.
Kedvencem a Káma Szutra
emléke már halovány,
ebből lett a Kába Szutra
és ez a kis iromány.
Nem kell előre örülni, ha tehetem visszajövök!
Nem vagyok én GG-függő
szeretem a szőrös punát
akkor is ha mást dühít.
Emlékeim megfakultak
bár a szépség megmarad,
dolgaim máskép alakultak
a nyomom azért ittmarad.
Kedvencem a Káma Szutra
emléke már halovány,
ebből lett a Kába Szutra
és ez a kis iromány.

Barátom várunk vissza!
nélküled üres a nappali!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 11:40
nélküled üres a nappali!

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok!
Nem vagyok én GG-függő
szeretem a szőrös punát
akkor is ha mást dühít.
Emlékeim megfakultak
bár a szépség megmarad,
dolgaim máskép alakultak
a nyomom azért ittmarad.
Kedvencem a Káma Szutra
emléke már halovány,
ebből lett a Kába Szutra
és ez a kis iromány.
Nem vagyok én GG-függő
szeretem a szőrös punát
akkor is ha mást dühít.
Emlékeim megfakultak
bár a szépség megmarad,
dolgaim máskép alakultak
a nyomom azért ittmarad.
Kedvencem a Káma Szutra
emléke már halovány,
ebből lett a Kába Szutra
és ez a kis iromány.

Szervusztok!
Nem vagyok én GG-függő
szeretem a szőrös punát
akkor is ha mást dühít.
Emlékeim megfakultak
bár a szépség megmarad,
dolgaim máskép alakultak
a nyomom azért ittmarad.
Kedvencem a Káma Szutra
emléke már halovány,
ebből lett a Kába Szutra
és ez a kis iromány.
Nem vagyok én GG-függő
szeretem a szőrös punát
akkor is ha mást dühít.
Emlékeim megfakultak
bár a szépség megmarad,
dolgaim máskép alakultak
a nyomom azért ittmarad.
Kedvencem a Káma Szutra
emléke már halovány,
ebből lett a Kába Szutra
és ez a kis iromány.

Wén szar wagyok...ez nm witás...zenében még régebbi idők zenéi a kedwenceim...főleg a rock and roll...de mindenewő is wagyok...meghallgatom a Bódi Gusztit is árányoskám...
Nah...de húztam is a bajba csak flamoztam egyet...üdw mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 09:31

Nah...de húztam is a bajba csak flamoztam egyet...üdw mindenkinek!

Törölt felhasználó (24620)

MEg különben is, mi az, hogy "ilyen ifjaknak"? Mert te már "ilyen vén szar" vagy? Nemá.
Egyik adminnénink, meg fejhallgatóval a fején hedbengel metálzenére a gép előtt.
(egyszer megnézném
)
Egyik adminnénink, meg fejhallgatóval a fején hedbengel metálzenére a gép előtt.

a tiéd oljan megtekerhető halmazállapotú volt?
az enyém nem igazán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 09:46
az enyém nem igazán!

Törölt felhasználó (24620)

velem csak ápiszban volt vicces.
vettem egy pár ív papírt.
Leányka feltekeri, félig becsavarja a csomagolópapírba, rájön, hogy ebből az irányból nem fog beleférni.
Mondom:
Akkor tekerjünk még egyet.
Leányka feltekeri, félig becsavarja a csomagolópapírba, rájön, hogy ebből az irányból nem fog beleférni.
Mondom:

velem csak ápiszban volt vicces.
Mondom:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 09:42
Mondom:

a 7végén történt egy áruház pénztárosával:
Pénztáros: -kártyával vagy készpénzben?
Surdi: -kártyával! magyar kártyával lehet?
P: -én a franciát jobban szeretem
S: -és ezt így nyíltan bevallja?
nos Surdi rég látott nőt ilyen hirtelen elvörösödni
nem! számold ki a 47et! ennyi türelmének mindenkinek lennie kell!
ja és a kártyás vásárlással sokkal jobban feltartod ám a sort!
hallottam már morgolódni sorbanállókat, mikor egymás utám 3-4en kártyával fizettek!

hallottam már morgolódni sorbanállókat, mikor egymás utám 3-4en kártyával fizettek!
a 7végén történt egy áruház pénztárosával:

MEg különben is, mi az, hogy "ilyen ifjaknak"? Mert te már "ilyen vén szar" vagy? Nemá.
(egyszer megnézném
)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 08:02

Nah...így mán egész érthető nekem is...
Ezeket a zegyütteseket máá nm biztos,hogy meghallgatnám...ez mán az olyan ifjaknak waló mint Te...gondolom...

Ezeket a zegyütteseket máá nm biztos,hogy meghallgatnám...ez mán az olyan ifjaknak waló mint Te...gondolom...

neked is a jó édes hintaágyadat!
Inkább kártyával fizetek.
Keresgélek én, főleg, ha pont annyi jön ki, amit csak aprókból lehet összeszedni. De ha mondjuk állnak mögöttem hatan, lehet, hogy inkább odadobom az ötvenforintost, minthogy nekiálljak 5-2-1 forintosokból kiszámolni 47 forinot nem? (ezért jó a kártya, odaadod, lehúz, kód, viszlát)
Mellesleg elmentek a p_csába...
Ha nem iszom, nem járok emberek közé, akkor azért nincs nőm, ha már fesztiválon sörözöm és ugrálok a haverommal, akkor meg azért nincs nőm, mert tele van apróval a tárcám... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 08:13
Inkább kártyával fizetek.

Keresgélek én, főleg, ha pont annyi jön ki, amit csak aprókból lehet összeszedni. De ha mondjuk állnak mögöttem hatan, lehet, hogy inkább odadobom az ötvenforintost, minthogy nekiálljak 5-2-1 forintosokból kiszámolni 47 forinot nem? (ezért jó a kártya, odaadod, lehúz, kód, viszlát)
Mellesleg elmentek a p_csába...
Ha nem iszom, nem járok emberek közé, akkor azért nincs nőm, ha már fesztiválon sörözöm és ugrálok a haverommal, akkor meg azért nincs nőm, mert tele van apróval a tárcám... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)

rájöttemmmm!
Neked azé nincs nőd, mert magad is nő vagy!
ilyenre csak nő képes! mármint összegyűjteni az aprókat! inkább nagyobbal fizet, mint keresgéljen a pénztárcába!
1ébként jó reggelt! kellemes hetet!
Neked azé nincs nőd, mert magad is nő vagy!
ilyenre csak nő képes! mármint összegyűjteni az aprókat! inkább nagyobbal fizet, mint keresgéljen a pénztárcába!
1ébként jó reggelt! kellemes hetet!
ez a legnagyobb kőbaromság...
"Jaj kosonokám, az már ilyen je-je-je zene, biztosan, én már ilyet nem hallgatok."
Ezt tessék elfelejteni!
Az meg megint más, hogy a SKA zene majdnem hogy veletek egyidős lehet, de ez a banda pl. idősebb nálam.
Nagyon jó kis zenéjük van, na.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 08:02
"Jaj kosonokám, az már ilyen je-je-je zene, biztosan, én már ilyet nem hallgatok."
Ezt tessék elfelejteni!
Az meg megint más, hogy a SKA zene majdnem hogy veletek egyidős lehet, de ez a banda pl. idősebb nálam.
Nagyon jó kis zenéjük van, na.

Nah...így mán egész érthető nekem is...

kikkérem magamnak!
a nyú engem nevezett ki Mr Presidentnek!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 22. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 17:54
a nyú engem nevezett ki Mr Presidentnek!

Futolag atfuttam az utolso oldalakat.....mi volt itten az utolso ket nap alatt ???? Szülinap..szülinap.............mondhatni szülinapos hiszeria ! Mindenki gratulalt mindenkinek,az ünnepeltek össze-vissza pisiltek magukat,rozsaszin szemüveg... Ervenyes meg vagy nem,mindenkinek .
Happy Birthday:
Happy Birthday Mr. President
Noo..mind presidentek vagytok a magatok modjan....
Happy Birthday:
Happy Birthday Mr. President
Noo..mind presidentek vagytok a magatok modjan....