Bocsi de ugyan az mint az enyém csak ruhában
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 21:54

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Nekünk ilyen puha rózsaszín van
Nem fogjuk összekaszabolni a csuklónkat, mint a hülye heterók.

Nekünk ilyen puha rózsaszín van
Nem fogjuk összekaszabolni a csuklónkat, mint a hülye heterók.

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Valami biztos összeköti őket?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 21:35

ti tényleg ennyire vagytok egymással?lezbikusok még nem válalták igy egymást a való világba, tapasztalatom ezt mutatja, csak a tüntetésekenn nyilvánitja ki mindegyik ezt
mindegy, ez nem téma, jó estét kedveskék
nagyon szép napom volt, nem adnám magamot egy vak lóért

Szerencsére New már betette az övéit, mert amilyet én akartam tenni, az nem tetszett volna neked. Csupasz vóóóót
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 13:41

teeee...édes egyetlen őszinte szerelmem...hol a tökös kép a tökfesztivál ajánlója mellől?
Gondolj bel hogy ez a fertő és csak te és ők
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Pffff..má szaladok is...
....áááááh....fertőőőő
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)

teeee...édes egyetlen őszinte szerelmem...hol a tökös kép a tökfesztivál ajánlója mellől?
ti tényleg ennyire vagytok egymással?lezbikusok még nem válalták igy egymást a való világba, tapasztalatom ezt mutatja, csak a tüntetésekenn nyilvánitja ki mindegyik ezt
mindegy, ez nem téma, jó estét kedveskék
nagyon szép napom volt, nem adnám magamot egy vak lóért

Estét!

Jó utat,kellemes dugásokat,és ha tudzs irj
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 01. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 15:48

Sziasztok Drágáim!
Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje!
Bejelentést teszek, hogy jövő pénteken fogok indulni Németországba, remélem, hogy majd ott is tudok járni a GG-re.
Üdvözöllek benneteket!

Sziasztok Drágáim!
Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje!
Bejelentést teszek, hogy jövő pénteken fogok indulni Németországba, remélem, hogy majd ott is tudok járni a GG-re.
Üdvözöllek benneteket!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 12:56
Admin

Vigyazzatok a regi ezresekkel, mert mától nem lehet velük fizetni. Elmentem a boltba és kettőt rögtön vissza is dobott a pénztáros, hogy ezt a postán cseréltessem be.
Vagy bármelyik bankban is visszacserélik,Vagy tedd el emlékbe 50év múlva biztos lesz értéke egy gyűjtő számára
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 12:56

Admin

Vigyazzatok a regi ezresekkel, mert mától nem lehet velük fizetni. Elmentem a boltba és kettőt rögtön vissza is dobott a pénztáros, hogy ezt a postán cseréltessem be.
Legyen az az alcím, hogy DUGÁS. Ez elég figyelemelterelő
Na, mentem ebédhezvalót szerezni.
Pussz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 09:53

Na, mentem ebédhezvalót szerezni.
Pussz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)

már nekem is eszembe jutott egyszer, hogy kéne egy ilyen topic
aztán beszélgettünk tommal, hogy lassan a szexmentes kategóriákat sokkal jobban élvezzük, mint a szex-eseket
látom megtörtént a nyitás
csak annyit csajok, hogy próbáljatok belevinni sok-sok erotikát, mert picsán leszünk legyintve
például a szőlőszüretes képekhez rakjatok meztelen szőlőszemeket
...és moncy! találj ki valami szaftos címkiegészítést...mintegy elterelve a főszerk. figyelmét az abszolút szexmentességről

már nekem is eszembe jutott egyszer, hogy kéne egy ilyen topic
aztán beszélgettünk tommal, hogy lassan a szexmentes kategóriákat sokkal jobban élvezzük, mint a szex-eseket
csak annyit csajok, hogy próbáljatok belevinni sok-sok erotikát, mert picsán leszünk legyintve
...és moncy! találj ki valami szaftos címkiegészítést...mintegy elterelve a főszerk. figyelmét az abszolút szexmentességről
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 09:23

Vazze...
Ezekre gondoltam Én is
No és akkor ec-pec alapon?
Nyitok...

Ezekre gondoltam Én is

Nyitok...

Vazze...
Ezekre gondoltam Én is
Nyitok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 09:21

Ezekre gondoltam Én is

Nyitok...

Admin

Jó reggelt!
Vagy nyiss egy Programajánlat topicot a szexmentesbe, vagy írd a Fesztiválokba, vagy az Offba, vagy tematikától függően a Nyali-faliba, Turisztikába, vagy IDE!
Vagy nyiss egy Programajánlat topicot a szexmentesbe, vagy írd a Fesztiválokba, vagy az Offba, vagy tematikától függően a Nyali-faliba, Turisztikába, vagy IDE!

Nm! Csak felélénkül...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 01. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 08:32

Van egy tucat jó kis programajánlom erre az évre...
Hetente beírnám az aktuálisakat....
Kérdésem: mellik topicba engedélyezett?
Hetente beírnám az aktuálisakat....

Kérdésem: mellik topicba engedélyezett?

Szia Hipp!
Remélem Te is jól elwótál ebben a pár napba...
Kellemes 7wégét neked is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 09:06
Remélem Te is jól elwótál ebben a pár napba...

Kellemes 7wégét neked is...

Törölt felhasználó (94621)

Szép napot mindenkinek!
Az este megérkeztem, kissé fáradt vagyok, hiányoztatok ebben a pár napban.
Szép szeptemberi szombatot mindenkinek!
Az este megérkeztem, kissé fáradt vagyok, hiányoztatok ebben a pár napban.
Szép szeptemberi szombatot mindenkinek!