Én magamat nem tudom lefotózni. Akkor én is valami kényszeredett arcot vágok!
Jó reggelt!
Én simán el tudom képzelni, hogy rajtam kívül másnak is megvan a tehetsége és olyant tesz a puncival ami önállóan is piacképes
Ahogy a nők közül sem mindegyik tud igazán jól szopni, a pasik közt is van ügyetlenebb. Ilyen esetben jól jöhet a profi segítség
Én simán el tudom képzelni, hogy rajtam kívül másnak is megvan a tehetsége és olyant tesz a puncival ami önállóan is piacképes

Simán reggelt

Napi bölcsesség:Mindíg teremtsd meg az egyensúlyt!

Reggelt Macko!
Ma auto pucolas. Tegnap mar lemosattam kivul, delutan mar esett is. Hat ez vagyok en.....
Ma auto pucolas. Tegnap mar lemosattam kivul, delutan mar esett is. Hat ez vagyok en.....

Szia csajszi!
Én mondtam hogy benne van a műsorban az eső...,
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 27. szombat 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 27. szombat 08:37
Én mondtam hogy benne van a műsorban az eső...,

Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Reggelt Macko!

Bekukucska

Itt vagyok. En is beneztem. De mar megyek is.....
Rosszalkodjatok sokat. Punci ne maradjon szarazon.

Nem hagyod itt?
Ma én is csak benézegetős vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 27. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 27. szombat 17:45

Ma én is csak benézegetős vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 27. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Itt vagyok. En is beneztem. De mar megyek is.....

Pont a napokban népszerűsítettem a nappalit,ismerkedések alkalmával az újaknak,hát kb azóta alig vagyunk
Olvassatok vissza idetévedők,nem mindig ilyen

Olvassatok vissza idetévedők,nem mindig ilyen

Mára lehúzom a rolót,jó éjt,kellemes éjszakát
A mesemondóknak is szép álmokat

A mesemondóknak is szép álmokat

Jó reggelt,mókás napot

Reggelt!
Szeva mókus!
Hogy's mint?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 07:20
Hogy's mint?

Törölt felhasználó (3802852)

Reggelt!
Már ilyen is van?

Szia Macko!
Csakis kemenyet vennek. Hol kaphato?

Szia csajszi!
Őszintén?
Nem tudom....de én is vennék,pár év múlva már jól jöhet,hogy kihúzzon a csávából néha
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 10:49
Őszintén?
Nem tudom....de én is vennék,pár év múlva már jól jöhet,hogy kihúzzon a csávából néha

VIP

Szia Macko!

Hat eddig csak 1 impotens partnerem volt. Sajnos barmit csinaltam nem mukodott odalent. Nagyon rossz lehet ez. Nem tudtam vele maradni. Igaz mas bajom is volt vele igy a kesztetes sem volt igazan nagy bennem....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 10:57

Szia csajszi!
Őszintén?
Őszintén?

Sziasztok! Nekem egyszer nem ment itthon,de lányok,nők,mi sem vagyunk gépek! Kell az érzés,hogy kívánnak!!!
Szerintem mindenkivel előfordult már