Szerencsére, mert így biztosak lehetünk benne, hogy pasi vagy.
Már aki még kételkedett volna esetleg...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 23:17
Már aki még kételkedett volna esetleg...

bazdmeg, megpróbáltam kitölteni a lányoknak szólót,hát nem tudtam

na ezt most nemtom,wudi elen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 23:16
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szólíthatsz tancinéninek
De amúgy a kérdések nem szendeségről szólnak főleg, hanem arról, hogy mit próbáltunk már ki életünk során.
Kísérletező típus vagyok.
Tapogatózok és várom, hogy mi fog történni (melyik filmből idéztem?)

De amúgy a kérdések nem szendeségről szólnak főleg, hanem arról, hogy mit próbáltunk már ki életünk során.
Tapogatózok és várom, hogy mi fog történni (melyik filmből idéztem?)
Remélem hogy lesz valaki aki nálam magasabb %-ot ér el, mert az isten sem mossa le rólam, hogy perverz ribanc vagyok...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 23:15

Még jó hogy visszanéztem
46% és becsületesen töltöttem

bazdmeg, megpróbáltam kitölteni a lányoknak szólót,hát nem tudtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 23:06

Admin

64%, egyetlen kockányira vagyok a nimfomán kurva jelzőtől.
(és nem hazudtam, becsszó)
Jaj, oda a szende szűz imidzsem...

Szólíthatsz tancinéninek
Tapogatózok és várom, hogy mi fog történni (melyik filmből idéztem?) (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 23:12

Tapogatózok és várom, hogy mi fog történni (melyik filmből idéztem?) (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)

szia!
szendébb lenék mint te,
vagy lehet a lányoknál másként mérik?
szüzimidzsnem, inkább kedves vagy mint szüzies
szendébb lenék mint te,
szüzimidzsnem, inkább kedves vagy mint szüzies
Még jó hogy visszanéztem

szia!
szendébb lenék mint te,
szüzimidzsnem, inkább kedves vagy mint szüzies (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 23:06
szendébb lenék mint te,
szüzimidzsnem, inkább kedves vagy mint szüzies (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na úgy látom itt mindenki szexszel,én meg megyek aludni jó éjszakát mindenkinek.

Én nem a szexre gondoltam te kis hamis
Te egy ékszer vagy itt köztünk(tudod mire gondolk?)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 21:55

Te egy ékszer vagy itt köztünk(tudod mire gondolk?)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

velem biztosan NEM vazzeg, a lányokat jobban szeretem...

velem biztosan NEM vazzeg, a lányokat jobban szeretem...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó nekik én meg itthon egyedül,virtuálisan veled
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 21:46

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

ne szólj bele mindenbe, nem veszed észre, hogy a nappalisok szexuális sziesztát tartanak!

ne szólj bele mindenbe, nem veszed észre, hogy a nappalisok szexuális sziesztát tartanak!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 21:20

Gyerekek ez a nappali történetének egy új negativ csúcsa.4 órán át sennki még csak bele se szólt
Vagy sárl kérdésén gondolkodtok

Gyerekek ez a nappali történetének egy új negativ csúcsa.4 órán át sennki még csak bele se szólt

Igen a sajátom,templom,állunk a pap előtt és ott tartunk hogy kezdjük az esküvői szöveget.
Pap:én
s2:én..(nem jutott eszembe a fojtatás)
pap:(halkan súgva)a nevedet
s2:(nem hallotam mit mond ezért én hangosabban)mit?
pap:(kicsit bosszusan)mond már a nevedet
s2:(mostmár hangosan)a nevemet kell mondani
pap:(most már teljesen ideges)igen!
s2:(leeset a tantusz)igen és mondtam a nevem
De ekkora már nevetet a násznép,de utána már minden ment gördülékenyen, (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 15:25
Pap:én
s2:én..(nem jutott eszembe a fojtatás)
pap:(halkan súgva)a nevedet
s2:(nem hallotam mit mond ezért én hangosabban)mit?
pap:(kicsit bosszusan)mond már a nevedet
s2:(mostmár hangosan)a nevemet kell mondani
pap:(most már teljesen ideges)igen!
s2:(leeset a tantusz)igen és mondtam a nevem
De ekkora már nevetet a násznép,de utána már minden ment gördülékenyen, (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Üdvözletem.
Esküvőre megyünk a hétvégén és erről eszembe jutott két esküvői sztori:
- egy barátnőm nővére a menyasszonytánc után úgy összeveszett friss urával, hogy a nászéjszakát már külön töltötték és utána rögtön el is váltak.
- egy másik barátnőm meg volt olyan esküvőn, ahol a lakodalom közben az ifjú arát rajtakapták a vécében dugni az ifjú férj testvérével.
Vannak durva dolgok, igaz?
Nektek esküvői történetek?
- egy barátnőm nővére a menyasszonytánc után úgy összeveszett friss urával, hogy a nászéjszakát már külön töltötték és utána rögtön el is váltak.
- egy másik barátnőm meg volt olyan esküvőn, ahol a lakodalom közben az ifjú arát rajtakapták a vécében dugni az ifjú férj testvérével.
Üdvözletem.
igénytelen vagy TE, főleg a kommunikációdba!
menj át a dühöngőbe az adminokhoz, vagy az offba, mert a következő offolásodnál tiltalak, hogy megüssön a guta!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:10

menj át a dühöngőbe az adminokhoz, vagy az offba, mert a következő offolásodnál tiltalak, hogy megüssön a guta!

énnálam már kicsapták!
a doki eddig az igényességéről volt híres! és csatlakozott a macskoszmanhez az igénytelenségben!
ezt mivel kapcsolatban írtad: Macskoszal kapcsolatban nem értelek DE IGAZAD VAN?
vagy pont a fásyról van szó
a doki eddig az igényességéről volt híres! és csatlakozott a macskoszmanhez az igénytelenségben!
ezt mivel kapcsolatban írtad: Macskoszal kapcsolatban nem értelek DE IGAZAD VAN?
vagy pont a fásyról van szó

kérésed számomra parancs!
menek is haza!
ja és majd elfeledtem: kellemes 7végét holnam nem wok! /lehet 7főn se!/
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 14:24
menek is haza!
ja és majd elfeledtem: kellemes 7végét holnam nem wok! /lehet 7főn se!/

Hát Teeee... bolond vagy.. szóba sem állsz Velünk csak a képeket hozod
Tessék udvarolni

Tessék udvarolni

Hát Teeee... bolond vagy.. szóba sem állsz Velünk csak a képeket hozod
Tessék udvarolni
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 08:03

Tessék udvarolni

Oda aztán minek???Ugy sem figyel rám senki akkor mit keresek olyan társaságba, ahol nem szivesen látnak???Nem látom értelmét bocsika