Jó reggelt hogy téged meg láttalak csak is veled álmodom hogy az autoban vagyunk
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 14. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 21:24

írtam willy topicjába, hogy gyuri egyszer álmodott willikával, amint éppen bográcsban sütött palacsintát...erről jutott eszembe:
álmodott már valamelyikőtök valakivel innen a gg-ről?

Úgy látom gyurka...még mindenki alszik v. visszabújt.
Csak a jó munkásemberek vannak fenn...
Csak a jó munkásemberek vannak fenn...

Úgy-úgy...a zöld nadrágost középen 1ből megismertem...az a Moncy...látod a haját?...megent elcseszte a fodrász...
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 15. szombat 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
látom a lányok készen vannak már

mi meg csak leselkedünk
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 15. szombat 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 15. szombat 06:29

mi meg csak leselkedünk

Szép jó reggelt!
Kijazágybóóóó...lusta banda...
...fiúk trikóba...lányok papucsba...reggeli tornára sorakozó!!!!
Nah...addig iszom 1 kw-t...

Szép jó reggelt!
...fiúk trikóba...lányok papucsba...reggeli tornára sorakozó!!!!

További szép jó estét de most már vár rám a házastársi kötelezettség

Teljesen ki van zárva állitólag beszélek álmomba.
Reggel meg magyarázkodjak?
Nézd meg az álmos könyvet mit jelent főnökkel dugni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 14. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 21:35
Reggel meg magyarázkodjak?
Nézd meg az álmos könyvet mit jelent főnökkel dugni

én már álmodtam vazival, pedig én sem szenvedek alvászavarban
igazán szenvedélyes és izgalmas álom volt
szerintem egyszer még eljön az az idő, amikor sajnálod, hogy nem álmodtál ggs-sel

szerintem egyszer még eljön az az idő, amikor sajnálod, hogy nem álmodtál ggs-sel

én már álmodtam vazival, pedig én sem szenvedek alvászavarban
igazán szenvedélyes és izgalmas álom volt
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerencsére nem szenvedek alvászavarban
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 14. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 21:24

írtam willy topicjába, hogy gyuri egyszer álmodott willikával, amint éppen bográcsban sütött palacsintát...erről jutott eszembe:

najó, inkább lépe, mert még picsogni fogok a végén...
Kényszeresen megnézek minden lányt, végigelemzem és...
áhhh, valahol már...
na mindegy...
készen vagyok ebből a szempontból... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 20:57
Kényszeresen megnézek minden lányt, végigelemzem és...
áhhh, valahol már...
na mindegy...
készen vagyok ebből a szempontból... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Minden macskát utálsz?m.m.m nem hiszem.
Inkább valami csajba-ra zuhanj

Minden macskát utálsz?m.m.m nem hiszem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 20:51

Törölt felhasználó (24620)

Persze, meg lepkék, világbéke, és kilóméteres kakaóscsigák...
Mit kezdjek én a macskákkal? Utálom őket!
Náh, nem szabad nekem ilyen teszteke csinálnom... mindig elálmodozom, aztán magambazuhanok.
Náh, nem szabad nekem ilyen teszteke csinálnom... mindig elálmodozom, aztán magambazuhanok.
Persze, meg lepkék, világbéke, és kilóméteres kakaóscsigák...
Náh, nem szabad nekem ilyen teszteke csinálnom... mindig elálmodozom, aztán magambazuhanok. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 20:39
Náh, nem szabad nekem ilyen teszteke csinálnom... mindig elálmodozom, aztán magambazuhanok. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha itt botlasz bele,hat masnapi teszted legalabb 89 lesz ! (Es atveheted a macska topicot ! )

A virágról se feledkezzünk meg
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 20:46

gyorsan töltsünk egy pohárkával prunnenak is
növekedhet az esélyünk

Ja azért röhögöd ki!
De amugy tényleg nem jó de mitcsináljak .egyszerüen éltem a pillanatnak.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 20:42

De amugy tényleg nem jó de mitcsináljak .egyszerüen éltem a pillanatnak.

már akkor is olvastam, csak nem írtam rá semmit
gyönyörű volt sanyi, eszméletlenül szép
nah...
"Egy utolsó kérdés persze van:
Ma azt írta nekem valaki innen a gg-ről, hogy csúnyábbnak képzelt, mint amilyen vagyok.
Mi alapján képzelünk el vajon valakit a hsz-eit olvasva? Ha kedves, akkor biztosan szép? Ha szexiseket ír, akkor biztosan nagy lepedőakrobata?
Bizonyára mindannyiótokban él egy kép mindenkiről, akivel itt találkozott, aztán egyszercsak jön egy fénykép, és megdöbbenünk.
Pozitívat vagy negatívat csalódunk... "
nem hiszem, hogy szépíteni kéne azt a tényt, hogy a szép, dekoratív, nagyon mutatós nők ostobák...és az okos, értelmes, intelligens nők kevésbé szépek...én az utóbbiba sorolom magamat
amikor olvasom valaki hszét, akkor azért próbálok egy képet kialakítani magamban, és amikor képet is kapok róla, akkor általában nem csalódom...nagyjából tudja az ember, hogy mire számíthat...persze nem két hsz után

nah...
Ma azt írta nekem valaki innen a gg-ről, hogy csúnyábbnak képzelt, mint amilyen vagyok.
Mi alapján képzelünk el vajon valakit a hsz-eit olvasva? Ha kedves, akkor biztosan szép? Ha szexiseket ír, akkor biztosan nagy lepedőakrobata?
Bizonyára mindannyiótokban él egy kép mindenkiről, akivel itt találkozott, aztán egyszercsak jön egy fénykép, és megdöbbenünk.
nem hiszem, hogy szépíteni kéne azt a tényt, hogy a szép, dekoratív, nagyon mutatós nők ostobák...és az okos, értelmes, intelligens nők kevésbé szépek...én az utóbbiba sorolom magamat

amikor olvasom valaki hszét, akkor azért próbálok egy képet kialakítani magamban, és amikor képet is kapok róla, akkor általában nem csalódom...nagyjából tudja az ember, hogy mire számíthat...persze nem két hsz után
gyorsan töltsünk egy pohárkával prunnenak is
növekedhet az esélyünk
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 20:45

Ez csak egy szöszenet volt,ha egyszer veszem a bátorságot irok egy kétt verset
Á én tudom szerti ő a vén kecskéket csak állitólag már nem birják a strapát,látod már elis mentek aludni
Hogy ezért engem holnap ha vissza olvassák hüha.....
Még szerencse hogy értik a tréfát

Á én tudom szerti ő a vén kecskéket csak állitólag már nem birják a strapát,látod már elis mentek aludni

Ez csak egy szöszenet volt,ha egyszer veszem a bátorságot irok egy kétt verset
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 20:39

jójó a döntő szó az övé úgyis
hátha a kecskéket inkább ceresse
be kell vetned újra ezt:
sanyisanyi74[VIP] #12208 | 2007.09.09
Csak ontod szádból ma az ocsmányságot
Kivülről oly vagy mint egy kőszikla
De belül aki igazán szeret
Tudja hogy szavaid mit takar
S ezért érzéseid mely belülről fakad
Záprozhat mint a kő
Mire ránk hull szeretedtől meg puhul
Válasz MmePrune[VIP][ADMIN], üzenetére (2007.09.09)

be kell vetned újra ezt:
Záprozhat mint a kő
már akkor is olvastam, csak nem írtam rá semmit
gyönyörű volt sanyi, eszméletlenül szép
nah...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

nah...

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
jójó a döntő szó az övé úgyis
hátha a kecskéket inkább ceresse
be kell vetned újra ezt:
Záprozhat mint a kő
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 20:35

be kell vetned újra ezt:
Záprozhat mint a kő
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Bontsuk gyorsan,a kecskék már alszanak
prunne viszont itt van,csak a miénk fiataloké

prunne viszont itt van,csak a miénk fiataloké

Ha itt botlasz bele,hat masnapi teszted legalabb 89 lesz ! (Es atveheted a macska topicot ! )
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 20:31

Törölt felhasználó (24620)

hát, attól, hogy itt mászkálok a fórumon, nem lesz csajom...
vagy igen?
Náh, midegy
vagy igen?
Náh, midegy